pill 3355177 640

Acne tabletter – ranking. Vilka preparat bekämpar blemmor mest effektivt?

Acnepiller kan vara ett effektivt verktyg i kampen för en hälsosam, slät och fläckfri hy, särskilt om du kombinerar tillskott med rätt hudvård i ansiktet. Det är dock inte alla preparat mot akne som har samma starka och mångfacetterade effekt. De bästa resultaten uppnås med kosttillskott med bred sammansättning, där aktiva ämnen med rengörande egenskaper, som reglerar talgproduktionen och som stimulerar huden till intensiv regenerering kombineras. Vilka akne tabletter ska man välja? Här är de mest effektiva produkterna och de bästa sammansättningarna anpassade till aknepatienternas behov.

Acne tabletter – ranking av de bästa anti-acnepreparaten på marknaden

Acnetabletter som är receptfria är en växande sektor av kosttillskott. De fungerar bra både för vuxna och ungdomar som lider av tonårsakne. När de används regelbundet kan de ge mycket tillfredsställande resultat (utan biverkningar). På grund av de många fördelarna är receptfria aknepiller numera mycket vanligare än traditionella receptbelagda aknepreparat, som ofta visar sig vara för aggressiva för oss och som orsakar många negativa biverkningar.

Som ersättning för aggressiva receptbelagda aknepreparat är det värt att välja ett av de effektiva aknetilläggen med hög biologisk aktivitet. Du hittar dem i vår ranking.

När preparaten valdes ut för rangordningen togs följande faktorer i beaktande: preparatets sammansättning, hastighet och styrka i verkan, de enskilda aktiva ämnenas verkningsområde, de enskilda aktiva ämnenas förmåga till interaktion, användarnas och specialisternas åsikter, förhållandet mellan kvalitet och pris.

Plats 1 – Nonacne

 Nonacne

Nonacne är ett modernt preparat i form av bekväma kapslar, som är utformat för intensiv aknekontroll. Den innehåller en rik uppsättning aktiva ämnen, varav de flesta är värdefulla växtextrakt.

Det är ingen tillfällighet att dessa extrakt har kombinerats till en enhet. Genom att visa upp ett antal egenskaper som är viktiga för huden och genom att de fungerar perfekt tillsammans visar de sig vara extremt effektiva för att ta bort både tecken och orsaker till akne!

Behandling med Nonacne Det kommer inte att ta oss en vecka eller två. Det kommer att ta lite längre tid, men det ger bättre och mer bestående resultat än radikal behandling med antibiotika.

Många rekommenderar inte antibiotika vid akne, främst på grund av de allergiska reaktioner som ofta uppstår, torra ögon, torra slemhinnor i hals och näsa, konjunktivit, buksmärtor och en rad andra biverkningar. Antibiotika har också vanligtvis en instabil effekt – mikroorganismerna som orsakar akne blir vid något tillfälle resistenta mot läkemedlet.

Nonacne är däremot ett preparat utan biverkningar som ger permanenta effekter och är vänligt mot vår organism. Den är utformad på ett sådant sätt att den aktiverar hudens naturliga regenerationsmekanismer och stimulerar tillväxten av nya, friska hudceller.

Andra områden där Nonacne kan användas är:

 • normaliserar talgkörtlarnas arbete,
 • stimulerar hudrengöringsprocesser,
 • reglerar hormonnivåerna som kan påverka bildandet av fläckar,
 • hämmar bakterieexpansion,
 • minska inflammation.

Alla dessa processer leder till en gradvis eliminering av akneförändringar och en omfattande förbättring av hudens tillstånd.

Vad kan vi hitta i Nonacne-kompositionen?

Så många som 12 aktiva substanser hämmar akneförändringar och reparerar hudens struktur.

Nonacne aktiva ingredienser:
 • Rödklöverextrakt – reglerar exfolieringsprocessen av döda hudceller, hämmar produktionen av talg, avblockerar talgkörtlarnas munnar och krymper utvidgade porer, stabiliserar nivån av hormoner som kan påverka akneförändringar. Tack vare dessa egenskaper leder ingrediensen till en normalisering av hudens arbete och en synlig minskning av frekvensen av finnar, papler och pormaskar. Dessutom stimulerar den kollagensyntesen, vilket minskar tecken på hudens åldrande.
 • sarsaparilla-extrakt – ett effektivt naturligt motgift mot akne. Motverkar infektioner, bekämpar svampar och bakterier som är ansvariga för bildandet av fläckar. Minskar inflammation, lugnar irritationer, förhindrar svullnad, klåda och sveda i huden. Samtidigt stöder den de regenerativa processerna i huden. Den påskyndar sårläkning, förbättrar processen för att acne ärr ska försvinna. Den har också avgiftande egenskaper.
 • Nässelbladsextrakt – innehåller en rik palett av värdefulla organiska föreningar som gör det till en ovärderlig hjälp för att lösa hudproblem. Nässlor har starka rengörande, vårdande, normaliserande, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Den förbättrar hudens kondition, hämmar seborrhoea, förhindrar akneutbrott, lindrar hudskador och gör att vävnaden återhämtar sig snabbare.
 • Extrakt av druvkärnor – tack vare antioxidanter och omättade fettsyror har det en stark regenererande effekt. Leder till snabbare läkning av hudförändringar, minskar frekvensen av eksem, hämmar inflammation, skyddar huden från skadliga fria radikaler. Den gör huden jämnare och får den att se friskare och yngre ut.
 • Zink – en specialist på att förbättra kvaliteten på acnebenägen hud. Reglerar talgkörtlarna, minskar talgutsöndringen och förhindrar att porerna täpps till. Den hjälper till att avlägsna döda epidermala celler samtidigt som den stimulerar tillväxten av nya, friska celler. Genom att normalisera hudens funktion återställer den ett friskare utseende.
 • Lykopen – en kraftfull antioxidant som skyddar både huden och hela organismen från negativa effekter av fria radikaler. Förebygger hudens åldrande och stimulerar regenereringsprocesser. Förbättrar hudens struktur och utseende, ökar dess motståndskraft mot infektioner och hämmar inflammatoriska reaktioner.
 • Koppar – stimulerar regenerationsprocesser och stimulerar tillväxten av nya, friska epidermala celler, vilket leder till en förbättrad hudkvalitet. Den tar hand om hudens korrekta pigmentering, förhindrar missfärgningar och ger huden en finare, mer enhetlig nyans. Den påverkar också positivt syntesen av kollagen och elastin, vilket bidrar till att stärka och föryngra huden.
 • Vitaminerna C, E, B5, B6 och vitamin A (betakaroten) – ger huden näring, förbättrar förnyelseprocesserna, lindrar akneförändringar, minskar inflammationer, bromsar åldrandeprocesser och hjälper till att reglera keratiniserings- och exfolieringsprocessen i epidermis.

Om vi letar efter bra aknetabletter med en mycket komplex sammansättning, tack vare vilken vår hy får en stor dos av ämnen som hämmar akne och stimulerar hudens regenerering, är Nonacne ett bra val.

Nonacne-behandlingen varar vanligtvis från flera veckor till flera månader, beroende på akneens intensitet och kroppens individuella förutsättningar. Som de flesta användare betonar är effekterna av Nonacne när det gäller minskning av akne mycket tillfredsställande, särskilt om vi samtidigt ser till att systematiskt rengöra huden utifrån.

Effekter av Nonacne:

 • snabbare försvinnande av blemmor och mindre frekvent bildning av nya,
 • bättre näring till huden, friskare hy,
 • gradvis eliminering av akne,
 • förbättrad självrengöring av huden,
 • återställande av hormonell balans,
 • snabbare regenerering av huden,
 • bättre motståndskraft hos huden mot skadliga faktorer,
 • ingen irritation, allergiska reaktioner, klåda, sveda eller svullnad,
 • mer homogen hudstruktur,
 • jämnare hudton.

DU KAN BESTÄLLA NONACNE HÄR

Plats 2 – Zinamax

 Zinamax

Zinamax är rankad på andra plats i rankningen av aknepiller, men förtjänar faktiskt första platsen ex aequo tillsammans med Nonance!

Zinamax bekämpar effektivt inte bara akne utan även andra hudproblem. Faktum är att alla som klagar på problematisk hud bör uppmärksamma Zinamax, oavsett om de lider av finnar, pormaskar, fet hud, torr hud, hyperpigmentering, hudkänslighet eller andra brister.

Zinamax är ett avancerat preparat som på ett omfattande sätt förbättrar hudfärgens kvalitet, föryngrar och vitaliserar den och gör den motståndskraftig mot skadliga faktorer. Det är också ett effektivt sätt att eliminera akne och normalisera huden.

En sådan multispårig verkan är möjlig tack vare en speciell sammansättning av ingredienser – multifunktionellt protein som kallas laktoferrin, bioaktiva växtextrakt, vitaminer och mineraler.

Den avancerade formeln innebär att vid regelbunden användning av produkten Zinamax en märkbar förbättring av hudens tillstånd – den återfår sin rätta nivå av fukt och fett, den rengörs och tonas ordentligt, den blir mycket mindre mottaglig för inflammatoriska reaktioner och mer motståndskraftig mot utveckling av mikroorganismer, och regenerationsprocesserna börjar ta fart.

Vilka ingredienser innehåller Zinamax?

 • Laktoferrin – ett protein med stor potential att bekämpa akne och andra hudproblem. Laktoferrin har visat rekordstor effektivitet när det gäller att blockera tillväxten av bakterier, svampar, virus och parasiter och minska inflammation. Ingrediensen stärker kroppens immunförsvar och förhindrar därmed utvecklingen av flera infektioner, inklusive hudinfektioner. Laktoferrin förbättrar tillståndet hos problematisk hud. Den stöder överkänslig hud som är benägen att bli röd, svullen och irriterad. Den stödjer och normaliserar fet och kombinerad hud, minskar talgproduktionen, eliminerar överdriven glans samt frekvent och lätt bildning av finnar och pormaskar.
 • Wild Pansy Extract – tack vare starka avgiftande egenskaper stöder det aktivt behandlingen av akne. Den förbättrar rengöringen av huden och frigör tilltäppta porer. Minskar akneförändringar orsakade av hormoner. Hämmar förökningen av bakterier, lindrar inflammation. Reducerar seborrhoea, leder till att akneförändringar försvinner snabbare, lugnar huden och återställer dess enhetliga struktur.
 • Nyponsextrakt – en rik källa till antioxidanter som skyddar hudcellerna mot skador och åldrande. Komponenten förbättrar och påskyndar hudens regenerationsprocesser, samtidigt som den aktiverar kollagensyntesen, jämnar ut och gör huden ljusare, förenhetligar dess färg och minskar intensiteten av akneförändringar.
 • Nässelextrakt – avgiftar hela kroppen, rengör porerna, normaliserar talgutsöndringen i talgkörtlarna, bekämpar bakterier, lindrar infektioner. Dessutom ger den huden näring och stärker dess försvar mot skadliga faktorer.

Förberedelser Zinamax I preparatet hittar vi också andra ingredienser som förbättrar regenerationsprocesserna och som ser till att huden får riktig återfuktning och näring:

 • Extrakt av guineapalm,
 • Centella Asiatica-extrakt,
 • vitamin- och mineralkomplex.

Varför ska du satsa på Zinamax?

Tack vare sin intelligenta och kraftfulla sammansättning bekämpar preparatet alla hudproblem. Oavsett om du lider av akne vulgaris, hormonell akne eller andra typer av akne, eller om din hy inte är idealisk av någon annan anledning, kommer Zinamax att vara ett effektivt sätt att återfå en vacker och smidig hud.

Genom att stimulera rengöringen av hela kroppen aktiverar Zinamax en djuprengöring av huden, vilket eliminerar bildandet av abscesser, papler, pustler och pormaskar.

Huvudingrediensen, laktoferrin, stärker immuniteten och gör att huden fungerar bättre och har mycket bättre förutsättningar att klara av alla ogynnsamma faktorer som förvärrar akneförändringar. Regelbunden användning av Zinamax kommer att leda till att akne gradvis försvinner tills den är helt borta.

DU KAN BESTÄLLA ZINAMAX HÄR

Plats 3 – Royal Skin 500

 Royal Skin 500

Stark, perfekt utvald sammansättning, närvaro av kollagen och hyaluronsyra, dvs. två ämnen som finns naturligt i huden och som ser till att den är korrekt uppbyggd, samtidig verkan mot blemmor och minskning av akneärr – detta är de egenskaper som utmärker Royal Skin 500 akne tabletter.

På grund av dess rika palett av aktiva ingredienser och mångfacetterade verkan Royal Skin 500 är mycket effektiv för att ta bort finnar och spår av tidigare fläckar, oavsett ålder och orsak till akne.

En stor fördel med Royal Skin 500 är att den förutom att bekämpa akne även har en rad andra värdefulla egenskaper, t.ex. att den hämmar hudens åldrande, stärker upp huden, minskar rynkor och jämnar ut den.

Tack vare det breda utbudet av aktiviteter kommer produkten att vara lämplig för personer som kämpar inte bara med ansiktsfläckar utan även med andra hudfel och som söker ett universellt preparat som vårdar, normaliserar hudens arbete och förbättrar hudens kvalitet.

Royal Skin 500 sammansättning består av:

 • Kollagen – den grundläggande byggstenen i vår hud. Den gör huden stram och fast och bibehåller en hög elasticitet. När kollagenfibrerna försvinner (i samband med åldern) börjar rynkorna dyka upp och huden förlorar sin smidighet och elasticitet. I Royal Skin 500 hittar vi marint kollagen som absorberas perfekt av vår organism och som aktiverar hudens regeneration. Det leder till en förbättring av hudens kvalitet genom att reparera defekter i dess struktur, utjämna och göra den mer elastisk, jämna ut och minska akneförändringar.
 • Hyaluronsyra – bidrar i likhet med kollagen till en omfattande reparation av skadad hud. Den fyller på defekter i hudens struktur, jämnar ut, eliminerar ojämnheter, normaliserar, stramar upp, återfuktar på djupet och skyddar mot skador. Den hjälper också till att bromsa åldrandeprocesser, förhindrar bildandet av rynkor och stöder tillväxtprocessen av frisk vävnad.
 • Zink – stabiliserar talgkörtlarna, förhindrar seborrhoea, förhindrar att porerna täpps till. Förebygger bildning av finnar, papler och pormaskar. Har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper, skyddar mot bakterier och andra patogener. Bekämpar skadliga fria radikaler som förstör hudceller. Stödjer hudens regenerering och rengöringsprocesser.
 • Biotin – reglerar talgproduktionen, lugnar akneförändringar, förebygger eksem. Stödjer regenereringsprocessen, förbättrar utseendet på hudfärgen.
 • L-askorbinsyra – bekämpar fria radikaler, skyddar huden från skador, jämnar ut hudfärgen, gör att huden ser friskare och mer strålande ut, stimulerar hudens förnyelseprocess.

Vad är resultatet av regelbunden användning av Royal Skin 500?

Royal Skin 500 kapslar är ett sätt att minska akne och aktivt ta hand om hud som är trött, försvagad, livlös och i behov av god vård.

Effekterna av preparatet:
 • Minskning av talgproduktionen, normalisering av huden,
 • minskning av akne,
 • minskning av inflammatoriska tillstånd,
 • snabbare läkning av akneförändringar,
 • stimulering av hudens regenerationsprocesser,
 • balansering av hudfärg,
 • Förbättring av hudens kvalitet (huden är fastare, mer elastisk, slätare, ser friskare och vitalare ut).

DU KAN BESTÄLLA ROYAL SKIN 500 HÄR

Plats 4 – Derminax

 Derminax

Derminax är ett intressant sammansatt preparat som stödjer kampen mot juvenil, vanlig och rosacea. Tillägget aktiverar hudens reningsprocesser och normaliserar talgproduktionen, vilket successivt minskar frekvensen och intensiteten av utbrott och pormaskar.

Till skillnad från sådana preparat som akne-salvor, akne-geler eller akne-krämer verkarDerminax inte ytligt, ad hoc och obeständigt, utan inifrån. På så sätt kan den nå orsaken till problemet med finnar och pormaskar och agera mer effektivt.

Vilka aktiva ingredienser innehåller Derminax?

 • Nässlor – stabiliserar talgkörtlarna, minskar talgproduktionen och stimulerar reningen av kroppen från gifter och avlagringar.
 • Koppar – garanterar en korrekt pigmentering av huden, stimulerar hudens regenereringsprocesser, förbättrar hudens fasthet och elasticitet.
 • Kollagen – stimulerar hudens regenerationsprocesser, verkar anti-ageing, bidrar till en allmän förbättring av hudens kvalitet, minskar akneförändringar.
 • Fält hästsvans – minskar intensiteten av akne, förser huden med många värdefulla näringsämnen, förbättrar hudens struktur.
 • Zink – minskar seborrhoea, förebygger finnar och pormaskar, reglerar metaboliska processer, bekämpar fria radikaler, minskar hudinflammation.
 • Vitamin C, E och B2 – förbättrar hudens näring och förbättrar hudens förnyelse. De skyddar hudcellerna från skador och ser till att huden är i gott skick.

Vad är verkningsmekanismen för Derminax-preparatet?

 • leder till en systematisk avgiftning av kroppen och därmed till en intensiv rengöring av huden,
 • förbättrar hudens funktion genom att reglera metaboliska processer,
 • bekämpar inflammation, mikroorganismer och fria radikaler, vilket förbättrar hudens tillstånd,
 • normaliserar produktionen av talg, förhindrar täppta porer, vilket leder till en effektivare hudfunktion,
 • stimulerar hudens förnyelseprocesser.
Rekommenderas också: Serum För ansikte – rangordning

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin