Revamin Stretch Mark pro 06 1

Revamin Stretch Mark – en rik kräm som reducerar bristningar och aktiverar hudens förnyelse.

Revamin Stretch Mark är svaret på en hudbrist som ofta får oss att känna oss oattraktiva och skämmas över vår kropp. Det är sträckmärken, som är ärrliknande linjer som bildas när huden sträcks ut. Problemet drabbar både kvinnor och män, men är särskilt obehagligt och irriterande för kvinnor. Alla kvinnor vill ha en slät och vacker kropp och sträckmärken förstör tyvärr denna effekt, särskilt om de är väldefinierade och tydligt synliga. Revamin Stretch Mark har dykt upp på marknaden – en mycket koncentrerad kräm som innehåller ett brett spektrum av näringsämnen som hjälper till att reducera bristningar och stimulera en omfattande hudförnyelse.

Sträckmärken – en hudfel som förstör effekten av en fin kropp. Varifrån kommer sträckmärken?

Sträckmärken är en hudfel som gör att många människor, främst kvinnor, tappar sömnen. Det är ett problem som är mycket besvärligt, eftersom det är svårt att utrota. Kampen mot bristningar liknar vanligtvis en kamp mot ärr – den är långvarig, krävande och tyvärr oftast bara lite effektiv eller ineffektiv.

Den nyligen lanserade Revamin Stretch Mark-krämen visar dock att kampen mot bristningar inte behöver vara förlorad. Ingredienserna i detta avancerade preparat stimulerar förnyelse av hudvävnad, vilket gör att lesionerna ser ytligare ut och återställer hudens enhetliga struktur och fina, friska utseende.

 Revamin Stretch Mark Stretch Mark Cream

Varifrån kommer egentligen sträckmärken? Dessa fula band på huden bildas som en följd av förändringar i silhuetten. De är närmare bestämt en ”bieffekt” av tillväxten av enskilda vävnader, främst fettvävnad och mer sällan muskel- och benvävnad. När vävnaderna växer intensivt sträcker sig huden kraftigt och överskrider sin elasticitetsgräns, och kollagenfibrerna som utgör dess struktur bryts delvis.

Stretchmarker uppstår oftast i följande fall:

 • under graviditeten (när fostrets utveckling gör att huden i buken sträcker sig kraftigt och att brösten växer på grund av hormonella förändringar),
 • hos personer som går upp i vikt i snabb takt (den snabba tillväxten av fettvävnad leder till att huden runt höfter, skinkor, mage och lår expanderar och stramas alltmer, för att slutligen på vissa ställen förlora sin kontinuerliga, enhetliga struktur),
 • hos personer som snabbt får muskelmassa (en mer sällsynt situation, men också möjlig – som ett resultat av ökad styrketräning, ofta i kombination med tillägg av preparat för att stimulera muskeltillväxt, överdriven sträckning av huden och bildning av sträckmärken),
 • hos personer med hormonella problem,
 • hos tonåringar under puberteten (snabb, snabb kroppstillväxt under tonåren kan leda till ökad hudsträckning och bristningar – oftast på knän, vader och lår),
 • hos unga kvinnor (på grund av snabb brösttillväxt).

Hur man utrotar sträckmärken – behandlingar eller preparat för hemmabruk?

 Sträckmärken på lår och skinkor

Av de ovan nämnda fallen är de vanligaste sträckmärkena under graviditeten och sträckmärken som orsakas av en kraftig viktökning. De är vanligtvis mycket synliga och drar till sig mycket uppmärksamhet, och därför är de en källa till irritation och missnöje med sin kropp för många kvinnor.

Ett sätt att minska bristningar är de behandlingar som erbjuds av många kliniker för estetisk medicin. De består av cyklisk laserbestrålning eller exponering av huden för elektromagnetiska radiofrekventa vågor. Mikronålsbehandling och dermabrasion utförs också.

På grund av den höga kostnaden för behandlingarna, behovet av att upprepa dem och bristen på tid för att besöka operationer och kliniker föredrar de flesta kvinnor mer prisvärda och bekväma sätt att behandla bristningar, nämligen de som kan användas hemma.

En av dessa är denna Revamin Stretch Mark-rika kräm för bristningar, som utmärker sig genom sin kraftfulla sammansättning och intensiva verkan på den drabbade hudvävnaden.

 Revamin Stretch Mark

Hur ser bristningar ut och hur förändras de med tiden?

Sträckmärkena har formen av antingen längre parallella linjer eller kortare, mindre regelbundna strimmor på hudens yta. Även om bristningar inte orsakas av trauma utan av hormonella eller metaboliska svängningar i kroppen är de i princip en typ av ärr och ser ut som sådana. Färska och äldre bristningar skiljer sig från varandra i färg och konsistens. Vi kan urskilja två huvudfaser i bildandet av bristningar:

 • Inflammatorisk fas (röda eller lila bristningar) – detta är det första steget i bildandet av bristningar. Ärren är synligt röda eller blåaktiga, svullna och upphöjda. De åtföljs ofta av en obehaglig sveda, klåda eller klåda. Denna fas varar vanligtvis flera månader.
 • Atrofisk fas, ärrfas (vita bristningar) – under denna fas bleknar bristningarna och blir mindre. Svullnad, inflammation och klåda försvinner. Sträckmärken är vita, grova, lätt konkava ärr.

De vanligaste platserna för bristningar är: låren, skinkorna, buken och brösten. Något mer sällan förekommer de i närheten av armar, axlar och rygg. Oavsett var på kroppen vi har fått sträckmärken, av vilken anledning och med vilken intensitet, hjälper Revamin Stretch Mark-preparatet oss att rekonstruera huden och minska de befintliga ärren.

Intressant nog har produkten också en förebyggande effekt, den gör huden mer motståndskraftig och elastisk och skyddar oss därmed mot återkommande bristningar.

Ett specialistpreparat Revamin Stretch Mark, hur man kan bli av med bristningar utan att lämna hemmet?

 Revamin Stretch Mark

Revamin Stretch Mark är en kräm baserad på de mest värdefulla vegetabiliska oljorna med starka regenererande egenskaper. Den har en utmärkt konsistens, sprider sig väl över huden och absorberas perfekt. Den är dubbelverkande – å ena sidan arbetar den för att återfå hudens ursprungliga, ostörda struktur och minskar hudskador, å andra sidan förbättrar den dess elasticitet och skyddar den mot ytterligare negativa förändringar.

Revamin är baserad på högkvalitativa växtoljor som är kända för sin utmärkta effekt på hudens tillstånd. Ingredienserna uppvisar ett antal egenskaper som vår hud verkligen behöver och som gör det möjligt för den att återuppbygga sig helt och hållet.

Dessa inkluderar egenskaper som:

 • smörjning,
 • återfuktande,
 • skydda mot skadliga faktorer,
 • bromsa hudens åldrandeprocess,
 • stärker kollagen- och elastinfibrerna,
 • tränger djupt in i huden och förbättrar dess struktur, sammanhållning och elasticitet,
 • lugnar och minskar hudskador, stimulerar regenerativa processer,
 • förbättra hudfärgen,
 • förser huden med lättupptagliga essentiella vitaminer, mineraler och omättade fettsyror.

Ett brett spektrum av värdefulla egenskaper, ett målinriktat urval av ingredienser, en hög koncentration av bioaktiva ämnen – det råder ingen tvekan om att Revamin har utvecklats av experter och är det optimala valet om du vill unna dig en effektiv behandling för att reducera bristningar, men utan att behöva besöka skönhetssalonger och kliniker, i ditt eget hem.

Revamin Stretch Mark – formulering

Krämer mot bristningar som finns på marknaden har vanligtvis mycket begränsade formler och kan därför inte vara lika komplexa och potenta som Revamin Stretch Mark, som är en exceptionellt rik blandning av biologiska substanser. Detta gör den ännu mer värd vår uppmärksamhet om du letar efter en produkt som inte bara fungerar effektivt utan också snabbt.

Låt oss se vilka ingredienser Revamin innehåller:

 • Aloe leaf juice – återfuktar och ger näring till huden. Den bromsar upp hudens åldrandeprocesser och tar dessutom några år iväg. Den lugnar och lindrar irritation, bekämpar inflammation och eliminerar hudskador. Den påskyndar epidermal regenerering och sårläkning, stimulerar regenereringsprocessen och hjälper till att återställa hudens felfria struktur.
 • Avokadoolja – en komponent som är mycket användbar för att återuppbygga huden och återställa en vacker, frisk och ung look. Den är rik på värdefulla ämnen för huden: vitaminer, antioxidanter, fytosteroler, omega-syror 3, 6 och 9. Den ger huden näring, skyddar mot vattenförlust och stärker skyddsbarriären mot skadliga faktorer. Samtidigt stimulerar den hudens förnyelseprocess, ökar dess elasticitet, minskar bristningar och hjälper till att återställa en jämn och slät hudstruktur.
 • Aprikoskärnolja – intensivt återfuktar huden, stöder exfolieringsprocessen av skadade, onödiga fragment av epidermis. Reducerar bristningar och eliminerar andra förändringar i huden, återställer dess smidighet och silkeslenhet. Den hjälper också till att snabbt och effektivt bekämpa hudinflammation. Uppstramar, förbättrar spänningen, vitaliserar och förskönar huden.
 • E-vitamin – en mycket stark antioxidant som avsevärt bromsar hudens åldrandeprocess. Samtidigt som den tar hand om hudens unga utseende stimulerar den regenerativa processer och eliminerar oattraktiva hudfel som t.ex. bristningar, ärr, fläckar, fläckar, fläckar och missfärgningar. Den ljusar upp huden och återställer dess fina, enhetliga färg. Den återfuktar, smörjer och bekämpar inflammation. Uppstramar och stramar upp huden, ökar dess elasticitet.
 • C-vitamin – stimulerar produktionen av hudens grundläggande byggsten, dvs. kollagen, och bidrar därmed till att förbättra hudens struktur. Liksom E-vitamin är C-vitamin också en stark antioxidant som hämmar hudens åldrande. Den bekämpar jordbruksradikaler som skadar hudcellerna, har upplyftande egenskaper, eliminerar missfärgningar, bristningar och andra hudförändringar. Hjälper till att få en yngre, mer vital hud.
 • Reparationskomposition av växtoljor – är en utmärkt finish till kompositionen av Revamin Stretch Mark. Kompositionen innehåller flera oljor som uppskattas av kosmetologer och dermatologer och som har en intensiv regenererande effekt på huden.

Revamin Stretch Mark – hur man använder preparatet och vilka effekter kan man uppnå?

 Revamin streckmärken kräm

Revamin Stretch Mark ska appliceras 2 gånger om dagen. Applicera krämen på det drabbade området och gnugga in försiktigt med cirkulära rörelser. För bästa resultat bör du använda produkten regelbundet i minst 3-4 veckor. Den exakta längden på behandlingen beror dock på intensiteten och volymen av bristningar.

Effekter av Revamin Stretch Mark:

 • en synlig minskning av synligheten av bristningar,
 • snabbare regenerering av hudvävnad,
 • Intensifierad kollagensyntes, förbättrad hudkvalitet,
 • Utjämning av huden, minskning av synligheten av bristningar, suddigare konturer och jämnare hudtoner,
 • ökad elasticitet i huden,
 • ger huden näring, stramar upp och föryngrar den,
 • återfuktning och smörjning av huden, för att bibehålla rätt nivå av återfuktning och hudton,
 • eliminera inflammation,
 • öka hudens motståndskraft mot ytterligare bildning av sträckmärken och andra negativa förändringar.

Revamin Stretch Mark – yttranden

Produkten har fått positiva recensioner från användarna. Den är ofta rankad som nummer 1 bland huskurer mot bristningar.

Fullständig tillfredsställelse med köpet, snabb återgång till en fin hud utan fläckar, återfå en känsla av att den egna kroppen är attraktiv – detta är de vanligaste kommentarerna till Revamin Stretch Mark. Recensioner på Internet tyder på att Revamin är mycket bättre än konkurrerande produkter.

Kunderna anser att Revamin är en kvalitetsmässigt mycket bättre produkt än andra medel mot bristningar. Den reducerar synligt bristningar och lämnar huden utmärkt närd, förnyad, fast och smidig.

När den vanliga salvan med två eller tre ingredienser för bristningar inte kan göra mycket, visar sig Revamin vara en effektiv expert på hudreparation. Enligt många recensioner är Revamin Stretch Mark det bästa botemedlet mot bristningar för kvinnor som vill ta itu med problemet på egen hand utan att behöva anlita skönhetsvårdare eller estetiska läkare.

Klicka och besök Revamin Stretch Mark-tillverkarens webbplats, där du kan läsa mer om produkten och beställa den.

 Revamin streckmärken kräm

Källor:

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin