locerin

Locerin dvs. ingredienskomplex för hårproblem

De allra flesta kvinnor klagar på hårtillstånd. När hår faller, växer långsamt, är svårt att stila, är sprött, skadat, saknar volym och naturlig skönhet, behöver det definitivt hjälp i form av lämpliga hårvårdsmedel. Men som det visar sig är användningen av balsam, masker, sköljmedel, ampuller och andra topiska preparat oftast för lite. Hår behövs också stöd inifrån, helst i form av ett bra tillskott som innehåller mineraler, vitaminer och andra värdefulla växtextrakt. Ett av de hårpreparat med rikaste sammansättning är Locerin.

Att lösa hårproblem från insidan!

locerin2 181x300Locerin en rik uppsättning av växtextrakt, som är kända för sina positiva effekter på hår, samt vitaminer och mineraler. Preparatet vänder sig främst till kvinnor och sammansättningen uppfyller deras behov. Locerin syftar att lösa alla hårproblem som kvinnor måste hantera varje dag, från förtunning och håravfall, långsam tillväxt till mattning, dåligt utseende och avrinning av en fin hårfärg.

Visst har tillskottet egenskaper som ger sådant omfattande stöd – det är rikt på aktiva substanser, det funkar även på molekylär nivå, hjälper återuppbygga hela hårstrukturen och förbättrar dessutom naglar- och hudtillstånd, vilket är en annan argument för att prova dessa kapslar med flera ingredienser.

Varför de flesta av oss klagar på dåligt hårtillståndet? Vi bidrar till det, en del är resultatet av civilisation, en del orsakas också av våra gener. De vanligaste orsakerna till håravfall, långsam tillväxt, försvagad struktur och ohälsosamt utseende av hår är:

 • alltför aggressiv hårbehandling (färgning, blekning, frekvent torkning och uträtning vid höga temperaturer);
 • felaktigt valda hårkosmetika, för många geler, sprayer, vaxer och andra preparat för styling;
 • alltför intensiv kamning, hårdragning, mycket tupering, tajta knutar eller svansar;
 • cigaretter, alkohol och andra droger;
 • dålig kost leder till näringsbrister;
 • mycket vistelse i rökiga rum, i en förorenad miljö;
 • avslutade farmakologiska behandlingar,
 • hormonella störningar;
 • försvagning av kroppen som orsakas av graviditet, säsongsmässiga förändringar, sjukdomar;
 • svag immunitet, anemi;
 • genetiska faktorer (t.ex. tunt och känsligt hår efter mor).

Även om orsakerna är olika, har de liknande effekter – hår som ser dåligt ut, är svagt, saknar vitalitet och är svårt att kontrollera… Hur kan du ändra det? Fyll hårcellerna med näringsämnen och därmed stimulera dem till intensiv förnyelse och tillväxt. Locerin är avsett för just detta. Dess fördel är väl valda ingredienser, bland annat AnaGain™ Nu som påverkar förlängning av hårcykeln och stimulerar läderhudens papiller för att producera nytt hår.

Locerin – sammansättning

nettle 1930553 640

16 ämnen är verkligen ett stort antal. Alla de aktiva substanser ska påverka vårt hår när vi bestämmer att prova behandling med Locerin. Här är några av dem:

 • Bambusa vulgaris och åkerfräken – två rika källor av kiseldioxid som stärker och regenererar hår, påskyndar tillväxten och ökar motståndskraften mot skador. Kiseldioxid är också ett värdefullt ämne för våra naglar och hud.
 • Extrakt av organiska gröna ärtor för groddning AnaGain™ Nu – förhindrar håravfall, förlänger hårets liv, stimulerar tillväxten, gör håret tjockare och piggare.
 • Brännässla – expert på att hämma håravfall. Den återskapar hårets kraft, hälsa och glans och orsakar dess snabbare tillväxt. Den har en gynnsam effekt på hud och naglar. (1)
 • Koppar – ett mycket värdefullt grundämne som påverkar pigmentering av håret och deras elasticitet. Det förhindrar grånande, hjälper upprätthålla en fin, intensiv hårfärg, förbättrar hårtillstånd, gör hår starkare och lättare att stila.
 • Blålusern – stärker hårrötter, förhindrar håravfall och stimulerar samtidigt hårväxt. Den bidrar också till att förbättra hårets utseende.
 • MSM (metylsulfonylmetan) dvs. aktivt svavel. Det deltar i bindning av hårproteiner. Det hjälper återuppbygga håret, ökar dess tjocklek och kraft, hämnar håravfall och påskyndar tillväxten.
 • Bioperine – en högaktiv extrakt av svartpeppar, tack vare vilken absorberas ämnena i preparatet bättre och har ökad effektivitet.

Förutom de komponenterna som anges hittas i kapslarna Locerin zink, selen och biotin som är nödvändiga för att stärka och ger håret ett trevligt utseende och några andra ingredienser. Med ett sådant kraftfullt utbud av värdefulla ämnen behöver vi inte använda några andra kosttillskott, vi har allt i en kapsel som leder till en tidlig hårförbättring om det används regelbundet.

Locerin – recensioner

locerin3 252x300

Kapslarna Locerin används i minst en månad, två gånger per dag – det är ett optimalt antal för att mätta hårcellerna med näringsämnen. Genom regelbunden användning av tillskottet kommer hårtillståndet successivt att förbättras. Effektiviteten av tillskottet styrkas av ett flertal forskningar, dermatologer och frisörer talar positivt om dess sammansättning, också människor som har beslutat att köpa och prova Locerin, säger ”ja” till det. Recensioner av detta preparat är helt entydiga – det ger mycket goda resultat, både när det gäller att hämma håravfall, påskynda hårets tillväxt och förbättra dess utseende.

Effekter av användning, dvs. vad Locerin kan göra för ditt hår?

Tack vare behandling med kapslarna Locerin:

 • Du kommer att sluta ha problem med håret som snabbt faller av och titta dig själv i spegeln och se ditt håravfall.
 • Ditt hår kommer att stärkas och förtjockas.
 • Ditt hår kommer att börja växa och tjockna snabbare, desto snabbare kommer du att kunna skapa drömmfrisyren.
 • Matt, livlöst, trött hår kommer att återfå vitalitet, elasticitet och lyster.
 • Sprött, skadat hår kommer att återuppliva och bli mer motståndskraftigt mot skador.

Locerin – pris och köp

Är det värt att köpa Locerin? Om ditt hår kräver särskild omsorg, om du är mer missnöjd än nöjd med hårets utseende, om du äntligen vill bli av med ständiga problem med hår och ha helt enkelt friskt och naturligt vackert hår, är det definitivt värt att prova det.

En månads förråd av kapslar (60 stycken) kostar 39 €. Det är sant att kostnaden är lite högre än kostnader för andra orala preparat för håret, men kvaliteten av Locerin är också högre. Priset bör därför inte vara förvånande. Det finns ändå en gåva på köpet. På den officiella hemsidan för produkten finns erbjudanden – när du köper 2 eller 3 förpackningar, kan du få 1 eller 3 förpackningar gratis. Du kan också få 20% rabatt vid köp av 1 Locerins förpackning.

Här kan du läsa mer om Locerin eller beställa produkten på ett säkert sätt: www.locerin.pl

locerin4


 1. Pekmezci E, Dundar C, Turkoglu M. Proprietary Herbal Extract Downregulates the Gene Expression of IL-1α in HaCaT Cells: Possible Implications Against Nonscarring Alopecia. Med Arch. 2018;72(2):136–140. doi:10.5455/medarh.2018.72.136-140

Category: HälsaSkönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin