woman 1677558 640

Serum för ögonbryn ranking 2021 – Ta reda på vilken produkt som gör det bästa jobbet för att återställa dina ögonbryn!

Hur odlar jag mina ögonbryn? Hur ersätter man tunna, glesa, nästan osynliga ögonbryn med tjocka, starka, uttrycksfulla ögonbryn? Ett ögonbrynsserum av god kvalitet, som förutom att ge näring till rötterna och hårstråna även har effekten att stimulera spridningen av nya hårceller, vilket leder till ökad tillväxt av ögonbrynen, hjälper oss att bygga upp och vitalisera.

Om du letar efter ett bra ögonbrynsserum, ta en titt på vår ranking! Vi har samlat de bästa marknadsförslagen i denna kategori och ger första platsen till det kosmetiska preparatet som är det mest avancerade, modernaste och mest effektiva för att förbättra kvaliteten på ögonbrynen. Andra produkter i rankingen kännetecknas också av god sammansättning och effektiv verkan. Vi bjuder in dig att läsa vidare och välja det ögonbrynsserum som bäst uppfyller dina förväntningar.

Serum för ögonbryn – ranking

Innovation, effektivitet, valuta för pengarna, prestanda, verkningsmekanism, slutresultat, recensioner – det är de kriterier som vi tog hänsyn till när vi valde ut produkter till vår lista. Här är de sex bästa kosmetiska produkterna för förnyelse och vård av ögonbrynen på marknaden:

Plats 1 – Eleverbrow Serum Stimulating Eyebrow Growth (3ml)

 Eleverbrow ögonbrynsserum

Eleverbrow är det mest effektiva sättet att få naturligt vackra, frodiga och starkt definierade ögonbryn utan att behöva använda permanent makeup, henna eller andra behandlingar från en kosmetolog. Eleverbrow är ett avancerat serum och balsam i ett, vilket innebär att det samtidigt uppfyller flera viktiga uppgifter:

 • regenererar och återuppbygger (genom att stimulera tillväxten av nya hårstrån ökar volymen på ögonbrynen, vilket stödjer förnyelsen av tunna och glesa ögonbryn av naturen, liksom ögonbryn som skadats efter överdriven hårborttagning och behandlingar och ögonbryn som försvagats t.ex. på grund av hälsoproblem),
 • ger näring och förskönar (genom att förbättra hårets struktur och fylla det med värdefulla ämnen bidrar det till att förbättra dess utseende).
 • stärker och skyddar mot skador (förebygger håravfall och gör håret mer motståndskraftigt mot negativa faktorer).

Eleverbrow är ett utmärkt alternativ för personer som inte har tid för hembehandlingar eller behandlingar på skönhetssalonger och som söker en kosmetisk produkt som är bekväm att använda och som innehåller reparerande ingredienser. Produkten tar samtidigt hand om våra ögonbryn, återfuktar dem, ger dem glans, får dem att se bättre ut och, vilket är viktigt för ägare av tunna, glesa ögonbryn, stimulerar ny hårväxt och gör de gamla hårstråna tjockare.

Genom att stimulera den regenerativa processen i hårfibrerna korrigerar Eleverbrow luckor och brister i brynstrukturen. Några få strykningar med borsten varje dag hjälper dig att få harmoniska, vackert exponerade och charmiga ögonbryn.

Eleverbrow-serumets effektivitet beror på en rik sammansättning av ämnen som valts ut specifikt för de specifika kraven hos ett så känsligt område i ansiktet som ögonbrynen. De aktiva ingredienserna i kosmetikan inkluderar:

 • Glycerin – har skyddande och vårdande egenskaper, hjälper till att bibehålla en hög nivå av fukt i hud och hår under lång tid.
 • Panthenol – reparerar mikroskador i hårstråna, stimulerar celldelningen, vilket bidrar till att ögonbrynen blir tjockare. Den påskyndar också regenerationen av hud och hår, tränger djupt in i huden och ger den näring, tränger in i håret och reparerar dess struktur inifrån. Stärker ögonbrynen, gör dem tjockare, förhindrar vattenförlust och ger glans. Gör att ögonbrynen ser friskare och mer attraktiva ut.
 • Keratinhydrolysat – vårdar, ger näring och återfuktar ögonbrynen. Lämnar håret slätt, silkeslent och glänsande.
 • Marshmallow – lugnar irritationer, skyddar mot ogynnsamma yttre faktorer, stöder ögonbrynens regenereringsprocess. Dessutom bidrar den till att förbättra utseendet på ögonbrynen, jämna ut dem, ljusa upp dem och återfukta dem.
 • Biotinoyl Tripeptide-1 – en peptid som består av 3 aminosyror, vilket är en extremt värdefull ingrediens för personer som kämpar med tunna och glesa ögonbryn. Det stärker ögonbrynen, blockerar processen för håravfall och stimulerar samtidigt deras tillväxt. Det stimulerar processen för proliferation (multiplikation) av hårbulbceller och hjälper till att förankra håret. Det gör att fler nya hårstrån uppstår, ögonbrynen blir fylligare och tjockare, hårstråna blir starkare, tjockare och längre och har en längre livslängd.

Det bästa ögonbrynsserumet? Du behöver inte leta länge. Att välja Eleverbrow är det bästa sättet att förnya och försköna dina ögonbryn utan professionell behandling. Förutom de utmärkta resultaten av tillämpningen är kosmetikans fördel också dess effektivitet. En flaska räcker för en mycket lång tid, nämligen för en period på två till sex månader (beroende på hur ofta du använder den).

Tillverkaren rekommenderar att man använder serumet dagligen under den första fasen av behandlingen, och efter att ha uppnått tillfredsställande resultat räcker det med att applicera produkten 2-3 gånger i veckan för att bibehålla effekterna.

Eleverbrow är en livlina för skadade och svaga ögonbryn och ett sätt att framhäva och försköna dem utan att använda radikala metoder. Vid regelbunden användning är effekterna av Eleverbrow brynserum synliga redan under den andra veckan! Ögonbrynen blir bättre, de ser bättre närda och friskare ut. Med tiden blir hårstråna tjockare och fler börjar växa. De mest synliga effekterna kan ses efter 10-12 veckors användning.

Det är värt att tillägga att Eleverbrow serum är helt säkert att använda. Kosmetiken har genomgått ett antal laboratorietester. Den irriterar inte och orsakar inga allergiska reaktioner. Den stimulerar dock dynamiskt hårlökarna till tillväxt och ger tydliga effekter som ökar storleken och förbättrar tillståndet på våra ögonbryn.

De mest frekvent nämnda effekterna av regelbunden användning av Eleverbrow:

 • aktiv tillväxt av nya hårstrån, vilket gör det lätt att få fina ögonbryn,
 • förbättrad hårtjocklek,
 • starkare, mindre utfallande ögonbryn,
 • snyggt formade ögonbryn,
 • förlängning av ögonbrynshåren,
 • förtjockning av ögonbrynen,
 • perfekt återfuktade och närande, glänsande ögonbryn,
 • silkeslena, friska ögonbryn,
 • mer regelbundna, disciplinerade ögonbryn,
 • förbättrad färg och uttryck av ögonbrynen, naturlig mörkare färg,
 • perfekt formade ögonbryn utan behov av intensiv målning.

Plats 2 – Nanobrow Intensive Eyebrow Conditioner

 Nanobrow ögonbrynsserum

Nanobrow är ett avancerat balsam för ögonbrynstillväxt med en intressant och varierad sammansättning. Förutom peptid- och aminosyrakomponenter, som bidrar till att förtjocka och förlänga håret, innehåller den också en sammansättning av växtextrakt med stärkande, vårdande och närande egenskaper. Nanobrow är en effektiv och säker kosmetika. Vid långvarig och regelbunden användning ger den tillfredsställande resultat, både när det gäller att minska förlust av ögonbrynen, förbättra volymen, samt vitalisera och förbättra utseendet på ögonbrynen.

Nanobrow fungerar bra på naturligt tunna, tunna och lätta ögonbryn samt på ögonbryn som skadats och blivit tunna till följd av för intensiv eller felaktig hårborttagning eller aggressiva behandlingar.

Några av de aktiva ingredienserna i Nanobrow serumet för bryntillväxt:

 • Sojabönsextrakt och vetegrodsextrakt – naturliga ingredienser som stärker och ger näring åt ögonbrynen och förbättrar deras struktur. De hjälper till att behålla fukten och ger håret glans och mjukhet.
 • Extrakt från Scutellaria baicalensis rot – förbättrar hårets kondition, stimulerar cellregenereringsprocessen, förhindrar för tidigt håravfall, har antiinflammatoriska egenskaper, lindrar irritation.
 • Arginin – stärker rötterna, förhindrar överdrivet håravfall, stimulerar tillväxten av ögonbrynen.
 • Ginseng-extrakt – hämmar ögonbrynsförlust, stärker hårlökar och matris, gör håret tjockare och mer motståndskraftigt.

Plats 3 – Sesderma Seslash Serum Stimulating Eyebrow and Eyelash Growth

Sesderma Seslash Serum

Sesderma Seslash är en intressant kombination av ett ögonfransserum och ett ögonbrynsserum. Den kommer att vara användbar när vi letar efter en universell kosmetika som hjälper oss att vitalisera ögonfransar och ögonbryn samtidigt.

Produkten innehåller ett antal värdefulla aktiva substanser som gör att det känsliga håret i ögonfransar och ögonbryn blir starkare och mer motståndskraftigt mot negativa effekter av yttre faktorer.

Sesderma Seslash främjar djup näring av hårstrukturer och påverkar snabbare tillväxt av ögonfransar och ögonbryn. Serum hjälper oss att uppnå effekten av längre, tjockare fransar och fylligare ögonbryn, när vi naturligt har korta, tunna fransar och glesa, odefinierade ögonbryn. Den ger också stöd när ögonbrynen och ögonfransarna har skadats av felaktig vård.

I Sesderma Seslash sammansättning hittar vi bland annat extrakt från växter som vit mullbär och röd limb, samt peptider, panthenol, hyaluronsyra, sötmandelolja och jojobaolja.

Plats 4 – Revitalash Revitabrow Advanced Eyebrow Growth Stimulating Conditioner

 Revitabrow Advanced ögonbrynsvax för tillväxt av ögonbryn

Revitabrow Advanced är en annan produkt som stimulerar tillväxten av ögonbrynen och förbättrar deras utseende. Med hjälp av ett rikt utbud av aktiva ingredienser hjälper den oss att få en fin ögonram.

Den förbättrar utseendet på ögonbrynen på ett naturligt sätt, förbättrar hårets struktur från rötter till toppar. Återfuktar, fyller på med näringsämnen och stärker ögonbrynen. Det gör håret glansigare, tjockare, tjockare och mörkare, och vårt ansikte blir mer attraktivt.

Revitabrow Advanced hjälper till att återuppbygga ögonbryn som är skadade och trötta av intensivt sminkande. Den kan också användas i situationer där ögonbrynen har förlorat sin kvalitet, blivit svaga och börjat falla ut på grund av nedsatt immunitet, vitaminbrist, naturliga åldrandeprocesser eller användning av för aggressiv kosmetika för sminkborttagning.

Revitaliserande och stärkande egenskaper hos Revitabrow balsam är ansvariga för bland annat: biotin, extrakt av ringblomma, ginseng, peptider, proteiner från vetegroddar, extrakt av kameliaolja.

Plats 5 – Orphica Brow Conditioning Eyebrow Conditioner

 Orphica Brow ögonbrynsserum

Orphica Brow är ett annat anmärkningsvärt ögonbrynsbalsam som är framtaget för kvinnor som kämpar med svaga, tunna, glesa ögonbryn, samt för de damer som, enligt trenderna, vill få fram mer betonade, tjockare, tjockare ögonbryn. De första positiva förändringarna är synliga efter 4 veckors användning och efter 12 veckor kan vi förvänta oss full effekt.

Orphica Brow Conditioner uppfyller flera uppgifter samtidigt, som det anstår en modern kosmetisk produkt: den ger näring åt våra ögonbryn, ger dem glans och starkare färg, ger dem näring och fukt, gör dem bättre arrangerade och snyggare. Produkten stöder också ny hårväxt på de områden av ögonbrynslinjen där hår saknas.

Orphica Brow balsam saknar inte värdefulla ingredienser som peptider, som stimulerar tillväxt, konditionerar och stärker ögonbrynen och ginseng, som stimulerar mikrocirkulationen i huden, främjar bättre näring av hårlökar och gör hårmatrisen starkare.

Plats 6 – Long 4 Lashes Eyebrow Serum Eyebrow Growth Accelerator

 Long 4 Lashes Eyebrow bryn tillväxt accelerator serum

Long 4 Lashes Eyebrow Serum Eyebrow Growth Accelerator är en av de mest populära kosmetika för ögonbryn i det lägre prissegmentet. Den tar hand om våra ögonbryn på ett heltäckande sätt, ger dem en friskare och fylligare look, vitaliserar, stärker färgen och döljer mindre brister. Tack vare aktiva ingredienser som hyaluronsyra och provitamin B5 förbättrar den fuktnivån och jämnar ut ögonbrynen i ett svep, samtidigt som den stödjer deras regenereringsprocess.

Kolla också: Bästa ögonfransbalsam – Ranking

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin