Dentolan PRO8

Dentolan – ett hållbart sätt att få frisk andedräkt tack vare en unik sammansättning av ingredienser

Dålig andedräkt är ett irriterande tillstånd som påverkar både vårt självförtroende och vår image negativt. Orsakerna till dålig andedräkt kan variera, men i de flesta fall är det ett onormalt pH-värde och en obalans i den gastrointestinala mikrofloran som är den största boven. Många människor kan inte bli av med problemet med dålig andedräkt trots att de använder dussintals olika metoder. Problemet är att alla dessa medel bara döljer problemet, snarare än att eliminera orsaken.

Dentolan PRO1 150x150 1

Dentolan fungerar helt annorlunda. Det fungerar inte bara i munnen utan även i magen och andra delar av matsmältningskanalen. Genom att förbättra matsmältningsfunktionen neutraliserar den matrester, gifter och gaser, samtidigt som den förstör skadliga mikroorganismer och förbättrar pH-värdet, så att du alltid kan njuta av en frisk andedräkt. Tillsammans med regelbunden tandborstning ger det mycket goda resultat.

Dålig andedräkt – ett obekvämt fenomen som dock kan minskas!

 En kvinna överraskad av sin dåliga andedräkt

Problemet med dålig andedräkt drabbar en stor del av befolkningen. I vissa fall är det dålig munhygien och obehandlad karies som är orsaken, och då är det enklaste man kan göra att börja borsta regelbundet (2-3 gånger om dagen) och behandla karies.

I de flesta fall har dålig andedräkt dock andra orsaker. Mycket ofta har de viktigaste faktorerna bakom dålig andedräkt att göra med matsmältningskanalen. Vi får inte glömma att munnen är den första delen av matsmältningskanalen och att matsmältningsprocesserna börjar redan på denna nivå.

Det kan finnas ett antal faktorer som verkar i matsmältningskanalen och som är ansvariga för dålig andedräkt.Dessa inkluderar otillräcklig utsöndring av matsmältningsenzymer, störd tarmmikroflora, stört pH-värde i magen osv. Förutom matsmältningsrelaterade orsaker kan även livsstilsfaktorer (cigaretter, alkohol) vara orsaken till dålig andedräkt. I sällsynta fall är sjukdomsfaktorer inblandade.

De viktigaste orsakerna till dålig andedräkt är:

 • Felaktigt pH-värde i mag-tarm-miljön, obalans mellan syror och baser,
 • otillräckliga matsmältningsenzymer, störda matsmältningsprocesser,
 • förstoppning,
 • svampar och bakterier,
 • metaboliska störningar,
 • Onormal sammansättning av tarmens bakterieflora,
 • magreflux, stört pH-värde i magsäcken,
 • överdriven muntorrhet,
 • hög ansamling av gifter i kroppen,
 • konsumtion av vissa livsmedel och drycker (t.ex. vitlök, lök, kaffe, alkohol),
 • användning av läkemedel,
 • För många svavelföreningar som produceras av anaeroba bakterier,
 • Vissa sjukdomar (t.ex. diabetes, njursjukdomar, munabscesser, tandköttssjukdomar, bihåleinflammation och tonsillit, munhåleinflammation, parodontos, karies, magsår),
 • dålig munhygien, utveckling av plack och tandsten.

Dentolan – den permanenta vägen till fräsch andedräkt

 Dentolan

Dentolan löser problemet med dålig andedräkt. Till skillnad från munsprayer, tuggummi, sugtabletter och andra uppfriskande produkter fungerar den inte bara tillfälligt och ytligt, utan på ett djupt och varaktigt sätt. Genom att gå till roten med problemet får du en fräsch känsla i munnen under lång tid.

Som det brukar vara fallet med avancerade preparat innehåller Dentolan en rik sammansättning av aktiva substanser, som var och en har lite olika uppgifter att utföra.

Tack vare sin rika sammansättning kan tillägget bekämpa en mängd olika faktorer som bidrar till utvecklingen av dålig andedräkt, och inte bara en specifik faktor. Oavsett om orsaken är bakterier, felaktigt pH-värde, överskott av gifter i kroppen, magproblem, störda matsmältningsprocesser osv. Dentolan återställer en hälsosam, neutral munlukt.

Genom att förstöra skadliga mikrober som gnager på matsmältningskanalen, tandköttet och tänderna, förbättra matsmältningsprocessen och mobilisera kroppen för att avlägsna gifter och matrester mer effektivt, återställer den den orala miljön och neutraliserar dålig lukt. En annan viktig fördel med kosttillskottet Dentolan är innehållet av värdefulla stammar av probiotiska bakterier, som tar hand om den balanserade bakteriefloran i vårt system och hjälper till att neutralisera de faktorer som är ansvariga för dålig andedräkt.

BESTÄLLA DENTOLAN NU

Dentolan-formulering

 Dentolan kapslar för dålig andedräkt

Dentolan-kapslarna innehåller8 mycket aktiva ingredienser, inklusive ett komplex av 5 matsmältningsenzymer. Hur fungerar de enskilda aktiva substanserna?

Extrakt av pepparmint

Pepparmynta är en av de mest effektiva örterna för att stödja matsmältningsprocessen och är också ett effektivt sätt att skapa en långvarig uppfriskande effekt. Den minskar flatulens, matsmältningsbesvär, förstoppning, halsbränna och en känsla av obehag i munnen. Stimulerar utsöndringen av matsmältningssaft, lindrar buksmärtor. Genom att ha en diastolisk effekt återställer den balansen i matsmältningskanalen. Det har också en positiv effekt på magen. Det är viktigt att det också bekämpar bakterier, inklusive de som orsakar dålig andedräkt.

Extrakt av kronärtskocksblad [2,5 % cynarin].

Stimulerar kroppens avgiftning och bekämpar på så sätt symptom som dålig hud- och hårkondition, eksem, dålig andedräkt, huvudvärk och gastrointestinala besvär. Den har också en kolagogisk effekt som förbättrar matsmältningsprocessen. Den har en positiv effekt på levern och bekämpar skadliga mikroorganismer.

Extrakt av fänkålsfrukt

Stimulerar produktionen av matsmältningssaft och aktiverar tarmarna att arbeta, vilket minskar matsmältningsbesvär, förstoppning, gas och tarmproblem. Det har också en diastolisk och antiinflammatorisk effekt. Genom att återställa det korrekta förloppet av matsmältningsprocesserna bidrar den till en effektivare utsöndring av avlagringar, alla orenheter, onödiga metaboliska produkter och bidrar därmed till att minska risken för bildandet av en tjocktarm.Detta hjälper till att lindra alla symtom som är förknippade med ansamling av gifter i kroppen, såsom buksmärta, dålig andedräkt och obehaglig eftersmak i munnen.

DigeZyme® enzymkomplex (alfa-amylas, neutralt proteas, cellulas, laktas, lipas)

En uppsättning matsmältningsenzymer som gör det lättare för kroppen att smälta kolhydrater, fetter och proteiner som finns i livsmedel, vilket leder till bättre välbefinnande och minskade mag-tarmproblem. I kombination med växtbaserade ingredienser, t.ex. I kombination med växtbaserade ingredienser som kronärtskocka eller fänkål har matsmältningsenzymer en utmärkt effekt för att förbättra matsmältningssystemet och eliminera besvärliga besvär som matsmältningsbesvär, en känsla av fyllighet i magen och flatulens. De minskar också risken för gas i matstrupen som påverkar dålig andedräkt.

Bockhornsklöverfröextrakt [25 % saponiner].

Har en antiinflammatorisk effekt och är mycket användbar för att hämma tillväxten av skadliga mikroorganismer. Den bekämpar alltså effektivt problemet med dålig andedräkt om det beror på bakterie- eller svampaktivitet och pågående inflammation i magen eller andra delar av matsmältningssystemet. Ingrediensen förbättrar också matsmältningen och stärker immunförsvaret.

LactoSpore® MTCC 5856 probiotiska bakterier

Stabila, men ändå mycket effektiva probiotiska bakterier av Bacillus coagulans-stammen som gör ett mycket nyttigt arbete i vår kropp. De stärker immuniteten, hjälper till att snabbare avvärja infektioner, minskar matsmältningsbesvär och motverkar förstoppning. De stimulerar utvecklingen av en hälsosam mikroflora och förhindrar samtidigt att skadliga mikroorganismer förökar sig. Dessutom stöder de probiotiska bakterierna LactoSpore® nedbrytningen och det efterföljande avlägsnandet av matrester från kroppen, vilket ger en ren, välfungerande matsmältningskanal och en frisk och fräsch andedräkt.

Bromelain från ananas

Stimulerar matsmältningen av proteiner och förebygger därmed obehagliga matsmältningssymptom som uppstötningar, en känsla av fyllighet i bukhålan, flatulens, förstoppning, obehaglig munkänsla och dålig andedräkt. Den bekämpar inflammation och har en positiv effekt på tarmarna.

Papain från papayafrukter

Stödjer matsmältning och absorption av näringsämnen, minskar symtom i samband med störda matsmältningsprocesser. Hämmar tillväxten av skadliga tarmbakterier och har antiinflammatoriska och antioxidativa effekter.

Dentolan – effekter av användning. Hur minskar Dentolan dålig andedräkt?

 Dentolan

De första resultaten av Dentolan-behandlingen är synliga redan efter några få dagars behandling. Effekterna av regelbunden användning av Dentolan kapslar är:

 • eliminering av dålig andedräkt och obehaglig eftersmak i munnen,
 • hämning av tillväxten av skadliga bakterier och svampar,
 • Återställande av tarmmikrofloran,
 • Förbättring av tarmfunktionen, stöd för magen,
 • förbättrad absorption och nedbrytning av näringsämnen i mindre partiklar, förbättrad matsmältningsprocess, eliminering av förstoppning, uppblåsthet, kramper, matsmältningsbesvär, bukbesvär,
 • effektivare avlägsnande av avlagringar och matrester från matsmältningskanalen,
 • systematisk rening av organismen från gifter,
 • Normalisering av pH-värdet i kroppen, återställande av balansen mellan syror och baser i kroppen.

Dentolan – yttranden

Enligt många recensioner är Dentolan det bästa tillskottet mot dålig andedräkt på marknaden. Den har en rik sammansättning och fungerar på flera sätt för att bekämpa olika orsaker till dålig andedräkt. För många människor har Dentolan visat sig vara ett effektivt sätt att återfå självförtroende och välbefinnande. Användare av tillägget påpekar att enbart munhygien ger mycket sämre resultat än munhygien i kombination med Dentolan.

Varför ska du satsa på Dentolan?

Dålig andedräkt är ett besvärligt tillstånd som ger upphov till komplex, ofta förekommande känslor av skam och misslyckande, dåligt självförtroende, misslyckade relationer och socialt tillbakadragande. Dålig andedräkt har också en negativ inverkan på vår allmänna image, vilket är särskilt viktigt om vi arbetar med något som kräver kontakt med andra människor.

För vår psykiska hälsa och för att upprätthålla goda personliga och yrkesmässiga relationer borde det vara mycket viktigt för oss att eliminera denna pinsamma och störande störning. Detta kan uppnås genom systematisk användning av Dentolan, som tack vare sin rika och väl avrundade sammansättning är expert på att eliminera de skadliga bakterier som är ansvariga för dålig andedräkt. Den återställer också matsmältningen och hjälper till att avlägsna gifter som bidrar till kroppslukt och dålig andedräkt.

 Dentolan

BESTÄLLA DENTOLAN NU

Category: Hälsa

Article by: admin