NovuVita Vir 6 scaled 1

NovuVita Vir – fertilitetspiller för män – vägen till starka, friska, rörliga spermier

NovuVita Vir är en innovativ förberedelse för män som vill bli pappor inom en snar framtid. Tack vare 11 perfekt kompletterande ingredienser ökar den kvaliteten på sperma och stärker samtidigt den manliga organismen och rensar den från gifter som är skadliga för hälsan och konditionen. Vi lever i en tid då ett stort antal män kämpar med minskad fertilitet. Detta är ett resultat av olika faktorer, främst civilisations- och livsstilsrelaterade. NovuVita Vir är ett patent för att motverka dessa faktorer, förbättra de manliga hormonnivåerna, öka libido, ge näring till hela kroppen och ta hand om den korrekta spermatogenesprocessen. Intressant nog har NovuVita också en kvinnlig motsvarighet. Tack vare denna duo av kosttillskott får båda parter ett kraftfullt stöd när de försöker få ett barn.

Livsstil och minskad fertilitet hos män

Depositphotos 221374926 S

Även om spermieproduktionen sker i den manliga kroppen hela tiden betyder det inte att varje försök att befrukta en kvinnlig partner måste gå smidigt och utan problem. Det är mycket viktigt att spermierna är av god kvalitet, framför allt de manliga könscellerna, spermierna. För att lyckas tränga in i äggcellen och skapa en chans till embryobildning måste spermierna vara friska, starka, smidiga och extremt rörliga. Tyvärr är varken kvaliteten eller motiliteten hos spermierna hos många män optimal, vilket leder till att sannolikheten för graviditet minskar för partnern.

Det finns många orsaker till att fertiliteten försämras, och de vanligaste är:

 • ohälsosam kost,
 • överdriven användning av stimulantia (alkohol, cigaretter, droger),
 • ta anabola steroider,
 • stillasittande livsstil, brist på fysisk aktivitet,
 • övervikt, fetma,
 • överhettning av testiklarna (t.ex. i bastu eller genom att bära för snäva underkläder och kläder),
 • erektil dysfunktion,
 • låg libido, sällan sex,
 • överdriven stress,
 • sömnbrist,
 • systemiska sjukdomar (t.ex. diabetes, sköldkörtelsjukdom, njursjukdom).

Så många som tiotals procent av fallen av nedsatt fertilitet hos män är livsstilsrelaterade. Svår och långvarig stress leder till störningar i testosteronutsöndringen, vilket har stor betydelse för fertiliteten. Och en kost som är fattig på vitaminer, mineraler, aminosyror och andra värdefulla näringsämnen bidrar till sämre spermaparametrar.

Alkoholmissbruk, rökning och narkotikaanvändning leder till ökade nivåer av fria radikaler i kroppen, vilket i sin tur leder till skador på manliga reproduktionsceller. Brist på motion och därmed övervikt och fetma leder till försämrad spermieproduktion och minskad spermieantal.

För att utesluta risken för avvikelser i spermiernas struktur och för att öka kvaliteten på spermierna är det därför lämpligt att börja försöka få ett barn genom att göra livsstilsförändringar, till exempel:

 • införa en hälsosammare kost,
 • få tillräckligt med sömn (7-8 timmar),
 • införa regelbunden fysisk aktivitet,
 • minska kroppsvikten,
 • minska stressnivåerna.

Ett utmärkt sätt att snabbt förbättra spermakvaliteten är också att använda rätt sammansatta preparat av fertilitetsvitaminer, t.ex. NovuVita Vir.

 NovuVita Vir fertilitetstabletter för män

BESTÄLLA NOVUVITA VIR NU

NovuVita Vir – sammansättning. Hur fungerar de aktiva substanserna i tillägget?

På grund av de allestädes närvarande civilisationsfaktorer som påverkar spermiekvaliteten negativt och en livsstil som inte är helt hälsosam, är allt fler mänFler och fler män som förbereder sig för föräldraskap använder sig av tillägg med tabletter eller kapslar som stärker spermierna och underlättar befruktningen. En sådan produkt är NovuVita Vir.

NovuVita Vir är ett fertilitetsvitamin med förlängd frisättning som är speciellt utvalt för att tillgodose den manliga kroppens behov. Tack vare sin rika formel ger de inte bara hög spermakvalitet utan stärker också kroppen på ett omfattande sätt och stimulerar rensningen av kroppen från gifter som stör metaboliska och hormonella processer och ökar risken för många sjukdomar.

Här är de aktiva ingredienserna i NovuVita Vir och hur de fungerar:

L-karnitin

L-karnitin förbättrar spermaparametrarna. Dess höga koncentration i epididymis innebär en effektivare mognadsprocess för spermier och en förbättring av deras motilitet och förlängning av deras livslängd. L-karnitin har också en antioxidativ aktivitet, vilket skyddar celler (inklusive reproduktiva celler) från skador och fördröjer åldrandeprocessen.

Folsyra Quatrefolic®

Folsyra är en av de viktigaste vitaminkomponenterna för en normal reproduktiv funktion (hos både män och kvinnor). Folsyra Quatrefolic® i NovuVita Vir är en mycket aktiv form av detta vitamin som lätt absorberas av kroppen. Det är värt att komma ihåg att en brist på folsyra i den manliga kroppen kan försämra fertiliteten avsevärt, så tillskott av folsyra rekommenderas starkt under perioden då man försöker få ett barn. Quatrefolic® skyddar den oklanderliga kvaliteten på sperma. Det stimulerar spermieproduktionen, förbättrar deras aktivitet och vitalitet och underlättar deras passage till äggcellen, vilket ökar sannolikheten för embryobildning.

Nyponsextrakt

Innehåller en hög dos C-vitamin som, som en kraftfull antioxidant, bekämpar reaktiva syrefraktioner och därmed motverkar åldrandeprocessen och skyddar alla celler, inklusive spermier, från mutationer och för tidig död. Denna åtgärd gör spermierna starkare och mer livskraftiga. Nyponsextrakt ökar också urinproduktionen, vilket gör att gifter och onödiga metaboliska produkter utsöndras från kroppen. Ingrediensen främjar därför en omfattande avgiftning av kroppen.

D-vitamin

D-vitamin har en gynnsam effekt på testikelcellerna och androgennivåerna (manliga könshormoner). Genom att öka antalet spermier förbättrar det spermiekvaliteten. Det ökar också immuniteten och stärker kroppen.

E-vitamin

Brist kan leda till försämrad spermakvalitet. E-vitamin är en av de mest kraftfulla antioxidanterna. Det minskar nivåerna av skadliga fria radikaler i kroppen och skyddar därmed celler, inklusive spermier, från eventuella skador på proteiner och genetiskt material i dem och från att dö i förtid.

Coenzym Q10

En annan kraftfull antioxidant som gör spermier mer motståndskraftiga mot skador, friskare och mer hållbara. Ingrediensen skyddar också kroppen mot för tidigt åldrande och motverkar civilisationssjukdomar.

Selen

Selen har en betydande effekt på mäns fertilitet. Det ansamlas i könskörtlarna och deltar i spermieproduktionen. Det påverkar spermiernas kvalitet och kraft. Det gör dem mer smidiga, flytande och snabba (vilket underlättar befruktningen). Det är också ett viktigt mikronäringsämne som deltar i syntesen av manliga könshormoner. Den är en kraftfull antioxidant som också hämmar åldrandeprocessen.

Morotsextrakt

Uppvisar intensiva antioxidativa egenskaper. Bekämpar inflammation, vitaliserar, minskar oxidativ stress på cellerna och hjälper till att behålla ungdom och vitalitet längre. Genom att förse kroppen med viktiga mineraler har den en positiv effekt på spermakvaliteten.

Zink

Hjälper till att upprätthålla höga testosteronnivåer i kroppen, vilket leder till ökad libido och förbättrad fertilitet. Det har också en positiv effekt på spermakvantitet och -struktur och ökar spermiernas rörlighet.

Vitamin B12 och vitamin B6

Två mycket viktiga B-vitaminer för det manliga reproduktionssystemet. De förbättrar fertiliteten och ökar chansen till befruktning. Vitamin B6 har en positiv effekt på DNA, ökar volymen och antalet spermier och förbättrar spermieaktiviteten. Det är också inblandat i testosteronproduktionen. Vitamin B12 bidrar till ökad spermiekvalitet och förbättrad spermiemotilitet.

NovuVita Vir – när är det värt att ta det och vilka effekter har ett regelbundet tillskott?

 NovuVita Vir fertilitetstabletter

NovuVita Vir är ett säkert, effektivt och mycket aktivt kosttillskott som ökar våra chanser till faderskap. För bästa resultat bör produkten tas regelbundet under en längre tidsperiod. Den rekommenderade dosen är 1 kapsel per dag (efter en måltid). Drick mycket vatten.

När ska du välja NovuVita Vir-tillskott?

 • om du av olika skäl (t.ex. stress, ålder, dålig kost, stimulantia, tidigare sjukdomar) klagar över försämrad spermakvalitet och nedsatt fertilitet,
 • om du vill öka dina chanser att bli gravid med din partner utan att behöva genomgå flerstegstester och kostsamma behandlingar,
 • om du vill stärka din organism på ett omfattande sätt, rensa dig från gifter och förbättra din hormonbalans,
 • om du föredrar att ta ett beprövat, högkvalitativt preparat med flera ingredienser i stället för flera olika piller samtidigt,
 • om du planerar att bli pappa och siktar på att ändra till en hälsosammare livsstil och behöver en förberedelse för att fylla på bristerna i viktiga vitaminer och mineraler för mäns hälsa,
 • om du snabbt vill förbättra fertiliteten med en väl vald kombination av vitaminer, mineraler och extrakt.

De 10 fördelaktiga åtgärderna i NovuVita Vir, som ökar sannolikheten för att din partner ska bli gravid och pappa:

 • ser till att spermatogenesen går rätt till,
 • förbättrar spermakvaliteten (t.ex. ökar antalet spermier, ökar spermietätheten i sperma),
 • garanterar spermiernas korrekta struktur, deras korrekta rörlighet och långa livslängd,
 • skyddar mot förstörelse och fragmentering av spermiernas genetiska material,
 • ökar sannolikheten för befruktning av partnerns äggstock,
 • har en stärkande, avgiftande och vitaliserande effekt, förbättrar immuniteten,
 • säkerställer tillräckliga nivåer av manliga könshormoner, förbättrar libido,
 • förbättrar det sexuella systemets funktion, har en positiv effekt på prostatan,
 • hjälper till att reglera homocysteinnivåerna (en aminosyra som är ansvarig för normal celltillväxt och utveckling),
 • stöder syntesen av DNA, proteiner och aminosyror.

NovuVita Vir – användarrecensioner

 NovuVita Vir

NovuVita Vir är en ny generation av en komplett samling av väl absorberade vitaminer, mineraler och växtextrakt som stödjer mannens fertilitet. Den rekommenderas inte bara av män som vill bli pappa, utan även av deras kvinnliga partner. På internet kan man hitta allt fler kommentarer om att dessa fertilitetspiller verkligen ökar chansen till befruktning och effektivt reglerar den sexuella funktionen.

Många kunder anser att preparatet har en positiv effekt på fertilitet, libido, psykofysiskt tillstånd och vitalitet. NovuVita Vir ligger enligt många åsikter långt före de konkurrerande preparaten. Den har en mycket rikare sammansättning och en starkare effekt. Ingredienserna är perfekt anpassade till varandra, vilket ger en hög effektivitet hos den specifika produkten. Många män uppskattar NovuVita Vir eftersom det är en bekväm, praktisk, diskret och framför allt effektiv lösning på problemet med låg fertilitet och försvagad styrka.

Om du vill veta mer om NovuVita Vir eller köpa tillägget kan du gå till den officiella produktwebbplatsen genom att klicka här .

NovuVita Vir 2 1024x683 1

BESTÄLL NOVUVITA VIR HÄR

Utforska även NovuVitas version för kvinnor!

Category: Mäns frågor

Article by: admin