prostan plus top

Prostan Plus – kapslar utformade för att stödja och upprätthålla optimal prostatahälsa och prestanda

Tack vare sin unika blandning av noggrant utvalda ingredienser ger Prostan Plus omfattande stöd för prostatakörteln, främjar dess korrekta funktion och frånvaron av några hälsoproblem i detta viktiga organ. Upplev fördelarna med att ta Prostan Plus och ta effektiva steg mot en frisk prostata och urinvägar idag med hjälp av 100% naturliga ingredienser som är säkra att använda.

Prostatakörteln – hur ser den ut och var sitter detta viktiga organ i den manliga kroppen?

För att effektivt kunna ta itu med problem med prostatan är det viktigt att förstå hur prostatakörteln ser ut och vilken nyckelroll den har i den manliga kroppen. Prostatan, även kallad prostatakörteln eller prostatakörteln, är ett litet organ som mäter cirka 3,5 till 4 cm i längd och cirka 2,5 cm i höjd och bredd.

Den sitter i den nedre delen av bäckenet, vilar direkt under urinblåsan och vilar mot ändtarmsväggen. En viktig aspekt av urinvägarna är att urinröret löper genom mitten av prostatan, vilket ibland kan orsaka hälsostörningar relaterade till urinfunktionen.

Vilka tillstånd kan prostatan påverkas av?

 hypertrofi av prostatakörteln

Prostatakörtelns kondition och hälsa måste tas om hand under hela livet om vi vill upprätthålla alla sexuella funktioner och urinvägarnas korrekta funktion. Det är värt att stödja denna process med ett väl valt kosttillskott, vilket minskar risken för att utveckla tre allvarliga tillstånd:

 • Prostatahypertrofi, som kännetecknas av att prostatakörteln förstoras utöver sin normala storlek, vilket beskrivits ovan. Detta påverkar urinvägarna negativt och sätter press på både urinröret och själva urinblåsan. Som ett resultat kan patienter uppleva symtom som inkontinens, svårigheter att kissa, brännande känsla och obehag i perineum;
 • prostatit, som kan uppträda i två olika former: akut och kronisk, antingen autoimmun, hormonell eller bakteriell. Beroende på typ kan den vara några dagar eller längre, i den kroniska formen till och med flera månader
 • prostatacancer, som under inga omständigheter får underskattas och som, om den inte behandlas, till och med kan leda till döden.

Vad är prostatakörteln ansvarig för i den manliga kroppen?

Prostan Plus-kapslar stöder en försvagad prostatakörtel, men det är lika viktigt för män att inse vikten av detta organ, eftersom det utför många viktiga roller, och de viktigaste, även enligt specialister, är:

 • produktion av vätska, som är en komponent i sperma, som är en förutsättning för att det manliga reproduktionssystemet ska fungera korrekt, medansvarig för att tillhandahålla näringsämnen för att öka spermiernas rörlighet och vitalitet, samt underlätta deras rörelse;
 • ansvarig för ejakulationen av själva sperman, dvs. ejakulation, som orsakas av sammandragningar av de glatta musklerna som omger prostata.

BESTÄLL PROSTAN PLUS NU

Prostan Plus – ingredienserna som ansvarar för hög prestanda

 Prostan Plus

Handling och forskningsbevisad hög effektivitet Prostan Plus beror på den lämpligt valda sammansättningen, användningen av så många som 11 naturliga aktiva föreningar. De är säkra, har inga biverkningar, även om tillverkaren rekommenderar att man kontrollerar i förväg om en allergisk reaktion mot någon av dem inträffar, för vilken den inte är ansvarig. Specialister uppskattar dessa kapslar för deras innehåll av ämnen som:

BioPerine®

En unik förening som har en värdefull alkaloid, piperin, i sin sammansättning, vilket ger ett brett spektrum av hälsofördelar, och dess källa är det yttre skalet av pepparkornen. Denna förening fungerar som en kraftfull antioxidant som effektivt eliminerar skadliga fria radikaler som kan orsaka cancer. Dessutom har den antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper, stöder leverfunktionen, stärker immunförsvaret och förbättrar absorptionen av andra aktiva föreningar som finns i detta kosttillskott.

USPlus®

Medicinskt extrakt av saw palmetto, en växt som i vårt land är mer känd som sabal palm. Växten innehåller över 40 % essentiella fettsyror och ytterligare näringsämnen som främjar prostatahälsan, inklusive vitamin A, vitamin E, coenzym Q10, fytosteroler och flavonoider. USPlus® primära roll är att:

 • minska urinfrekvensen;
 • optimering av funktionen hos hela urinvägssystemet;
 • blockera testosteronmutationen i DHT, eller dihydrotestosteron, en av orsakerna till prostatahypertrofi.

Extrakt av pumpafrön

Pumpafrön är rika på de näringsämnen som är ansvariga för deras fördelaktiga egenskaper. De innehåller upp till 20 % betasitosteroler och en hel rad B-vitaminer. Dessutom är pumpafrön en bra källa till vitaminerna C, E och K samt viktiga mineraler som zink, fosfor, magnesium, kalium, natrium, kalcium och järn. Dessa olika ingredienser bidrar till de övergripande hälsofördelarna:

 • motverkar omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron (DHT);
 • hämning av överdriven prostatatillväxt;
 • underlättar urinflödet och förekomsten av urinvägsproblem.

Extrakt av blad från vanlig nässla

Dess verkan baseras på närvaron av 4 polyfenoler, förstärkta av många vitaminer och mineralsalter, som också är viktiga för prostatakörtelns hälsa och prestanda. Nässlor har en universell medicinsk användning, och i det här fallet handlar det om att

 • lindra symtomen vid vattenretention, främst ödem;
 • Förbättra njurarnas funktion, den viktigaste delen av urinvägarna;
 • minska de negativa effekterna av prostatahypertrofi och urinvägsinfektioner.

Extrakt av småblommig pil

Småblommig pil är en ingrediens som är högt värderad vid behandling av olika tillstånd relaterade till prostatakörteln. Dess effektivitet kan tillskrivas närvaron av flera aktiva föreningar, såsom quercetin, linolensyra, stearinsyra, kemferol och sitosteroler, som ansvarar för:

 • Förbättring av urinflödet;
 • hämning av enzymer som kan orsaka hypertrofi av prostatakörteln;
 • minska frekvensen av urinering;
 • antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper.

Extrakt av granatäpplefrön

Den extraordinära rikedomen av näringsämnen i denna Prostan Plus-ingrediens är källan till dess terapeutiska egenskaper. Dessa ingredienser inkluderar vitamin A, B-vitaminer, vitamin C och E, kostfiber samt fosfor, jod, kisel, magnesium, kalium och kalcium, som tillsammans bidrar till dess verkan:

 • Antiinflammatorisk, effektiv vid urinvägsinfektioner;
 • antioxidant, som hjälper till att reducera farliga fria radikaler;
 • upprätthåller homeostas, kroppens inre balans;
 • minskar risken för prostatasjukdom.

Extrakt av afrikansk plommonbark

Denna förening fungerar som ett omfattande stöd för manlig hälsa, som sträcker sig till prostata och urinvägar. Dess sammansättning, full av föreningar som tanniner, fett- och fenolsyror och fytosteroler, ger många positiva effekter:

 • underlättar snabb återväxt av prostatans epitelvävnad;
 • lindra inflammation som uppstår i urinvägarna;
 • Motverkar förstoring av prostatan;
 • stödjer den allmänna hälsan i urinvägarna.

Extrakt av tomatfrukt

Kosttillskottet Prostan Plus är formulerat med tomatfruktsextrakt, som innehåller många nyttiga ämnen som avsevärt kan förbättra prostatans och urinvägarnas prestanda. Vitaminer och mineraler som finns i tomater har en positiv effekt på:

 • minska sannolikheten för prostatacancer;
 • eliminera skadliga fria radikaler;
 • minska inflammation och hämma överdriven spridning av cancerceller;
 • avlägsnande av skadliga ämnen från kroppen på grund av diuretiska egenskaper.

E-vitamin

Anses vara en mycket kraftfull antioxidant, en naturlig barriär som skyddar kroppens celler från skador orsakade av oxidativ stress, dvs. påverkan av fria radikaler. Lindrar effektivt de besvärande symtomen i samband med prostatahyperplasi, samtidigt som immunförsvaret och urinvägarna stärks.

Zink

Är ett element som spelar en viktig roll för att upprätthålla optimal hälsa, det har ett så brett spektrum av åtgärder. Det har många funktioner, inklusive att stärka vårt medfödda immunförsvar, skydda prostata och urinvägar från möjliga sjukdomar och säkerställa hormonell balans i kroppen, inklusive syntesen av testosteron, det viktigaste manliga könshormonet.

Selen

Prostan Plus använder sin unika, patenterade formel SeleniumSeLECT® för att effektivt bekämpa eventuell prostatainflammation. Det minskar också sannolikheten för prostatacancer och bidrar till processen att producera högkvalitativ sperma för att underlätta befruktning.

Expertutlåtanden och feedback från nöjda män om hur Prostan Plus fungerar

 Prostan Plus

Det är också värt att ta reda på vilka åsikter som finns om att det noggrant formulerade kosttillskottet för män som vill förbättra prostatans och urinvägarnas hälsa är så effektivt. Detta bekräftas av åsikterna från experter på prostata- och urinvägssjukdomar, liksom den överväldigande positiva återkopplingen från nöjda män som har lindrat sina tidigare sjukdomar med hjälp av det. I recensioner och feedback betonar de:

 • frånvaron av några urinproblem;
 • minskad belastning på urinblåsan, särskilt på natten;
 • bevarande och främjande av optimal prostatafunktion och övergripande välbefinnande;
 • ökad njurfunktion som resulterar i förbättrad renal utsöndring;
 • Starka antiinflammatoriska, antioxidativa och antimikrobiella egenskaper;
 • upprätthållande av optimal sexuell prestationsförmåga;
 • ökad reproduktiv kapacitet;
 • dosering av endast två kapslar per dag för att uppnå optimala resultat;
 • naturlig formulering fri från laktos, gluten och farliga GMO.

Hur köper jag kosttillskottet Prostan Plus?

Om du vill köpa detta kosttillskott, gå helt enkelt till den officiella webbplatsen för tillverkaren och använd kontaktformuläret som tillhandahålls. Det är också värt att kolla in priskampanjerna som gör att du kan minska kostnaden för ditt köp, och du kan välja mellan tre olika paket.Du kan också välja mellan tre olika paket, som vart och ett skiljer sig inte bara i pris utan också i antalet förpackningar som det innehåller.

När en beställning har gjorts behandlas den omedelbart och levereras till mottagaren inom 2-3 arbetsdagar. Paketet är alltid diskret förpack at för att skydda det från nyfikna ögon. Flera betalningsalternativ finns tillgängliga, inklusive betalning vid leverans, och det är också möjligt att skicka Prostan Plus utanför vårt land.

BESTÄLLA PROSTAN PLUS NU

Category: Mäns frågor

Article by: admin