Om oss

Karolina Karo

karolina karo

Redaktör för bloggar och portaler, innehållsskapare, specialist på innehållsmarknadsföring. Jag skriver om viktminskning, skönhet, mode, hälsa, träning, näring, kosttillskott och psykologi. Jag är en entusiast av personlig utveckling och en hälsosam och aktiv livsstil. När jag skapar artiklar delar jag med mig av mina egna erfarenheter, förmedlar nyttig kunskap och presenterar beprövade tips och recept för olika besvär. Jag testar och recenserar också intressanta produkter i kategorin kosttillskott, läkemedel, kosmetika och vardagliga apparater och prylar.

Jag älskar att springa, cykla och promenera på charmiga platser. Jag gillar bra, intressant kosmetika och naturliga metoder för hud- och hårvård. Jag gillar att förbättra min kropp och mitt sinne med hjälp av medicinalväxter och kosttillskott som skapats på basis av dem. Jag gillar också hälsosamma, färgglada, doftfyllda och välsmakande rätter. Jag älskar konst, kultur och litteratur.

Piotr Kaczmarek

Piotr Kaczmarek

Jag heter Piotr Kaczmarek, jag bor i Gdansk och har främjat en hälsosam livsstil i över tio år. Jag kämpade själv med hälsoproblem, främst på grund av min övervikt, men en dag sa jag att det räcker och tog äntligen hand om mig själv. Jag närmade mig ämnet på ett professionellt sätt och letade efter professionell och vetenskapligt bekräftad kunskap, som med tiden inte bara gav mig min drömfigur utan också blev mitt arbete i samband med min passion. Jag letar ständigt efter ny information om kosttillskott, dieter, träningsplaner, dvs. allt som har en positiv effekt på kroppen och som gör att den blir ännu mer vältränad och frisk. Jag deltar också i professionella kurser i kostvetenskap och läser praktiskt taget allt jag kan hitta i ämnet. Tack vare detta kan jag presentera noggrant utvald information på den här bloggen, efter att ha testat effekterna av dieter, övningar och andra hälsofrämjande behandlingar på mig själv. Kanske kan jag på detta sätt övertyga någon om att ändra sina dåliga matvanor, öka den fysiska aktiviteten och leva i harmoni med naturen, och det skulle vara den största tillfredsställelsen för mig.