Bulk Extreme pro 06

Bulk Extreme – rika kapslar för att öka träningsprestanda och påskynda muskeluppbyggnad

Bulk Extreme är ett kosttillskott för idrottare med en mycket komplex sammansättning. Med en innovativ ingrediens som heter Momordicin® och ett komplex av växtextrakt som är uppskattat inom sporttillskott hjälper den dig att nå en högre nivå av fysisk prestation, förbättrar träningskapaciteten, ökar energinivån och påskyndar processen att bygga upp muskelmassa. Bulk Extreme aktiverar naturligt androgenreceptorer och reglerar testosteronnivåerna i kroppen. Detta är dess viktiga fördel – den fungerar på ett anabolt sätt, men har inte de negativa biverkningarna av steroider.

Bulk Extreme – kraftfull verkan och enkel användning

 Bulk Extreme

Bulk Extreme är en muskeltillväxtförstärkare med flera ingredienser i form av praktiska kapslar. Det är en optimal produkt för personer som inte gillar att ta för många kosttillskott samtidigt, som inte gillar pulveriserade kosttillskott och som letar efter sätt att snabbt ladda upp sina batterier före träning.

Med Bulk Extreme behöver du inte förbereda pulvercocktails eller använda flera olika produkter – allt finns i en praktisk kapsel. Bulk Extreme-tillskott ger oss många fördelar, oavsett vår nuvarande kondition och träningsnivå. Bulk Extreme ger ett omfattande stöd för den manliga kroppen. Det ökar styrkan, utvecklar muskeluthålligheten, stimulerar musklerna till mer intensivt arbete, ökar träningspotentialen och stimulerar regenerationsprocesser efter träning.

Bulk Extreme – energi, vitalitet och effektiv kroppsformning

 en muskulös man

Regelbunden träning och strävan efter en idealisk kroppsform är prioriterade frågor för många män. Trots träning och diet som syftar till att bygga muskler kommer dock ofta positiva resultat mycket långsamt och trögt, eller ännu värre, de kommer inte alls. Bulk Extreme är ett kosttillskott som är utformat för att optimera muskelprestanda och påskynda bodybuildingprocessen.

Tack vare en sammansättning av utvalda aktiva ämnen uppfyllerBulk Extreme flera viktiga uppgifter:

 • Det stabiliserar hormonmetabolismen och hjälper till att reglera testosteronnivåerna, vilket påverkar den anabola effekten,
 • genom att påverka utsöndringen av manliga könshormoner, ökar libido, förbättrar potensen och tar hand om prostatahälsan,
 • förbättrar muskelfunktionen och påskyndar muskeltillväxten,
 • förbättrar kroppens återhämtningsmekanism efter träning (tack vare denna åtgärd kan du börja ett nytt träningspass med full potential och hela träningscykeln löper smidigt).

Tillägget har också den extra fördelen att det verkar på andra nivåer, t.ex. genom att öka kroppens motståndskraft, förbättra de adaptiva egenskaperna (kroppen anpassar sig lättare till stressiga och ogynnsamma förhållanden) eller stödja psyket (öka koncentrationen och motivationen, höja humöret och skydda mot mental trötthet).

Bulk Extreme – sammansättningen av tillägget

Bulk Extreme-kompositionen innehåller en extrem dos av värdefulla ämnen. Det är värt att notera att huvudingredienserna är standardiserade för att innehålla de mest biologiskt aktiva föreningarna, vilket innebär att produkten är mycket effektiv. Hur fungerar de enskilda komponenterna i tillägget?

 Bulk Extreme

KÖP BULK EXTREME NU

Momordicin® [0,5 % karantän, 7 % bitterämnen]

Momordicin är ett standardiserat extrakt från frukten av den bittra melonväxten, som är rik på bittra ämnen som är modulatorer av androgenreceptorer (SARMs). Momordicin har en struktur som påminner om steroider, men saknar de biverkningar som steroider orsakar (t.ex. prostatahypertrofi, potensproblem, akne, högt blodtryck, irritabilitet). Momordicin stimulerar muskeltillväxt utan biverkningar och är säkert och effektivt.

Momordicin stimulerar muskelproteinsyntesen, hjälper till att skydda musklerna från katabolism, förbättrar muskelarbete och uthållighet, vilket ökar träningseffektiviteten.

Momordicin är rik på polyfenoliska föreningar, saponiner och triterpenoider som charantin. Förutom dess positiva effekter på muskelfunktion och muskelstorlek har det många hälsofrämjande egenskaper, bland annat.Förutom positiva effekter på muskelfunktion och muskelstorlek har det många hälsofrämjande egenskaper, bland annat: normaliserar blodsockernivåerna, bidrar till att upprätthålla normal kroppsvikt, förhindrar tillväxt av fettvävnad, minskar nivån av dåligt kolesterol i blodet, stödjer levern, förbättrar immuniteten, har antioxidativa egenskaper.

KSM-66® – Vitania sluggard rot-extrakt [5 % vitanolider].

Vitania sluggard, eller ashwagandha, är en av de rikaste medicinalväxterna när det gäller hälsoegenskaper. Det har ett mycket brett utbud av positiva åtgärder, och en av dem är stöd för kroppsformning! Å ena sidan skyddar den mot tillväxten av oönskad fettvävnad och å andra sidan stimulerar den tillväxten av muskelvävnad. Ett högt innehåll av föreningar med hög biologisk aktivitet, dvs. vitanolider, innebär att extraktet är mycket effektivt.

KSM-66®, dvs. extrakt från vitania ospana rot, säkerställer korrekta testosteronnivåer och mobiliserar kroppen för naturlig produktion av hormonet vid brister. Höga testosteronnivåer innebär automatiskt större styrka, bättre uthållighet och muskelprestanda samt en intensivare uppbyggnad av nya muskelfibrer. E-vitaminextrakt KSM-66® hjälper dig under och efter träningen. Det stimulerar regenereringsprocesser, minskar kortisolnivåerna och förhindrar katabolism (muskelnedbrytning), som ofta uppstår efter intensiv ansträngning.

Andra fördelar med denna komponent i Bulk Extreme kapslar är: ökad motståndskraft mot psykofysisk trötthet, minskning av stress och spänningar, förbättrad mental prestation, ökad motivation, neutralisering av skadliga fria radikaler som kan skada cellerna, minskning av inflammation, stärkande av hela kroppen.

Nässlor [4 % polyfenoler]

Nässlor förknippas främst med rengöring av kroppen från gifter, positiva effekter på immuniteten, allmän förstärkning av kroppen eller positiva effekter på hår och hud. Men det har också en betydande inverkan på testosteronnivåerna och därmed på muskelstyrka och muskeltillväxt. Nässlor hjälper till att upprätthålla höga nivåer av testosteron i kroppen och förhindrar att det omvandlas till östrogen eller dihydrotestosteron. Detta bidrar till att hämma tillväxten av fettvävnad samtidigt som muskelvävnad ökar.

maca rotextrakt

maca rot är känd för sina positiva effekter på mäns hälsa på många sätt. Det ger vitalitet, stärker kroppen, ökar libido, förbättrar erektil kraft och sexuell prestanda. Det ger också många fördelar för dem som är aktiva och vill bygga upp en muskulös figur. Det hjälper till att reglera hormonnivåerna, ökar träningspotentialen, skyddar mot fysisk utmattning, stimulerar återhämtningsprocessen efter träning och främjar en effektiv uppbyggnad av nya muskelproteiner.

Mumio-extrakt

En mycket intressant asiatisk ingrediens som har en viktig plats i den ayurvediska medicinen. Det har en positiv effekt på muskler, leder och ben. Inaktiverar fria radikaler som är ansvariga för oxidativ stress i cellerna och hämmar åldrandeprocesser. Reglerar hormonbalansen, förbättrar potensen och fertiliteten. Den stärker och vitaliserar kroppen. Det är till stor hjälp under ansträngande träningsplaner, eftersom det ger styrka, minskar trötthet och skyddar mot formfel.

Alfalfa ört extrakt

Förbättrar immunförsvaret, cirkulationssystemet och urinvägarna. Den ger vitalitet, bromsar åldrandeprocesser och stimulerar kroppens avgiftning. Det ökar energinivåerna vid fysisk ansträngning och bidrar till ett effektivt genomförande av träningscykler. Det stöder också en hälsosam och vilsam sömn, vilket bidrar till en effektivare regenerering.

Eleuthero spiny root extrakt

Är en uppskattad adaptogen (eliminerar fysisk och mental stress, hjälper kroppen att anpassa sig bättre till specifika, även mycket svåra, miljöförhållanden). Det förbättrar cirkulationssystemet, stöder hjärnan och hjärtat, förbättrar immuniteten och minskar risken för livsstilssjukdomar.

Det är också ett värdefullt stöd för personer som tränar. Det ökar produktionen av kväveoxid och förbättrar blodtillförseln till organ och muskler (musklerna får bättre syre och näring, vilket gör att de växer snabbare!). Det ökar motivationen att agera, förbättrar koncentrationsnivån under träning, stimulerar, bekämpar trötthet, förbättrar regenerationen, förbättrar den fysiska prestationen och har därmed en positiv effekt på träningsproduktiviteten.

Sabal palm fruktextrakt

Reglerar det endokrina systemet, upprätthåller en tillräcklig nivå av testosteron i blodet och förhindrar omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron (DHT). Det förbättrar den fysiska prestationen, ökar muskelstyrkan och stimulerar muskeltillväxten. Det stöder också sexuell funktion, eliminerar erektionsproblem, skyddar prostatan och minskar risken för hypertrofi.

Extrakt av pumpafrön

Det är en källa till saponiner och arginin. Det ökar blodtillförseln och syresättningen i musklerna och förbättrar deras träningskapacitet. Det ökar koncentrationen av anabola hormoner i kroppen. Förbättrar muskelprestationen, stimulerar muskelproteinsyntesen. Detta hjälper till att bygga muskler. Det har också en positiv effekt på det sexuella systemet och urinvägarna.

Vitaminer och mineraler (vitamin B6, vitamin B12, zink, selen)

Bulk Extreme kunde inte klara sig utan vitaminer och mineraler som är viktiga för den manliga kroppen och användbara i bodybuildingprocessen. De skyddar de korrekta metaboliska processerna, skyddar mot ansamling av fettvävnad, minskar trötthet och trötthet och förbättrar humöret.

Bulk Extreme – effekterna av systematisk komplettering

 Bulk Extreme

Bulk Extreme kännetecknas av sin höga kvalitet och rena sammansättning. Den är veganvänlig och innehåller inga ohälsosamma kemiska tillsatser. I kombination med kost och träning ger det utmärkta resultat för bodybuilding. Dess uppgifter är dock bredare – den förbättrar hela kroppens tillstånd, inklusive stöd för psyke, immunitet och sexuell funktion.

De viktigaste effekterna av Bulk Extreme vid regelbunden och långvarig användning:

 • påskyndar muskeltillväxten,
 • förbättrar kroppsskapandeprocessen,
 • hjälper till att upprätthålla höga testosteronnivåer i kroppen,
 • förbättrar potensen, ökar libido,
 • vitaliserar och stärker kroppen,
 • har en anabolisk effekt, stimulerar muskelproteinsyntesen,
 • ökar muskelstyrkan och uthålligheten, vilket förbättrar träningskapaciteten,
 • förbättrar hjärnans funktion, bekämpar stress, ökar motivationen, minskar fysisk och mental trötthet,
 • snabbar upp återhämtningen efter träning.

Bulk Extreme – yttranden

Bulk Extreme är väl utvärderad av användarna. De vanligaste fördelarna är: snabbare uppbyggnad av muskelmassa och kroppsskulptur, omfattande stöd för kroppen under träningscykler, ökade energinivåer, större fysisk potential, bättre kondition, större libido, bättre mentala prestationer och användarvänlighet. Enligt många åsikter är Bulk Extreme bland de bästa och mest innehållsrika kapselkostnaderna för motionärer.

Hulk Extreme – hur man använder och var kan man köpa?

Den rekommenderade portionen är 3 kapslar. Drick tillskottet med mycket vatten. En förpackning av tillägget innehåller 90 kapslar och räcker i ungefär en månad.

Bulk Extreme kan köpas På den officiella webbplatsen för produkten finns här .

 Bulk Extreme

KÖP BULK EXTREME NU

Källor:

 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/natural-steroids
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/322513
 • https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/319084
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-bitter-gourd
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-maca#1

Category: Träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin