SmooSkin 6

SmooSkin – ett serum för ärr och bristningar för att aktivera hudens återhämtning och förbättra dess utseende.

 SmooSkin serum för ärr och bristningar

SmooSkin är ett serum för ärr och sträckmärken för att minska utseendet på pinsamma, fula hudförändringar. Den verkar på ett djupt och intensivt sätt. Den stimulerar spridningen av nya celler, återuppbygger ärrade hudfragment och gör hudens struktur balanserad och slät igen. Produktens höga aktivitet och goda resultat när det gäller att reducera ärr beror på den speciella formeln som kombinerar hydroxyprolin med rika växtoljor och extrakt.

Även om ärr och bristningar är ett av de svåraste dermatologiska problemen att utrota kan de korrigeras på djupet med produkter som SmooSkin serum och deras utseende kan minskas avsevärt.

Ärr och sträckmärken: ett impopulärt hudtillstånd som är svårt att behandla

 ärr på ryggen

Ettärr är ett läkt hudområde där det funnits ett sår. Ärr uppstår som ett resultat av ett avbrott i hudens kontinuitet. De orsakas vanligen av mekaniska skador (t.ex. skärsår, skrubbsår, brännskador) eller efter operationer. Ärr är också sträckmärken, som är resultatet av snabb sträckning av hudvävnaden (t.ex. under graviditet eller på grund av snabb viktökning).

Alla har små eller stora ärr. Vissa är synliga, andra mindre synliga, vissa stör oss, andra inte. Problemet uppstår när ärret är ganska omfattande, mycket påtagligt eller ligger på en kroppsdel som ständigt är utsatt (t.ex. ansikte, hand) eller ofta är utsatt (t.ex. ben).

När ett sår uppstår bryts de kollagenfibrer som utgör hudens struktur. Omedelbart efter skadan bildas en koagel, sedan en sårskorpa och efter några dagar börjar läkningsprocessen. Detta leder till en intensiv syntes av kollagen, som blir ett bindemedel för vävnaden, och till att nya celler bildas. Som ett resultat av detta utvecklas ny fibrös bindväv som ersätter den ursprungliga.

Tyvärr störs oftast balansen mellan produktion och nedbrytning av kollagen i läkningsprocessen, vilket gör att strukturen på den överliggande vävnaden inte längre är idealisk. Bindevävnaden växer över och ärren är det direkta resultatet.

Hur ser ärren ut och hur skiljer de sig från normal hud?

 • Färg – huden på ett ärr är rödaktig, rosa, lila eller vit.
 • Hårdhet – vävnaden på ett ärr är hårdare än normal hudvävnad.
 • Nivån av jämnhet – till skillnad från normal hud är ärret inte slätt utan grovt och stramt på vissa ställen.
 • Struktur – ärr är i allmänhet mer konvexa än normal hud, mindre elastiska än normal hud, mindre regelbundna och ojämna, med karakteristiska förtjockningar och vidhäftningar.

Kan ett ärr försvinna? Hur blir man av med ärr?

Det beror främst på hur vi tar hand om det, men också på skadans djup och omfattning, om ärret kommer att vara starkt eller svagt synligt. Det är bäst att börja ta hand om ärret så tidigt som möjligt, om möjligt strax efter att läkningsprocessen har inletts, när det pågår en intensiv process av vävnadsregenerering och tillväxt av nya celler. Å andra sidan kan även äldre ärr minskas.

Genom att använda rätt preparat regelbundet och under lång tid kan varje ärr delvis eller nästan helt försvinna. SmooSkin är ett innovativt serum för ärr och sträckmärken, med hjälp av vilket vi intensifierar processen för återuppbyggnad av bindväv, förbättrar ärrhinnans tillstånd och förhindrar bildandet av stora, upphöjda ärr på skadade områden. Produkten är särskilt användbar vid nyare ärr, men den kan också ta bort äldre ärr.

 SmooSkin serum för ärrbildning

BESTÄLL SMOOSKIN NU

SmooSkin är ett värdefullt stöd för sådana hudnackdelar som:

 • acne ärr,
 • ärr efter skärsår, brännskador, fall och andra mekaniska hudskador,
 • ärr efter operationer och behandlingar,
 • missfärgningar,
 • bristningar.

SmooSkin – kraftfull återuppbyggnad och professionell vård

SmooSkin är ett återuppbyggande och utjämnande serum som lämpar sig för att korrigera ärr och bristningar, oavsett nivå eller omfattning. Den har en kraftfull sammansättning baserad på hydroxyprolin, som stärker och förnyar bindväven. Den är också berikad med en rad multifunktionella hudvårdande ingredienser.

SmooSkin hjälper till att förnya kollagenfibrerna, vilket främjar den gradvisa omvandlingen av ärret till normal hud. Tack vare komplexet av aktiva substanser börjar ojämnheter, förtjockningar och ojämnheter att suddas ut, och både hudens struktur och färg börjar bli enhetlig. I daglig kontakt med SmooSkin blir huden också återfuktad, närd, smidig, mjuk och sammetslen.

SmooSkin serumets sammansättning

 smooskin serum för ärr

SmooSkin utmärker sig genom sin behagliga konsistens för huden, sin enkla applicering och sin effektiva, djupa absorption. I formuleringen finns följande aktiva ingredienser:

Hydroxiprolin

Hydroxyprolin är en viktig aminosyra som ingår i kollagen. Kollagen är i sin tur hudens grundläggande byggsten och ansvarar för hudens fasthet, elasticitet och spänningsnivå. Hydroxyprolin i SmooSkin-serumet kompletterar förlusterna av hudens grundläggande byggmaterial, återställer dess rätta densitet, kompakthet, fasthet och elasticitet.Den återställer hudens rätta täthet, kompakthet, fasthet, elasticitet, smidighet – i allmänhet förbättrar den dess struktur. Den stimulerar hudens cellförnyelseprocesser och har stärkande egenskaper. Den ser till att kollagenfibrerna är i gott skick och förbättrar bindvävens motståndskraft mot ogynnsamma yttre faktorer och skyddar den mot skador.

Avokadoolja

Avokadoolja är ett av de bästa medlen för vår hud. Den kännetecknas av en mycket värdefull sammansättning för huden, där de omättade fettsyrorna omega 3, 6 och 9 är de viktigaste, samt vitamin A, vitamin E, vitamin C, kisel, zink, fytosteroler och B-vitaminer. Den fungerar perfekt på skadad och mycket krävande hud, inklusive hud som är täckt av ärr och sträckmärken, och den regenererar, ger djup näring och minskar synligheten av oestetiska förändringar. Aktiverar epidermal regenerationsprocess, påskyndar läkning. Den ger huden en lämplig nivå av fetthet och återfuktning, lindrar irritationer, stramar upp och slätar ut huden.

Kokosolja

En annan värdefull ingrediens för hud som kräver särskild vård. Det innehåller omättade och mättade fettsyror i optimala doser, stora mängder E-vitamin, järn, zink, kalcium, vitamin C, B-vitaminer och antioxidanter, vilket gör den till en riktig återuppbyggande, skyddande och närande bomb för huden. Den smörjer, återfuktar, regenererar, lugnar, minskar inflammation och bekämpar bakterier. Den gör huden smidig och vital, stöder läkningsprocessen och bildandet av ny, frisk och jämn vävnad.

Sheasmör

Sheasmör är rikt på omättade fettsyror, proteiner, aminosyror, polyfenoler, fytosteroler, vitaminer och mineraler. Dessa värdefulla byggstenar och näringsämnen tränger djupt in i huden, binder samman och förnyar dess struktur och återställer dess friska och vackra utseende. Sheasmör stimulerar sårläkning, skyddar hudcellerna från skador, gör huden smidig, slät och mjuk och minskar även ärrbildningen.

Centella Asiatica

Centella Asiatica är en värdefull adaptogen som återställer balansen i vårt system, garanterar att organen fungerar korrekt och tar hand om cellerna, inklusive hudcellerna. Den stimulerar produktionen av kollagen, hyaluronsyra och elastin, stimulerar förnyelseprocesser av skadad hud, förbättrar fuktnivån och spänningen. Den förser huden med värdefulla näringsämnen, har anti-ageing-egenskaper och skyddar den mot skadliga yttre faktorer. Den lugnar också irritationer och har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper.

Extrakt av lök

Lökextrakt är ett av de mest effektiva sätten att påskynda ärrläkningsprocessen. Den stimulerar regenerering av skadade celler och stimulerar samtidigt processen för ny cellproliferation. Den är användbar för både äldre och nyare ärr. Den förbättrar bindvävens tillstånd, gör den ärrade huden mer homogen, mer elastisk och slätare. Den jämnar ut hudfärgen, bekämpar missfärgningar och leder till att ärr gradvis bleknar och krymper.

SmooSkin – ett medel mot ärr och bristningar. Vilka resultat kan vi förvänta oss och hur snabbt?

 SmooSkin

Rekonstruktion av hud som har drabbats av diskontinuitet och brott på kollagenfibrerna tar inte 2-3 dagar utan kräver en längre tid, vanligtvis flera månader. Med hjälp av SmooSkin-serumet kan vi dock påskynda denna process och inom 8-10 veckor kan vi njuta av en jämn, slät och jämn hud utan missbildande förändringar.

För äldre ärr förbättrar SmooSkin också hudens utseende genom att jämna ut hudens struktur, göra ärren ytligare och minska deras storlek.Hur länge behandlingen ska pågå beror dock på hur stort ärret eller streckmärket är. I varje enskilt fall måste man också ta hänsyn till organismens individuella förutsättningar – vissa människors hud reagerar snabbare på preparatet, andra lite långsammare.

Effekterna av behandling med SmooSkin under flera veckors daglig användning är vanligtvis mycket tillfredsställande. Hur fungerar SmooSkin?

 • Den säkerställer en korrekt och jämn fördelning av den nybildade bindväven, förhindrar förtjockning och vidhäftning och förhindrar därmed upphöjda, mycket synliga ärr.
 • Gradvis minskar synligheten av ärr.
 • Reducerar bristningar (både gamla och nya) oavsett var de finns (t.ex. på låren, skinkorna, brösten, armarna, magen) och oavsett orsak (t.ex. de som orsakas av snabb viktökning). Den kan användas för både äldre och fräschare hud, oavsett plats (t.ex. på lår, skinkor, bröst, armar, mage) och orsak (t.ex. orsakad av snabb viktökning, graviditet, hormonella obalanser, snabb muskelmassaökning).
 • Genom att öka hudens elasticitet och motståndskraft skyddar den mot framtida bristningar.
 • Snabbare sårläkning, stimulerar kollagen- och elastinsyntesen, stimulerar multiplikationen av nya bindvävsceller.
 • Den jämnar ut hudtonen, minskar missfärgningar på skadade områden och suddar ut skillnaderna mellan ärret och huden i dess omedelbara närhet.
 • Ger huden djupgående näring och förbättrar dess tillstånd – gör den fastare, mer elastisk och slätare.
 • Ger huden rätt nivå av återfuktning och spänning.
 • Reducerar effektivt akneförändringar.
 • Stärker huden, förbättrar dess motståndskraft och skyddar den mot skadliga faktorer (t.ex. UV-strålning).
 • Förbättrar hudens kvalitet, förskönar och vitaliserar huden.

SmooSkin – yttranden

Personer som har använt SmooSkin talar i allmänhet om mycket goda effekter av kosmetiken. Acceleration av ärrläkning, starka reparerande effekter, minskning av bristningar, gradvis minskning av synligheten av ärr, förbättring av hudens struktur, ljusare hud.Detta är de vanligaste åsikterna om SmooSkin. Kunderna berömmer också kosmetikan för dess behagliga, hudvänliga konsistens och höga effektivitet.

Serum för ärr och sträckmärken – hur man använder och var kan man köpa?

Serum SmooSkin ska appliceras två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Applicera en liten mängd av produkten på torr hud. Massera in försiktigt med fingertopparna i cirkulära rörelser.

För att beställa SmooSkin snabbt och säkert är det bäst att gå till till produktens officiella webbplats . De finns där attraktiva rabatter (du betalar mindre när du köper mer på en gång).

 SmooSkin

BESTÄLL SMOOSKIN NU

Källor:

 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/avocado-oil-for-skin
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/what-is-shea-butter
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/centella-asiatica-for-skin#benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/262881
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/how-onions-can-benefit-your-skin

Category: Skönhet

Article by: admin