NuviaLab Immune PRO7

NuviaLab Immune – det enklaste sättet att uppnå hög resistens och effektivt antimikrobiellt skydd

NuviaLab Immune är ett rikt formulerat och intensivt naturläkemedel för att stödja vårt immunförsvar. Med tanke på den senaste COVID-19-pandemin och de stora mängder olika patogener som finns i miljön söker många människor efter prisvärda, snabba och enkla metoder för att förbättra immuniteten. Det är omöjligt att på kort tid öka kroppens immunförsvar tillräckligt mycket med enbart kost för att bli osårbar mot sjukdomsalstrande organismer. Preparat som innehåller höga koncentrationer av ämnen som aktiverar immuncellerna så att de effektivare kan fånga upp ”inkräktare” i kroppen och effektivt neutralisera dem kan vara till hjälp. Ett sådant preparat är NuviaLab Immune, som förutom att förbättra immuniteten också stöder vår hälsa på flera andra sätt, bland annat genom att skydda cellerna från oxidativ stress och därmed minska risken för cancer.

Vad är immunitet, hur byggs den upp och varför är den så viktig?

 kvinna med skyddsmask

Immunitet är kort sagt ett tillstånd i kroppen där de naturliga försvarsmekanismerna fungerar tillräckligt effektivt för att skydda oss mot patogener, inklusive bakterier, svampar, virus, allergener och toxiner. För att upprätthålla detta tillstånd finns det ett avancerat system, som kallas immunsystemet, eller immunförsvaret. Den består av många delar som samverkar, inklusive yttre barriärer som huden, organ, celler och vävnader.

Immunförsvarets beståndsdelar är:

 • Thymuskörteln,
 • mjälte,
 • benmärg,
 • lymfan,
 • lymfknutor i tarmarna,
 • lymfkörtlar,
 • tonsiller,
 • Immunceller (lymfocyter, makrofager, antikroppar, granulocyter, fagocyter, NK-celler),
 • Immunproteiner (t.ex. cytokiner och interferoner),
 • tarmens mikrobiella flora,
 • enzymer,
 • yttre barriärer som hindrar patogener från att komma in i kroppen: slemhinnor, hud, kroppssekret (t.ex. svett, tårar, urin).

Ett starkt immunförsvar är en garanti för att patogenerna snabbt och effektivt fångas upp (efter att de har trängt in i systemet) och neutraliseras innan de kan tränga djupt in i kroppen.innan de kan tränga in i kroppen och utvecklas tillräckligt för att orsaka förödelse och hota vår hälsa och vårt liv.

När vårt immunförsvar fungerar perfekt får vi sällan infektioner, allergier eller sjukdomar, och när de ändå inträffar går vi igenom dem försiktigt och kan bekämpa dem snabbt. När vi däremot har ett svagt immunförsvar blir vi ofta drabbade av olika sjukdomar.Vi har lätt att ”fånga” förkylningar och infektioner och vi går igenom dem länge och intensivt.

Flera faktorer påverkar bland annat om vårt immunförsvar är starkt och om våra försvarsmekanismer mot patogener fungerar effektivt:

 • genetisk predisposition (vissa människor lider av så kallad medfödd immunbrist, vilket innebär att deras immunsystem inte kan producera tillräckliga mängder antikroppar),
 • Livsstil (en aktiv livsstil främjar ett mycket gott immunförsvar, medan en stillasittande livsstil försämrar det kraftigt),
 • Kost (dålig, skräpig eller bristfällig kost är en faktor som försvagar immunförsvaret),
 • stimulantia (överskott av stimulantia är en av de viktigaste faktorerna som sänker immuniteten och bidrar till utvecklingen av civilisationssjukdomar, inklusive cancer och hjärt- och kärlsjukdomar),
 • Stressnivåer (kronisk stress försvagar hela kroppen, inklusive immunförsvaret),
 • kroppens tillstånd (vissa sjukdomar bidrar till nedsatt immunitet, bland annat leukemi, lungsjukdomar, HIV, diabetes, diarré, anorexi och RA).

De första levnadsåren är de viktigaste när det gäller bildandet av kroppens naturliga immunitet, men även i vuxen ålder kan vi se till att öka den och minska känsligheten för olika infektioner och sjukdomar.

Det finns många sätt att stärka immuniteten: kroppshållning, vaccinationer, regelbunden fysisk aktivitet, immunitetsdiet, begränsning av stimulerande medel, undvikande av antibiotikabehandling, undvikande av stress, kosttillskott, sömnhygien (dvs. lämplig mängd och kvalitet på sömnen).

En av de enklaste metoderna för att öka kroppens immunitet är att systematiskt ta preparat som innehåller ämnen som kan stimulera immunsystemet att producera immunceller och därmed reagera effektivt i situationer där fientliga antigener dyker upp i kroppen. Dessa inkluderar ingredienser som D-vitamin, flavonoider och extrakt från vissa växter.

NuviaLab Immune innehåller hela 7 ingredienser som stöder processen att bygga upp ett starkt immunförsvar och stärker kroppen på ett omfattande sätt. Ett dagligt tillskott bidrar till att stärka försvarsbarriären mot patogener och minska vår känslighet för sjukdomar och infektioner.

NuviaLab Immune – en rik arsenal av väktare av kroppens höga immunitet

NuviaLab Immune är ett kosttillskott som kan visa sig vara ett mycket värdefullt stöd för personer som kämpar med nedsatt immunitet, en tendens till att lätt ”fånga” infektioner och förkylningar, samt med svaghet, sjukdomskänsla och ofta förekommande hudproblem, inklusive svår sårläkning. Det kommer också att vara användbart för personer som vill stödja sitt immunförsvar förebyggande, skydda sig mot en eventuell försämring av immunförsvaret och alltid ha ett vattentätt skydd mot infektioner.

NuviaLab Immune PRO1 300x200 1

BESTÄLLA NUVIALAB IMMUNA NU

NuviaLab Immune kapslar innehåller aktiva ingredienser som:

Immunell™ (jästextrakt)

Jästextrakt är en rik skattkammare med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Den innehåller en rik pool av B-vitaminer, E-vitamin, zink, järn, fosfor, kalium, selen, koppar, mangan, proteiner och aminosyror samt kostfibrer. Tack vare sitt höga innehåll av värdefulla ämnen förbättrar jästextrakt hela organismens funktion, har en stärkande effekt och förebygger näringsbrister. Den stimulerar också kroppens försvarsmekanismer och stöder kampen mot patogener.

Höstbärsextrakt

Höstbär är ett av de bästa växtrecepten mot förkylning. Den är också till stor hjälp när kroppen är försvagad och immunfunktionen försämras. Bland annat C-vitamin, folsyra, A-vitamin, flavonoider, pektin och mineraler är ansvariga för de positiva hälsoeffekterna av fläderbär, som finns här i mycket höga doser. Tack vare denna rika samling av biokomponenter vitaliserar fläderbärsextrakt kroppen och förbättrar immunförsvaret när den utsätts för patogener. Dessutom har fläderbär diaphoretiska och diuretiska egenskaper som hjälper kroppen att bli av med gifter på ett effektivare sätt.

Nyponsextrakt

Nypon spelar en mycket viktig roll för naturlig läkning. Den har starka antiseptiska, antioxidativa, antivirala och antibakteriella effekter. Det förbättrar immuniteten, förebygger infektioner eller lindrar dem kraftigt. Den bekämpar inflammation, minskar smärta, ger energi och vitalitet, eliminerar trötthet. Den förbättrar hudens tillstånd och påskyndar sårläkningen. Den har också en positiv effekt på cirkulationssystemet – den stärker och förseglar blodkärlen, stöder hjärtat, hjälper till att reglera kolesterolnivåerna och förebygger åderförkalkning. Allt tack vare dess rika sammansättning – karotenoider, flavonoider, tanniner, pektiner, organiska syror, vitamin A, B, K, E och en megados C-vitamin.

Extrakt av japansk pärlblomma (98 % quercetin)

Japansk pärlblomma är en av de bästa källorna till quercetin – en värdefull flavonoid som stimulerar immunsystemet till aktivitet. Genom att förbättra kroppens immunförsvar skyddar den oss både mot mikroorganismer och virus och mot allergener (den har en antihistaminisk effekt). Den quercetin som ingår i quercetin har också en hög antioxidantpotential. Den neutraliserar skadliga fria radikaler, bekämpar inflammation, motverkar åldrandeprocessen och skyddar cellerna från mutationer. Dessutom stöder ingrediensen det kardiovaskulära systemet. Det hjälper mot högt blodtryck, bräcklighet och försvagning av blodkärl, svullnad i benen och åderbråck.

Rutin

Rutin är en flavonoid som finns i frukter, bland annat citrusfrukter i höga koncentrationer, samt grönsaker, bovete och vissa örter. Tack vare den väl valda dosen och kombinationen med C-vitamin och andra flavonoider utmärker sig rutin i NuviaLab Immune-tillskottet för sin höga effektivitet när det gäller att bekämpa inflammation, skydda mot infektioner och stärka immuniteten. Den har också antioxidativa egenskaper, vilket stöder alla vävnader och organ och motverkar för tidigt åldrande av kroppen. Dessutom har den en mycket gynnsam effekt på cirkulationssystemet. Den ökar kapillärernas täthet och elasticitet, förbättrar venernas tillstånd, motverkar blodproppar och förbättrar blodflödet.

D-vitamin – Vita-alger D®

D-vitamin är ett viktigt vitamin för kroppens immunförsvar, eftersom det påverkar kroppens immunförsvar genom att aktivera lymfocyter (immunceller som ansvarar för att fånga och eliminera patogener). D-vitamin stimulerar också produktionen av immunproteiner och reglerar aktiviteten hos inflammatoriska celler. D-vitaminet som ingår i NuviaLab Immune är ett sätt att fylla på brister i detta viktiga näringsämne och samtidigt förbättra kroppens försvarsmekanismer.

Zink

Zink har många viktiga funktioner i kroppen, bland annat för att förbättra hjärnans funktion, reglera metaboliska processer, delta i celltillväxt, stödja skelettet och vara ansvarig för hudens och hårets tillstånd. Det är också viktigt för att immunförsvaret ska fungera väl. Den stimulerar försvarsmekanismerna och säkerställer höga nivåer av antikroppar, makrofager, lymfocyter och NK-celler i kroppen, vilket skyddar oss från patogener.

NuviaLab Immune – hur man tar tillägget?

NuviaLab Immune AM11 225x300 1

Om vi vill förbättra immunförsvarets funktion, stärka organismen och säkerställa en högre energinivå och en bättre känsla av välbefinnande på daglig basis, kommer NuviaLab Immune utan tvekan att hjälpa oss att göra det. Tillägget kommer i en praktisk kapselform, så vi kan ta det när som helst och under alla förhållanden.

Den optimala dagliga dosen är 2 kapslar (tas med mycket vatten). Det är bäst att dela upp detta i två doser (t.ex. morgon och eftermiddag).

Tack vare den prisvärda kapselformen är NuviaLab Immune ett bra alternativ för upptagna personer. Vi behöver inte förbereda några infusioner eller hopkok, vi behöver bara ta en kapsel för att ge kroppen en stor dos av ämnen som stimulerar kroppens immunmekanismer. På så sätt är vi alltid skyddade mot skadliga faktorer, vare sig de är civilisationsrelaterade (t.ex. smog) eller smittsamma (t.ex. virus, parasiter, bakterier osv.).

NuviaLab Immune – effekter av regelbunden användning

Oavsett om vi använder andra metoder för att förbättra immuniteten eller om tillskott är den enda formen, kommer NuviaLab Immune säkert att förbättra vårt immunförsvar. För goda resultat är det viktigt att ta tillskottet regelbundet (dagligen) under en längre tid. Exakt hur länge tillskottet bör pågå beror på kroppens individuella förutsättningar. Vissa personer tar kapslarna kontinuerligt i 10-12 veckor och tar sedan en kort paus. Andra övergår till en lägre dos efter en eller två månader av daglig användning av två kapslar… Beroende på kroppens tillstånd måste vi själva justera intagsperioden. En månads behandling är säkert ett minimum. Optimala effekter uppnås efter 2-3 månaders behandling.

Effekter av systematiskt intag av NuviaLab Immune:

 • Aktivering av kroppens försvarsprocesser, stimulering av immunceller för att effektivare fånga och eliminera patogena faktorer, både biologiska och miljömässiga,
 • förstärkning av organismen, effektivare regenerationsprocesser,
 • minskad känslighet för förkylningar och infektioner,
 • minskning av besvär från de övre luftvägarna,
 • Mindre allergisymtom eller helt försvinna från allergiska reaktioner,
 • snabbare läkning av sår och förbättring av hudens tillstånd,
 • långsammare åldrandeprocesser, minskad risk för cancer och andra civilisationssjukdomar (tack vare en rik pool av antioxidanter),
 • snabb utplåning av inflammation i kroppen,
 • minskad känslighet för mental och fysisk trötthet,
 • ökad energi,
 • bättre välbefinnande,
 • snabbare och effektivare avgiftning av kroppen.

NuviaLab Immune – yttranden

Det finns många immunitetstillskott på marknaden, men alla har inte samma effekt. De bästa resultaten uppnås med kosttillskott som innehåller flera olika aktiva ämnen som inte bara stärker kroppens försvarsmekanismer utan också förstärker varandras effekter. Så är NuviaLab Immune. Den har fått många anhängare eftersom den fungerar starkt och mycket snabbare än konkurrerande preparat. På några veckor kan den stärka kroppen och skapa en effektiv försvarsbarriär mot skadliga faktorer. På grund av sin rika sammansättning och en hel rad positiva åtgärder fungerar NuviaLab Immune enligt många åsikter från Internetanvändare mycket bra och är värt att köpa.

Var kan man köpa NuviaLab Immune?

För att köpa NuviaLab Immune kosttillskott snabbt och enkelt är det värt att gå till den officiella produktwebbplatsen. Du kan få tillgång till den genom att klicka här. Det är bara där som vi kan garantera att preparatet är originellt och fullständigt effektivt. Tyvärr kan vi på andra webbplatser stöta på förfalskningar.

NuviaLab Immune PRO8 300x200 1

BESTÄLLA NUVIALAB IMMUNA NU

Källor:

 • https://www.healthline.com/health/potential-benefits-of-rutin
 • https://www.healthline.com/nutrition/rose-hips
 • https://www.webmd.com/diet/elderberry-health-benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/161618
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/324170

Category: Hälsa

Article by: admin