Atinnuris 12 scaled 1

Atinnuris – tinnituskapslar som hjälper dig att bekämpa en ihållande sjukdom

Atinnuris är ett tinnitusreducerande preparat i form av praktiska kapslar. Den innehåller en speciell sammansättning av ingredienser vars brister i kroppen kan leda till att tinnitus uppstår. Tillägget skyddar vår hörsel och lindrar obehaget i samband med ofrivilliga hörsel ljud i öronen såsom surrande, skrikande, surrande, brummande, surrande, ringande. Atinnuris är ett av få preparat på marknaden som motverkar denna typ av obehag. Dess fördel är dess rika sammansättning, som gör att preparatet har en stark, effektiv och mångfacetterad effekt. Den stöder inte bara hörselsystemet utan även nerv- och cirkulationssystemet, som ofta påverkas av tinnitus.

Symtom och orsaker till tinnitus

Depositphotos 239965346 S

Tinnitus kan uppstå av olika orsaker. Gemensamt för dem är att de är mycket irriterande och stör den normala vardagen. Ofta bidrar de också till sömnproblem.

Tinnitus kan uppträda under vissa omständigheter eller följa med oss hela eller nästan hela tiden. De får oss att ofrivilligt fokusera på dem. Att ofta höra ljud som vi egentligen inte vill höra är inte trevligt. Det kan faktiskt vara extremt irriterande, distraherande, störa dagliga uppgifter, störa mottagningen av omgivningsljud och påverka kvaliteten på dag- och nattvilan.

Huvudsymptomet på tinnitus är att man hör ljud utan ett externt akustiskt stimuli. Ljudet beskrivs på olika sätt, oftast som: ringande, skrikande, surrande, surrande, visslande, rungande, svirrande. Symtomen som följer med tinnitus är ofta en känsla av ett blockerat öra. Ibland är tinnitus pulserande (patienten har en knackande, pulserande känsla i örat).

Vissa personer har tinnitus med samma intensitet nästan hela tiden, medan tinnitusen för vissa personer förstärks i vissa situationer, t.ex. när det är tyst i omgivningen, när de är nervösa eller stressade, eller strax innan de somnar.

De vanligaste orsakerna till tinnitus är:

 • brist på vissa näringsämnen (t.ex. zink och B-vitaminer),
 • exponering för högt buller,
 • infektioner i de övre luftvägarna (bihåleinflammation, rinit),
 • otitis media,
 • överflödigt öronvax,
 • onormal balans i mellanörat,
 • högt blodtryck,
 • Skador på skallen, huvudet och halsryggen,
 • åldrandeprocesser,
 • störningar i nervsystemet,
 • stress,
 • kärlsjukdomar,
 • alkoholmissbruk,
 • vissa sjukdomar.

Vad kan du göra om du lider av tinnitus? Om det är en sjukdomsfaktor eller en skada som ligger bakom är det värt att rådgöra med en läkare. Men om din livsstil, mindre hälsoproblem eller dåligt nervtillstånd är huvudorsakerna till den irriterande tinnitusen, är det värt att ta ett lämpligt kosttillskott.

Ett preparat som stöder de känsliga system och organ som kan vara inblandade i utvecklingen av tinnitus, samtidigt som det ger oss vitaminer, mineraler och flavonoider som är viktiga för hörseln, fungerar bra. En sådan komplett tinnitusberedning är Atinnuris.

 Atinnuris tinnitus tabletter

KÖP ATINNURIS NU

Atinnuris – det rätta svaret på tinnitus

Atinnuris eliminerar näringsbrister som kan påverka utvecklingen av tinnitus och förser kroppen med ett komplex av ämnen som har en positiv effekt på hörseln. Samtidigt hjälper den till att bekämpa de problem som tinnitus orsakar, t.ex. oförmåga att somna snabbt, ökad nervspänning, obehagskänslor, illamående och trötthet.

Atinnuris slår mot många av orsakerna till tinnitus, och därför ger behandling medAtinnuris vanligtvis mycket goda resultat. För det första har det en normaliserande effekt på blodtrycket och som vi alla vet är för högt blodtryck en av de vanligaste orsakerna till att det ringer, mullrar, surrar och liknande ljud i öronen. Den reglerar också cirkulationen, ökar cellulär syresättning och stärker och gör blodkärlen flexiblare, som när de är svaga och genomsläppliga kan bidra till tinnitus.

Tack vare de många antioxidanter som ingår i Atinnuris saktar Atinnuris ner åldrandeprocessen, och ju yngre och vitalare kroppen är, desto färre störningar i nervsystemet och relaterade sjukdomar som tinnitus. Det är också viktigt att Atinnuris ger oss ingredienser som slappnar av, lindrar spänningar, stress och förbättrar kvaliteten på vår hälsa.sömn, vilket inte bara bidrar till att minska muller, ringningar och gnissel i öronen, utan också till en allmän förbättring av kroppens tillstånd.

Antinnuris sammansättning

 Atinnuris förberedelse för tinnitus

Som vi läser på produktsidan är Atinnuris ett sätt att äntligen höra tystnad. Följande aktiva ingredienser är ansvariga för att minska tinnitus:

 • Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) – en medicinalväxt som har använts i århundraden och som har en ovärderlig effekt på cirkulationen, särskilt hjärnans cirkulation. Stimulerar blodflödet, bidrar till bättre syresättning av celler och vävnader, vidgar blodkärlen och förbättrar deras kapacitet. Det minskar tinnitus, men är också mycket bra för den mentala prestationsförmågan.
 • C-vitamin – är en kraftfull antioxidant som skyddar cellerna från skadliga fria radikaler och motverkar åldrandeprocessen. Den har också en positiv effekt på blodkärlens tillstånd och kan därför minska kärlkärlens tinnitus.
 • Vitlök – en av de bästa naturliga blodtryckssänkande ämnena. Den har också utmärkta antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Genom att sänka blodtrycket leder det till en betydande minskning av tinnitus. Ett för högt blodtryck är inte den enda orsaken till tinnitus som vitlök kan motverka. Det är också ett effektivt motgift mot denna sjukdom om den orsakas av bihåleproblem och infektioner i de övre luftvägarna och örat.
 • Bitter apelsin – minskar stress, vilket är en av de vanligaste orsakerna till tinnitus, pipande och ringande öron. Den lindrar spänningar och stabiliserar humöret. Den har en avslappnande och lugnande effekt, samtidigt som den stöder det kardiovaskulära systemet. Tack vare flavonoider, främst hesperidin, bidrar den till att stabilisera blodtrycket, stärka och täta blodkärl och förbättra blodflödet i kärlen, vilket leder till mindre tinnitus.
 • Zink – en stor dos av ett av de viktigaste bioelementen för vår hälsa. Brist på denna är en av de vanligaste orsakerna till tinnitus. Atinnuris är ett utmärkt sätt att snabbt fylla på den.
 • Riboflavin, vitamin B12, vitamin B6 – viktiga B-vitaminer för nervsystemets normala funktion i höga doser. Brist på dessa vitaminer kan påverka uppkomsten av tinnitus, liksom ett antal andra symtom, till exempel: Synstörningar, fotofobi, nervositet, sömnstörningar, domningar i lemmarna, sämre psykiskt tillstånd, känslor av mental utmattning, koncentrationssvårigheter, hudproblem.
 • Melatonin – övervinner ett av de vanligaste symtomen vid tinnitus, nämligen sömnproblem. Melatonin gör det lättare och snabbare att somna och ser till att vi sover tillräckligt länge och produktivt och att vi vaknar upp med en känsla av återhämtning och vitalitet.
 • Spikenard – gör blodkärlen mer flexibla och tätar dem och förbättrar blodcirkulationen, vilket leder till minskad tinnitus. Den har också antiinflammatoriska och antiödemiska effekter.

Atinnuris – effekter. Minskning av tinnitus och mycket mer!

 Atinnuris tinnitus tabletter

Tinnitus kan vara mycket irriterande. För att bekämpa tinnitus måste man först bekämpa orsakerna. Det är här Atinnuris kan hjälpa dig. Den behandlar högt blodtryck, cirkulationsstörningar och luftvägsinfektioner. Tack vare vitlökens antibiotiska och antiinflammatoriska egenskaper hjälper den vid öroninflammation, som också ofta är den direkta orsaken till tinnitus, pipande och ringande öron. Förresten kommer Atinnuris att förbättra vårt humör.

Atinnuris ska tas en gång om dagen, helst efter en måltid, genom att dricka kapseln rikligt med vatten.

Effekterna av ett regelbundet intag är främst:

 • minskning av buller och andra ljud i öronen,
 • Minskning av känslan av blockerade öron och sämre hörsel av externa ljud,
 • Tillägg av viktiga vitaminer och mineraler för hörsel, nerv- och cirkulationssystem,
 • skydd av hörseln genom att bromsa åldrandeprocessen,
 • Snabbare släckning av infektioner i övre luftvägarna och öroninfektioner,
 • förbättrad immunitet
 • normalisering av blodtrycket,
 • tätning, vilket gör blodkärlen mer flexibla och genomsläppliga,
 • förbättrad blodcirkulation, bättre syresättning av vävnader och organ,
 • förbättrad hjärnfunktion,
 • minskar stress, lugnar nerverna, förbättrar välbefinnandet,
 • lättare att somna och bättre sömnkvalitet (och därmed bättre återhämtning).

Atinnuris – yttranden

 Atinnuris tabletter för att minska tinnitus

Ihållande ljud i öronen i form av brummande, gnisslande, ringande eller andra ljud är ett relativt vanligt klagomål. Den uppstår oftast till följd av en ohälsosam livsstil, högt blodtryck, stress, dåliga nerver och cirkulationsproblem. Oavsett vad orsaken är kan det göra livet mycket svårt. Därför är kapslar och tabletter för att motverka denna sjukdom en alltmer eftertraktad kategori av kosttillskott. Det finns flera på marknaden, men Atinnuris vinner definitivt bland konkurrenterna. Dess goda kvalitet och effektiva verkan framgår inte bara av dess rika sammansättning, utan också av kundernas betyg.

Atinnuris är enligt internetanvändarna ett mycket bra läkemedel mot tinnitus, särskilt om det används regelbundet under ett par veckor. Det minskar synligt oönskade ljud i öronen och ger verklig lindring av denna mycket irriterande åkomma och har dessutom en positiv effekt på humöret, immuniteten och sömnkvaliteten. Enligt kundrecensioner är Atinnuris den bästa tinnitusprodukten på marknaden.

 Atinnuris

KÖP ATINNURIS NU

Category: Hälsa

Article by: admin