NovuVita Femina 3 scaled 1

NovuVita Femina – en rik formel för att öka chansen till graviditet och stärka kroppen på ett omfattande sätt.

NovuVita Femina är en sammansättning av vitaminer, extrakt och bioelement avsedd för kvinnor som planerar att bli gravida. Tack vare sin rika och noggrant utvalda sammansättning kompletterar den bristen på viktiga komponenter för blivande mödrar och förbereder organismen för graviditet. Den förbättrar fertiliteten, stöder hormonbalansen och hjälper kvinnokroppen att upprätthålla graviditeten. NovuVita Femina är rätt val om du letar efter en komplett uppsättning vitaminer för blivande mödrar i en tablett. Tillägget innehåller folsyra, som är extremt viktigt under perioden före graviditeten, men det är bara den första av en hel rad värdefulla ingredienser. Varför ska du satsa på NovuVita?

NovuVita Femina – effektivt stöd till kvinnor som förbereder sig för moderskap

 en man omfamnar en gravid kvinna

Graviditeten är en extraordinär tid då kroppen genomgår en rad snabba förvandlingar. Den gravida kvinnans kropp har sina egna krav; först och främst bör den systematiskt förses med alla näringsämnen. Lika viktig som graviditetsperioden är perioden före graviditeten. Vi bör ta hand om oss själva redan under denna period, om inte annat så genom vila och ett ökat intag av vitaminer.

För att graviditeten ska fungera smidigt måste de viktigaste organen och systemen (inklusive endokrina, immunförsvaret, sexuella och kardiovaskulära system) fungera korrekt. Därför är det ytterst viktigt för varje blivande mamma att få ett lämpligt tillskott som å ena sidan syftar till att stärka organismen och förbättra organens funktion och å andra sidan till att förbereda organismen för befruktning och förlossning av graviditeten och stödja fostrets utveckling.

NovuVita Femina är en så omfattande förberedelse för kvinnor som är på väg att bli mammor. Tillägget återställer balansen i kroppen, renar kroppen från skadliga ämnen och stöder samtidigt aktivt de reproduktiva organens funktioner och ökar sannolikheten för befruktning.

 NovuVita Femina fertilitetstabletter för kvinnor

BESTÄLLA NOVUVITA FEMINA NU

Hur förbereder jag min kropp perfekt för graviditet?

När du planerar att skaffa barn är det värt att ägna särskild uppmärksamhet åt kroppens tillstånd. Regelbunden, måttlig fysisk aktivitet, mycket tid utomhus, ingen stress, mycket sömn och vila, inte överarbeta och sluta med stimulerande medel är mycket viktigt. En god kost är också en prioritet för kvinnor som vill bli gravida.

På grund av det snabba tempot i livet har de flesta av oss inte tid att förbättra vår kost. Därför är näringsbrister, främst vitamin- och mineralbrister, så vanliga. Dessa är särskilt skadliga för blivande mödrar. Polish Gynaecological Society rekommenderar en hel rad vitaminer och mineraler (och deras doser) som bör kompletteras redan några månader före den planerade graviditeten.

Enskilda vitaminer som folsyra, D-vitamin, vitamin B12 och mineraler som zink, järn och selen spelar inte bara en roll i menstruationscykeln och mognadsprocessen hosDe har också en skyddande funktion för det genetiska materialet och är nödvändiga för fostrets normala tillväxt.

 en nöjd kvinna håller ett positivt graviditetstest i handen

Det mest uppenbara sättet att systematiskt komplettera vitaminer, mineraler och fytokemikalier som är viktiga för den blivande mamman är att hålla sig till en hälsosam, varierad och välbalanserad kost. Enbart kost är dock inte tillräckligt. Det är värt att notera att den mat som vanligtvis säljs i butikerna har mycket att önska när det gäller näringsinnehållet. Högförädlade produkter har nästan inget näringsvärde alls, men tyvärr har även livsmedel som anses vara hälsosamma ofta en förkortad sammansättning.

Det räcker alltså inte med en hälsosam kost, i synnerhet som kvinnor som försöker föda barn måste få i sig mer av enskilda ingredienser som järn och folsyra än vad vuxna normalt får i sig.

Ett ovärderligt stöd för kvinnor som planerar en graviditet är NovuVita Femina. Genom att komplettera med dessa tabletter behöver vi inte oroa oss för vitaminbrist som kan påverka reproduktionen eller embryots och fostrets utveckling negativt. Formulan innehåller en uppsättning vitaminer som rekommenderas av läkare, inklusive den mycket absorberbara folsyra Quatrefolic.

NovuVita Femina – formulering av tabletter med flera element för att underlätta graviditet

 NovuVita Femina

Att bli gravid är ibland inte lätt. NovuVita Femina-tabletterna hjälper både till att öka fertiliteten och till att stödja embryots implantation och utveckling. Preparatet innehåller så många som 11 ingredienser som påverkar reproduktionsprocesserna. De 11 ingredienserna som är samlade i en enda tablett är en stor bekvämlighet för kvinnor som inte gillar att ta för många tabletter samtidigt, utan föredrar att använda bekväma färdiga vitaminpreparat med flera ingredienser som är redo att användas.

NovuVita Femina aktiva ingredienser:

 • Quatrefolic® folsyra – en speciell formel av folsyra som, när den tas systematiskt under perioden då man försöker få barn, har en positiv effekt på menstruationscykeln och ökar sannolikheten för graviditet. Det förbättrar äggstockarnas svar på impulser från follikulotropt hormon (FSH) och stimulerar ägglossningen. Det kan öka chansen till befruktning med upp till 50 %. Dessutom förbättrar folsyra kvinnans nervsystem och minskar risken för neuralrörsdefekter hos fostret och andra fosterskador. Folsyra är också inblandad i syntesen av nukleinsyror, som ger upphov till DNA, och är inblandad i bildandet av organ hos fostret och minskar risken för missfall.
 • D-vitamin – förbättrar det endokrina systemets funktion och normaliserar menstruationscykeln. Påverkar ägglossningsprocessen på ett positivt sätt. Minskar risken för komplikationer under graviditeten. Det stärker också immuniteten.
 • E-vitamin – hämmar åldrandeprocessen, hjälper till att bevara hudens ungdomliga utseende längre, deltar i reparationsprocessen av celler och vävnader. Den har starka antioxidativa egenskaper som gör att den motverkar oxidativ stress i cellerna. Har en positiv effekt på äggstockarnas funktion och ägglossning.
 • L-arginin – har en positiv effekt på äggcellernas utveckling, förbättrar fertiliteten genom att reglera produktionen av slem i livmodern (detta gör att spermier lättare når ägget, vilket ökar chansen till befruktning).
 • Judextrakt från mustard – en mycket rik källa till jod, dvs. ett bioelement som är nödvändigt för syntesen av hormoner, inklusive hormonerna. Hormoner som ansvarar för regelbundenheten i menstruationscykeln Genom att förbättra ägglossningen ökar sannolikheten för befruktning. Det påverkar också fostrets normala utveckling. Dessutom reglerar den blodtrycket, vilket minskar risken för missfall.
 • Nyponsextrakt – är en rik källa till väl absorberat C-vitamin och flavonoider. Den stärker och vitaliserar kroppen, ökar immuniteten, har en positiv effekt på hudens tillstånd, stärker och förseglar blodkärlen och hämmar åldrandet. Den har starka antioxidativa egenskaper och skyddar cellerna från skador. Den har också en mild diuretisk effekt, vilket stimulerar reningen av kroppen från gifter.
 • Selen – ett mineral som är känt för sina positiva effekter på immunförsvaret. Det har också viktiga uppgifter inom reproduktionsfunktionen. Det förbättrar fertiliteten hos både kvinnor och män. Som en kraftfull antioxidant skyddar den äggcellerna från skador orsakade av reaktiva syrearter. Minskar risken för missfall och defekter i nervsystemet hos fostret. Det främjar också utvecklingen av folliklar från vilka äggceller bildas.
 • Zink – förbättrar immunförsvarets funktion och stöder aktivt det sexuella systemet. Genom att normalisera menstruationscykeln och säkerställa en korrekt ägglossning ökar sannolikheten för graviditet.
 • Järn – ansvarar för en korrekt fördelning av syre till alla organ och vävnader och påverkar immunsystemets funktion. Det stöder produktionen av hemoglobin och röda blodkroppar och förebygger anemi. Det har också en positiv effekt på fertiliteten. Järntillskott rekommenderas starkt för kvinnor som försöker få barn, eftersom en brist på detta element i kroppen kan påverka ägglossningen negativt.
 • Vitamin B6 – stödjer nervsystemet. Det har en positiv effekt på det mentala välbefinnandet. Det stöder också det kardiovaskulära systemet och reglerar könshormonerna.
 • Vitamin B12 – ökar antalet äggceller, ökar chansen för embryoimplantering och minskar risken för missfall. Den ser till att blodet innehåller rätt mängd erytrocyter (röda blodkroppar).

NovuVita Femina – effekter

 NovuVita

NovuVita Femina är en uppsättning vitaminer och mineraler som rekommenderas för kvinnor som planerar en graviditet i en praktisk tablett. En stor fördel med preparatet är också närvaron av ytterligare ingredienser i form av extrakt, som också ökar chansen till graviditet och stärker organismen som helhet. NovuVita är helt säkert för hälsan och innehåller endast beprövade ingredienser. Det är ett utmärkt alternativ för kvinnor som:

 • har svårt att bli gravid på grund av stress, ålder eller andra faktorer,
 • har problem med regelbundenheten i sin menstruationscykel,
 • kämpar med låg fertilitet på grund av en historia av hälsoturbulens, försvagat immunförsvar eller hormonella störningar,
 • är övertrötta, saknar energi, är stressade och vill stärka sina kroppar inför graviditeten,
 • äter oregelbundet eller inte helt hälsosamt, har näringsbrister och behöver en komplex uppsättning vitaminer och mineraler för att förbättra fertiliteten.

Effekterna av att systematiskt komplettera med NovuVita Femina:

 • en förbättring av fertiliteten, vilket ökar sannolikheten för befruktning och graviditet med upp till flera tiotals procent,
 • tillför kroppen folat och andra komponenter som bidrar till skyddet av DNA och fostrets normala utveckling, vilket minskar risken för fosterabnormiteter,
 • stöd för kvinnans och fostrets nervsystem,
 • reglering av hormonbalansen, stimulering av ägglossning, ökning av mängden fosterslem,
 • skydd av ägg och ökning av antalet mognande ägg,
 • stärker kroppen, ökar immuniteten,
 • förbättrad sköldkörtelfunktion,
 • rensar kroppen från gifter,
 • förbättring av blodkärlens tillstånd, normalisering av blodtrycket, förbättring av hjärtfunktionen,
 • ökade nivåer av röda blodkroppar,
 • förbättring av psykologiska funktioner.

NovuVita Femina – yttranden

NovuVita Femina 11 225x300 1

En viktig del av förberedelserna inför en graviditet är att komplettera med rätt produkt för att förbättra fertiliteten och förse kroppen med ingredienser som är viktiga för kvinnans hälsa och för fostrets utveckling. NovuVita är ett av de bästa alternativen enligt kundresponsen. Den har en rikare sammansättning än konkurrerande produkter och, viktigast av allt, har en effektiv och multidirektionell effekt.

Användarna betonar att det inte bara förbättrar fertiliteten, utan också eliminerar mindre hälsoproblem, såsom problem med tryck.Du behöver inte använda andra preparat, utan bara en NuvuVita-tablett.

NovuVita Femina presenteras ofta som en topprodukt bland fertilitetspreparat i de kvinnliga användarnas åsikter på internet. Det finns ingen annan som är så omfattande, så väl utvald och så effektiv i praktiken.

Hur köper man NovuVita Femina?

Vi kan köpaNovuVita Femina-tabletter direkt från produkttillverkarens webbplats . Detta är det absolut enklaste och säkraste sättet att genomföra en transaktion.

 NovuVita Femina fertilitetstabletter

BESTÄLLA NOVUVITA FEMINA NU

NovuVita Vir för att öka fertiliteten hos män kan också köpas. Ta reda påmer om den manliga versionen av NovuVita!

Category: Hälsa

Article by: admin