gluckobalance 3

Glucobalance – en naturlig produkt som hjälper till att normalisera blodsockernivån

gluckobalance 150x150 1

Det är ingen överdrift att säga att diabetes är vår tids gissel. Det är en av de vanligaste sjukdomarna i civilisationen, och man uppskattar att över 300 miljoner människor lider av den. Glucobalance är en produkt som borde vara intressant för alla personer med diabetes, liksom för Personer som är prediabetiker och personer som allt oftare märker av symptom på störningar i kolhydratomsättningen i kroppen.

Tack vare en väl sammansatt blandning av naturliga ingredienser som är kända för sin positiva inverkan på kroppens kolhydratmetabolism hjälper Glucobalance till att normalisera sockernivåerna, stoppa utvecklingen av diabetes och förebygga dess komplikationer. En positiv bieffekt av Glucobalance är också att processen att gå ner i vikt påskyndas.

Diabetes är en tyst förstörare av organismen

Orsaker till typ 2-diabetes

Typ 2-diabetes hör till civilisationssjukdomarna, dvs. sjukdomar som utvecklas till följd av en ohälsosam livsstil och miljöförhållanden. De direkta orsakerna till typ 2-diabetes är avvikelser i kolhydratmetabolismen och försämrad insulinutsöndring som leder till konstant höga blodsockernivåer.

Varifrån kommer sådana avvikelser? Tyvärr har de att göra med vår kost , och mer specifikt med för mycket enkla sockerarter i kosten och för hög kroppsvikt. Förutom dålig kost är fysisk inaktivitet och alkoholmissbruk vanliga faktorer som bidrar till att utveckla diabetes.

Symtom på typ 2-diabetes

 • snabb och lätt viktökning,
 • överdriven sömnighet under dagen,
 • trötthet, desorientering, obehag,
 • problem med att koncentrera sig,
 • nervositet,
 • ständig trötthet,
 • svaghet,
 • attacker av glupsk hunger,
 • ökat sug efter sötsaker,
 • ökad törst,
 • synproblem,
 • hörselproblem,
 • minskad immunitet,
 • återkommande infektioner och inflammationer,
 • torr hud,
 • frekventa hudbesvär,
 • apati,
 • huvudvärk,
 • buksmärtor,
 • överdriven muntorrhet,
 • frekvent urinering,
 • kramper.

Vad är mekanismen för att utveckla typ 2-diabetes?

 En kvinna undrar om hon ska äta frukt eller kex.

När vår kost domineras av produkter med ett högt innehåll av enkla sockerarter (t.ex. produkter gjorda av vitt mjöl, färdigmat, snabbmat, godis, chips), uppstår det ofta höga blodsockervärden efter måltiderna. För att kompensera för glukosnivån i blodet utsöndrar bukspottkörteln insulin (ett hormon som har till uppgift att leverera glukos från blodet till vävnaderna och som gör att sockernivån normaliseras).

Ju snabbare och mer frekventa blodsockerspikar, desto större mängd insulin utsöndras. Om vi hela tiden äter en kost som är mättad med socker blir våra vävnader mer och mer motståndskraftiga mot insulinets verkan och slutar att ta emot glukos från blodet.

I stället för att användas av vävnaderna som energikälla cirkulerar glukos i överskott i blodet. Även om insulinproduktionen ökar allt mer, återgår glukoskoncentrationen inte till normala nivåer. Därav fenomenet med ständigt förhöjt socker och svårigheten att sänka det hos diabetiker.

Denna ständiga bibehållande av en för hög glukosnivå i blodet är ett mycket ogynnsamt fenomen som leder till oregelbundna funktioner i många organ och system och därmed till ökade hälsoproblem på många områden.

Diabetes föregås vanligen av pre-diabetes, som i sin tur föregås av insulinresistens. Oavsett vilket stadium av glykemiska störningar vi befinner oss i är det värt att ändra matvanor och införa en kost som bidrar till att sänka sockernivåerna.

Läs också: Diabeteskost

Preparat som innehåller extrakt från medicinalväxter med sockerreducerande effekter är också ett ovärderligt stöd. Glucobalance är ett sådant preparat. Produkten är desto mer intressant eftersom den innehåller några av de mest kända naturliga ämnena som utgör ett motgift mot för högt socker.

 Glucobalance

Oavsett om du har insulinresistens, är prediabetiker eller kämpar med typ 2-diabetes hjälper Glucobalance dig att stabilisera din kolhydratbalans och förbättra din hälsa.

Glucobalance fungerar på fyra olika sätt:

 • ökar vävnadskänsligheten för insulin och minskar därmed insulinresistensen,
 • leder till lägre blodsockernivåer,
 • minskar övervikt och andra tillstånd som är relaterade till för höga blodsockernivåer (t.ex. sömnighet, trötthet, ökat sug efter sötsaker, matsmältningsstörningar),
 • skyddar organ och blodkärl från skador som kan uppstå till följd av hyperglykemi (för hög sockerhalt), minskar risken för diabeteskomplikationer.

Glucobalance – ger balans i sockermetabolismen, tar hand om korrekt organfunktion

Glucobalance är en specifik regulator av kolhydratmetabolismen i kroppen. Genom att normalisera sockernivåerna säkerställer den samtidigt att organen är i god kondition och fungerar korrekt. Genom att hämma utvecklingen av diabetes minskar den risken för njursvikt, hjärtinfarkt och stroke, ögonsjukdomar, neuropati och kärlsjukdomar.

Glucobalance, särskilt i kombination med ändrade matvanor, ger snabba och synliga resultat när det gäller att stabilisera sockernivåerna. Preparatets effektivitet beror på dess noggrant utformade formel. Tillägget innehåller en sammansättning av naturliga ämnen som är kända för sin positiva effekt på blodsockernivån. Duetten av extrakt från vit mullbär och kanelbark spelar här en mycket viktig roll. Det visar hög aktivitet i regleringen av kolhydratmetabolismen.

BESTÄLL GLUCOBALANCE NU

 Glucobalance

Hur fungerar de viktigaste ingredienserna i Glucobalance?

Extrakt av vit mullbär

Tack vare alkaloiden DNJ (1-deoxynojirimycin) har vit mullbär en hypoglykemisk (sockerreducerande) effekt. Det saktar ner matsmältningen av kolhydrater och förhindrar att de snabbt tas upp i blodet. På så sätt bromsar den uppkomsten av sockertoppar och minskar de obehagliga symtomen i samband med dem (t.ex. tröghet och trötthet efter en måltid, matsmältningsstörningar, plötsligt okontrollerbart sug efter sötsaker).

Förutom att sänka blodsockernivåerna ökar mullbäret vävnadernas känslighet för insulin och stabiliserar dess utsöndring. Regelbunden användning av extrakt från vita mullbär förhindrar utveckling och försämring av diabetes och minskar risken för dess komplikationer (t.ex. diabetisk fot, hjärt- och kärlsjukdomar, ögonsjukdomar, kärlskador i nervsystemet, nefropati).

Extrakt av kanelbark

Närkanelbarkextrakt används systematiskt och under lång tid bidrar det till en kraftig minskning av blodsockernivån (upp till cirka 30 %). Samtidigt reglerar den insulinproduktionen och ökar insulinkänsligheten i vävnaderna. Genom att mobilisera cellerna för att fånga upp glukos och omvandla det till energi bidrar det till att återställa normala sockernivåer. Det minskar också risken för diabeteskomplikationer som retinopati, njursjukdomar och kärlsjukdomar. Dessutom bidrar ingrediensen också till att sänka nivåerna av dåligt kolesterol och triglycerider, vilket stöder det kardiovaskulära systemet.

Förutom att återställa balansen i glukos- och insulinmetabolismen har kanelbarkextrakt också ett antal andra positiva effekter på vår hälsa: Det påskyndar ämnesomsättningen, hjälper till att minska fettvävnad, minskar inflammation, värmer upp, har en mild smärtstillande effekt, bekämpar bakterier, virus, svampar, lindrar matsmältningen.Den bekämpar bakterier, virus och svampar, lindrar matsmältningsstörningar och har antioxidativa egenskaper (bekämpar fria radikaler, skyddar cellerna från skador och har anti-aging-egenskaper).

Glucobalance – effektiv verkan, snabba resultat

Tack vare en optimalt utvald blandning av ingredienser ger Glucobalance ett heltäckande skydd mot diabetes – både mot dess symptom och konsekvenser. Genom att sänka blodsockret förbättras hela kroppens arbete. Det är viktigt att dess sammansättning endast innehåller naturliga ingredienser som är helt säkra för vår hälsa.

Hur Glucobalance fungerar:

gluckobalance 150x150 1
 • sänker blodsockret,
 • reglerar kolhydratmetabolismen,
 • förbättrar bukspottkörtelns och leverns arbete,
 • reglerar insulinutsöndringen, minskar insulinresistensen (gör att vävnaderna reagerar bättre på glukos, som effektivt omvandlas till energi),
 • minskar överdriven aptit, begränsar snacks mellan måltiderna,
 • stöder matsmältningsprocessen,
 • stöder det kardiovaskulära systemet, reglerar blodtrycket, sänker kolesterol- och triglyceridnivån,
 • förbättrar immuniteten, bekämpar skadliga fria radikaler och mikroorganismer, eliminerar inflammation, minskar känsligheten för infektioner, allergier och förkylningar,
 • bromsar åldrandeprocessen, minskar risken för hjärtinfarkt, stroke, åderförkalkning, ischemisk hjärtsjukdom och synskador,
 • påverkar vårt humör positivt,
 • hämmar utvecklingen av diabetes och minskar risken för dess komplikationer,
 • förbättrar ämnesomsättningen, underlättar viktminskning.

Glucobalance – yttranden

 en kvinna visar mätaren med rätt resultat

Glucobalance ser mycket bra ut i användarrecensionerna. De flesta anser att detta preparat är ett effektivt och framför allt mycket bekvämt sätt att sänka sockernivån och förbättra hälsan. För många människor är den viktigaste fördelen med Glucobalance det faktum att man inte behöver ta mediciner, örter eller andra kosttillskott när man använder detta tillskott. Du behöver bara ta Glucobalance kapslar för att gradvis återställa sockret till det normala.

Det är värt att notera att enligt många åsikter reglerar Glucobalance inte bara socker, utan minskar även andra besvärliga sjukdomar. För många människor har preparatet också blivit ett värdefullt hjälpmedel för att minska kroppsvikten, och som vi vet är det viktigt att återgå till normalvikt i kampen mot diabetes.

Glucobalance minskar aptiten, eliminerar känslan av magsug, hjälper till att återfå kontrollen över kalorierna som konsumeras, hjälper också till att byta till en hälsosammare meny och begränsa sockerintaget. Dessutom påskyndar den elimineringen av ackumulerad fettvävnad, även från de mest problematiska områdena (t.ex. buken).

BESTÄLL GLUCOBALANCE NU

 Glukobalans

Källor:

 • https://www.cdc.gov/diabetes/basics/type2.html
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3958529/
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4609100/
 • https://www.healthline.com/nutrition/white-mulberry
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5981255/

Category: Hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin