Screenshot 2022 05 25 at 20 43 18 nuvialab relax product.webp obraz WEBP 530×530 pikseli

NuviaLab Relax – en kapsel som skyddar det goda humöret och blockerar stressen

 NuviaLab Relax

NuviaLab Relax, med hjälp av smarta naturliga ingredienser, gör det möjligt för oss att njuta av god form, oklanderligt mentalt välbefinnande och en positiv attityd i alla lägen, och lämnar stress, nervositet, ångest och negativa känslor bakom oss. Hemligheten bakom detta positiva inflytande på vårt sinne är en speciell sammansättning av adaptogener, komponenter som skyddar nervsystemets stabila arbete, slappnar av och lindrar spänningar.

Denna produkt, som är rik på sammansättning, kommer att vara användbar för alla som söker naturliga sätt att uppnå ett tillstånd av inre frid och fullständig avslappning. NuviaLab Relax kan också vara ett värdefullt stöd för personer som har en mycket aktiv och upptagen livsstil och som kämpar med trötthet.

Stress, irritabilitet, humörsvängningar, ångest – fiender till god psykisk hälsa

NuviaLab Relax är ett kosttillskott som passar bra in i vår tid och motsvarar moderna människors behov. Det är ett motgift mot psykologiska problem som är mycket vanliga idag, inklusive överdriven stress, humörsvängningar och mental trötthet. Det är också svaret på minskad mental effektivitet och svårigheter att komma in i ett tillstånd av sömn och vila.

Psykisk ohälsa – varför är det ett så vanligt problem?

 En stressad kvinna vid den bärbara datorn

De flesta av oss lever ett snabbt och hektiskt liv med en myriad av andra dagliga ärenden och uppgifter som vi måste utföra vid sidan av vårt arbetsansvar. I ett sådant snabbt liv är det lätt att drabbas av nervös utmattning och försämrad hjärnfunktion.

Vi konfronteras ständigt med stressiga faktorer och situationer som förbrukar stora mängder energi, både fysiskt och mentalt. Istället ger vi oss själva ingen eller alldeles för lite tid för avkoppling. På grund av press på jobbet eller i privatlivet, ett överflöd av ansvar och brist på tid för oss själva blir vi mer och mer spända och internt instabila, mer och mer splittrade och övertrötta.

Svår, kronisk stress är vår stora fiende, inte bara för att den påverkar vårt psykologiska välbefinnande negativt och sänker vår livskvalitet, utan även rent hälsomässigt. Det är inte utan anledning som stress anses vara en av huvudorsakerna till många sjukdomar.

När vi är stressade utsöndrar kroppen stora mängder kortisol (stresshormon). Ett överskott av detta hormon är dåligt för oss. Långvarig stress kan bland annat leda till magsår, hjärt- och kärlsjukdomar, tarmsjukdomar, autoimmuna sjukdomar och kronisk smärta.

Höga kortisolnivåer och allvarlig stress i kroppen är orsaken till många besvärliga symtom, till exempel:

 • överdriven nervositet,
 • explosivitet, ilska,
 • humörsvängningar,
 • problem med koncentration och minne,
 • sömnstörningar (t.ex. svårigheter att somna, ytlig sömn, brist på sömn, för kort sömn),
 • ökad attraktion till stimulantia,
 • depressiva störningar, frekventa känslor av sorg, sorg och modlöshet,
 • minskad libido,
 • ökad blodsockernivå(hyperglykemi),
 • ökad puls, hjärtklappning,
 • högt blodtryck,
 • ökad svettning,
 • darrande händer,
 • hårproblem (håravfall, grått hår, skallighet),
 • hudproblem,
 • oregelbunden menstruationscykel,
 • ökad urinering,
 • svår törst,
 • överdriven aptit,
 • matsmältningsproblem (förstoppning, flatulens, trög matsmältning),
 • viktökning (överdriven ansamling av fett främst i buken, halsen och ansiktet).

När kroppen är stressad ger den oss signaler i form av de ovannämnda besvären. Det är värt att börja bekämpa dem så tidigt som möjligt, eftersom långvarig stress, som vi redan har nämnt, orsakar mer och mer förödelse i kroppen och kan leda till utveckling av många allvarliga sjukdomar.

NuviaLab Relax-preparatet är ett intressant förslag från kategorin naturläkemedel som hjälper till att upprätthålla en god mental form. Den minskar stress, ångest och nervösa spänningar, samtidigt som den återställer det goda humöret och skapar ett tillstånd av avslappning. Tillägget är dock inte bara lämpligt för personer som ofta har att göra med stressiga faktorer, utan också för alla somAlla som ibland upplever stress eller negativa känslor men som vill ta hand om sin inre balans i förebyggande syfte, förbättra sin mentala prestationsförmåga och alltid vara på gott humör.

 NuviaLab Relax stresskapslar

KÖPA NUVIALAB RELAX NU

NuviaLab Relax – sammansättning

I den rika sammansättningen av NuviaLab Relax hittar du allt du behöver för en person som är stressad eller kämpar med känslomässiga problem eller sänkt humör:

 • adaptogener och nootropics,
 • örter för att lindra nervösa spänningar och slappna av,
 • vitaminer för att upprätthålla normala mentala funktioner,
 • mineraler som stabiliserar nervsystemet.

De enskilda aktiva ingredienserna är:

Rhodiolife®

Rhodiolife® är ett högkvalitativtRhodiola rosea-extrakt (Rhodiola rosea) standardiserat för ämnen med hög biologisk aktivitet, såsom rosaviner (5 %) och salidrosider (1,8 %). Det är också en värdefull adaptogen för stressreducering och stabilisering av humöret samt en kraftfull nootropic för hjärnans funktion.

Rhodiolife® är mycket effektivt för att göra oss mer motståndskraftiga mot stressfaktorer och bättre på att anpassa oss till miljöförhållanden. I svåra, stressiga situationer förblir vi balanserade och avslappnade, i stället för att ta på oss hela bördan av problemet och ge efter för spänningar eller ilska.

Samtidigt förbättrar ingrediensen vår mentala prestation, påverkar kreativiteten positivt, påskyndar tankeprocesserna, förbättrar koncentrationen och minnet. Det skyddar också mot mental trötthet, stimulerar aktiviteten och gör att du kan utföra fler uppgifter utan att vara uppumpad.

Extrakt från passionsblomma (2% vitexin)

Passionsblomma (Passiflora incarnata) är en av de mest uppskattade växterna för sina adaptogena och lugnande effekter. Den är bra för att lindra nervösa spänningar, minska känsligheten för stress och minska sömnproblem. Det är ett mångsidigt botemedel för att förbättra nervösa tillstånd. Det minskar ångest, förhindrar panikattacker, underlättar insomning, avslappning och dämpar överdriven känslomässig agitation. Sänker blodtrycket något och motverkar hjärtklappning. Det har en positiv effekt på humöret och hjärnans funktion. Har antidepressiva egenskaper. Den stöder oss i ett tillstånd av stor mental ansträngning, skyddar oss från utmattning och alla dess följder.

Trädklöver, melissa och humlekottar

Tre värdefulla växtbaserade resurser som hjälper till att eliminera nervösa spänningar och sömnproblem. De begränsar stimulansernas tillgång till det centrala nervsystemet, vilket hämmar dess aktivitet och befriar oss från spänningar, rädsla, ångest, starka känslor och hyperaktivitet. De gör det möjligt för oss att fritt gå in i ett tillstånd av avslappning. De bekämpar humörstörningar och hjälper oss att bättre skydda oss mot stressfaktorer. De gör det lättare att somna och få en bättre nattsömn.

B-vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folsyra, vitamin B12, pantotensyra)

Enmycket viktig uppsättning vitaminer i tillräckligt höga doser. Brist på B-vitaminer observeras ofta hos personer med en aktiv och upptagen livsstil. Vid brister i organismen upplevs trötthet, irritabilitet, obehag och stress mycket mer akut och slår hårt mot oss.

B-vitaminkomplexet som ingår i NuviaLab Relax är ett bra sätt att snabbt fylla på bristerna (100 % av det dagliga behovet av dessa vitaminer finns i 2 kapslar) och för att säkerställa ett bättre mentalt humör. En av B-vitaminerna har som huvuduppgift att reglera nervsystemet. Om vi tar dem regelbundet kan vi räkna med effekter som ökad motståndskraft mot fysisk och mental trötthet, högre energinivåer, mindre intensiva stresskänslor, minskad nervspänning, ökad intellektuell prestation, förbättrad koncentration och bättre humör.

Magnesium – Aquamin™

Magnesium är en av de viktigaste mineralerna för vår hälsa, särskilt när det gäller nervsystemet. Det magnesium som används i NuviaLab Relax kommer från havsvatten och kännetecknas av en mycket god assimilering, vilket ger en hög verkningsgrad. Komponenten förbättrar överföringen av impulser mellan neuroner, vilket påverkar hjärnans funktion positivt. Den garanterar inre frid och välbefinnande, ökar motståndskraften mot stress, hämmar känslor av rädsla, ångest och ilska och skyddar mot känslomässiga svängningar.

NuviaLab Relax – multidirektionell vård för vårt sinne

 NuviaLab Relax lugnande och humörhöjande kapslar

NuviaLab Relax är ett professionellt utvecklat tillskott vars styrka inte bara är sammansättningen av aktiva substanser utan även perfekt anpassade doser. Om du regelbundet tar tillskott kommer du snabbt att märka en rad positiva effekter på ditt mentala tillstånd.

De sju mest frekventa effekterna av NuviaLab Relax:

 • Stressreduktion, större distans till problem, större inre frid och lättare hantering av stressiga situationer.
 • Lugnande, avslappning, minskning av nervösa spänningar, irritabilitet, ilska. Få förmågan att snabbt gå in i ett tillstånd av djup avslappning omedelbart efter att du har avslutat dina arbetsuppgifter.
 • Bättre organisering av livet, effektivare utförande av alla dagliga uppgifter, ökad produktivitet på jobbet.
 • Förbättrat humör, större entusiasm för handling, allmän optimism.
 • Minskning av fenomenet känslomässiga svängningar, bättre kontroll över känslor.
 • Förbättrad kognitiv funktion, effektivare tänkande, större kreativitet.
 • Förbättrad sömnkvalitet (snabbare insomning, färre uppvaknanden, djupare och mer återhämtande sömn).

NuviaLab Relax – yttranden

Enligt många recensioner har NuviaLab Relax en mycket positiv effekt och ger tillfredsställande resultat i alla avseenden. Den bekämpar effektivt stress och hjälper till att utföra vardagliga uppgifter utan problem. Den motverkar mental trötthet, skyddar mot minskad motivation och modlöshet.

Enligt kommentatorer har den också en mycket positiv effekt på humöret. Tillägget är också berömt för att förbättra koncentrationen och öka den mentala produktiviteten. Effekten av NuviaLab Relax, som användarna hävdar, är lämplig för produktens namn, eftersom den verkligen ger en mycket avslappnande effekt. Den garanterar välbefinnande under dagen och en hälsosam och djup sömn på natten.

NuviaLab Relax – hur man använder och var man kan köpa tillägget?

Den dagliga dosen av tillägget är 2 kapslar. Detta kan delas upp i 2 portioner om 1 kapsel. Drick cirka 300 ml vatten. Köpet görs bäst på produktens officiella webbplats. Detta är det säkraste och snabbaste sättet att ta det.

 NuviaLab Relax

KÖPA NUVIALAB RELAX NU

Källor:

 • https://www.healthline.com/nutrition/rhodiola-rosea
 • https://www.healthline.com/health/lemon-balm-uses
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/323795
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/325292
 • https://www.webmd.com/balance/guide/alternative-therapy

Category: Hälsa

Article by: admin