Grönt kaffe för viktminskning – kolla upp det om du vill förlora övervikt!

topFör att bli av extra kilon och att upprätthålla idealvikt kräver ibland mycket arbete. Grönt kaffe kan hjälpa under båda faser eftersom det anses vara ett av de största naturliga stöd för en slank figur. Läs mer om ovanliga egenskaper av grönt kaffe!

Grönt kaffe – viktminskande egenskaper

Gröna kaffebönor, till skillnad från svarta kaffebönor, genomgår inte rostningsprocessen och tack vare det behåller de sina ursprungliga egenskaper. Det framkommer att dessa egenskaper kan öka och underlätta viktminskning.

Grönt kaffe innehåller bl.a. klorogensyra och koffein med med tillräckligt hög halt. Den viktigaste uppgiften för klorogensyra är att blockera absorption av socker från matspjälkningskanalen till blodet. Som ett resultat av hämning av denna process börjar kroppen att dra energi från lagrat kroppsfett. På detta sätt ökar viktnedgång. Dessutom underlättar klorogensyra avgiftning. Att bli av med alla typer av gifter, börjar vår kropp att fungera bättre, vår ämnesomsättning är snabbare och det är lättare att gå ner ytterligare kilon.

På vissa sätt främjar koffein som finns i grönt kaffe också viktminskning. För det första stimulerar det ämnesomsättningen och tack vare det bränner vi kalorier snabbare. För det andra dämpar aptiten, vilket gör att vi äter mindre mängder mat. För det tredje höjer det energi, vilket gör att vi är mer aktiva och tappar kilon mer effektivt. – healthline.com

Grönt kaffe – effekter

coffee 1869340 640 300x200En hög halt av klorogensyra och koffein innebär att grönt kaffe är ett effektivt verktyg för att stimulera ämnesomsättningen och förhindra ansamling av kroppsfett. Man kan säga att bantningseffekt av grönt kaffe är dubbel – å ena sidan, höjer det energi, dämpar hunger och främjar vårt välbefinnande, å andra sidan fungerar det inom oss genom att orsaka en snabb ämnesomsättning, särskilt en balanserad kolhydratomsättning.

Det är dock inte alla positiva effekter av grönt kaffe. Förutom att stödja viktminskning, har det också ett antal positiva hälsosamma egenskaper (bland annat tack vare en hög halt av antioxidanter) – den motverkar åldrande, hjälper till att bekämpa bakterier, virus och svampar, stödjer immunsystemet, minskar risken för cancer, stöder levern, agerar anti-inflammatoriskt, avgiftar kroppen, förbättrar hudens kondition och bidrar till att bekämpa celluliter.

Grönt kaffe – var kan man köpa det och hur brygger man det?

Malda gröna kaffebönor kan köpas på nätbutiker och vanliga butiker med hälsokost, apotek, örthandel, ibland även på stormarknader. Hur brygger man grönt kaffe? Framför allt kom ihåg att inte hälla kokande vatten över det, vilket förstör värdefulla ämnen som det innehåller. Vattentemperaturen bör vara ca. 90 grader Celsius.

1 eller 2 teskedar av grönt kaffe hälls varmt vatten, täck, vänta några minuter och drick. Observera, grönt kaffe har en mycket specifik smak som inte alls påminns smaken av svart kaffe och inte alla tycker om den. Men vi behöver inte avstå från dess fördelar bara endast för att vi inte gillar det. Vi kan använda tabletter som innehåller extrakt av grönt kaffe.

Grönt kaffe – tabletter

green coffee 5.8 300x200Tabletter med grönt kaffe är ett mycket bra val om vi vill dra maximal nytta av denna komponent. Det är värt att veta att inte alla kosttillskott innehåller högkvalitativa råvaror. Inte alla tillskott innehåller en hög dos av grönt kaffe i en kapsel.

Preparat med grönt kaffe brukar ha olika effektivitet. Om vi ​​vill ha den bästa bantningseffekt, är det värt att välja en beprövad kosttillskott med en hög halt av grönt kaffeextrakt. Marknadsledande inom detta område är Green Coffee 5k – det finns 5000 mg grönt kaffe i en kapsel av detta preparat!

God kvalitet av råvaran och dess höga koncentration i en kapsel är anledningen till en snabb och mycket märkbar effekt av Green Coffee 5k.

Effekter som vi kan uppnå genom att använda Green Coffee 5k är följande:

  • dämpning av hunger;
  • en mindre aptit, inget smygätande, bättre kostkontroll;
  • ökning av metabolismen;
  • snabbare fettförbränning;
  • reduktion av blodsocker;
  • mer energi, mer lust för fysisk aktivitet;
  • utjämning huden, minskning av celluliter.

Originalkapslar av Green Coffee 5k kan köps på produkttillverkarens hemsida – www.greencoffee5k.pl

greencoffee5k

Category: Bantning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin