Nuvia Lab Meno PRO 8

NuviaLab Meno – ett recept för välbefinnande och avsaknad av besvärliga symtom under klimakteriet

NuviaLab Meno är ett intensivt verkande preparat, baserat på naturliga extrakt, som eliminerar de besvärliga besvären som följer kvinnor under klimakteriet. Om vi vill undvika värmevallningar, humörstörningar och andra obehagliga symptom och därmed göra vår vardag så normal som möjligt kan vi använda NuviaLab Meno.Om vi vill undvika värmevallningar, humörstörningar och andra obehagliga symtom och göra vår vardag så normal som möjligt, som om vi inte hade någon hormonell turbulens, är NuviaLab Meno den optimala metoden. Det har en stark och effektiv verkan och är ett alternativ till hormonbehandling. Tillägget innehåller ett komplex av 9 aktiva substanser, varav de flesta är extrakt från medicinska växter som har använts i åratal för att minska symptomen på klimakteriet. Den är också berikad med vitaminer som är viktiga för kvinnors hälsa. Det ger oss alltså ett fullgott skydd. Den reglerar hormonbalansen och förbättrar både det mentala och fysiska välbefinnandet.

Klimakteriet – en naturlig, men inte lätt fas i varje kvinnas liv

 kvinnan håller kalendern i handen

Klimakteriet är en naturlig process som inträffar i varje kvinnas liv. Den uppträder i genomsnitt vid 50 års ålder. Under klimakteriet sjunker östrogennivåerna (kvinnliga könshormoner), äggstockarnas funktion upphör och menstruationen upphör.äggstockarnas funktion och bortfall av menstruation, vilket är förknippat med en fortsatt oförmåga att bli gravid.

De första tecknen på att klimakteriet är nära förestående är förändringar i menstruationen. Menstruationen kan vara mer sparsam eller kraftigare än tidigare. Cykeln kan också förlängas (t.ex. från 30 dagar till 40 dagar), förkortas (t.ex. från 28 dagar till 22 dagar) eller vara oregelbunden (t.ex. en gång i månaden, en gång var 2-3:e månad). Dessa symtom kan uppträda redan några år före klimakteriet.

Eftersom menopausen innebär att fertiliteten upphör, identifieras denna process ofta som ett tecken på åldrande och att kvinnligheten försvinner. För de flesta kvinnor är klimakteriet därför en svår period i livet.

Å andra sidan finns det också en hel del kvinnor för vilka klimakteriet inte är något problem alls. De är till och med nöjda med det i viss mån, inte minst för att de inte längre behöver stå ut med de olägenheter som är förknippade medmenstruation och kan ha stressfri sex (utan rädsla för en oplanerad graviditet). Oavsett om klimakteriet är en obehaglig, förväntad eller neutral fas för oss, måste nästan alla av oss hantera ihållande obehag som ett resultat av hormonella förändringar i kroppen.

De vanligaste symtomen i samband med klimakteriet är:

 • värmevallningar
 • överdriven svettning,
 • svaghet,
 • Plötslig rodnad i huden,
 • trötthet, brist på energi,
 • sömnproblem,
 • irritabilitet,
 • humörsvängningar,
 • överkänslighet, tårar,
 • viktökning,
 • minskad libido,
 • vaginal torrhet,
 • frekventa intima infektioner,
 • överdriven torrhet i huden,
 • hjärtklappning,
 • försvagade ben,
 • muskel- och ledvärk,
 • huvudvärk.

Lyckligtvis finns det naturliga preparat på marknaden för att eliminera sådana sjukdomar. En av de mest omfattande och effektiva är NuviaLab Meno. Den motverkar obehag i samband med klimakteriet och stöder samtidigt kvinnokroppen på många olika sätt.

 NuviaLab Meno

BESTÄLL NUVIALAB MENO NU

NuviaLab Meno – sammansättning

NuviaLab Meno har en unik formel, vars kärna är ett högkvalitativt bockhornsklöverfröextrakt som innehåller upp till 50 % saponiner. Kliniska studier har visat att den är mycket effektiv när det gäller att eliminera de obehagliga symptomen från klimakteriet, som irritabilitet och värmevallningar. Detta är dock bara en av flera ingredienser i NuviaLab Meno som utmärker sig för sin höga biologiska aktivitet när det gäller att stabilisera hormonella fluktuationer.

NuviaLab Meno aktiva ingredienser:

 • Libifem® – ett patenterat bockhornsklöverfröextrakt som innehåller 50 % saponiner. Saponiner är föreningar från glykosidgruppen som är kända för sina positiva effekter på kvinnokroppen och hjälper till att lösa kvinnliga besvär, inklusive lindring av klimakteriebesvär. Det minskar besvärliga symtom till följd av östrogenbrist. Minskar avsevärt allvaret av nattliga svettningar och värmevallningar under dagen. Normaliserar libido, reglerar humöret, lindrar nervös spänning och irritabilitet och hjälper till att återställa känslomässig balans. Förutom att lindra symptomen på klimakteriet har bockhornsklöverfröextrakt också många andra värdefulla egenskaper, bland annat bidrar det till att stabilisera blodsockernivåerna, har en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet, har en antiinflammatorisk, antibakteriell och avslappnande effekt, minskar matsmältningsstörningar och förbättrar ämnesomsättningen.
 • Luprenol® – ett högkvalitativt extrakt från humlekottar som innehåller 0,03 % 8-prenylonaringenin (en förening från gruppen prenylflavonoider med östrogen effekt). Prenylonaringenin är ett av de mest potenta fytoöstrogenerna. Den har förmågan att binda östrogenreceptorer och efterliknar därmed effekten av våra naturliga östrogener. Genom att reglera hormonerna bidrar den till en betydande lindring av klimakteriebesvär som värmevallningar, kladdiga svettningar, kronisk trötthet, sömnstörningar, överdriven nervositet och humörsvängningar. Humleextrakt är en rik källa till fytoöstrogener och är ett naturligt och hälsosamt substitut för hormonersättningsterapi.
 • Blad- och blomsterextrakt av ängsklöver [8 % isoflavoner] – är rik på isoflavoner (fytoöstrogener), som liknar östrogener i struktur och verkan. Tack vare denna effekt används klöver framgångsrikt vid östrogenbrist i kroppen, även under klimakteriet. Det lindrar både fysiska och psykologiska symptom på klimakteriet, inklusive libido störningar, vaginal torrhet, överdriven svettning och sänkt humör.
 • Alfalfa-örtesextrakt – tack vare dess innehåll av fytoöstrogener beter det sig på samma sätt som östrogener i vår kropp. På så sätt minskar det sjukdomar som är relaterade till brist på dessa. Det lindrar humörstörningar, värmevallningar, trötthet och andra symtom som uppstår under klimakteriet. Samtidigt stöder den också hälsan på andra sätt: den förbättrar matsmältningssystemet och urinvägarna, reglerar ämnesomsättningen, rensar ut gifter, skyddar hjärtat och cirkulationssystemet, har antioxidant- och cancerförebyggande effekter och bromsar åldrandet.
 • Rabarberrotextrakt [1,5 % rhein] – är en rik källa till fytoöstrogener, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Det ger vitalitet, skyddar cellerna från oxidativ stress och hjälper till att upprätthålla hormonbalansen. Den lindrar effekterna av klimakteriet, förbättrar humöret, reglerar matsmältningen och påskyndar ämnesomsättningen.
 • D-vitamin – Vita-algae D® – en av ingredienserna i NuviaLab Meno är väl absorberat D-vitamin. Det stärker kroppens naturliga immunitet, minskar känsligheten för förkylningar och infektioner och förbättrar hjärnans funktion. Genom att reglera kalcium-fosfatbalansen i kroppen säkerställer den friska och starka ben och tänder och motverkar osteoporos och degenerativa förändringar.
 • E-vitamin – E-vitamin är känt som ungdomens vitamin och är en av de starkaste antioxidanterna. Den förbättrar hudens kondition, bekämpar skadliga fria radikaler, minskar risken för cancer, stöder hjärt- och kärlsystemet och hämmar åldrandet.
 • Vitamin B6 – stöder det endokrina systemet, bidrar till att normalisera blodtrycket och hjärtfunktionen, har en positiv effekt på immuniteten och stöder nervsystemet.
 • Folsyra Advifolate® – deltar i produktionen och frisättningen av neurotransmittorer, stöder hjärnans arbete, minskar stress och bidrar till psykiskt välbefinnande. Motverkar trötthet och utmattning. Minskar risken för cancer (t.ex. bröstcancer, livmoderhalscancer, bukspottkörtelcancer) och hjärtsjukdomar.

NuviaLab Meno – effekter

 NuviaLab Meno tabletter för klimakteriet

NuviaLab Meno innehåller en optimal dos av fytoöstrogener i form av väl absorberade extrakt. De är kombinerade med vitaminer som är viktiga för kvinnors hälsa. De aktiva ingredienserna hjälper till att hantera de envisa effekterna av klimakteriet och att gå igenom processen med lätthet, samtidigt som de bromsar upp åldrandeprocessen och ökar skyddet mot många sjukdomar, inklusive cancer, skelettsjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar.

De första effekterna i form av lindring av humörsvängningar, minskad svettning och minskad frekvens av värmevallningar kan märkas redan efter några få doser. Genom regelbunden användning av kapslarna förbättras kroppens humör och tillstånd dag för dag.

NuviaLab Meno uppfyller behoven hos alla kvinnor som vill gå igenom klimakteriet på ett skonsamt sätt, utan att ändra sina vanor eller lida av de olägenheter som är förknippade med hormonella förändringar. Det är ett sätt att upprätthålla välbefinnandet på ett hållbart sätt utan behov av hormonersättningsterapi.

Effekter av NuviaLab Meno:

 • bekämpar fenomenet kraftig svettning, både dag och natt,
 • motverkar värmevallningar och eliminerar tendensen till plötslig, intensiv rodnad i huden,
 • förbättrar den mentala och fysiska konditionen,
 • ökar vitaliteten och energin,
 • motverkar viktspikar,
 • minskar irritabilitet, tårar, spänningar, stress och humörsvängningar, motverkar depressiva tillstånd, apati, ångest och rastlöshet,
 • förbättrar libido, bekämpar vaginal torrhet,
 • bekämpar sömnproblem,
 • har en positiv effekt på den mentala prestationsförmågan, bekämpar problem med koncentration och minne.

NuviaLab Meno – yttranden

 NuviaLab Meno formel för klimakteriet

Det finns många preparat som riktar sig till kvinnor i klimakteriet, men inget som är så rikt i sin sammansättning och så omfattande i sin verkan som NuviaLab Meno. Responsen på denna produkt är entydig – användarna är i allmänhet mycket nöjda med dess effekter. De anser att man genom att ta NuviaLab Meno helt kan glömma att man är i klimakteriet.

Kunderna betonar ofta att de genom att ta NuviaLab Meno regelbundet kan utföra sina dagliga aktiviteter utan obehag, utan ytterligare stress och utan att känna sig utmattade eller trötta. Du kan glömma humörsvängningar och sömnproblem. Du kan också uppleva en ökad energi under hela dagen och förbättrad prestation, både fysiskt och mentalt.

Många kvinnor säger att NuviaLab Meno är den enda som har tagit hand om alla obehagliga symptom från klimakteriet och dessutom har den haft en positiv effekt på immunitet, hud, hår, matsmältning och kroppens allmänna funktion.

NuviaLab Meno – var kan man köpa och hur använder man produkten?

NuviaLab Meno ska tas 2 gånger om dagen, 1 kapsel vardera. Drick med mycket vatten (cirka 300 ml). Köp NuviaLab Meno på den officiella webbplatsen för tillverkaren av preparatet. Detta är det säkraste, snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet att genomföra transaktioner.

 NuviaLab Meno

BESTÄLL NUVIALAB MENO NU

Category: Hälsa

Article by: admin