NooTronin

Nootronin – ett tillskott utformat för att öka hjärnfunktionen

I dagens snabba värld är det allt vanligare att människor förbiser viktiga frågor, oavsett om de är personliga eller arbetsrelaterade. Detta åtföljs av en känsla av att våra hjärnor fungerar för långs amt och att vi inte använder vår kognitiva potential till dess fulla potential. Det är dock möjligt att ändra på detta, och det kan göras med hjälp av Nootronin ett kosttillskott som uteslutande består av naturliga ingredienser.

Vilka komponenter består den mänskliga hjärnan av?

 Hur fungerar hjärnan?

Hjärnan är ett komplext organ som spelar en viktig roll i människokroppen. Den ansvarar för ett stort antal funktioner, inklusive men inte begränsat till att kontrollera frivilliga och ofrivilliga rörelser, reglera känslor och beteende, bearbeta sensorisk information och underlätta kognitiva processer som minne, uppmärksamhet och språk.

I grund och botten fungerar hjärnan därför som ett kontrollcenter som samordnar och reglerar alla kroppsfunktioner. Hjärnan väger i genomsnitt mellan 1 200 och 1 400 gram, är böljande och har en volym på 1 100 till 1 300 kubikcentimeter beroende på kön, och dess struktur består av

 • de två hjärnhalvorna, som är sammankopplade, bestående av pannloben, som bland annat kontrollerar kroppsrörelser, tinningloben, som kontrollerarTemporalloben, som ansvarar för hörsel- och luktintryck, occipitalloben, som ansvarar för synintryck, och parietalloben, som bearbetar sinnesintryck;
 • Mellanhjärnan, som gör det möjligt att överföra nervimpulser, reglera det endokrina systemet och kroppstemperaturen samt syntetisera de hormoner som ansvarar för kvalitetssömn, inklusive melatonin;
 • Lillhjärnan, vars huvudsakliga uppgift är att möjliggöra ögonrörelser, andning, hjärtverksamhet och upprätthållande av kroppsbalansen;
 • Hjärnstammen, utan vilken det skulle vara omöjligt att upprätthålla de viktigaste vitala funktionerna, inklusive att upprätthålla medvetandet.

Vilka faktorer kan orsaka störningar i hjärnan?

Kosttillskott Nootronin måste hantera ett antal faktorer som kan ha en negativ inverkan på vår hjärnfunktion och prestanda. Bland annat är det viktigt att upprätthålla en god mental hälsa och stödja behandlingen av eventuella underliggande mentala hälsotillstånd, liksom olika livsstilsval. Att stärka den intellektuella kapaciteten och minnet är nödvändigt om hjärnans funktion försämras av:

 • en stillasittande livsstil som innebär en ständig brist på fysisk aktivitet och utomhusvistelse, vilket leder till syrebrist;
 • en kost som inte är näringsmässigt balanserad och som saknar viktiga vitaminer, mineraler och andra värdefulla föreningaren kost som inte är näringsmässigt balanserad och saknar viktiga vitaminer, mineraler och andra värdefulla föreningar samtidigt som den är full av transfetter eller mycket bearbetade livsmedel som kan leda till hjärnskador;
 • otillräcklig vila under dagen, och otillräcklig daglig sömn och dålig sömnkvalitet är båda faktorer som bidrar till sömnlöshetotillräcklig vila under dagen, otillräcklig daglig sömn och dålig sömnkvalitet är båda faktorer som bidrar till sömnlöshet, försämrad hjärnfunktion och, i allvarliga fall, bestående hjärnskador;
 • Alkoholkonsumtion och tvångsmässig rökning, och studier har visat att de leder till irreversibla förändringar i hjärnan, orsakade av både toxiner och hypoxi;
 • stress, som av goda skäl anses vara en civilisationssjukdom, som kan påverka förbindelserna mellan nervceller negativt och i slutändan orsaka försämrad överföring av nervimpulser.

BESTÄLL NOOTRONIN NU

Nootronin – ingredienser du kan lita på fullt ut

 Nootronin

Nootronin är ett modernt och effektivt kosttillskott som kännetecknas av sin mångfacetterade verkan. Dess primära funktion är att aktivera hjärnan, vilket leder till en förbättring av mentala förmågor, koncentration, minne och kognitiva funktioner. Alla föreningar som används i det är 100% naturliga och har inga skadliga biverkningar. Det är dock viktigt att kontrollera eventuella allergier mot någon av dem, enligt tillverkarens rekommendationer. Följande är ansvariga för effektiviteten hos Nootronin:

Extrakt av ginsengrot

Den första ingrediensen i Nootronin-kapslar är ett mycket eftertraktat naturläkemedel som har använts inom traditionell medicin i århundraden. Dess effektivitet tillskrivs dess många hälsofördelar, som inkluderar ökad energi och kognitiv funktion, minskad inflammation och förbättrad immunsystemfunktion. Ginsengrotens effekter beror på förekomsten av föreningar som triterpensaponiner, vitamin A, vitamin B1 (tiamin), vitamin B3 (niacin), vitamin C, vitamin E, zink, magnesium, kalium, kalcium och järn.

Ginsengroten förflyttar fria radikaler från kroppen, stimulerar och ger energi, har en näringsmässig effekt, reglerar hjärnan och andra delar av nervsystemet.Ginsengrot har starka antistress- och humörhöjande effekter.

Extrakt av grönt te

En art som dricks mycket, inte bara i Asien utan i hela världen, och som är mycket eftertraktad för sina många hälsofrämjande effekter. Bland annat är det uppskattat för sin exceptionellt rika sammansättning, som är full av vitaminerna B, C, E, D och K, med stöd av l-teanin, koffein, flavonoider, polyfenoler, fenolsyror och mineraler som zink, fluor, mangan, koppar och kalium.

Tack vare dessa egenskaper förbättrar grönt te minnet och förmågan att tillägna sig ny kunskap, stimulerar hjärnan till ökad aktivitet, påskyndar kroppens återhämtning efter ansträngningmental och fysisk ansträngning, minimerar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt innehåller antioxidanter för eliminering av hälsofarliga fria radikaler.

bacopa monnieri-extrakt

En flerårig ört som är mer känd under de polska namnen vattenhyssop eller småbladig bacopa. Den kännetecknas av sitt näringsinnehåll, som stöder den försvagade hjärnan och hela nervsystemetnervsystemet, flavonoider, fytosteroler, organiska syror, alkaloider och framför allt steroida saponiner som bacosiderna A och B.

Tack vare dessa föreningar förbättrar bacopa monnieri överföringen av nervimpulser, förbättrar blodcirkulationen, vilket resulterar i att hjärnan blir grundligtskyddar mot neurodegenerativa sjukdomar, Alzheimera och Parkinsons, och har förmågan att förbättra kognitiv funktion, försämrat minne, koncentration och inlärningsförmåga.

B-vitaminer

En grupp vattenlösliga vitaminer som kallas B-vitaminer, som också finns i andra ingredienser i dessa kapslar, som spelar en nyckelroll i kroppens ämnesomsättning och energiproduktion. Samtidigt är de nödvändiga för många kroppsprocesser och hjälper till att bryta ner kolhydrater, proteiner och fetter till energi, förutom att delta i bildandet av röda blodkroppar.

Nootronin-kapslarna innehåller B-vitaminer, som är viktiga för en sund funktion i hjärnan och nervsystemet och för det allmänna välbefinnandet, och innehåller en extra dos av två vitaminer:

 • pyridoxin, allmänt känt som vitamin B6, som spelar en nyckelroll i bildandet av neurotransmittorer som dopamin och adrenalin, vilket är viktigt för överföringen av nervsignaler. Samtidigt förbättrar vitamin B6 den kognitiva funktionen, minnet och koncentrationen, dvs. nervsystemets och hjärnans prestanda;
 • kobalamin, eller vitamin B12, ett annat viktigt vitamin för att upprätthålla många kroppsfunktioner, och dess brister återspeglas omedelbart i dålig hälsa. Utan det skulle produktionen av de ovannämnda neurotransmittorerna också vara omöjlig, och brister leder också till hjärnskador och märkbara minskningar av hjärnans prestanda.

L-glutaminsyra

En aminosyra som är vanligt förekommande i olika proteiner och som människokroppen kan syntetisera på egen hand, men som det är värt att komplettera med kosttillskottet Nootronin. L-glutaminsyra spelar många viktiga roller i människokroppen, inklusive att fungera som en neurotransmittor i hjärnan och delta i metabolismen av andra aminosyror. Samtidigt förbättrar det koncentrationen, förbättrar minnet och underlättar hjärnans absorption av stora mängder ny information. Det reglerar också blodsockernivån och förbättrar matsmältningssystemets funktion.

Nootronin – recensioner som berömmer de positiva effekterna av detta kosttillskott

 Nootronin

Sammansättningen av Nootronin-kapslar kan inte kritiseras; dess åtgärder för att stödja hjärnan och andra delar av nervsystemet har bekräftats av positiva åsikter från specialister inom området. Samma åsikt hålls av människor som har stärkt sina hjärnor med det och kan njuta av dess fulla prestanda, vilket är extremt fördelaktigt för deras privata och professionella liv. De lyfter fram sådana fördelar med Nootronin som:

 • förser hjärnan med alla näringsämnen den behöver;
 • inga biverkningar, helt säker att använda med undantag för en eventuell individuell allergisk reaktion mot en ingrediens;
 • 100% naturlig sammansättning, utan skadliga konstgjorda ämnen;
 • Förstärkning av hjärnan och hela nervsystemet genom syntes av fler neurotransmittorer;
 • bättre syresättning av hjärnan, underlättad av förbättrad blodcirkulation på grund av dilatation av blodkärl.

Nootronin – hur kan du köpa det?

För att öka hjärnans prestanda rekommenderas Nootronin hjärnförbättringskapslar. Dessa kapslar kan köpas direkt från tillverkarens webbplats som ger de bästa, överkomliga priserna och många attraktiva rabatter. Fyll bara i kontaktformuläret med ditt namn och telefonnummer för att dra nytta av en konsult som kommer att ringa tillbaka och ta hand om resten av köpformaliteterna.

BESTÄLLA NOOTRONIN NU

Category: Hälsa

Article by: admin