cariovico top 1

Cariovico – kapslar för att effektivt minska kolesterolnivåerna i blodet

Kolesterol är en förening som kan leda till allvarliga hälsoproblem i människokroppen, i synnerhet dess farliga LDL-variant. Ackumuleringen av dess överskott främjar uppkomsten av många farliga sjukdomar, inklusive hjärt- och cirkulationsproblem. Det är därför nödvändigt att ständigt reglera kolesterolnivåerna, vilket kosttillskottet Cariovico kan hjälpa till med, tack vare dess naturliga, effektiva och säkra formel.

Vad är kolesterol?

Kolesterol är en typ av lipid som finns i blodet och cellerna hos djur och som är involverad i syntesen av ett antal viktiga ämnen.Det är en typ av lipid som finns i djurens blod och celler, som är involverad i syntesen av många viktiga hormoner, och som naturligt deponeras i olika delar av kroppen, inklusive levern. Det är också värt att veta att det inte alltid är skadligt för vår hälsa, allt beror på vilken fraktion som dominerar i kroppen. De två huvudsakliga som vi hanterar är:

 • HDL-fraktionen, lipoprotein med hög densitet, allmänt känt som ”bra kolesterol”, som är ofarligt och till och med gynnsamt för hälsan;
 • LDL-fraktionen, lipoproteiner med låg densitet, och det är denna fraktion som kallas ”dåligt kolesterol”, som kan vara orsaken till olika mer eller mindre allvarliga sjukdomar.

Vilka symptom på högt kolesterol bör vi vara oroliga för?

 bra och dåligt kolesterol

Enhög nivå av LDL-fraktionen av kolesterol med en samtidig minskning av den nyttiga HDL-fraktionen ger upphov till karakteristiska symtom, och vår oro bör i första hand väckas:

 • Störningar i hjärtats och cirkulationssystemets normala funktion;
 • Kraftiga kramper och domningar i benen;
 • ett kraftigt fall i kroppstemperaturen, särskilt på fötterna;
 • en allmän känsla av svaghet;
 • längre sårläkning än normalt;
 • Åtstramning och smärta i bröstet.

Vilka faktorer bidrar till stigande kolesterolnivåer och vilka är normerna?

Experter har identifierat ett antal faktorer som bidrar till förhöjda kolesterolnivåer, särskilt lågdensitetslipoproteinfraktionen (LDL). De viktigaste orsakerna som lyfts fram är bl.a:

 • Olämplig kost, en kost full av skadliga produkter, snabbmat, högt bearbetade livsmedel eller ett överskott av farliga transfetter;
 • en stillasittande livsstil, brist på fysisk aktivitet, inte bara idrott utan även dagliga promenader i friska luften, medan rörelse kan minska LDL-fraktionen av kolesterol med upp till 15 procent;
 • stress och andra tillstånd av ökad nervspänning, som i vissa fall kan störa eller nästan helt avreglera kroppens lipidmetabolism.

Det blir därför nödvändigt att regelbundet övervaka kolesterolnivåerna i blodet, vilket vi absolut inte får försumma. Det är också nödvändigt att känna till de blodkolesterolstandarder som rekommenderas av läkare, vilka är:

 • total kolesterolnivå för både män och kvinnor – under 190 mg/dl;
 • LDL-kolesterolnivå – under 115 mg/dl;
 • HDL-kolesterolnivå – under 45 mg/dl för kvinnor och under 40 mg/dl för män.

KÖP CARIOVICO NU

Vilka ingredienser i Cariovico sänker kolesterolnivåerna i blodet?

 cariovico

Regelbundna kolesterolkontroller bör bli en vana, liksom användning av kosttillskottet Cariovico . Det fungerar med hjälp av dess naturliga och säkra aktiva ingredienser, som inte har några biverkningar. Det är dock viktigt att läsa bipacksedeln och kontrollera om du har en individuell allergi mot en ingrediens i preparatet. Varje kapsel innehåller föreningar som effektivt och snabbt sänker ohälsosamma kolesterolnivåer och håller dem inom det rekommenderade intervallet, såsom:

Kronärtskocka blad extrakt

Genom vilket kroppen får många viktiga föreningar som är nödvändiga för att upprätthålla hälsosamma kolesterolnivåer, inklusive vitamin B-vitamin, C-vitamin, som är en kraftfull antioxidant, E-vitamin och mineralerna zink, fosfor, kalium, kalcium, magnesium och järn. Dessa ingredienser är ansvariga för att förhindra potentiell leverskada, snabbare regenerering av leverceller, avgiftning av kroppen och förbättrad matsmältning, vilket underlättas av det samtidiga inulininnehållet.

Extrakt av europeisk olivfrukt

En annan aktiv ingrediens i Cariovico är ett extrakt från oliver, som ger en verklig rikedom av näringsämnen, såsom vitamin A, B-vitaminer, vitamin E, kostfiber, omättade fettsyror, fosfor, magnesium, kalium, natrium, kalcium och järn. Denna blandning har inte bara svampdödande och antibakteriella effekter, den bidrar också till att normalisera båda kolesterolfraktionerna i blodet, skydda mot de negativa effekterna av oxidativ stress och ateroskleros samt reglera blodtrycket.

Extrakt från rhizomen av den långa sporren

I köket kallas det gurkmeja och är också en källa till B-vitaminer, K-vitamin och mineraler som fosfor, magnesium, kalium och natrium. Den kraftfulla antioxidanten curcumin är också ansvarig för effekterna av långsporre; den har också antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper, förhindrar att blodplättar klibbar ihop, förbättrar matsmältningssystemet och skyddar mot ateroskleros.

Extrakt av vitlökslök

Vitlök i kosten främjar hälsan tack vare dess rika sammansättning, full av vitamin A, vitamin B, vitamin C, samt de många mineraler som redan nämnts, som stöds av ett annat värdefullt spårämne, selen. Tack vare detta fungerar vitlöksextrakt som ett naturligt antibiotikum, stärker hjärtat och cirkulationssystemet, normaliserar blodtrycket, tar hand om blodkärlens elasticitetblodkärlen, har antivirala, antifungala och anti-aterosklerotiska egenskaper, stärker kroppens immunförsvar.

Kolin och piperin

De två följande ingredienserna i kosttillskottet Cariovico är föreningar som har unika egenskaper och hälsofördelar. Kolin, eller vitamin B4, spelar en viktig roll i olika fysiologiska processer, inklusive att stödja leverfunktionen och kroppens metaboliska och lipidhanteringsprocesser. Piperin är en kraftfull alkaloid från det yttre skalet på pepparkorn, som förbättrar matsmältningen, minskar trötthet och ökar energin.

L-ornitin L-aspartat

Den sista ingrediensen är en extremt fördelaktig kombination av två aminosyror, L-ornitin och L-asparaginsyra. Detta ger kapslarna effekten att de hjälper till att rensa kroppen från toxiner och andra, lika onödiga produkter från till exempel ämnesomsättningen. Samtidigt tar föreningen bort trötthetskänslan och ökar kroppens återhämtningshastighet, både efter fysisk och mental ansträngning.

Cariovico – vilka är de positiva effekterna av dess regelbundna användning?

 Cariovico

Vikten av en väl vald sammansättning av alla kosttillskott har länge bevisats. Kapslar Cariovico kapslar uppfyller alla krav för ett preparat som är tänkt att normalisera kolesterolnivåerna i blodet. Detta bekräftas av positiva recensioner som lovordar alla fördelar med dessa små men kraftfulla och effektiva kapslar:

 • snabb och ihållande sänkning av LDL-kolesterolnivåer samtidigt som den fördelaktiga HDL-fraktionen höjs;
 • bibehållande av normalt blodtryck;
 • Stöd för hjärtat och andra delar av det kardiovaskulära systemet;
 • Snabbare och effektivare regenerering av kroppen;
 • minskad risk för aggregation, dvs. att blodplättar klibbar ihop, vilket kan leda till farlig venös trängsel;
 • skydd av levern och matsmältningssystemet
 • effektivare processer som leder till fettförbränning;
 • låg dosering, endast 1 kapsel per dag;
 • säker, naturlig sammansättning.

Cariovico – var kan jag köpa denna kolesterolsänkande produkt?

För att hantera förhöjda kolesterolnivåer i blodet är det värt att sträcka sig efter detta naturliga och kraftfulla kosttillskott. Det säljs av tillverkaren själv och kan beställas via företagets webbplats Tillverkaren själv säljer produkten och beställningen kan göras via företagets webbplats, vilket erbjuder många fördelar för köparen.

Först och främst kan köparen dra nytta av aktuella kampanjer som minskar kostnaden för köpet, och kan vara säker på att han eller hon alltid kommer att få den ursprungliga och fullt effektiva Cariovico och inte en värdelös placebo. För att göra ett köp måste man fylla i kontaktformuläret på webbplatsen, som bara kräver ens namn och telefonnummer. Alla andra frågor relaterade till köpet bestäms i en konversation med en tillverkares representant, som kommer att ringa dig tillbaka på det angivna numret.

KÖP CARIOVICO NU

Category: Hälsa

Article by: admin