ETERNELLE GOLD DAY top 1

Eternelle Gold Day – ett serum som snabbt tar bort synliga rynkor

Slät, perfekt hud är en dröm som ibland är svår att förverkliga, särskilt om man inte använder rätt kosmetika för den dagliga vården. Det största problemet är rynkor, som bland annat orsakas av den förlust av hudelasticitet som kommer med åldern. Lyckligtvis kan man vidta åtgärder för att effektivt stoppa denna process med hjälp av ett föryngrande ansiktsserum Eternelle Gold Day serum för daglig hudvård. Det har en naturlig formulering och användningen av nanokolloidala guldpartiklar är betydelsefull för att minska rynkor.

Vad är rynkor och vilka är de vanligaste typerna?

 effekten av ett antirynkserum

För att till fullo förstå sammansättningen och effekten av Eternelle Gold Day är det viktigt att samtidigt förstå rynkors natur och de faktorer som bidrar till deras utveckling. Rynkor är ett yttre tecken på att huden åldras och visar sig som fåror och veck av varierande bredd, främst på den känsliga huden i ansiktet och på halsen.

Rynkorna beror på en kombination av olika faktorer, t.ex. ålder, exponering för ultraviolett strålning, repetitiva ansiktsrörelser och förlust av kollagen och elastin, hudens byggstenar. Specialister, både inom medicin och kosmetologi, skiljer på några av de viktigaste typerna av rynkor som effektivt kan behandlas med de aktiva ingredienserna i Eternelle Gold Day serum:

 • Mimiska rynkorsom syns som fina linjer eller fåror på hudytan, är ett vanligt fenomen som kommer med åldern och orsakas av repetitiva muskelrörelser. De kan också bildas som ett resultat av överexponering för solljus eller andra atmosfäriska faktorer, även i yngre åldrar. De tar sig uttryck i fina linjer i ögonvrårna, så kallade kråkfötter, rökrynkor runt munnen, lejonrynkor mellan ögonbrynen eller horisontella linjer i pannan;
 • rynkorefter solen, som orsakas, som namnet antyder, av att oskyddad ansiktshud utsätts för UV-strålning. Dessa rynkor är djupa och förvärras av att huden torkar ut för mycket när den utsätts för solen;
 • Gravitationsrynkor, som blir särskilt synliga efter 40 års ålder till följd av ökande subkutana defekter i huden.Gravitationsrynkor, som blir särskilt synliga efter 40 års ålder och är resultatet av ökande förlust av subkutan fettvävnad, vilket gör att kinderna, hakan och halshuden ”sjunker”;
 • sömnrynkor, som orsakas av trycket från en kudde eller täcke på huden under sömnen, och bildas främst i ansiktet, tinningsområdet, nacken och dekolletaget, men intressant nog vanligtvis bara på den sida som vi sover på.

Eternelle Gold Day – positiva recensioner från kvinnor nöjda med dess effektivitet

 eternelle guld dag

Serum föryngrande Eternelle Gold Day har redan etablerat sig på marknaden som ett naturligt och kraftfullt ”gyllene lyft”, som snabbt och effektivt blir av med de flesta rynkor som vanställer ansikte, hals och dekolletage. Specialister och kvinnor som är nöjda med dess verkan lyfter fram de viktigaste fördelarna som den erbjuder i den dagliga vården av alla hudtyper:

 • minskar uppkomsten av alla typer av rynkor som nämns ovan;
 • förhindrar att huden hänger och återställer dess elasticitet och ton;
 • minimerar uppkomsten av påsar under ögonen;
 • Förbättra ansiktskonturen;
 • Förbättra hydrering och syresättning av alla hudlager;
 • påskynda hudförnyelsen;
 • kan användas av kvinnor i alla åldrar;
 • lätt att använda, serumet behöver bara masseras försiktigt in i ren hud varje morgon;
 • naturlig och säker sammansättning, utan biverkningar, men det är nödvändigt att verifiera i förväg om det finns en individuell allergi mot någon av ingredienserna.

KÖP ETERNELLE GOLD DAY NU

Eternelle Gold Day – vilka ingredienser gör det till ett så banbrytande föryngrande serum?

För att förebygga rynkor och vända ålderstecken, varför inte använda det revolutionerande Eternelle Gold Day-serumet, utvecklat som en icke-kirurgisk ansiktslyftning. Med det behöver man inte längre genomgå smärtsamma operationer eller obekväma Botox-injektioner för att uppnå liknande resultat. Serumets effektivitet och säkerhet möjliggörs av det noggranna urvalet av aktiva ingredienser, t.ex:

Glycerin

Glycerin, även känt som glycerol, är den första viktiga ingrediensen i Eternelle Gold Day föryngrande och rynkreducerande serum. Detta beror på dess många positiva egenskaper, inklusive dess förmåga att effektivt hålla kvar vatten i de djupare hudlagren, vilket återfuktar och återfuktar på djupet. Samtidigt förstärker den det naturliga försvarsskiktet på hudytan och deltar i transporten av andra lika viktiga näringsämnen.

Dimetikon

En säker och biverkningsfri silikonpolymer som ofta används i kosmetiska produkter och vars källa är organiska kiselföreningar. Denna unika förening har en anmärkningsvärd hållbarhet i en mängd olika miljöförhållanden, inklusive extrema temperaturer och luftfuktighet. Dess släta konsistens gör det dessutom enkelt att applicera serumet på huden, och den har förmågan att behålla fukt, vilket förhindrar uttorkning av huden. Dessutom är det effektivt för att minska uppkomsten av ålderstecken, särskilt olika typer av rynkor.

Extrakt av kaviar

Används inte bara i matlagning utan även i kosmetika på grund av dess rika sammansättning. Det innehåller vitamin A, vitamin B5, eller pantotensyra, vitamin D, vitamin E och många aminosyror, samt mineralerna zink, fosfor, jod, kisel, magnesium, kalium, selen och kalcium. Det är dessa aktiva föreningar som är ansvariga för kaviarekstraktets egenskaper, dess starka förmåga att bekämpa rynkor, förbättra hudens struktur, hämma de naturliga åldringsprocesserna och förbättra hudens skydd mot yttre faktorer. Dessutom återfuktar det huden till de djupaste lagren och stärker kollagenfibrerna,

Nanopartiklar av guld

Nanopartiklar av guld löses upp i destillerat vatten och bildar en unik suspension som främjar hälsa och förbättrar hudens utseende och är det som ger Eternelle Gold Day dess föryngrande egenskaper. Guld är också viktigt för att stimulera kollagensyntesen, motverka rynkor och slapp hud, lindra irritation och påskynda sårläkning, ha en antibakteriell effekt, minska synliga missfärgningar och avlägsna farliga fria radikaler.

Mjölksyra

En naturlig förening som är en biprodukt vid nedbrytning av glukos i frånvaro av syre, samtidigt som den har positiva effekter på kroppen, inklusive antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. Den har också positiva effekter på kroppen, inklusive antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper, återfuktning av huden, påskyndad hudförnyelse, minskad irritation och rodnad, bildande av den naturliga skyddsbarriären, utjämning och uppstramning av huden.Det gör också huden slätare och fastare, underlättar avlägsnandet av keratiniserad epidermis, föryngrar huden och ger den en naturlig lyster.

Kollagen aminosyror

Aminosyror som bidrar till det viktiga bindvävsmaterialet kollagen är också en viktig komponent i Eternelle Gold Day. De viktigaste här är två i synnerhet, prolin och glycin, som tillsammans med sina derivat säkerställer en minskning av rynkdjupet, förbättrar det ovala ansiktet, minskar uppkomsten av celluliter, gör det möjligt för huden att upprätthålla en lämplig fuktnivå och effektivt hämmar den naturliga hudåldrande processen.

Retinylpalmitat

Detta är ett derivat av vitamin A, liknande t.ex. retinol, som finns i många kosmetiska produkter på grund av dess många hud- och hårvårdande egenskaper. Bland annat har det antioxidativa egenskaper som hjälper kroppen att rensa bort farliga fria radikaler, deltar i syntesen av kollagenfibrer, förbättrar hudens fasthet och förebygger hudens åldrande. Den reducerar de flesta synliga rynkor och missfärgningar, påskyndar regenerering och läkning av skadad hud, skyddar huden mot väder, fukt, temperaturförändringar och solljus.

Hur och var kan jag köpa Eternelle Gold Day föryngringsserum?

Att köpa detta föryngrande och rynkreducerande serum är mycket enkelt, eftersom det distribueras av tillverkaren själv, vilket ger dig 100% säkerhet att du alltid köper en original och fullt effektiv produkt. För att göra detta, gå till tillverkarens webbplats och fyll i kontaktformuläret. Allt du behöver göra är att ange ditt namn och telefonnummer och resten av Eternelle Gold Day-köpsprocessen kommer att hanteras genom att prata med en företagsrepresentant som kommer att ringa dig tillbaka. Du kan också minska kostnaden för ditt köp och dra nytta av aktuella priskampanjer.

 eternelle guld dag

KÖP ETERNELLE GOLD DAY NU

Category: Skönhet

Article by: admin