Revamin Lash zaawansowane serum do rzęs 1

Revamin Lash – avancerat fransserum. Bli ägare till stormen med långa fransar!

Om du undrar hur du kan försköna dina ögon och ge din look en ny dimension, ska du uppmärksamma Revamin Lash, som är ett avancerat serum för ögonfransar med hög effektivitet och kraftfullhet. Kosmetiken är en gruva av näringsämnen och stärkande ämnen. Ägare av svaga, tunna ögonfransar kommer säkert också att vara intresserade av att Revamin Lash innehåller en speciell ingrediens som stöder hårcellsreproduktion, tack vare vilken den dynamiskt stimulerar tillväxten av nya ögonfransar.

Revamin Lash – ovärderligt hjälpmedel för trötta ögonfransar som saknar uttryck

Ögonfransar är enviktig del av ögonramen, de ger djup åt utseendet och framhäver vår attraktionskraft. Tyvärr är de flesta kvinnor inte nöjda med utseendet på sina ögonfransar, antingen på grund av att de är försvagade, förlorade eller oklara. För kort, för tunn i strukturen, för mycket gallring, för lätt, för magert, för lite karaktär…

När vi vill ge våra fransar ett vackrare utseende försöker vi maskera deras brister genom att använda mascaror, sätta på falska fransar, gå på förlängningsbehandling hos en kosmetolog eller använda huskurer eller köpta balsam. Var och en av dessa metoder har sina för- och nackdelar. Samtidigt har Revamin Lash praktiskt taget bara fördelar, eftersom den på ett naturligt, icke-invasivt, men ändå djupt och mycket effektivt sätt ger fransarna en omfattande vitalisering och leder till att dussintals nya hårstrån uppstår.

Revamin Lash ögonfransserum

Läs också: Kost för hår och ögonfransar

Ögonfransar – en skönhetsfaktor och samtidigt en extremt användbar biologisk del av huden.

Ögonfransar är ett så kallat bihang i huden som har en skyddande funktion för ögat. Det finns vanligtvis 150-250 ögonfransar på övre ögonlocket och 50-150 på nedre ögonlocket. Ögonfranslängden varierar, men oftast varierar den runt 8-10 mm upptill och 6-8 mm nedtill.

När det gäller strukturen skiljer sig ögonfransarna inte från håret på huvudet – de bildas av epidermala celler keratiniserade fibrer med hög elasticitet. De är inbäddade i hårsäckar, utrustade med en lök, rot och stam. De är förbundna med huden genom en papilla som förser fransarna med näring. Cirka 90 % av ögonfransarna består av proteiner – keratin och melanin – och resterande 10 % av vatten. Melanin bestämmer färgen på våra fransar – ju mer melanin det finns, desto mörkare är de.

Ögon med långa, tjocka ögonfransar

Varför fick vi ögonfransar av naturen? Deras uppgift är att skydda ögonen mot smuts, damm, sand, insekter och andra ogynnsamma faktorer. Ögonfransarna har också till uppgift att avlägsna smuts och onödiga partiklar som på något sätt hamnat i ögat.

I den moderna civilisationen är ögonfransarnas roll inte begränsad till att skydda ögat och fånga upp smuts. De har också en dekorativ funktion idag, särskilt för damer. De är den del av ansiktet som vi betonar och stylar oftast. Tyvärr har många kvinnor inte möjlighet att ge sina fransar det uttryck de skulle vilja ha. De hindras av att fransarna är i dåligt skick – det är svårt att skapa ögonfransar i XXL-storlek av ömtåliga, känsliga hårstrån.

Även om det finns mascaroramar på marknaden som kan ge bra resultat, både när det gäller att förlänga och förtjocka ögonfransarna, är sminkningarna alltid bara tillfälliga. Efter att ha tagit bort kosmetikan blir fransarna återigen tunna, sparsamma och inte särskilt uttrycksfulla. Dessutom försvagar den ständiga användningen av tunga mascaror de naturliga fransarna, vilket försämrar deras allmänna tillstånd ytterligare.

Så hur kan du försköna dina fransar? Det är bäst att leta efter en sådan metod som gör det möjligt för oss att regenerera våra fransar på djupet och stimulera deras tillväxt. Tack vare detta kommer våra fransar alltid att vara spektakulära, även utan ytterligare applicering av mascara. En sådan metod är Revamin Lash.

Revamin Lash

Vad utmärker Revamin Lash?

 • Bekväm användning – vi använder produkten hemma, appliceringen tar ett ögonblick, vi behöver inte spendera tid på skönhetssalonger.
 • Säker användning – produkten består endast av naturliga, testade ingredienser utan negativa biverkningar. Den är helt säker för våra ögonfransar, vilket man inte kan säga om förlängnings- och förtjockningsbehandlingar som försvagar och förstör ögonfransarna.
 • Helt hundra procent uppfyller kvinnors förväntningar – produkten träffar perfekt smaken hos kvinnor som inte gillar konstgjorda, överdrivna effekter som ges av ögonfransar som klistras fast, utan de värdesätter naturliga, och samtidigt tydligt betonade, tjocka och långa fransar.
 • Komplex verkan, vård från A till Z – ett preparat är en rik blandning av aktiva ingredienser som ger avancerad vård till ögonfransarna – från att stimulera förökningen av nya hårceller, genom att stärka och ge näring, till att korrigera deras struktur och förbättra deras utseende.

Revamin Lash – produktens sammansättning. Ett komplex av 9 aktiva ämnen är en lösning på problem med ögonfransar.

Det finns många faktorer som försvagar ögonfransarna och påverkar deras struktur och utseende negativt, de vanligaste är följande

 • felaktig vård (ingen smink, för aggressiva ansiktsrengöringsmedel och föråldrad kosmetika),
 • ögonfransförlängningar och förtjockningsbehandlingar eller självbehandling för att applicera ögonfransar,
 • felaktig användning av en ögonfransböjare,
 • kontinuerlig, intensiv användning av mascara, pennor och eyeliners,
 • ohälsosam och näringsfattig kost,
 • ofta gnugga ögonen,
 • ofta vistas på rökiga, dammiga platser, i smog.

Ibland kan vi också ha glesa, tunna ögonfransar utan stark färg som är en medfödd egenskap. Men oavsett om våra ögonfransar har försvagats och förlorat sin kondition på grund av yttre faktorer, kost, behandlingar eller sjukdomar, eller om de bara är känsliga och inte särskilt synliga av naturen, kan vi med hjälp av Revamin Lash ge dem en ny kvalitet och definitivt öka deras volym.

Revamin Lash

De aktiva ingredienserna i Revamin Lash är:

 • Biotinoyl Tripeptide-1 – en ingrediens som har en forskningsbevisad stärkande effekt och stimulerar ny hårväxt. Vid regelbunden användning leder det till synlig förtjockning och förlängning av ögonfransarna. Vid kraftigt försvagade ögonfransar förhindrar den också förlust av ögonfransar och förbättrar deras struktur. Tripeptidmolekyler stöder aktivt tillväxten av nya ögonfransar – de stimulerar mikrocirkulationen i folliklarna, ökar multiplikationen av nya hårceller och underlättar hårets förankring i huden.
 • Zinc PCA – visar mycket hög aktivitet i kampen mot defekter i både hår och hud. Återställer styrka och vitalitet till försvagat hår, stimulerar ögonfransarnas tillväxt, förbättrar strukturen på ögonfransarna från rötter till toppar. Zink förhindrar också för tidig förlust av ögonfransar och förlänger deras livslängd. Den gör ögonfransarna vackrare, tjockare och friskare.
 • Biotin – gör ögonfransarna starkare och mindre benägna att skadas och falla ut. Förbättrar fransarnas struktur och utseende. Det påskyndar tillväxten av nya hårstrån och hjälper oss att få tjockare fransar snabbare.
 • Koffein – har antioxidativa egenskaper, stimulerar regenerationsprocesser och skyddar hud och hår mot åldrande och skador. Dessutom stimulerar koffein hudens mikrocirkulation i ögat, vilket gör att lökarna får bättre näring och därmed växer fransarna snabbare, blir starkare, tjockare, har en jämnare, glansigare struktur och finare färg.
 • Arginin – ger fransar och hud optimal fuktnivå, stärker lipidbarriären, skyddar fransarna från skador, lindrar irritation på ögonlock och fransraden, stimulerar återställandet av svaga och skadade fransar.
 • Panthenol – hjälper sköra och ömtåliga ögonfransar att återfå en sund och stark struktur, gör dem mer flexibla och ger en hög grad av återfuktning. Lindrar irritationer, jämnar ut fransarnas yta, ger dem vitalitet och glans.
 • Glycerin – regenererar och ger näring till fransarna, ökar deras motståndskraft mot skadliga faktorer. Ger fransarna rätt nivå av smörjning och fukt. Förbättrar fransarnas utseende på ett heltäckande sätt – ger flexibilitet, glans och volym.
 • Natriumhyaluronat – återfuktar ögonfransarna kraftigt, gör dem mer flexibla, förhindrar brott, ger vitalitet och klarhet. Den stärker lökarna och stödjer förnyelsen av försvagade och glesa ögonfransar.
 • Urea – stärker ögonfransarnas naturliga försvarsbarriär, återfuktar, stimulerar regenerationsprocesser. Jämnar ut och ger glans åt fransarna.

