eternelle gold night 01 1

Eternelle Gold Night – lyftkräm som tar bort rynkor medan du sover

För otaliga kvinnor är rynkor ett ständigt orosmoment som upptar deras tankar, oavsett ålder. De kan uppträda redan i tjugoårsåldern och är ofta svåra att undvika på grund av olika faktorer. Men nu finns det en lösning på detta problem i form av Eternelle Gold Night kräm som effektivt reducerar rynkor och återställer ett ungdomligt utseende på huden, och som uteslutande består av naturliga ingredienser.

Hur bildas rynkor i ansiktet?

 Rynkor i ansiktet

Bildandet av rynkor är en process som sker över tid och påverkas av olika faktorer. Hudens naturliga elasticitet minskar med åldern, och de kollagen- och elastinfibrer som utgör hudens struktur börjar brytas ned. Dessutom kan faktorer som solexponering, rökning och uttorkning förvärra uppkomsten av rynkor. När huden förlorar sin elasticitet och får sämre förmåga till självförnyelse börjar rynkor bildas, särskilt i områden där huden är mest utsatt för repetitiva rörelser eller tryck.

Vilka typer av rynkor finns det?

Ansiktsrynkor finns i många former, men alla är fula fåror som eroderar hudytan. Dessa längsgående linjer varierar i bredd eller tjocklek, men de har alla en sak gemensamt – de får dig att se sämre ut. Det är viktigt att eliminera dem så snart som möjligt, och Eternelle Gold Night naturlig kräm är den perfekta lösningen här.

Denna kräm fungerar på natten eftersom det är då huden inte utsätts för skadliga yttre faktorer som kan förvärra dess tillstånd, vilket minskar synligheten av rynkor med upp till 67% på fjorton dagar, deras typer som:

 • Mimikrynkor, den vanligaste typen, som beror på ansiktsmusklernas naturliga rörelser, som utförs upprepade gånger, och som kan ta sig tre former, kråksparkar som bildas runt ögonen, horisontella fåror som uppträder på pannan och vertikala rynkor mellan ögonbrynen;
 • sömnrynkor, en term som hänvisar till de små rynkor och linjer som bildas i ansiktet efter en lång sömnperiod. De orsakas av felaktig placering av huvudet på kudden under sömnen och visar sig främst runt munnen, näsan och på kinderna;
 • Gravitationsrynkor, deras utseende kan tillskrivas den naturliga utvecklingen av förändringar i vår kropp som orsakas av hudens åldrande, vilket leder till en gradvis minskning av det subkutana fettlagret. Elastin- och kollagennivåerna minskar också, vilket leder till att rynkor bildas som är mest synliga på kinderna och halsen;
 • solrynkor, som orsakas av för mycket exponering för UV-strålning, som inte bara torkar ut huden utan också skapar extremt fula djuparynkor.Detta torkar inte bara ut huden, utan kan också leda till extremt fula, djupa fåror och farliga sjukdomar, inklusive hudcancer.

Eternelle Gold Night – vilka effekter kan förväntas?

 eternelle guld natt

Risken för de ovan nämnda typerna av rynkor bör inte underskattas och du bör sträcka dig efter antirynkkrämen Eternelle Gold Night . Det kommer inte bara att förhindra uppkomsten av nya skador på huden, det kommer också att hantera befintliga perfekt, vilket är anledningen till att det har så bra recensioner från kvinnor som använder det. De viktigaste fördelarna som de lyfter fram i sina positiva recensioner är:

 • hög effektivitet, upp till 97,6% i alla fall;
 • minskning av utseendet på alla typer av rynkor, ansikts-, tyngdkrafts-, sol- och sömnrynkor, av varierande längd och djup;
 • naturlig och säker att använda formulering;
 • effektivitet vid hantering av akne och andra hudfläckar;
 • minskning av inflammation;
 • Lyft av hängande kinder och borttagning av den så kallade andra hakan;
 • minskad synlighet av missfärgningar i huden;
 • påskyndad läkning av hud, sår, sår eller epidermal irritation;
 • frånvaro av obehagliga känslor av grovhet och torrhet i huden;
 • eliminering av fula påsar under ögonen;
 • förbättring av ansiktsovalen;
 • en märkbar och synlig föryngring av huden, enligt vissa experter med upp till 15-20 år.

KÖP ETERNELLE GOLD NIGHT NU

Eternelle Gold Night – ingredienserna som spelar roll för krämens effektivitet

Eternelle Gold Night är en produkt som är både effektiv och säker att använda. Det enda undantaget, en situation där biverkningar kan uppstå, skulle vara en allergisk reaktion på någon av de använda ingredienserna. Det är helt oberoende av tillverkaren, som inte kan hållas ansvarig för detta och rekommenderar att du läser kompositionen innan du använder grädden.

Med dess hjälp är det möjligt att hämma bildningsprocesserna för olika typer av rynkor, och en sådan hög effektivitet möjliggörs av en noggrant utvald blandning av naturliga växtbaserade ämnen i kombination med nanokolloidala guldpartiklar. Eternelle Gold Night kräm innehåller:

Nanokolloidala guldpartiklar

Fina guldpartiklar som svävar i en lösning som är bra för huden och som ofta används inom områden som medicin och kosmetika. Det är ingen överraskning att Eternelle Gold Night föryngringskräm också innehåller dem, så att dess effekt kan liknas vid ett naturligt lyft. Andra fördelar med guldpartiklarna är att de skyddar huden mot bakterier, gifter och fria radikaler, lindrar aknesymtom och återställer elasticiteten.

Guld bidrar också till att minska förekomsten av hyperpigmentering, upprätthåller hudens blodcirkulation, syresättning och fuktnivåer, påskyndar sårläkning, desinficerar sår, reducerar rynkor och förhindrar att nya bildas.

Fröolja från makadamianöt

Nästa ämne som ingår i denna antirynkkräm är olja som utvinns ur frön från macadamianötter, allmänt känt som ”flytande guld”. Den är ansvarig för de vitaminer A, B och E som den innehåller, liksom mineralerna zink, fosfor, magnesium, kalium, kalcium och järn. Tack vare dem skyddas huden mot solljus, återhämtar sig snabbare, återfuktas perfekt och får näring ända in i de djupaste lagren.

Dessutom läker irritation och inflammation snabbare, och makadamiaolja hämmar hudens naturliga åldrandeprocesser, minskar rynkor och missfärgningar, samtidigt som den skyddar huden mot de skadliga effekterna av fria radikaler.

Extrakt av kaviar

Det vill säga störrom, som inte bara värderas i köket utan också i kosmetika, vilket ger olika fördelar för försvagad hud. Kaviar är full av näringsämnen, vitamin A, E och D, omättade fettsyror, aminosyror, provitamin B5, fosfolipider och mineraler som zink, jod, kisel, fosfor, magnesium, kalium, selen, natrium och kalcium.

Det är dessa som ger kaviarextraktets unika egenskaper, som ökar kollagenproduktionen, påskyndar cellförnyelsen, ger näring och återfuktar huden.ger näring och fukt åt huden, skyddar mot atmosfäriska faktorer och oxidativ stress, bromsar åldrandeprocessen, är antibakteriell och slätar ut rynkor.

Kollagen aminosyror

Viktigt för att upprätthålla den strukturella integriteten och elasticiteten hos inte bara huden utan också hår och naglar. Aminosyror som prolin, glycin, hydroxyprolin och hydroglycin är elementära komponenter i kollagen, det viktigaste byggmaterialet i bindväv. Deras funktion i Eternelle Gold Night-krämen är att stärka kollagenanslutningarna i huden, förhindra bildandet av gravitationsrynkor och grunda befintliga.

Samtidigt ansvarar de för att återställa hudens elasticitet och fasthet, dess djupa återfuktning, från epidermis till hudens yta.De är också ansvariga för att återställa hudens elasticitet och fasthet, dess djupa återfuktning från epidermis till dermis och vända effekterna av åldrande, vilket är anledningen till att deras regelbundna tillskott är så viktiga.

Eternelle Gold Night – var och hur kan jag köpa denna anti-ageingkräm?

 eternelle guld natt

Det finns flera anledningar till varför det bästa beslutet är att köpa Eternelle Gold Night direkt från tillverkaren. För det första garanterar det att du får en originalprodukt och inte en förfalskning. Dessutom innebär att köpa direkt från tillverkaren att du kommer att ha tillgång till exklusiva kampanjer och rabatter som inte är tillgängliga via tredjepartshandlare. Dessutom kommer du att vara säker på att kundtjänstteamet är bekant med produkten och kan svara på eventuella problem eller frågor du kan ha.

Företaget som säljer denna antirynkkräm hanterar försäljningsprocessen uteslutande via sin webbplats. Detta ger kunderna en kvalitetsgaranti, bekräftad av laboratorietester, samt en äkthetsgaranti, vilket säkerställer köp av en fullt effektiv produkt. Beställningen är enkel: fyll i kontaktformuläret, ange ditt namn och telefonnummer och vänta sedan på ett samtal från en konsult som hjälper dig vidare i köpprocessen.

KÖP ETERNELLE GOLD NIGHT NU

Category: Skönhet

Article by: admin