nanodevine 02

Nanodevine – en effektiv lösning mot håravfall för både män och kvinnor

Oavsett kön drabbas både män och kvinnor av att tappa stora mängder hår, som ibland kommer ut i handfullar. Detta är definitivt en anledning till oro och åtgärder bör vidtas så snart håravfallet blir märkbart genom kamning eller borstning. Det finns olika metoder för att bromsa håravfallsprocessen, och experter på området föreslår att man använder det innovativa serumet Nanodevine som en permanent lösning på detta problem.

Vilka typer av skallighet löper vi störst risk att drabbas av?

När det gäller håravfall kan de flesta av de vanligaste orsaker na elimineras med de kraftfulla ingredienserna i Nanodevine-serumet. Det är en hållbar lösning för olika former av skallighet, inklusive:

 • androgenetisk alopeci, som förekommer hos både män och kvinnor. Detta tillstånd orsakas av att testosteron omvandlas till dihydrotestosteron (DHT), vilket utlöses av enzymet 5-alfa-reduktas och andra faktorer, stress eller alltför frekventa och alltför invasiva hårvårdsbehandlingar som t.ex. hårfärgning;
 • alopecia areata, en extremt obehaglig variant som gör att hårlösa områden uppstår i hårbotten, och denna typ av alopecia är oftast genetisk;
 • telogenetisk alopeci, som främst förekommer hos gravida kvinnor och de som just fött barn, och orsaken är att hårets vilofas förlängs, när det helt enkelt inte växer utan faller av samtidigt;
 • anagen alopeci, när hårets tillväxtfas, eller anagen, slutar för tidigt.

Vilka orsaker till rikligt håravfall anges av specialister?

 Håravfall hos kvinnor

Frågan om att tappa en betydande mängd hår kan inte ignoreras, eftersom det inte bara är ett kosmetiskt problem som påverkar vårt yttre utseende negativt. Det kan också indikera negativa inre förändringar, uppkomsten av sjukdomar, och okontrollerat håravfall som utvecklas snabbt kan vara ett symptom på sådana tillstånd. Om du observerar detta fenomen är det därför lämpligt att gå till en hudläkare eller trikolog för en undersökning, och de vanligaste orsakerna till accelererat håravfall som anges av dem är:

 • försumma att tvätta håret och hårbotten dagligen;
 • Användning av kosmetika, schampo eller balsam med olämpligt pH-värde för huden och en formulering som innehåller t.ex. minoxidil, som kan orsaka håravfall. minoxidil, som kan orsaka hudirritation och skada hårrötter och hårsäckar;
 • en kost som saknar näringsämnen som är viktiga för håret. Kroppen behöver tillräckliga mängder av vitamin A, B-vitaminer, koenzym Q10, kollagen och mineraler, särskilt kisel, för att säkerställa korrekt hårväxt;
 • Komorbiditet, och listan över sådana tillstånd omfattar sköldkörtelsjukdomar, med särskild tonvikt påhypertyreoidism, lupus erythematosus, polycystiskt ovariesyndrom och svamp- eller bakterieinfektioner i huden;
 • Att binda långt hår för hårt med ett elastiskt band, vilket kan leda till skador på hårrötterna och överdrivet, okontrollerat håravfall;
 • vissa typer av läkemedel, inklusive antikoagulantia och preventivmedel, som har bieffekten att de försvagar håret;
 • Fel i det endokrina systemet som orsakar en störning i utsöndringen av testosteron, vilket leder till att det omvandlas till dihydrotestosteron (DHT), en ogynnsam form som allvarligt kan skada hårsäckarna.

BESTÄLL NANODEVINE NU

Vilka aktiva ingredienser i Nanodevine är ansvariga för den hårförlustförebyggande åtgärden?

För att ett serum ska vara effektivt mot håravfall måste det bestå av ingredienser som kan hantera problemet på kort sikt och de erhållna resultaten kommer att vara långvariga. Därför är Nanodevine en perfekt matchad kombination av aktiva ingredienser och tillverkaren av detta serum förlitar sig på ämnen vars effektivitet har bevisats vetenskapligt många gånger, såsom:

Arginin

Den essentiella aminosyran l-arginin är ett värdefullt näringsämne som inte kan syntetiseras av vår kropp och därför ständigt måste fyllas på från externa källor. Den förhindrar effektivt att håret blir statiskt, samtidigt som den tillför lätthet och volym. Produkten förbättrar också hårets struktur, återställer dess mjukhet och sammetslena känsla och lämnar en behaglig och uppfriskande doft.

De extraordinära antistatiska egenskaperna hos denna förening, som motverkar statiskt hår, bör inte heller förbises. Samtidigt hjälper denna aminosyra till att reglera blodtrycket, sänka nivåerna av skadligt kolesterol LDL och stärka de försvagade väggarna i blodkärlen blodkärl, vilket också är viktigt för korrekt blodflöde till hårbotten, folliklar och hårsäckar.

Ammoniumsalt

Sedan urminnes tider har ammoniumsalt, även känt som ammoniumklorid, använts inom naturmedicin. Det har blivit den dominerande aktiva ingrediensen i många hälsoförbättrande formler, inklusive Nanodevine-serumet för att hämma håravfall. Ammoniumsaltets huvudsakliga roll är att förbättra hårkvaliteten, och detta uppnås genom ett antal fördelar som att göra håret lättare att kamma och förhindra trassel. Det ger också djup glans och slätar ut ostyrigt hår, samtidigt som dess antistatiska egenskaper förhindrar att håret blir statiskt.

Baicapil™ komplex

 nanodevins

Det patenterade Baicapil™-komplexet består av tre viktiga ingredienser som ger imponerande fördelar för hårets hälsa. De är 100% naturliga, av vegetabiliskt ursprung, och varje droppe av serumet innehåller därför:

 • Vetegroddar, som är en källa till flera viktiga näringsämnen som vitamin B1, även känt som tiamin, vitamin A, vitamin B och vitamin B.vitamin B1, även känt som tiamin, vitamin B3 eller niacin, och många mineraler som vårt hår behöver;
 • Baikal Thyroid, en växt som är mycket effektiv vid hudinfektioner som orsakas av olika svampstammar, framför allt Candida albicans;
 • sojabönsgroddar, som förser håret och hårbotten med B-vitaminer, vitamin C, E och D, samt mineralerna zink, fosfor, jod, litium, mangan, magnesium, koppar, kalium, kalcium, selen och järn.

Tack vare dessa ingredienser kan Baicapil™-komplexets verkan anses vara omfattande För det första skyddar det hårfollikelcellerna från yttre stressfaktorer som kan orsaka skador. För det andra förser den cellerna med de näringsämnen som behövs för att främja en sund tillväxt. För det tredje förlänger det hårväxtens anagenfas och fördröjer därmed åldringsprocessen. Dessutom stimulerar komplexet ny hårväxt och bidrar till ökad volym och fluffighet.

Aminodimetylsiloxan

Serum mot håravfall Nanodevine använder en speciell ingrediens, aminodimetylsiloxan, för att förbättra hårets kondition och visuella utseende. Samtidigt underlättar denna ingrediens appliceringen av produkten, säkerställer jämn fördelning och förhindrar att hårstrån trasslar in sig. Dessutom hjälper den till att behålla fukten i de djupare hudlagren, vilket ger återfuktning, elasticitet och jämnhet. Dess antistatiska egenskaper förhindrar statisk elektricitet, vilket gör håret mjukare och lättare att kamma, både vått och torrt.

Glukonolakton

En annan av ingredienserna i Nanodevine-serum är glukonolakton, ett glukosderivat som tillhör kategorin polyhydroxisyror (PHA). Denna förening är en kraftfull naturlig antioxidant som effektivt eliminerar fria radikaler från kroppen, vilket är orsaken till olika sjukdomar, inklusive hudsjukdomar.

Glukonolakton har också antiinflammatoriska egenskaper och lugnar effektivt hudirritation och rodnad. Dessutom har det visat sig påskynda sårläkningsprocessen och hämma hudens åldrande. Dessutom spelar det en nyckelroll i kollagen- och elastinproduktionen och är en utmärkt fuktgivare för alla lager i hårbotten.

Positiva recensioner av Nanodevine serum mot håravfall

 nanodevine

Serum Nanodevine har fått massor av positiva recensioner från personer som har använt det framgångsrikt. De bekräftar dess effektivitet inte bara för att förhindra överdriven håravfall utan också för att främja tillväxten av friskare, starkare hår. Denna åsikt bekräftas av trikologer som rekommenderar användning av detta serum till sina patienter.

Fördelarna med användning är värda att lyfta fram, och konsekvent användning kan leda till märkbara förbättringar som:

 • starkare och mer motståndskraftiga hårsäckar, vilket säkerställer optimal hårhälsa och tillväxt;
 • ingen betydande mängd håravfall;
 • ökad motståndskraft mot negativa influenser, från både interna och externa källor;
 • förlängning av den anagena fasen, dvs. hårväxt;
 • lättare att reda ut och helt utan trassligt hår;
 • ger djup återfuktning och näring till alla lager i hårbotten;
 • förbättrar blodcirkulationen och stärker hårsäckarna, vilket stimulerar ny hårväxt;
 • Förebygger hudens åldrandeprocesser;
 • återställer hårets naturliga glans, mjukhet och densitet.

Nanodevine – hur kan du köpa den?

För att äntligen få ett slut på ditt håravfallsdilemma och förhindra skallighet, se till att besöka tillverkarens webbplats Nanodevine serum. Genom att dra nytta av aktuella priskampanjer kan du göra en beställning av deras produkt och se dess fördelar själv.

BESTÄLL NANODEVINE NU

Category: Skönhet

Article by: admin