Revamin Lash – massor av fördelar för fransar i en liten flaska

Revamin Lash

Revamin Lash är ett ledande serum för ögonfransar på marknaden. Hög koncentration av aktiva ingredienser, multi-task-verkan, avancerad produktionsteknik, perfekt absorption av aktiva substanser och omedelbar integrering med hårets strukturer – tack vare dessa egenskaper uppfyller produkten användarnas förväntningar.

När det är värt att ta till Revamin Lash:

 • Om vi av naturen har korta, glesa, tunna ögonfransar och vill öka deras volym och framhäva detta element i ögat, men utan att behöva fortsätta intensivt måla ögonfransar eller sätta på konstgjorda ögonfransar.
 • Om våra ögonfransar av någon anledning har blivit förstörda, tunna och vi letar efter en produkt av god kvalitet för att rädda och återuppbygga dem.
 • Om vi dagligen använder mycket ögonmakeup eller om vi ofta vistas i förhållanden som är skadliga för ögonfransarna (t.ex. i starkt solbelysta, förorenade eller rökiga miljöer) och vi vill stärka ögonfransarnas skyddande barriär på ett profylaktiskt sätt.
 • Om vi hittills har förlängt ögonfransarna hos en kosmetolog, men vi vill inte försvaga och förstöra våra fransar längre, så föredrar vi att byta till serum för hemmabruk.
 • Om vi tycker att våra ögonfransar skulle kunna bli fylligare och längre och därför letar efter ett riktigt bra ögonfransbalsam.

De 10 fördelar som vi får genom att använda Revamin Lash regelbundet:

 • förlängning,
 • förtjockning,
 • glans,
 • hydrering och smörjning,
 • skydd,
 • hämning av håravfall,
 • förbättra färgen,
 • förbättrar hårets struktur – slätar ut, gör det mer flexibelt, lyfter, förtjockar,
 • djupgående regenerering och näring,
 • snabbare och intensivare tillväxt av nytt hår.

Revamin Lash – yttranden

Ögonfransbalsam Revamin Lash

I många kommentarer och åsikter om Revamin Lash kan man läsa att produkten ger en betydande förbättring av ögonfransarnas volym och bekämpar alla brister i ögonfransarna, såsom: förlust, sprödhet, matthet, överdriven torrhet, brist på glans, ljusa, grå och inte särskilt tydliga ögonfransar. Produkten är lovordad av kvinnor som vill regenerera och stärka sina fransar, liksom av dem som vill ha längre, tjockare och tjockare fransar.

Enligt många åsikter uppfyller Revamin Lash både vård- och förskönande funktioner till 100 %. Dessutom är den mycket behaglig att använda, absorberas snabbt, irriterar inte, är effektiv och håller länge. Användarna framhåller att de äntligen fick naturligt tjocka och vackra ögonfransar, som tidigare var intetsägande och nästan omärkliga.

För vissa kvinnor har Revamin Lash serum blivit en livlina för skadade fransar, för andra är det ett sätt att öka sin attraktionskraft och förbättra ögonens skönhet.

Revamin Lash – hur använder man serumet?

Varje morgon och kväll applicerar du en liten mängd serum på hela den nedre och övre fransraden. Kom ihåg att skaka flaskan före användning.

När kommer jag att se effekterna? Vi måste komma ihåg att ögonfransar aldrig förnyas eller växer tillbaka över en natt, det tar tid. Revamin Lash har dock en hög verkningshastighet och hög effektivitet – de första resultaten kan observeras redan efter 2-3 veckor. Maximalt resultat uppnås med en behandling som pågår i tre månader.

Klicka här och gå till den officiella Revamin Lash-webbplatsendär du kan beställa produkten på ett säkert sätt. Om du bestämmer dig för att köpa mer än ett paket får du följande attraktiv rabatt!

www.revaminlash.se

Revamin Lash zaawansowane serum do rzęs

Källor:

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin