Korngräs för att gå ner i vikt – hur kan man tappa kilon sunt och effektivt?

3569285145 2989c84319 b

Om du har börjat att banta, kan korngräset hjälpa dig på flera sätt i kampen mot ackumulerat kroppsfett. Det stödjer också din hälsa och innehåller många nödvändiga näringsämnen. Läs varför du bör lägga till korngräset i din diet under bantning (och inte bara då).

Korngräs – egenskaper

meadow 2224775 640

Just nu är det mycket snack om gynnsamma effekter av gräs och blad av vissa växter på hälsan. Korngräset som skördas i ett tidigt skede av tillväxt är en av dem, eftersom det består av värdefulla ingredienser som lätt absorberas av kroppen.

Det innehåller ett brett spektrum av vitaminer: C, A, E, B, K och mineraler: järn, zink, kalcium, kalium, selen, magnesium, kisel, koppar. Dessutom får vi en hel rad viktiga aminosyror, enzymer och hormoner. Det är en bra källa till kostfibrer, antioxidanter och klorofyll som har positiv inverkan på kroppen. – https://www.healthline.com/nutrition/barley-benefits

Värdefulla egenskaper av korngräset uppskattas av alla som på ett naturligt sätt vill förbättra hälsotillstånd, stimulera, förnya och rena kroppen från alla typer av gifter (inklusive tungmetaller). Korngräset hjälper också till vid anemi, låg immunitet, ledproblem, försurning av kroppen och inflammationer som orsakas av bl.a. virus eller bakterier. Det är även värt att använda det under bantning – om du vill påskynda och förbättra resultaten när du tappar kilon, kommer korngräset att vara ditt viktiga stöd.

Korngräs för att gå ner i vikt – en naturlig hjälp när du tappar kilon

Om du använder korngräset under bantning, får du en dubbel effekt:

 • För det först bidrar det betydande till att minska kroppsfett. Eftersom innehåller korngräset en hel del kostfibrar som ger oss mättnadskänsla, bidrar till att upprätthålla en diet, förbättrar ämnesomsättningen och har en positiv inverkan på tarmen. (1)
 • För det andra får man en stor dos av viktiga näringsämnen – protein, vitaminer och mineraler. Detta är mycket viktigt under bantning, när det är lätt att lida av brist på många ämnen på grund av dieten och intensiv fysisk aktivitet. Du behöver inte ta flera olika kosttillskott som syftar till att förse kroppen med enskilda komponenter, det räcker att ta en – korngräset.
 • Du kan banta nyttigt och effektivt med korngräset. Du är inte hungrig, du känner inte en svaghet i kroppen, trötthet, sänkning av fysisk aktivitetsgrad tvärtom – du har mer energi och må bättre. Samtidigt förser du kroppen med bränsle som gör fettförbränning effektivare.

Korngräs – recensioner

Om du vill påskynda ämnesomsättningen på ett naturligt sätt och hjälpa heltäckande kroppen i en viktminskning, är korngräset den bästa lösningen. Effekterna av dess användning som ofta nämns av de som tar det är: dämpad aptit, minskad känsla av hunger och därmed – minskning av kaloriintaget, förbättring av ämnesomsättningen, förebyggande av förstoppning och uppkördhet, snabbare viktminskning.

Positiva recensioner om korngräset gäller även hälsoaspekter – denna produkt har hjälpt många personer att fylla bristen på vitaminer och mineraler som järn, magnesium och kalium. I många kommentarer står det att korngräset har hjälpt att återställa kroppens immunförsvar, rengöra och avsyra kroppen och ha en positiv inverkan på det psykiska tillståndet, lederna, huden och även kolesterol, blodcirkulationen och hjärtfunktionen.

Korngräs – tabletter eller pulver?

1415529940 4edf26bc6d z 300x230

Korngräset är tillgängligt som pulver och som kapslar samt tabletter. Var och en av dessa alternativ är bra, men de används på olika sätt. Korngräsets pulver läggs till kefir, yoghurt, smoothies av grönsaker och frukt eller blandas helt enkelt med vatten. Korngräset i denna form karaktäriseras av ganska stark, grässmak som inte passar alla. Dessutom, om du väljer som tillskottet pulveriserat korngräs, uppmärksamma dess kvalitet som inte är förstklassig i många produkter.

Korngräset i tabletter eller kapslar är enklare att använda eftersom det inte krävs en förberedelse då. Du behöver inte blanda det med något, förbereda smoothies, du sväljer en kapsel och det är allt. Det är ett perfekt alternativ för hårt arbetande människor som ofta är hemifrån och har igen tid att göra smoothies 2-3 gånger om dagen.

gbp 5 pro 768x512

Precis som i fallet av pulver måste korngräset i kapslar väljas noggrant, med hänsyn till produktens kvalitet. Om du vill att det ska hjälpa dig att gå ner i vikt och påverka positivt din hälsa, välja endast alternativen av mycket hög kvalitet. Green Barley Plus är väl värd att rekommendera. Den kännetecknas av allt detta som det perfekta kosttillskottet med korngräset ska utmärka sig:

 • den tillverkas i enlighet med alla gällande EU-standarder;
 • råmaterialet som ingår i det kommer endast från säkra källor;
 • den garanterar att kroppen kan tillgodogöra sig den samt den innehåller optimal halt av värdefulla näringsämnen;
 • den avgiftar kroppen effektivt;
 • den påskyndar ämnesomsättningen;
 • den kännetecknas av en hög effektivitet i minskningen av kroppsvikten.

 1. Oxidative Medicine and Cellular Longevity
  Volume 2018, Article ID 3232080, 15 pages
  https://doi.org/10.1155/2018/3232080

Category: BantningKost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin