Eyevita Plus PRO2 1

Eyevita Plus – stödjer och upprätthåller optimal ögonhälsa

Våra ögon är det fönster genom vilket vi kan se världen, så vi bör alltid ta hand om deras hälsa, och den kan försvagas med åldern. Tyvärr försummar vi ofta denna plikt, och detta resulterar i en gradvis försämring av vår syn. Det är därför det är så viktigt att vidta aktiva åtgärder för att förhindra utvecklingen av ögonsjukdomar, och kosttillskottet Eyevita Plus kan ge värdefull hjälp i detta avseende.

Vilka sjukdomar hotar våra ögon?

Att försumma ögonhälsan kan leda till allvarliga konsekvenser, inklusive utveckling av olika åkommor som inflammation orsakad av virus-, bakterie- eller svampinfektioner. Vi riskerar också smärtsamma inflammationer i ögonlocken eller bindhinnan, eller torra ögon-syndrom som orsakas av högt blodtryck, diabetes, allergier eller endokrina störningar.

Lika farligt är ögontrötthet som orsakas av otillräcklig belysning eller överdriven tid framför en skärm, eller till och med irritation orsakad av damm, sand, vind och UV-strålning. Vi måste också räkna med tillstånd som nattblindhet eller makuladegeneration.

Vad är det mänskliga ögats struktur och mekanism?

 diagram över det mänskliga ögat

Ögat är det mest komplexa organet i människokroppen och ansvarar för synsinnet. Samtidigt är det extremt ömtåligt och känsligt för sjukdomar, infektioner och irritation som kan störa dess optimala funktion. Det är därför våra ögons hälsa och välbefinnande är av största vikt, och de aktiva ingredienserna i Eyevita Plus hjälper effektivt till att stärka dem.

Våra ögon består av olika sammankopplade komponenter som arbetar harmoniskt tillsammans, t.ex:

 • ögongloben, som består av iris, lins, hornhinna och pupill, vilket gör att vi kan ta emot visuella stimuli från omgivningen;
 • ett komplext motoriskt system som består av flera muskler, inklusive två sneda och fyra laterala muskler, som möjliggör exakta rörelser av ögongloben i många plan;
 • en skyddsmekanism som skyddar dem från potentiell irritation och skador orsakade av yttre faktorer. Denna skyddsapparat består av ögonlock dekorerade med ögonfransar, ögonhålan och tårkörtlarna.

Principen för ögat är följande: Ljuset kommer först in genom hornhinnan och bryts när det passerar genom pupillen. Det träffar sedan linsen, där det bryts igen för att nå ögats bakre vägg. Denna vägg är klädd med otaliga ljuskänsliga receptorer, och dessa samlar in information som sedan skickas via synnerven till hjärnan. Hjärnan tolkar skickligt dessa data och omvandlar dem slutligen till det vi ser.

Vilka specifika ingredienser är ansvariga för effektiviteten hos Eyevita Plus?

 Eyevita Plus

Kombinationen av noggrant utvalda ingredienser i kosttillskottet Eyevita Plus skapar en distinkt, unik formel med exceptionell effektivitet. Alla dessa ingredienser härrör från naturliga källor, är säkra att använda och har vanligtvis inga biverkningar.

Det är dock viktigt att läsa kompositionen noggrant före användning och att kontrollera om du är allergisk mot någon av föreningarna, vilket är helt oberoende av tillverkaren, som inte ansvarar för individuella allergiska reaktioner . Eyevita Plus synstödskapslar består av följande aktiva ingredienser:

Lutelex®

Eyevita Plus består av ett extrakt från den erektila sammetsväxten, som innehåller upp till 10 % lutein och 1 % zeaxantin för att hjälpa till att korrigera eventuella brister i kroppen. Funktionen hos dessa extremt viktiga föreningar är att minska risken för den farliga makuladegenerationen och att öka ögats förmåga att filtrera och absorbera blått ljus, vilket ökar med nästan 90 %.

MaquiBright®

Effekterna av MaquiBright® tillskrivs dess exklusiva och patenterade blandning, användningen av Maquibärsextrakt, som innehåller 35% antocyaniner och 25% delphinidin, och ytterligare aktiva ingredienser som flavonoider, tanniner, natrium och C-vitamin.

Bland fördelarna finns antioxidativa egenskaper som hjälper till att eliminera fria radikaler och skydda tårkörtlarna från oxidativ stress. Dessutom hjälper det till att reglera tårproduktionen, lindrar obehag som orsakas av torra ögon-syndrom och stärker hjärtat och cirkulationssystemet, vilket förbättrar den perifera cirkulationen.

Extrakt av Ginkgo biloba blad

Eyevita Plus-tillskottet har sina effekter tack vare det rika innehållet av vitaminer, mineraler, flavonoider, fytosteroler, terpener och fenoliska syror från ginkgo biloba-blad, allmänt kallat Ginkgo Biloba.

Denna blandning bidrar till att förbättra blodflödet, så att viktiga näringsämnen kan levereras mer effektivt till ögonen. Dessutom hjälper den till att bekämpa de negativa effekterna av oxidativ stress och minskar risken för åldersrelaterade neurodegenerativa ögonsjukdomar. Dessutom bidrar det till att stärka immunförsvaret, som kan ha försvagats av olika anledningar.

Extrakt av svartpeppar

Tack vare sitt höga innehåll av piperin, en värdefull alkaloid som är känd för sina olika terapeutiska egenskaper, erbjuder svartpepparextrakt många fördelar för synen och ögonhälsan. Dessa inkluderar antioxidantaktivitet för att bekämpa fria radikaler, minskning av de negativa effekterna av oxidativ stress, antiseptiska och anticanceregenskaper. Det är också värt att uppskatta den ökade avgiftningen av kroppen och bättre absorption av andra näringsämnen för att påskynda deras positiva effekter.

Extrakt av blåbär

De hälsofrämjande egenskaperna hos blåbär beror på deras rika innehåll av näringsämnen, inklusive vitamin A, B-vitaminer, vitamin C och de värdefulla mineralerna fosfor, magnesium, kalium och kalcium. Dessa värdefulla ämnen förstärks ytterligare av förekomsten av många flavonoider, antocyaniner, tanniner och organiska syror.

Fördelarna med blåbärsextrakt inkluderar skydd av celler mot fria radikaler, förbättrad klarhet och synskärpa, minskad sannolikhet förFördelarna med blåbärsextrakt inkluderar cellskydd mot fria radikaler, förbättrad ljusstyrka och synskärpa, minskad sannolikhet för ögonsjukdomar som makuladegeneration, bibehållande av optimala kollagennivåer i ögat och minskning av ögontrötthet och obehag som t.ex. irritation. av irritation.

Extra mängder av viktiga vitaminer och mineraler

För att öka effektiviteten hos Eyevita Plus kapslar för ögonhälsa och synförbättring beslutade tillverkaren att inkludera en extra dos av viktiga vitaminer och mineraler. Dessa inkluderar:

 • vitamin A, som spelar en viktig roll för att bibehålla normal syn och en frisk näthinna, samtidigt som det förhindrar nattblindhet och smärtsam irritation;
 • Vitamin B2 (riboflavin), som hjälper synen att anpassa sig till förändrade ljusförhållanden, minskar trötthet och förebygger förvrängning av hornhinnan, glaukom och grå starr;
 • E-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress, bidrar till bättre kardiovaskulär hälsa, stärker blodkärlen och hjälper till att transportera andra näringsämnen till ögat;
 • Zink, ett grundämne som är viktigt för den allmänna hälsan och som här används för att minska makuladegeneration, stärka hornhinnan och bibehålla normal synskärpa.

Vilka effekter av Eyevita Plus bidrar till att förbättra synen?

 Eyevita Plus

Vikten av att långsiktigt upprätthålla en god ögonhälsa bör verkligen inte underskattas. För att göra detta möjligt rekommenderas starkt daglig användning av kosttillskottet Eyevita Plus . Den rätta kombinationen av aktiva ingredienser i kapslarna garanterar en omfattande och mycket effektiv verkan:

 • lindra inflammation och torra ögon-syndrom;
 • säkerställa normala nivåer av kollagen i ögat;
 • bibehålla normal, skarp syn i alla situationer;
 • stöd för perifer cirkulation;
 • minska ögontrötthet som orsakas av t.ex. datoranvändning;
 • Skydd mot skadligt blått ljus;
 • Förbättra funktionen hos tårkörtlarna;
 • minimera risken för att utveckla degenerativa ögonsjukdomar.

Var kan jag köpa kosttillskottet Eyevita Plus?

Eyevita Plus-kapslar är utformade för alla som klagar över ökande ögonproblem och upplevd försämring av synen. Samtidigt är de extremt enkla att använda och ger optimala resultat på kort tid. Du behöver bara ta 2 kapslar om dagen för att snabbt uppleva deras fulla effektivitet.

För att köpa, besök helt enkelt tillverkarens officiella webbplats och fyll i kontaktformuläret. Därifrån kan du samtidigt välja ett av de tre kampanjpaketen som erbjuds, som skiljer sig åt i pris och antal förpackningar, men alla ger möjlighet att minska den totala kostnaden för inköp. När din beställning har gjorts börjar leveransen omedelbart och leveransen tar vanligtvis bara några dagar. Dessutom är internationella fraktalternativ också tillgängliga.

Bibliografi:

 • https://www.healthline.com/nutrition/maqui-berry-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/bioperine-and-piperine-supplement-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/ginkgo-biloba-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/vitamin-a-benefits
 • https://www.healthline.com/health/vitamin-watch-what-does-b2-do
 • https://www.healthline.com/health/all-about-vitamin-e
 • https://www.healthline.com/nutrition/zinc

Category: Hälsa

Article by: admin