Lipid Control Plus PRO8

Lipid Control Plus – väktaren av normala kolesterolnivåer i form av lättsmält kapslar.

Naturliga ingredienser kan vara till stor hjälp för att normalisera kolesterolnivåerna. De måste dock konsumeras regelbundet och i rätt mängd. Lipid Control Plus kapslar är ett preparat som med hjälp av en sammansättning av beprövade ingredienser förbättrar ämnesomsättningen av fetter och därmed sänker nivån av dåligt kolesterol och triglycerider. Botemedlet fungerar intensivt och effektivt och är dessutom mycket bekvämt att använda. Vi behöver inte brygga örter, ta flera produkter på en gång eller förbereda hälsofrämjande hopkok; det räcker med att ta 2 kapslar om dagen för att få en omfattandekapslar om dagen för att få ett omfattande stöd för våra artärer, vener och hjärta och bättre skydda oss mot åderförkalkning och andra kardiovaskulära sjukdomar. Det är viktigt att Lipid Control Plus också innehåller ingredienser som gynnar levern och matsmältningen. Om någon letar efter ett omfattande hälsostöd är Lipid Control Plus väl värt att överväga.

Vad är kolesterol och vilka är orsakerna till för höga kolesterolvärden i blodet?

 Grafisk bild av hjärtat och elektrokardiografiska registreringar.

Allt fler människor klagar på förhöjt kolesterol. I genomsnitt har 7 av 10 personer detta problem. Fenomenet högt kolesterol påverkar främst personer över 50 år, men det visar sig att det inte bara är så.

Sannolikheten för kolesterolhöjningar i blodet börjar öka redan vid 20 års ålder. Med en ohälsosam livsstil och framför allt en fettrik kost kan en 30- eller 40-åring redan ligga betydligt över kolesterolnormen, vilket leder till en ökad risk för allvarliga hjärtsjukdomar och syndrom som hjärtinfarkt eller stroke.

Kolesterol är en typ av fettämne som förekommer naturligt i cellmembranen och i blodet. Kolesterol har många viktiga funktioner i kroppen (t.ex. Kolesterol har många viktiga funktioner i kroppen (t.ex. påverkar hjärnans funktion, stabiliserar cellmembranen, deltar i syntesen av hormoner, D-vitamin och gallsyror) och blir farligt först när det finns för mycket av det i kroppen.

Kolesterol finns i två fraktioner:

 • Kolesterol LDL (s.k. dåligt kolesterol) – lipoproteiner med låg densitet som transporterar kolesterolpartiklar från levern till cellerna. När det finns för mycket av det deponeras det i form av avlagringar i blodkärlen, vilket äventyrar vår hälsa (ett överskott av LDL-kolesterol är därför mycket dåligt för oss).
 • Kolesterol HDL (det så kallade goda kolesterolet) – lipoproteiner med hög densitet vars uppgift är att transportera överflödigt kolesterol till levern, där det metaboliseras och används för att producera gallsyror eller utsöndras.

Det är mest önskvärt att ha höga nivåer av HDL-kolesterol och låga nivåer av LDL-kolesterol. Dessa värden är dock tyvärr omvända hos en betydande del av befolkningen. Ännu värre är att för högt LDL-kolesterol vanligtvis går hand i hand med förhöjda triglycerider. Triglycerider är en av de fettfraktioner som utgör huvuddelen av fettvävnaden. Överskott av triglycerider i kroppen bidrar till en ökad risk för akut bukspottkörtelinflammation, stroke, hjärtinfarkt och åderförkalkning.

De främsta orsakerna till förhöjda nivåer av dåligt kolesterol i blodet är:

 • övervikt och fetma,
 • en kost med mycket animaliska fetter och transfetter (transfetter finns i en rad olika produkter, bland annat snabbmat, alla färdiga och snabblagade rätter, godis, salta snacks och margarin),
 • brist på fysisk aktivitet,
 • rökning,
 • alkoholmissbruk.

Symtomen på högt kolesterol är främst:

 • smärta i benen, ofta trötthet i benen, domningar i benen, kramper i vaderna,
 • sträckt, glänsande fothud,
 • gul förtjockning runt ögonlocken, armbågarna och under brösten,
 • knölar på handlederna och akilleshåren.

Högt kolesterol är ett förspel till allvarlig hjärt- och kärlsjukdom

Förhöjt LDL kolesterol och triglycerider är en av de viktigaste orsakerna till kardiovaskulära sjukdomar. Om detta tillstånd kvarstår under en längre tid försämras tillståndet i våra artärer och vener, det bildas gradvis aterosklerotiska plack och hjärtats arbete och blodcirkulationen i kroppen blir alltmer onormal.

Konsekvenserna av höga kolesterolvärden kan vara mycket allvarliga och kan bland annat vara:

 • kranskärlssjukdom,
 • ateroskleros,
 • hjärtinfarkt,
 • stroke,
 • ischemi i nedre extremiteter,
 • bukaortaaneurysm.

Symtom som tyder på höga kolesterolvärden (t.ex. smärta och trötthet i benen, gula svullnader på kroppen, blek, blank hud på benen osv.) och dåliga blodprovsresultat som visar på för höga kolesterolvärden borde vara en oroväckande signal för oss.), samt dåliga blodprovsresultat som visar på för högt LDL kolesterol och triglycerider. Det första vi bör göra är naturligtvis att införa en sundare kost, öka den fysiska aktiviteten och minska användningen av stimulantia.

Men för att effekterna ska bli snabbare och mer intensiva och för att vår organism ska klara av fettmetabolismen och avlägsnandet av överflödigt kolesterol mycket effektivare, är det värt att ta till ett specialiserat preparat som Lipid Control Plus.

 Lipid Control Plus

Lipid Control Plus har som huvudsyfte att snabbt bidra till att sänka nivåerna av dåligt kolesterol, men formeln har även andra effekter:

 • förbättrar ämnesomsättningen av fett och motverkar överdriven ackumulering av fett i kroppen,
 • reglerar matsmältningssystemet, förbättrar matsmältningen,
 • har en positiv effekt på hjärtfunktionen,
 • skyddar det kardiovaskulära systemet mot fria radikaler (antioxidantverkan),
 • skyddar levern, stöder dess arbete och stimulerar avgiftningsprocessen,
 • bidrar till att normalisera blodtrycket.

BESTÄLL LIPID CONTROL PLUS NU

Lipid Control Plus – sammansättning av formeln

Lipid Control Plus är en uppsättning av 8 aktiva ingredienser, vars val inte är en tillfällighet. De kompletterar varandra och ger en omfattande vård av hjärt- och kärlsystemet och matsmältningssystemet. Denna dubbla verkan är mycket viktig när det gäller att sänka kolesterolnivåerna – de aktiva substanserna skyddar samtidigt hjärtats goda arbete och blodkärlens goda kondition och förbättrar fettmetabolismen i tarmarna och levern. De stimulerar utsöndringen av matsmältningssaft och har en positiv effekt på nedbrytningen av triglycerider till glycerol och fria fettsyror.

Lipid Control Plus aktiva ingredienser:

 • Extrakt av europeisk olivfrukt [3 % hydroxytyrosol] Oli-Ola™ – en ekologisk ingrediens från gamla medelhavsolivträd med hög biologisk aktivitet. Tack vare dess innehåll av en kraftfull antioxidant (hydroxytyrosol) skyddar den det kardiovaskulära systemet mot oxidativ stress, normaliserar kolesterolnivåerna och motverkar bildandet av aterosklerotiska lesioner.
 • Hepure™ – en sammansättning av extrakt som ger ett omfattande stöd till levern: skyddar levern från skador, stimulerar leverrening från gifter, förbättrar leverregenereringsprocessen, stimulerar gallutsöndringen och har en positiv effekt på leverfunktionen. Den stimulerar också utsöndringen av mag-, bukspottkörtel- och tarmsaft och förbättrar därmed matsmältningen.
 • Extrakt från rhizom av långsporre [85 % curcuminoider] Curcumin C3 Complex® – ett högkvalitativt extrakt från långsporre(gurkmeja) rhizomextrakt som visar potenta antioxidativa, antibakteriella, antiinflammatoriska, kardioprotektiva och anti-aterosklerotiska effekter. Genom att förbättra den vaskulära endotelfunktionen skyddar den artärerna från bildandet av fettinfiltrat. Det hämmar också trombocytaggregationen. Stimulerar utsöndringen av matsmältningssaft, förbättrar fettmetabolismen. Det har en effekt på att sänka koncentrationen av dåligt kolesterol i blodet. Dessutom bidrar det till att stabilisera blodsockernivån.
 • Extrakt av kronärtskocksblad – har en skyddande effekt på levern och stöder dess regenereringsprocess, förbättrar matsmältningen, stöder fettmetabolismen, renar gifter, hjälper till att sänka kolesterolnivåerna i blodet.
 • Vitlöksextrakt [6 % allin, 3 % allicin] – stödjer immunförsvaret samtidigt som det stabiliserar det kardiovaskulära systemet. Hjälper till att normalisera blodtrycket, gör blodkärlen mer flexibla och vidgade, förbättrar blodflödet. Det hämmar trombocytaggregationen och motverkar därmed bildandet av blodproppar.
 • L-ornitin L-aspartat – stöder leverfunktionen. Deltagit i processen att avlägsna onödiga metaboliska produkter från kroppen. Bekämpar trötthet och påskyndar kroppens regenerering.
 • Kolin – säkerställer en korrekt fettomsättning. Förhindrar överdriven ackumulering av kolesterol och fett i blod och vävnader och underlättar deras avlägsnande från kroppen. Stödjer avgiftningsprocessen, skyddar levern från skador och förbättrar dess arbete. Den motverkar hjärt- och kärlsjukdomar, sänker blodtrycket och stabiliserar hjärtrytmen.
 • Piperin – reglerar matsmältningssystemets funktion, påskyndar ämnesomsättningen, stödjer fettförbränning, förbättrar immuniteten, ökar absorptionen av andra tilläggsingredienser.

Lipid Control Plus – verkan och effekter, eller 10 fördelar i en kapsel

 Lipid Control Plus

Lipid Control Plus utmärker sig genom:

 • ingredienser av hög kvalitet, god absorption och intensiv verkan,
 • lämpliga utvalda doser av enskilda beståndsdelar,
 • Den noggrant utvalda sammansättningen av ingredienserna (de enskilda ingredienserna kompletterar varandra och förstärker varandras effekter).

På grund av dessa fördelar har Lipid Control Plus snabbare effekter och bättre effekt än många konkurrerande produkter. Det är värt att understryka att Lipid Control Plus är ett preparat som har en positiv effekt på kroppen i flera riktningar. Det bekämpar inte bara högt kolesterol utan även andra sjukdomar som ofta följer med människor som kämpar med förhöjda kolesterolnivåer i blodet, till exempel: Svaghet, energilöshet, illamående, högt blodsocker, långsam ämnesomsättning, matsmältningsproblem, konstant viktökning.

De 10 hälsofördelarna som gör Lipid Control Plus värt att ta:

 • leder till en minskning av det dåliga kolesterolet och en ökning av det goda kolesterolet, vilket normaliserar det totala kolesterolet,
 • skyddar hjärtat och har en positiv inverkan på dess funktion,
 • förbättrar tillståndet i artärer och vener, ökar den vaskulära kapaciteten,
 • förbättrar cirkulationen och hjälper till att stabilisera blodtrycket,
 • hämmar trombocytaggregation,
 • skyddar levern och stöder dess funktion,
 • förbättrar fettmetabolismen,
 • underlättar fettförbränning, påskyndar viktminskning,
 • förbättrar matsmältningen,
 • påskyndar kroppens regenerering, föryngrar och ger vitalitet.

För att få de bästa och snabbaste resultaten rekommenderas att ta produkten regelbundet (1 kapsel 2 gånger om dagen) och att kombinera tillskottet med en kost som innehåller mer grönsaker och mer grönsaker.Det är tillrådligt att kombinera tillskott med en kost som innehåller mer grönsaker, frukt och fullkorn och en minskning av bearbetade livsmedel och animaliska fetter.

Lipid Control Plus – yttranden

 Lipid Control Plus

Kunderna ger Lipid Control Plus i allmänhet ett högt betyg. I recensioner sägs ofta att det är den första formeln som så snabbt har lett till en minskning av de dåliga kolesterolnivåerna och en förbättring av lipidprofilen (lipidogrammet).

Många användare påpekar att de hittills inte har kunnat förbättra sina resultat till normala nivåer trots kost och receptfria produkter. Med Lipid Control Plus kunde de dock göra detta på bara några veckor.

Förutom förbättringen av kolesterolnivåerna har andra fördelar med Lipid Control Plus lyfts fram, särskilt en minskning av matsmältningsstörningar och leverproblem, snabbare viktminskning, ökade energinivåer och förbättrat fysiskt och mentalt välbefinnande.

 Lipid Control Plus kolesterol tabletter

BESTÄLL LIPID CONTROL PLUS NU

Category: Hälsa

Article by: admin