bravona pudelko 1 1

Bravona Forte – specialisten i två faser för naturlig bröstförstoring och uppstramning

Bysten är en av de kroppsdelar som kvinnor oftast nämner som vi skulle vilja ändra eller korrigera. Olämplig form, för liten storlek, dåligt hudtillstånd, otillräckligt lyft och fasthet, oattraktiva bröst – det är de vanligaste bristerna i våra bröst. En marknadsnyhet – Bravona Forte – kan hjälpa oss med alla dessa brister. Det är en riktig pärla bland hemprodukter för korrigering och modellering av byster. Den utmärker sig genom sin höga effektivitet, eftersom den består av inte en utan två intensivt verkande preparat. Den ena är avsedd för extern användning och den andra för intern användning. Om vi använder denna dubbla behandling kan vi räkna med bättre och snabbare resultat än om vi bara använder kapslar eller kräm för bröstförstoring.

Intensiva bröstpreparat som patent för att förbättra bröststorleken och för att försköna bröstet.

 en kvinna mäter sin byst med ett måttband

Precis som alla andra delar av figuren kan bysten också avvika från idealet. De främsta orsakerna till att vi klagar på våra bröst är två: antingen är vi av naturen ägare till små, små och oansenliga bröst eller så förlorar våra bröst sin kvalitet med åldern eller efter graviditeter och amning.

Precis som andra skönhetsproblem kan bröstbrist också korrigeras med olika metoder. Vi kan besöka en klinik för estetisk medicin, eller eventuellt en professionell skönhetssalong, för olika behandlingar för att stärka, modellera och föryngra bysten, eller en plastikkirurgisk klinik för silikonimplantat. Vi kan också utföra vår egen bröstkorrigering hemma med hjälp av färdiga preparat i form av krämer, serum eller orala specifikationer.

Även om behandlingar och operationer kan vara ett effektivt sätt att modellera bysten är det många kvinnor som avvisar detta alternativ från början. Det finns flera orsaker till detta: höga kostnader, för mycket störningar i brösten (t.ex. orsaker: höga kostnader, för mycket ingrepp i brösten (t.ex. skalpell, punktering, laserstimulering), risk för allvarliga komplikationer (vid implantat), tidskrävande.Behovet av upprepade behandlingar (vid mesoterapi, karboxyterapi och andra estetiska behandlingar), en lång lista över kontraindikationer etc.

Hempreparat är mycket säkrare, billigare, mindre tidskrävande och innebär mindre ingrepp i kroppen. Ju intensivare och mer omfattande produkten är, desto bättre resultat. Om vi dessutom kombinerar tillskott med bröstförstoringspreparat med applicering av krämer med liknande effekt blir resultaten ännu bättre. Många kvinnor lovordar också enkla bröstövningar och massage som en bra metod för att lyfta brösten och förbättra deras fasthet och elasticitet.

Bravona Forte – en kraftfull duo av högaktiva formuleringar

 Bravona Forte

Bravona Forte är ett högpresterande kit som är utformat för kvinnor som på ett naturligt sätt vill öka storleken på sina bröst och ävenoch förbättra dess utseende på ett omfattande sätt, både när det gäller bröstens fasthet, form och hudtillstånd.

Bravona Forte består av två produkter som ska användas parallellt: en kräm som är rik på aktiva ingredienser och kapslar fyllda med värdefulla extrakt. Krämen smörjs in i huden på byst och dekolletage två gånger om dagen, medan kapslarna appliceras en gång om dagen för 2 kapslar eller två gånger om dagen för 1 kapsel vardera.

Både krämen och Bravona Forte-kapslarna är rika på naturliga brösttillväxtförstärkare, nämligen fytoöstrogener. Eftersom fytoöstrogener beter sig på samma sätt som östrogener (kvinnliga könshormoner) i vår kropp har de förmågan att förbättra hormonbalansen och hjälpa till att förbättra de feminina egenskaperna i våra kroppar, bland annat genom att hjälpa till att öka volymen på bysten och förbättra bystens kvalitet och täthet.

Fördelar med Bravona Forte:

 • Produkten innehåller en rik sammansättning av högkvalitativa ingredienser, inklusive flera växtextrakt som anses vara de bästa källorna till fytoöstrogener,
 • De aktiva substanserna i produkten kompletterar varandra perfekt och ger maximalt resultat,
 • produkten uppfyller behoven hos kvinnor som värdesätter ekologiska och naturliga lösningar,
 • Användningen av produkten är säker för hälsan och medför ingen risk för negativa biverkningar,
 • Bravona Forte-setet ger brösten näring både inifrån och utifrån, stimulerar naturligt bröstkörtlarna, vilket leder till en ökning av byststorleken,
 • har en heltäckande effekt – den ökar inte bara bröstvolymen, utan tar också hand om huden genom att släta ut den, öka dess tonalitet och föryngra den,
 • ger naturliga resultat, vilket skiljer den från plastikkirurgier som ger konstgjorda, ”plastiska” resultat,
 • är ett prisvärt, naturligt och kvinnovänligt alternativ till invasiva bröstförstoringsprocedurer.

BESTÄLLA BRAVONA FORTE NU

Bravona Forte – sammansättning

 Bravona Forte

Utvalda oljor och extrakt från medicinalväxter samt vitaliserande hyaluronsyra är de grundläggande aktiva ingredienserna i Bravona Forte kapslar och kräm.

De viktigaste ingredienserna i Bravona Forte och deras viktigaste egenskaper:

 • Nattljusolja – innehåller ämnen som är växtekvivalenter av östrogen och progesteron, de kvinnliga könshormonerna som påverkar utvecklingen av kvinnliga egenskaper, inklusive brösttillväxt. Dessutom reglerar nattljusolja menstruationscykeln och hjälper till att återställa hormonbalansen vid hormonell obalans. Tack vare sitt innehåll av E-vitamin, polyfenoler och omättade fettsyror har nattljusolja en utmärkt effekt på huden – den förnyar, ger näring och förhindrar åldrandeprocesser.
 • Extrakt från blad och blommor av ängsklöver [8 % isoflavoner] – isoflavoner i extraktet har samma funktioner i organismen som kvinnliga könshormoner. Det handlar bland annat om att stimulera bröstkörtlarna att arbeta och att stimulera tillväxten av nya celler i bröstets körtelvävnad, vilket ökar bröstets volym och förbättrar dess struktur och form.bröst och förbättrar deras struktur och form (de får en mer sfärisk, fylligare, kvinnlig form), normaliserar menstruationscykeln, minskar PMS, ökar libido, förbättrar silhuettens utseende, förbättrar hudens tillstånd.
 • Bockhornsklöverfröextrakt [25 % saponiner] – är en rik källa till fytohormoner som är specifika ersättare för våra naturliga hormoner och har en liknande roll i kroppen. Den innehåller också värdefulla saponiner, fytosteroler, proteiner, vitaminer och mineraler. Tack vare sina fytohormoner ökar bockhornsklöver aktiviteten hos östrogenreceptorerna i de vävnader som utgör bröststrukturen. Det förbättrar deras storlek och gör dem fastare, mer välformade och bättre accentuerade, vilket understryker vår kvinnlighet.
 • Extrakt från roten av rhuscus spinosus – som en skattkammare av fytohormoner hjälper den till att aktivera spridningen av nya bröstceller, vilket leder till en intensivare tillväxt av bröstbildande vävnad, förbättring av bröststrukturen, dess förstärkning, föryngring, elasticitet och lyftning.
 • Fänkålsfröextrakt – innehåller fytoöstrogener som inte bara hjälper oss att se fram emot mer spektakulära, större bröst, utan också att behålla vår ungdom och skönhet längre.
 • Extrakt av kvanne rot – tack vare de fytoöstrogener den innehåller, normaliserar den det endokrina systemet. Stimulerar tillväxtprocessen i bröstvävnaden, vilket gör dem fylligare och fastare.
 • Humleextrakt – innehåller mycket aktiva växthormoner som motsvarar kvinnliga könshormoner och som främjar brösttillväxten.som är en motsvarighet till kvinnliga könshormoner och som intensifierar tillväxten av bysten (brösten blir fylligare, rundare, mer formade, elastiska och föryngrade).
 • Druvfröolja och solrosfröolja – har en reparerande och vårdande effekt. De är idealiska för skadad hud, slapp, torr, utan vitalitet och i behov av särskild vård. De återfuktar, ger djupgående näring och förnyar huden. De gör huden mjuk och smidig.
 • Hyaluronsyra – väktaren av hudens välbefinnande. Tack vare den blir vår hud bättre återfuktad, slätare, mer elastisk och vitaliserad.
 • E-vitamin – genom sina antioxiderande och stärkande egenskaper, drar man bort några år från huden. Den ökar dess fasthet, tonalitet och näring. Det har också en skyddande effekt.
 • Vitamin B6 och pantotensyra – stöder vävnadsregenerering, hjälper till att reglera hormoner och metaboliska processer, har en positiv effekt på hudens tillstånd, minskar känsligheten för trötthet, står för välbefinnande.

Hur ska Bravona Forte användas och hur länge ska behandlingen pågå?

 Bravona Forte bröstförstoringskräm

Både krämen och Bravona Forte-kapslarna bör användas regelbundet under en längre tid. Hur länge? Allt beror på kroppens individuella förutsättningar. En del kvinnor ser en stor skillnad i volymen och lyftnivån på bysten efter bara några veckor, medan andra behöver lite mer tid. Den minsta behandlingstiden är en månad. De första effekterna är synliga efter två veckors användning. Den optimala effekten uppnås vanligtvis efter 2-3 månaders behandling.

Den rekommenderade dagliga dosen av kapslar är 2 kapslar (helst efter en måltid med ett glas vatten). Med denna dosering räcker en förpackning för en månad.

Krämen appliceras två gånger om dagen, till exempel under morgon- och kvällstvätten. Gnid in en liten mängd i cirkulära rörelser (från botten och uppåt) på bysten. Krämen kan också appliceras på dekolletageområdet. Produkten är mycket effektiv, så den håller länge (en månad eller mer). Dessutom har krämen en mycket hudvänlig konsistens. Den absorberas omedelbart, är inte klibbig och lämnar ingen fet film. Den tränger snabbt in i vävnaderna och stimulerar processen för bröstmodellering, uppstramning och hudförnyelse.

Effekter av att använda Bravona Forte

De effekter av Bravona Forte-behandlingen som oftast nämns av användarna är:

 • ökad byststorlek,
 • förbättrad struktur och form på bysten (fylligare, mer rundade och mer formade bröst),
 • bröstlyft,
 • Förstärkning av brösten,
 • föryngring av bysten,
 • Förbättring av hudens kvalitet.

Bravona Forte – recensioner

Bravona Forte är ett av de mest uppskattade preparaten för att forma, föryngra och förstora brösten. Kvinnor berömmer i första hand produkten för dess verkningsintensitet och effekter, men även frågor som överkomlighet, naturlig sammansättning, snabb och problemfri applicering, låg kostnad jämfört med besök på kliniker och estetiska operationer nämns som plus.

Enligt många recensioner är Bravona Forte ett utmärkt sätt att förstora och förbättra brösten hemma, utan att behöva genomgå kirurgi eller andra procedurer. Med Bravona Forte har många kvinnor återfått en känsla av självförtroende och attraktionskraft, vilket också har förbättrat deras allmänna välbefinnande och livskvalitet.

Bravona Forte – var kan man köpa produkten?

För att köpa Bravona Forte-satsen är det bara att gå till tillverkarens webbplats och gör din beställning. Transaktionen är snabb och säker, och om du bestämmer dig för att köpa flera förpackningar på en gång, finns det fler som väntar på dig. attraktiva rabatter .

 Bravona Forte förberedelse för bröstförstoring

BESTÄLLA BRAVONA FORTE NU

Källor:

 • https://www.healthline.com/nutrition/fenugreek
 • https://www.webmd.com/food-recipes/health-benefits-fennel
 • https://www.healthline.com/health/phytoestrogens
 • https://www.healthline.com/health/grapeseed-oil-for-skin
 • https://www.healthline.com/nutrition/red-clover

Category: Skönhet

Article by: admin