Corsanum 13

Corsanum – hur man intensivt stödjer hjärtat och det kardiovaskulära systemet med bara en kapsel?

Kardiovaskulära besvär är ett av de vanligaste hälsoproblemen i dag. Allestädes närvarande stress, stimulantia, stillasittande livsstil, ohälsosam kost, överarbete och sömnbrist bidrar alla till att försvaga det kardiovaskulära systemet och öka oregelbundenheten i dess funktion. Högt blodtryck, åderförkalkning, hjärtinfarkt och stroke är vanliga följder av en ohälsosam livsstil under flera år. För att ge hjärtat och cirkulationssystemet en hög skyddsnivå utvecklades ett kosttillskott kallat Corsanum. Den ger omfattande stöd till alla delar av det kardiovaskulära systemet och minskar därmed sannolikheten för livshotande tillstånd.

Ett fungerande kardiovaskulärt system som en förutsättning för god hälsa och vitalitet på daglig basis.

heartbeat g1a0591a9e 640

Det kardiovaskulära systemet (cirkulationssystemet, kardiovaskulärt system) är en viktig del av vår kropp. Det består av hjärtmuskeln, som pumpar blodet, och ett omfattande system av blodkärl: vener (som för blod till hjärtat), artärer (som transporterar blodet bort från hjärtat) och små kapillärer (som säkerställer utbytet av blod från hjärtat). näringsämnen, hormoner, gaser och metaboliska produkter mellan blod och vävnad).

Tack vare cirkulationssystemet kan blod, syre och näringsämnen transporteras till alla celler och vävnader och onödiga ämnen – biprodukter från ämnesomsättningen och gifter – avlägsnas.

Utan ett fungerande cirkulationssystem finns det ingen fullständig hälsa och inget välbefinnande. När hjärtat är försvagat och dess funktion är nedsatt, när blodkärlen är blockerade och blodet inte cirkulerar smidigt i hela kroppen, kan det leda till en förlust av blodflödet.hela kroppen kan allvarliga, livshotande tillstånd utvecklas, till exempel högt blodtryck och åderförkalkning.

Statistiken visar att hjärt- och kärlsjukdomar drabbar människor i allt yngre åldrar. Det börjar oskyldigt nog, med tillfälliga höjningar av blodtrycket, något förhöjda nivåer av dåligt kolesterol och mindre andfåddhet. Om problemen börjar öka är vi på väg att utveckla allvarligare sjukdomar.

De vanligaste kardiovaskulära sjukdomarna är:

 • högt blodtryck,
 • ateroskleros,
 • ischemisk hjärtsjukdom,
 • stroke,
 • hjärtinfarkt,
 • hjärtsvikt,
 • venös insufficiens, åderbråck,
 • trombos,
 • lungemboli.

Den viktigaste faktorn som ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar är en ohälsosam livsstil, som inkluderar: dålig kost, användning av stimulantia, övertrötthet, överarbete, överdriven ansträngning eller tvärtom för lite fysisk aktivitet, stress, övervikt, sömnstörningar….

Hur påverkar de olika livsstilsfaktorerna vårt kardiovaskulära system?

friesalad g1b3bbe07e 640
 • Kost – enkost som innehåller mycket ohälsosamma mättade fettsyror (t.ex. En kost som innehåller mycket ohälsosamma mättade fettsyror (t.ex. fett kött och kött, snabbmat), salt och enkla sockerarter ökar risken för högt blodtryck, hjärtfel och aterosklerotiska plack i artärerna. Däremot främjar en kost som är rik på omättade fettsyror, antioxidanter, fibrer, vitaminer och mineraler, dvs. huvudsakligen fullkornsprodukter, grönsaker, frukt, fisk, nötter, frön och vegetabiliska oljor, hjärt- och kärlhälsa.
 • Aktivitetsnivå – regelbunden, måttlig motion är bra för det kardiovaskulära systemet. När vi tränar fysiskt ökar pulsen, hjärtat arbetar effektivare och pumpar blodet snabbare, vilket ger bättre syresättning och näring till organ, celler och vävnader. Medan systematisk aktivitet är ett sätt att stärka hjärtat, förbättra cirkulationen och normalisera blodtrycket, är en stillasittande livsstil en metod för att öka problemen med cirkulationssystemet. Brist på aktivitet bidrar till försämrad kranskärlsrörelse och perifer blodcirkulation. Blodet pumpas inte optimalt, vilket gör att vävnaderna inte får tillräckligt med syre och näringsämnen. En stillasittande livsstil innebär också en ökad risk för högt blodtryck, åderbråck, blodproppar och aterosklerotiska skador.
 • Droger – stimulantia, särskilt när de används i stora mängder, är ett allvarligt hot mot hjärt- och kärlhälsan. Cigaretter, alkohol, kaffe och andra koffeinhaltiga produkter – alla dessa stimulantia höjer blodtrycket, vilket i sin tur kan leda till farliga komplikationer som hjärtinfarkt, stroke och nedsatt syn. Dessutom försvagar alkohol hjärtmuskeln och bidrar till högre nivåer av triglycerider och dåligt kolesterol, och cigaretter ökar risken för blodproppar och kranskärlssjukdom.
 • Stress, överarbete, utmattning – frekventa nervösa spänningar och svår stress leder till störningar i hjärtrytmen och ökat blodtryck. De ökar också risken för ischemi i hjärtmuskeln, ökad trombocytaggregation, trombusbildning och därmed hjärtinfarkt och stroke. Å andra sidan kan extrem utmattning och överarbete eller extrem fysisk ansträngning leda till att hjärtat och blodkärlen försvagas och skadas.

Cirkulationssystemet ser till att kroppen upprätthåller jämvikten och förser alla andra delar av kroppen med de ämnen som behövs för att upprätthålla vitala funktioner. Samtidigt är det ett system som lätt blir onormalt och skadas av civilisationsfaktorer. Det är därför värt att ta särskild hänsyn till hjärtat och blodkärlen, särskilt om:

 • Vi är i en ålder då det är viktigt att ta hand om vår hälsa (medelålder och seniorålder),
 • du har inte en särskilt hälsosam livsstil
 • Vi är ofta övertrötta,
 • leva under stress
 • har höga nivåer av dåligt kolesterol eller en tendens till blodtryckstoppar eller lider av andra hjärt- och kärlsjukdomar,
 • vi är storrökare eller stora kaffedrickare,
 • löper ökad risk för hjärtinfarkt eller åderförkalkning.

Corsanum – ett naturligt recept för ett effektivt cirkulationssystem

 Corsanum

KÖP CORSANUM NU

Corsanum, med sina 6 speciella aktiva substanser, ger omfattande vård för vårt hjärta och blodkärlssystem. Förutom sina skyddande egenskaper har den en stärkande och normaliserande effekt på hjärtat och blodtrycket. Genom att hämma utvecklingen av negativa förändringar i det kardiovaskulära systemet minskar det risken för allvarliga sjukdomar.

Intressant nog kan praktiskt taget alla dra nytta av Corsanum-tillskott, inte bara de som löper direkt risk att drabbas av hjärtinfarkt eller stroke. För många yngre människor, särskilt de som är överarbetade, upptagna, stressade eller inte alltid har tid att ta hand om en hälsosam kost. och fysisk aktivitet ger Corsanum ett skydd mot potentiella framtida kardiovaskulära problem.

Corsanum-tilläggets sammansättning

6 aktiva växtämnen som arbetar tillsammans i motsvarande höga doser är patentet för en effektiv formel för stöd av hjärt- och kärlsystemet.

 Corsanum

Corsanum består av:

 • Extrakt av korianderblad – innehåller ett rikt utbud av vitaminer, mineraler och antioxidanter som ger värdefullt stöd för hjärt- och kärlsystemet. Det skyddar hjärtat och stöder dess arbete, ser till att blodet koagulerar ordentligt, reglerar kolesterolnivåerna och förebygger åderförkalkning.
 • Druvkärnextrakt – har en positiv effekt på hela det kardiovaskulära systemet tack vare sitt höga innehåll av antioxidanter, inklusive flavonoider och resveratrol. Det hjälper till att stabilisera blodtrycket och kolesterolnivåerna, stöder hjärtfunktionen, håller blodkärlen i gott skick, ökar deras kapacitet och förebygger inflammation. Det motverkar också trombocytaggregation, vilket minskar risken för bildning av hälsofarliga blodproppar. Dessutom stimulerar ingrediensen kroppens regenerationsprocesser.
 • Hagtorn – en av de mest effektiva medicinalväxterna för att bekämpa hjärt- och kärlsjukdomar och stärka alla dess komponenter. Det bidrar till att upprätthålla ett normalt och stabilt tryck, förbättrar blodflödet och säkerställer en god syresättning av cellerna. Den skyddar, utvidgar och förseglar blodkärlen och förhindrar att aterosklerotiskt plack bildas på artärernas väggar. Det stöder också hjärtats funktion, ökar dess blodtillförsel, säkerställer en korrekt och regelbunden hjärtrytm och minskar arytmi. Det är till hjälp vid hjärtsvikt, högt blodtryck, för höga kolesterol- och triglyceridnivåer. Den minskar andfåddhet, nervös hjärtklappning och huvudvärk och har en avslappnande och lätt lugnande effekt.
 • Extrakt av europeiska olivblad – en källa till värdefulla biologiska ämnen, inklusive oleuropein. Oleuropein är en polyfenol med mångsidiga positiva effekter på vår kropp. Den har antioxidativa, antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper. Det hämmar åldrandeprocessen, förbättrar immuniteten, skyddar cellerna från skador, minskar risken för civilisationssjukdomar, inklusive åderförkalkning och cancer. Det har också en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet. Det reglerar blodtrycket, förbättrar blodflödet genom hjärtmuskeln och stärker kranskärlen. Det hämmar också processen med att klumpa ihop blodplättar och minskar därmed sannolikheten för blodproppar.
 • Oregano ört extrakt (rik på karwakrol) – har starka antioxidativa egenskaper. Skyddar och stärker hjärtat och cirkulationssystemet, leder till lägre kolesterolnivåer och minskar sannolikheten för trängsel och blodproppar. Bekämpar skadliga fria radikaler, motverkar för tidigt åldrande av kroppen och ger oss istället ett gott immunförsvar och mycket vitalitet.
 • Järnfumarat – en form av järn med mycket god biotillgänglighet. Förbättrar syretransporten till cellerna, ser till att kroppen producerar korrekt hemoglobin, stöder produktionen av röda blodkroppar och motverkar blodbrist. Den har en stärkande effekt på organismen, minskar trötthet och utmattning, förbättrar den mentala prestandan och immuniteten.

Corsanum – hur tar man det?

TaCorsanum 2 gånger om dagen, 1 kapsel vardera. Drick med ett glas vatten. Hälsoeffekten i form av ett starkare och effektivare kardiovaskulärt system uppstår vid systematisk användning i minst en månad. För att maximera effekterna rekommenderas att man kombinerar tillskott med regelbunden, måttlig fysisk aktivitet, undvikande av stress och en hälsosam kost.

Corsanum – effekter

 Corsanum kardiovaskulära kapslar

Corsanum är avsedd att förbättra det kardiovaskulära systemets funktion, skydda det mot skadliga faktorer och förebygga farliga tillstånd. Produktens rika sammansättning av aktiva ingredienser tjänar dessa mål perfekt. De viktigaste effekterna av tillägget är:

 • Förbättrar lipidmetabolismen (fettmetabolismen), sänker nivåerna av triglycerider och kolesterolfraktion LDL, som är ogynnsamma för vår hälsa.
 • Hämning av trombocytaggregation och förträngning av artärlumen, vilket minskar risken för blodproppar, embolier, hjärtattacker och stroke.
 • Förbättra blodkärlens tillstånd – öka deras elasticitet, täthet, stärka deras väggar.
 • Normalisering av blodtrycket.
 • Förstärkning av hjärtat.
 • Minskning av hjärtarytmier, förbättring av hjärtmuskelfunktionen.
 • Minskar nervösa spänningar.
 • Förbättrar blodcirkulationen i hela kroppen och förbättrar blodflödet genom hjärtat.
 • Förbättra venerna.
 • Minskar risken för ateroskleros, kranskärlssjukdom och andra kroniska kardiovaskulära sjukdomar (tack vare dess höga innehåll av antioxidanter).

Corsanum – yttranden

Corsanum-formeln får mycket bra betyg i användarrecensionerna. Den är uppskattad för sin snabba och intensiva lindring av hjärt- och cirkulationsbesvär och sitt effektiva skydd mot utvecklingen av negativa förändringar. Många kunder har noterat förbättringar av blodtryck, puls och hjärtfrekvens, eliminering av andfåddhet, nervositet och lätt trötthet samt förbättring av lipidogrammet.

 Corsanum

KÖP CORSANUM NU

Källor:

 • https://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/hawthorn-uses-and-risks
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-coriander
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/324878
 • https://www.healthline.com/nutrition/9-oregano-oil-benefits-and-uses
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/263332

Category: Hälsa

Article by: admin