NuviaLab Flex PRO9

NuviaLab Flex – smärtlindring i lederna och intensiv regenerering tack vare en rik sammansättning av värdefulla ingredienser.

En stor andel av befolkningen klagar över problem med rörelseapparaten. Oavsett om vi klagar över smärta efter ansträngning, stelhet och begränsad rörlighet på morgonen efter att ha stigit upp ur sängen, reumatism eller något annat led- eller benproblem, är ett värdefullt sätt att återställa ömma muskler att ge vävnaderna näring och återfå en god hälsa. Om du lider av andra led- eller benproblem är NuviaLab Flex ett värdefullt sätt att regenerera ömma muskler, ge vävnader näring och återfå en god fysisk prestation. Det är ett mycket aktivt kosttillskott, där en av de aktiva substanserna är boswellicsyror som ökar ledflexibiliteten och hämmar sjukdomsprocesser i det osteoartikulära systemet. Förutom boswellicsyrorna innehåller NuviaLab Flex även ett antal andra ledförbättrande ingredienser.

Problematiska, värkande leder – hur ska man hantera dem?

Ledsmärta, även känd som arthralgi, kan ha olika orsaker, men oftast beror det på sjukdom eller överbelastning. I ett stort antal fall är ledsmärta resultatet av överdriven belastning på de strukturer som omedelbart omger leden, t.ex. senor, slemhinnor, ligament och ledkapslar. Det kan också bero på skada eller slitage av ledbrosket eller brist på ledvätska.

 en grafik som visar var lederna är placerade i människokroppen

Oavsett vilka faktorer som orsakar ledvärk är den alltid mycket akut och stör vår förmåga att fungera normalt och utföra dagliga uppgifter. Nästan alltid är ledsmärta förknippad med begränsat rörelseutbud och nedsatt fysisk prestation. Den hindrar oss inte bara från att delta i många aktiviteter, den håller oss också ofta vakna när vi vilar.

Ledsmärta drabbar oftast delar av kroppen, t.ex. ryggen (särskilt länd- och korsryggen), knäna, fotlederna, armbågarna, handlederna, axlarna, fingrarna och höfterna.

Symtom på ledbesvär är oftast:

 • Smärta (särskilt förvärrad efter betydande fysisk ansträngning, efter en längre tids vila, t.ex. efter att ha stigit upp ur sängen, när man påbörjar en viss motorisk aktivitet, till följd av tryck),
 • problem med att komma igång på morgonen,
 • en känsla av stelhet i en viss kroppsdel (t.ex. rygg, nacke, knä osv.),
 • Begränsat rörelseomfång eller oförmåga att utföra en viss rörelse,
 • Svårigheter att räta upp sig och böja sig ner,
 • knäppning, knäppning i leden,
 • rodnad, svullnad, ökad kroppsvärme i ledområdet,
 • Dessutom: trötthet, muskelvärk, kramper, feber.

De vanligaste orsakerna till ledvärk är:

 • mekaniska skador,
 • inflammatorisk process i de periartikulära vävnaderna,
 • Ökad, långvarig och enhetlig fysisk aktivitet som leder till överdrivet slitage av ledbrosket,
 • övervikt, fetma,
 • tunga lyft, överansträngning, överträning,
 • Träning som är för intensiv i förhållande till den egna förmågan,
 • tränar med fel teknik,
 • stillasittande livsstil, brist på fysisk aktivitet
 • Frekvent användning av ställningar som är ogynnsamma för lederna (t.ex. dåligt sittande, felaktig sovställning),
 • sjukdomar och infektioner (t.ex. gikt, reumatoid artrit, psoriasisartrit, influensa, lupus erythematosus, ankyloserande spondylit, inflammatoriska tarmsjukdomar),
 • degenerativa förändringar.

Oavsett kroppsdel, patientens ålder och orsaken till ledsmärtan är det bäst att agera på flera sätt för att bekämpa denna ihållande sjukdom.

En mycket viktig del av en sådan behandling med flera spår är ett lämpligt tillskott. Även om inte alla är medvetna om det, fungerar kosttillskott som tas regelbundet mycket effektivare än de vanliga smärtstillande läkemedlen.

Vanliga smärtstillande medel dämpar endast tillfälligt de mest akuta besvären, utan att stimulera regenerationsprocesser, lösa ledproblem definitivt och få dem att fungera mer effektivt.

Däremot kan ledtillskott, särskilt de som innehåller ett rikt komplex av vitaliserande och stärkande ingredienser (t.ex. NuviaLab Flex), bidra till att förbättra ledfunktionen.(t.ex. NuviaLab Flex), förutom att bekämpa smärta och inflammation, ger intensiv näring till vävnaderna och stimulerar ledregenereringsprocessen.

 NuviaLab Flex ledtillägg

Om vi vill hjälpa våra leder är det inte mindre viktigt än att minska trycket på smärtsamma leder, och det kan vi göra genom att:

 • undvika intensiv fysisk ansträngning och lyft,
 • minska kroppsvikten (vid övervikt och fetma),
 • Utveckla goda hållningsvanor, t.ex. goda sittvanor (om du sitter mycket vid datorn är det lämpligt att byta till en stol som är skonsam för ryggraden), vanan att stå och gå upprätt och inte böja sig framåt,
 • köpa en ny madrass som är bra för dina leder (om du sover på en gammal, sliten och slapp madrass eller soffa).

Du kan också förbättra dina leder genom lätta styrke- och stretchövningar, lätt och regelbunden fysisk aktivitet (t.ex. promenader) och en diet som är bra för dina leder. Ledarnas hälsa stöds också av lätta styrke- och stretchövningar, lätt och regelbunden fysisk aktivitet (t.ex. promenader), en kost som är bra för lederna (rik på K-vitamin, D-vitamin, kalcium, protein och omega 3-syror), fysioterapi, massage, kompresser och användning av lämpliga ledkrämer och geler.

NuviaLab Flex – intensiv verkan och god absorption av aktiva ingredienser.

NuviaLab Flex är ett preparat som är utformat för att återställa oklanderlig rörlighet genom att:

 • förbättra ledens flexibilitet,
 • eliminera smärta och inflammation,
 • stärker och ger näring åt leder och ben,
 • neutraliserar fria radikaler som orsakar cellskador,
 • Hämmande av åldrandeprocessen och slitage av ledkonstruktioner,
 • stimulera vävnadsregenereringsprocesser.

NuviaLab Flex är tack vare sin rika sammansättning och mångfacetterade verkan lämplig för alla som klagar över dålig funktion i rörelseapparaten. Den är lämplig för både äldre och yngre personer, personer som är mycket aktiva och mindre aktiva, personer som lider av degenerativa förändringar samt posttraumatisk smärta eller överbelastningssmärta.

 NuviaLab Flex

BESTÄLL NUVIALAB FLEX NU

När det gäller ledbesvär är det mycket viktigt att agera snabbt för att förhindra att vävnadsdegenerationen i lederna fortskrider. Det enklaste sättet att göra detta är att systematiskt förse dina leder med rätt ämnen. Det är här som kosttillskottet NuviaLab Flex kommer in. Tack vare en speciell formel med 11 ingredienser skyddar den lederna från ytterligare försämring, ökar deras styrka och förbättrar deras fukt och flexibilitet, så att de fungerar mer effektivt.

NuviaLab Flex – sammansättning av formeln

De aktiva ingredienserna i NuviaLab Flex arbetar i full synergi, vilket leder till starka bioaktiva effekter och hög effektivitet. Förutom antiinflammatoriska och antioxidativa ämnen som kurkumin innehåller preparatet ingredienser som minskar friktionen mellan rörliga delar av leden och ingredienser som är byggstenar i brosket. Det är därför ett komplett preparat som gör det möjligt att märka en tydlig smärtlindring, förbättrad rörlighet i lederna och effektivare motorisering av hela rörelseapparaten efter bara en till två veckors användning.

NuviaLab Flex aktiva ingredienser:

 • Glukosaminsulfat 2KCl – ett aminosocker som naturligt ingår i brosk. Tyvärr finns det ofta för lite av det i kroppen, vilket gör att brosket bryts ner. Genom att tillföra glukosamin i form av färdiga preparat kan brosket återskapas snabbare och lättare och återfår sin goda funktion. Ingrediensen gör också ledstrukturer mer motståndskraftiga mot faktorer som kan leda till att de överbelastas. Tack vare glukosamin är lederna starkare, mer motståndskraftiga och fungerar bättre.
 • Papain från papayafrukter – har en smärtstillande effekt, motverkar ledstelhet och hjälper till att hämma inflammatoriska processer, neutraliserar skadliga fria radikaler och motverkar cell- och vävnadsdegenerationsprocesser.
 • Boswellin® – ett standardiserat extrakt av indisk rökelse, vars huvudsakliga aktiva substans är boswellicsyror. De har en mycket gynnsam effekt på ledhälsan, bland annat genom att de blockerar degenerativa processer som leder till utveckling av vissa ledbesvär. De har också en antiinflammatorisk effekt, minskar smärta och stelhet i lederna, motverkar svullnad, ökar ledens flexibilitet, förbättra motoriken, lindra de irriterande symptomen på artros.
 • Curcumin C3 Complex® – ett extrakt från rhizomet av den långstjälkade tisteln som kännetecknas av en mycket hög koncentration av den huvudsakliga aktiva substansen – curcuminoider (85 %). Ingrediensen har en stark antioxidanteffekt, sopar bort skadliga fria radikaler från kroppen, skyddar cellerna från oxidativ stress, förhindrar utvecklingen av inflammation, stimulerar vävnadsregeneration. Det hjälper också till att bekämpa de ihållande symtomen som följer med ansträngda leder, såsom smärta, ledstyvhet, svullnad, svårigheter med rörelse och hantering, muskelsmärta och svaghet.
 • Kondroitinsulfat [90 % kondroitin] – bidrar till att upprätthålla den normala funktionen hos det osteoartikulära systemet. Som en del av ledvätskan minskar den friktionen mellan ledens rörliga delar och säkerställer en problemfri rörelse. Det lindrar ledbesvär som knäppning, gnissel, gnissel, knackning och pockning i lederna när man utför en viss rörelse. Det lindrar stelhet i lederna, ger bättre näring till lederna och eliminerar problem med fri rörlighet.
 • C-vitamin – stimulerar produktionen av kollagen, som är det viktigaste byggmaterialet i bindväv (som bland annat bildar ledstrukturer). Det påverkar också broskets funktion och är en stark antioxidant som hämmar åldrandeprocessen.
 • Metylsulfonylmetan (MSM) – hämmar nedbrytning och nedbrytning av brosk. Har en positiv effekt på den fysiska prestationsförmågan. Stimulerar kollagenproduktionen. Stimulerar regenerering av ledstrukturer. Lindrar smärta, svullnad och inflammation. Den är bra vid reumatism, artrit, artrit, ledbesvär och skador.
 • Mumioextrakt [20 % fulvussyror] – ett mineralämne som utvinns från de renaste områdena i naturen (t.ex. bergen i Tibet och Himalaya). Den är extremt rik på bioelement och fulvussyror, som är värdefulla för rörelseapparaten och hela organismen. Det stimulerar mineraliseringen av benet. Genom att stärka benen minskar sannolikheten för skador som förskjutningar och frakturer. Ingrediensen påskyndar också regenerationen av skadade ledstrukturer, hjälper till att bli av med ihållande smärta snabbare och förbättrar rörligheten. Den har också en positiv effekt på immuniteten och har en renande effekt. Den motverkar åldrandeprocessen, hjälper till vid försvagade tillstånd i kroppen och vid konvalescens.
 • D-vitamin – förhindrar utveckling av inflammation, minskar risken för ledsjukdomar, stöder återuppbyggnaden och funktionen av benvävnad, stöder immunförsvaret.
 • Mangan – är en av byggstenarna i bindväven. Den ser till att ledstrukturerna är i gott skick. Det samverkar perfekt med glukosamin och kondroitin för att motverka ledvärk och stelhet.
 • Bromelain från ananas – hjälper till att bekämpa smärta och inflammation i lederna och påskyndar sårläkningen. Det är ett värdefullt stöd för att lindra artros. Det har en positiv effekt på ledfunktionen.

NuviaLab Flex – effekter. Varför inkludera ett kosttillskott i en behandling för ledhälsa?

NuviaLab Flex AM06

Om vi vill förbättra funktionen och tillståndet i våra leder på ett effektivt och hållbart sätt, i stället för att ta till fler smärtstillande medel och ineffektiva externa preparat, är det värt att satsa på följande Det är värt att satsa på en beprövad uppsättning ingredienser, speciellt utvalda för ledhälsa, som mobiliserar våra vävnader för intensiv regenerering och samtidigt hämmar ogynnsamma nedbrytningsprocesser av ledstrukturer.

NuviaLab Flex är för närvarande ett av de bäst förberedda och rikaste kosttillskotten med en reparerande, stärkande och skyddande effekt. Framför allt är det ett värdefullt stöd vid smärta och stelhet i lederna, oavsett orsak och grad av problem.

Effekter av behandling med NuviaLab Flex:

 • Stimulering av återuppbyggnadsprocesser av drabbade ledstrukturer, omfattande mineralisering och vävnadsföryngring,
 • minskning av ledvärk,
 • ökad ledflexibilitet, minskning av effekten av ledstyvhet,
 • Förbättrad rörlighet i lederna (friare rörelse för rörliga delar av ledstrukturer och större rörelseomfång),
 • snabbare släckning av inflammation,
 • skydd av celler mot oxidativ stress, hämning av åldrandeprocesser och vävnadsnedbrytning i lederna,
 • Ökad led- och benstyrka,
 • intensiv förnyelse av brosk och stimulering av synovialproduktionen,
 • omfattande förbättring av den fysiska prestationsförmågan.

NuviaLab Flex – yttranden

NuviaLab Flex är ett kosttillskott som fungerar bäst vid långvarig användning (några veckor eller några månader, beroende på hur allvarligt problemet är). Du behöver dock inte vänta länge på positiva effekter. Enligt användaråterkoppling kommer du redan efter två veckor att märka en tydlig smärtlindring, förbättrad ledfunktion.w, större rörelsefrihet och större frihet att förflytta sig från plats till plats om problemet finns i de nedre extremiteterna.

Många betonar att ett mycket viktigt resultat av NuviaLab Flex är den allmänna förbättringen av konditionen. Med hjälp av detta tillskott är det möjligt att utföra aktiviteter som tidigare var omöjliga eller endast möjliga i liten utsträckning, t.ex. böjning, utan problem.

NuviaLab Flex är, enligt många kundrecensioner, det bästa valet bland ledtillskott. Det förhindrar inte bara besvärliga symtom som försämrar livskvaliteten, såsom smärta, ledstyvhet, svullnad, inflammation och oförmåga att röra sig efter en natts sömn, utan minskar också risken för ledsmärta.inte bara hämmar besvärliga symtom som minskar livskvaliteten, såsom smärta, ledstyvhet, svullnad, inflammation, oförmåga att röra sig efter en natts sömn och dålig fysisk prestation, utan har också en positiv effekt på hela organismens tillstånd. Den ger vitalitet, förbättrar immuniteten, har en renande och stärkande effekt.

Var kan du köpa NuviaLab Flex?

Det snabbaste, enklaste och säkraste sättet att köpa NuviaLab Flex är direkt från produktens webbplats. Du kan få tillgång till den genom att klicka här. Om du köper två eller tre förpackningar kan du räkna med följande lukrativa rabatter !

 NuviaLab Flex gemensamma tabletter

BESTÄLL NUVIALAB FLEX NU

Category: Hälsa

Article by: admin