Depositphotos 1741295 s 2019

Serum för ansiktet – ranking av de bästa kosmetikaprodukterna för intensiv hudförnyelse och vitalisering

Serum ansiktsserum är alltmer eftertraktat av både yngre och äldre kvinnor. För kvinnor med mogen hud är ansiktsserum ett sätt att föryngra och ge huden näring på djupet, och för kvinnor i 30-40-årsåldern är de ett sätt att bromsa åldrandet och eliminera mindre ojämnheter. Ansiktsserum har en viktig fördel – tack vare den höga koncentrationen av aktiva ingredienser har de en snabb och intensiv effekt för att förbättra hudens struktur och tillstånd. Vi presenterar en ranking av ansiktsserum, som inkluderar de bästa kosmetika med den mest intressanta sammansättningen. Här hittar varje kvinna elixiret för en vacker hy för sig själv.

Serum för ansikte – ranking

Letar du efter ett sätt att föryngra, vitalisera och förbättra din hy? Kolla in vår rankning av de bästa ansiktsserumen. Vid urvalet beaktades följande kriterier: preparatets sammansättning, verksamhetens omfattning, enskilda ämnens effektivitet, effektivitet, preparatets pris- och kvalitetsförhållande samt åsikter från både kunder och kosmetikaexperter.

Plats 1 – Eleverenew Avancerad Serum Anti-Ageing

 Serum för ansiktet Eleverenew

Det bästa sättet att stoppa tiden och förnya din hy? Svaret är Eleverenew. Detta avancerade anti-ageing-serum är utformat för att arbeta på alla fronter i kampen för en vacker hy. Den återfuktar, regenererar, ger näring, jämnar ut hudtonen, minskar rynkor och förbättrar hudens kvalitet på ett omfattande sätt. Preparatet är utrustat med en rik sammansättning av aktiva substanser, vilket gör att det uppfyller behoven hos även den mest krävande huden.

Eleverenew är ett elixir för vitalitet, fasthet och jämnhet i huden med enhetlig och strålande färg. Kosmetiken kan användas oavsett ålder och hudtyp. Tack vare den applicerade formeln anpassar den sig perfekt till huden och stimulerar intensivt reparationsprocesserna. Effektiviteten hos Eleverenew beror på aktiva substanser som:

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är en viktig komponent i ett effektivt ansiktsserum. Det är en komponent som finns naturligt i vår hud. Det är den som ger huden fukt och elasticitet. Tyvärr blir den allt mindre när vi åldras. När hyaluronsyran sjunker minskar hudens förmåga att binda och behålla vatten. Som en följd av detta blir huden torrare och mer benägen att bilda rynkor.

Den mycket biotillgängliga hyaluronsyran i Eleverenew är en utmärkt metod för att fylla på hyaluronsyran i huden och därmed öka hudens fuktnivå, öka regenerationen, förbättra hudens volym och fylla ut rynkor. Med varje applicering ökar koncentrationen av hyaluronsyra gradvis och vår hy blir yngre. Ingrediensen har också skyddande egenskaper.

Natriumhyaluronat

Förutom ren hyaluronsyra innehåller Eleverenew-serumet även natriumhyaluronat, som är ett derivat av hyaluronsyra och en av de viktigaste beståndsdelarna i hudens struktur (det binder samman elastin- och kollagenfibrer). Natriumhyaluronat som ingår i Eleverenew har förutom att komplettera hudförluster och jämna ut rynkor även antiinflammatoriska, skyddande och revitaliserande egenskaper. Den minskar missfärgningar, återfuktar och förhindrar vattenförlust från epidermis.

Panthenol

Panthenol tränger in i djupare hudlager där den stimulerar regenerationsprocesser. Den ger huden näring på djupet och ger den ett friskare utseende. Den bekämpar också aktivt inflammationer och bakterier, lindrar irritationer, minskar eksem och andra hudförändringar. Förebygger överdriven vattenförlust, reparerar mikroskador i huden och normaliserar dess struktur.

Intensivt vitaminkomplex

En sammansättning av vitaminerna A, E och F är motgiftet mot en dåligt näringspåverkad, trött hud som behöver föryngras. Den ökar syrehalten i huden och eliminerar gifter och fria radikaler som bidrar till att försämra hudbilden och påskynda åldrandeprocesser. Tack vare vitaminkomplexet är vår hud bättre skyddad mot skadliga faktorer och får dessutom en stor dos av näringsämnen, vilket gör att den får bättre kvalitet.

Vitamin A stimulerar förnyelsen av epidermal cellförnyelse och normaliserar hudtonen. F-vitamin förnyar huden och säkerställer en lämplig nivå av fetthet och återfuktning av huden. E-vitamin (känt som ungdomens vitamin) gör huden mjukare, mer elastisk, förhindrar vattenförlust och skyddar hudcellerna mot skador och åldrande.

Retinol palmitinsyraester (Retinyl Palmitate)

Retinyl Palmitate är en värdefull ingrediens som motverkar åldrande och reglerar huden. Den stimulerar kollagenproduktionen, ökar spridningen av hudceller, ökar elasticiteten och förbättrar hudtonen. Den skyddar den korrekta exfolieringsprocessen av överhuden, reglerar talgproduktionen, bekämpar missfärgningar, ljusar upp hudfärgen, gör hudfärgen enhetlig, mjuk, slät och fräsch.

Som du kan se är serumets aktiva ingredienser Eleverenew utför en hel rad uppgifter som gör att vår hud definitivt får bättre kvalitet. Med regelbunden användning förbättras strukturen, tonen och volymen. Förluster i huden, som gjort att vi ser allt mer avancerade ut i åldrarna, minskar. Genom att applicera serumet får vi dessutom ett osynligt men effektivt skyddande lager och en generös portion återfuktning.

Serum Eleverenew kan användas i alla åldrar och för alla hudtyper. Förutom sin kraftfulla sammansättning har Eleverenew en hudvänlig och väl absorberad konsistens. Kosmetiken lämnar ingen fet film och är en perfekt bas för smink. Den reducerar ojämnheter, vårdar, ljusar upp och förskönar, vilket gör att vi ser mer strålande och attraktiva ut.

Hur Eleverenew fungerar:

 • föryngrar huden och förhindrar åldrandeprocessen,
 • gör huden mer elastisk, fastare och slätare,
 • minskar rynkor, förbättrar hudtonen,
 • minskar missfärgningar, förbättrar och förenhetligar hudtonen,
 • bekämpar inflammation,
 • vitaliserar, ger näring och förskönar huden,
 • skyddar mot irritation,
 • återfuktar grundligt.

DU KAN BESTÄLLA ELEVERENEW HÄR

Plats 2 – Sesderma Atpses

 Sesderma Atpses ansiktsserum

Serum ansiktsserum är en avancerad formula som är utformad för att ge energi till ansiktets hudceller och på så sätt motverka fotoåldrande. Formulan är baserad på ATP-liposomer, vars roll är att stimulera cirkulationen i huden och aktivera kollagensyntesen. Tack vare liposomerna stimuleras cellförnyelsen, vår hud blir gradvis fastare, strålande och vitalare. Preparatet ska appliceras på rengjord hud på morgonen eller kvällen (eller både morgon och kväll).

Kompositionen av Sesderma Atpses innehåller bland annat: ATP-liposomer, ribose, syre, hyaluronsyra, ergothionein, niacinamid, NAD++. Serum är också berikad med aktivt C-vitamin. Tack vare den rika sammansättningen av ingredienser uppfyller Sesderma Atpses ansiktsserum flera uppgifter samtidigt:

 • Den syresätter, ger näring och förnyar,
 • minskar rynkor,
 • företag, utjämnar,
 • återfuktar,
 • motverkar effekten av grå och trött hy, ger en friskare nyans, ger lyster,
 • skyddar mot påverkan av skadliga faktorer.

Kolla också: Serum för ögonbryn – ranking

Plats 3 – Senelle Serum Revitaliserande

 Senelle Serum för ansikte

Serum anti-rynk Senelle är en injektion av närande och regenererande ämnen som hjälper till att bromsa hudens åldrandeprocess. Produkten hjälper också tråkig, skadad och livlös hud att återfå ett friskt utseende och förenhetligar dess färg, vilket påverkar ansiktets attraktivitet positivt. Serum Senelle kombinerar aktivt C-vitamin och naturliga extrakt med vårdande och reparerande egenskaper.

C-vitaminet i Senelle-serumet stödjer produktionen av kollagen och fördröjer därmed åldrandet. Den har också en upplyftande och vitaliserande effekt. Stoechiol bidrar till att minska rynkor och öka hudens elasticitet och tonus. Oléoactif® DIAM och Oléoactif® Pomegranate ger huden näring och fukt och stöder regenereringsprocessen. Växtoljor skyddar huden mot ogynnsamma faktorer.

Plats 4 – Koi Serum Biophasic

 Koi Serum ansiktsbehandling

Varumärket Koi Cosmetics erbjuder ett intressant tvåfaspreparat avsett för intensiv ansiktsvård, nämligen ett fuktserum och ett närande serum i ett. Produkten består av två separata lager – olja (från avokado, morot och havtorn) och vatten (från kakaoplommonextrakt och hyaluronsyra). När flaskan skakas, förenas skikten till en homogen helhet och det är i denna form som produkten är redo att appliceras i ansiktet.

Serum Biphasic Koi Cosmetics är en universell kosmetisk hudvårdsprodukt med flera funktioner. Den kan användas i stället för en nattkräm. Den förbättrar hudens struktur, förser den med värdefulla näringsämnen, skyddar mot överdriven vattenförlust och påskyndar sårläkning samt försvinner eksem och mindre hudfel. Stimulerar regenereringsprocessen, stramar upp, förbättrar hudtonen, ljusar upp, minskar rynkor och fina linjer. Lämnar en fet film på huden efter applicering och förstärker dess försvarsbarriär. Skyddar mot skadlig UV-strålning och fria radikaler. Ger huden en fin gyllene nyans efter applicering.

Plats 5 – Dr Irena Eris Serum Anti-Wrinkle

 Serum ansiktsalgoritm

Algorithm är en speciell föryngrande dag- och nattbehandling i form av en lätt formula med en mild, icke-fet textur. Fördelen med kosmetika är dess höga koncentration av aktiva ingredienser och snabba effekter. Direkt efter applicering blir vår hud silkeslen, mjuk, fräsch och vitaliserad. Vid längre användning kan vi räkna med att hudens tillstånd förbättras – rynkorna minskar, hudens totala fuktnivå, elasticitet och tonalitet ökar, ansiktet får ett yngre utseende.

Serum Algorithm är främst avsedd för mogen hud. Produktens huvudsakliga aktiva ingrediens är speciella algmolekyler Undaria Pinnatifida som stimulerar hudens förnyelseprocesser och i slutändan leder till en förbättring av hudens sammansättning och kvalitet.

Kolla också: Ranking av ögonfransbalsam

Serum för ansiktet – ditt sätt att stoppa tiden

 leende kvinna

Vilket ansiktsserum ska jag välja? En som svarar på din huds verkliga behov och som effektivt förstärker effekten av den ansiktskräm du använder varje dag. För hyperpigmentering hjälper ett serum med uppljusande och utjämnande egenskaper. Ett serum som ger ljusare hud är motgiftet mot grå och trött hud. Om du har torr hud är ett fuktserum med hyaluronsyra en optimal lösning för dig.

Men om din hy behöver en mångfacetterad vård är det värt att välja ett serum som kan göra flera saker samtidigt och reducera alla hudbrister.

Serumets kvalitet är en annan viktig fråga att ta hänsyn till. De bästa produkterna är avancerade, från en hylla av högre kvalitet. De ger bättre resultat än billigare kosmetika med enklare formler och är framför allt mycket effektivare. Ett serum av god kvalitet håller länge och fungerar nästan från första appliceringen. En förpackning ger din hud mycket mer nytta än flera förpackningar med billig kosmetika med tvivelaktigt innehåll.

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin