Pure Mente Dream On Capsules 2

Pure Mente Dream On – kapslar för att återställa din inre balans under dagen och säkerställa en sund och vilsam sömn på natten.

Pure Mente Dream On kapslar är ett naturligt patent för att förbättra det mentala välbefinnandet, med stressresistens, avslappning och en förbättrad sömn- och vakencykel i fokus. De flesta av oss lever ett snabbt liv. När vi har mycket att tänka på och knappt någon fritid för oss själva lider vi av trötthet, utmattning, nervositet och en allmän försämring av vårt sinnesarbete. Kosttillskottet Pure Mente Dream On skapades just för att motverka sådana problem och återställa vårt oklanderliga mentala välbefinnande. Produkten tar hand om våra mentala funktioner både på dagen och på natten – den hjälper oss att ta oss igenom vardagens utmaningar med en bra attityd och hög motståndskraft mot stress, och att bli väktare av en god natts sömn i slutet av dagen.

Stress, spänningar, dålig sömn, sänkt humör – hur kan du förbättra ditt nervtillstånd och ditt liv?

 En nervös man framför sin bärbara dator

Stress är en del av den moderna civilisationen. När vi är stressade mobiliserar vår organism sig för att försvara sig mot ett potentiellt hot (det stimulus som utlöste stressen) och använder då stora mängder energi.

Mild stress kan till och med ha en motiverande effekt och uppmuntra oss att vidta åtgärder och anta utmaningar. I de flesta fall är dock stressfaktorerna för starka, och trots de åtgärder vi vidtar för att balansera stressen kan våra kroppar inte motstå den på ett effektivt sätt.

Som ett resultat av svår stress tenderar vi att utveckla negativa känslomässiga tillstånd. För att göra saken ännu värre tar stress hårt på inte bara psyket utan även på kroppen i sin helhet. Ju högre stressnivån är, desto sämre är vår fysiska och psykiska hälsa.

Nyckeln till att motverka stress är att höja tröskeln för påverkan av stressfaktorer, med andra ord att utveckla en större motståndskraft mot stress. Detta är utmärkt med hjälp av så kallade adaptogener – medicinalväxter med positiva effekter på psyket, till exempel den berömda ashwagandha.

Pure Mente Dream On är en rik sammansättning av adaptogener som gör att vi kan bli mer motståndskraftiga mot stress, förbättra vårt mentala tillstånd och därmed förbättra vår livskvalitet i alla avseenden.

 Pure Mente Deram On kapslar

Pure Mente Dream On experten på stresslindring

Överflöd av uppgifter att utföra, press på jobbet, förpliktelser som hopar sig – dussintals stressiga situationer, både i vårt yrkesliv och i vårt privatliv, möter oss alla varje dag.

Ju fler stressiga situationer vi möter och ju sämre vi är på att hantera dem, desto värre blir effekten på våra nerver. En mängd dåliga känslor, konstant nervös spänning och bristande distans till problem har en negativ inverkan på vårt fysiska och psykiska välbefinnande, bestämmer vårt beteende och förstör våra relationer med andra.

Pure Mente Dream On är tack vare sin intelligent utvecklade sammansättning och högkvalitativa komponenter ett effektivt svar på höga stressnivåer och bristande förmåga att tämja negativa känslor. Formulan verkar på flera olika sätt för att ge oss inre balans både under dagen och på natten när vi sover.

Hur Pure Mente Dream On fungerar:

 • motverkar stress, hjälper till att upprätthålla den inre balansen även i svåra och mycket nervösa situationer,
 • hjälper dig att somna snabbt, ökar sömnkvaliteten,
 • lugnar nerverna, minskar spänningar,
 • stöder nervsystemet, motverkar mental trötthet,
 • reglerar humöret,
 • slappnar av,
 • förbättrar sinnets arbete.
 Pure Mente Dream On

BESTÄLLA REN MENTE DRÖM PÅ NU

Pure Mente Dream On kapslar – sammansättning

I kampen mot stress och försämring av det mentala tillståndet fungerar preparat där flera olika aktiva substanser som kompletterar varandra och intensifierar sina effekter ingår mycket bra.

I detta avseende är Pure Mente Dream On utmärkt. Den innehåller så många som 7 extrakt från värdefulla medicinalväxter (inklusive ledande örter som används i ayurvedisk medicin). Kompositionen av tillägget är berikad med vitaminer som är värdefulla för hjärnans arbete och för den allmänna kroppens revitalisering.

De aktiva ingredienserna i Pure Mente Dream On kapslarna är:

Melissa

Även om citronmeliss har en gynnsam effekt på nervsystemet och är främst känd för det, är det värt att veta att den också har ett antal andra positiva effekter på kroppen.

Citronmeliss lindrar spänningar, minskar ångest och rädsla, lugnar nerverna, hjälper till att fritt komma in i ett tillstånd av avslappning och koppla bort vardagsproblem. Den bekämpar irritabilitet och överdriven agitation och skapar inre frid. Melissa är mycket värdefull för personer som klagar på problem med att somna och dålig sömnkvalitet.

När det gäller andra egenskaper stöder citronmeliss levern, förbättrar matsmältningen, hjälper till att normalisera blodtrycket, bekämpar arytmi. Den har antiinflammatoriska, antivirala och antibakteriella effekter och är bra vid sjukdomar i luftvägarna. Den lindrar huvudvärk och menstruationssmärta, stöder kampen mot förkylningar.

Ashwagandha (standardiserad för vitanolid-innehåll)

Ashwagandha är ett av de viktigaste och mest värdefulla naturläkemedlen som används inom österländsk medicin. Den är bra för att bekämpa en mängd olika sjukdomar. Den har en mycket positiv effekt på psyket och ökar den allmänna vitaliteten.

När vi använder ashwagandha är vi mer vitala, mer motståndskraftiga, vår kropp är starkare och dess arbete är effektivare. Ashwagandha hjälper vid fertilitetsproblem och låg libido, hormonella störningar, sjukdomar i andningsvägarna, diabetes, leversjukdomar, reumatism och ledvärk. Det förbättrar immuniteten, minskar risken för cancer och bromsar åldrandet.

Ashwagandha har en mångsidig positiv effekt på hjärnans funktion. Det förbättrar koncentrationen och minnet, förbättrar snabbheten och effektiviteten i tankeprocesserna. Den stöder oss vid ansträngning och motverkar mental trötthet. Den skyddar neuronerna och reglerar utsöndringen av neurotransmittorer, vilket har en positiv effekt på humöret och den inre balansen .

Enligt många åsikter öppnar ashwagandha sinnet och gör det lättare att vidga de mentala horisonterna. En annan viktig aspekt av denna mirakelväxt är minskningen av stress, spänning, ångest, neurotiska och depressiva störningar, samt förebyggande av sömnlöshet och stöd för hälsosam, djup sömn.

Småbladig Bacopa (standardiserad för innehåll av bacosider)

Liksom ashwagandha är småbladig bacopa (Bacopa monnieri, brahmi) en av de medicinalväxter som ofta används i traditionell indisk medicin. Det stöder hälsan på flera olika sätt, bland annat: skyddar levern, har antiepileptiska, diastoliska och smärtstillande effekter, motverkar sömnlöshet, stödjer hjärt- och kärlsystemetkardiovaskulärt system, skyddar hjärtat, minskar inflammation, ökar immuniteten, hjälper till att bekämpa skadliga mikroorganismer och har antioxidativa egenskaper.

En av de viktigaste egenskaperna hos bacopa är att den förbättrar nervsystemets funktion och har en positiv effekt på mentala funktioner. Bacopa ger vid långvarig användning utmärkta resultat när det gäller att förbättra minnet och koncentrationen. Växten ökar den mentala potentialen och förbättrar samtidigt vårt välbefinnande.

Bacopa är en värdefull adaptogen. Det sänker nivåerna av stresshormonet kortisol i kroppen och ökar vår motståndskraft mot stressfaktorer. Det leder till ökade nivåer av dopamin och serotonin, förbättrar humöret, minskar ångest, avskaffar nervösa spänningar, slappnar av och förbättrar sömnkvaliteten. Den har antidepressiva egenskaper, stärker psyket och främjar inre harmoni.

Humle

Humle är en källa till lupulin – ett ämne som försvagar hjärnbarkens funktion och hämmar mottagandet av yttre stimuli till nervsystemet. Detta innebär att den lugnar, dämpar ångest och rädsla, eliminerar nervositet och irritabilitet.

På grund av sina egenskaper är humle utmärkt för nervositet, kronisk stress, spänningar som ofta följer med oss, depressiva störningar och sömnproblem. När det gäller att återställa djup och hälsosam sömn och snabbt och lätt somna är humle en av de mest effektiva örterna.

Rhodiola rosea

Rhodiola rosea är en annan ingrediens i Pure Mente Dream On-kapslarna som har en adaptogen effekt och förbättrar kroppens förmåga att anpassa sig till svåra, stressiga förhållanden. Rhodiola rosea gör det möjligt för oss att hålla ett större avstånd till vad som händer i vår omgivning. Om vi hamnar i en stressig och spänd situation kan vi lättare anpassa oss till den. Vår kropp reagerar inte med nervositet och stress, vi skapar inga dåliga känslor, utan förblir lugna och i inre balans.

Rhodiola rosea har också nootropa effekter – den ökar den mentala effektiviteten, gör oss mer motståndskraftiga mot mentala ansträngningar, ökar koncentrationsnivån och förbättrar minnesprocessen.

Kanel från Ceylon

Kanelträdet från Ceylon har en positiv inverkan på hela organismen och hjälper till att eliminera många sjukdomar. Den vitaliserarkroppen, stöder vävnadsregenerering, hjälper till att sänka kolesterol- och blodsockernivåerna, påskyndar ämnesomsättningen och underlättar minskningen av överdrivna kilon. Det är också ett vapen mot bakterier, virus och svampar. Den bekämpar infektioner, förkylningar och inflammationer.

Eftersom den innehåller många antioxidanter bromsar den åldrandeprocessen och minskar risken för cancer. Kanel har också en positiv inverkan på hjärnans arbete. Den förbättrar den mentala effektiviteten, lugnar nerverna och förbättrar humöret.

Melatonin

Melatonin är en sömnspecialist. Den reglerar vår dygnsrytm, påskyndar insomningen, hjälper till att lätt komma in i djupsömn, motverkar fenomen som att vakna under natten, ytlig sömn, sömnbrist, för tidigt uppvaknande och oförmåga att somna om.

Dessutom stöder melatonin kroppens regenerering under sömnen och gör att vi vaknar upp och känner oss fräscha, fulla av energi och helt utvilade. Tack vare melatonin kan vi reglera vår sömn, vilket leder till mer vitalitet och en bättre känsla av välbefinnande under hela dagen.

C-vitamin, niacin, riboflavin

Den sista ingrediensen i Pure Mente Dream On är en uppsättning vitaminer som minskar känslan av trötthet och utmattning. Vitamin C stärker dessutom organismen och stöder immunförsvaret, niacin och riboflavin har en positiv effekt på psykologiska funktioner, reglerar nervsystemets funktion, bidrar till att minska stress och spänningar och är till hjälp vid mental utmattning.

Pure Mente Dream On – universalmedel mot stress, dålig mental kondition och sömnproblem

 Pure Mente Dream On kapslar

Pure Mente Dream On-kapslarnas många effekter gör preparatet användbart för alla som vill förbättra sömnkvaliteten, bekämpa stress och återfå ett gott nervöst tillstånd.

Effekten av regelbunden användning av Pure Mente Dream On är först och främst en immunisering mot stress. Vi klarar stressiga och spända situationer bättre, vårt sinne fungerar bättre och vi har ständigt ett inre lugn.

Vi känner oss inte längre mentalt belastade, vi är avslappnade och nöjda. Detta bidrar till ökad produktivitet i arbetet, lättare att utföra uppgifter, ökad motivation och vilja att handla samt en allmänt förbättrad livskvalitet.

Andra områden där preparatet verkar är: reparation av sömn- och vakenhetscykler, minskning av ångest, irritabilitet och rastlöshet, förbättring av humöret, eliminering av humörstörningar, minskning av fenomenet med överdriven överseende med känslor.

Pure Mente Dream On – yttranden

Adaptogena multikomponentpreparat av god kvalitet får i allmänhet mycket beröm av kunderna. Pure Mente Dream On-tillägget saknar inte heller positiv feedback. Den är mycket bra, särskilt eftersom dess sammansättning är unik och passar perfekt för människor som är stressade, har sömnproblem och är i behov av stort mentalt stöd.

Enligt många åsikter är Pure Mente Dream On en av de bästa adaptogenerna på marknaden. Majoriteten av användarna har märkt att alla psykiska problem har försvunnit efter långvarig användning. Många kunder påpekar att de efter Pure Mente Dream On äntligen kände hur det var att vara på gott humör och vara mentalt vältränad.

Du kan köpa Pure Mente Dream On på tillverkarens webbplats, som du når genom att klicka här.

 Pure Mente Dream On kapslar

BESTÄLLA RENMENTE DRÖM PÅ NU

Källor:

 • https://www.healthline.com/nutrition/rhodiola-rosea
 • https://www.healthline.com/nutrition/bacopa-monnieri-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/melatonin-and-sleep
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/318407
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/lemon-balm-uses

Category: Hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin