pexels artem podrez 6801215

Stretch Mark Creams: Ranking, Hur kan du regenerera din hud och bli av med bristningar?

Stretchmarker är en av de vanligaste och mest ogillade bristerna i huden. Dessa fula ärrstrimmor, som uppstår på huden vid snabb vävnadstillväxt (t.ex. hos gravida kvinnor eller personer som går upp i vikt), gör att vi förlorar vår attraktionskraft och vårt självförtroende, vi skäms över vår kropp och vill till varje pris dölja denna brist.

När vi letar efter ett botemedel mot bristningar tar vi ibland till professionella behandlingar på skönhetssalonger eller kliniker för estetisk medicin. Denna lösning väljs dock sällan av kvinnor. Det är mycket vanligare att vi vänder oss till specifikationer för självanvändning, t.ex. krämer mot bristningar. Den rangordning som vi presenterar här har skapats på grundval av en detaljerad analys av sammansättningen och verkningsmekanismen hos de befintliga preparaten mot bristningar som finns på marknaden. Man tog också hänsyn till förhållandet mellan prestanda och pris för en viss produkt och till användarnas åsikter. Se rankningen av de bästa krämerna mot bristningar och välj en produkt som förnyar din hud!

Krämer mot bristningar – Ranking

1. Revamin Stretch Mark (150 ml)

 Revamin Stretch Mark kräm mot bristningar

Ledaren i rankingen är Revamin Stretch Mark, en professionell kräm mot bristningar med kraftfulla regenererande egenskaper. Den har en dubbel verkan – å ena sidan förnyar den dynamiskt hudvävnaden, vilket leder till en betydande utjämning av ärr, jämnar ut huden och förenhetligar dess färg, och å andra sidan har den en förebyggande effekt – den gör huden mer flexibel och fast, vilket förhindrar att sträckmärken återkommer i framtiden.

Revamin Stretch Mark kännetecknas av sin rika sammansättning och utmärkta konsistens. Vid applicering tränger preparatet snabbt in i huden, och de högkoncentrerade aktiva substanserna som finns kvar i preparatet börjar kraftigt stimulera hudens återuppbyggnadsprocesser. Resultatet? Systematiskt försvinnande av bristningar och vitalisering och föryngring av huden.

Revamin Stretch Mark-krämens formula består av naturliga ingredienser med hög bioaktivitet som gör att huden med bristningar gradvis återfår sin mjuka struktur. Vilka egenskaper har de enskilda ingredienserna i Revamin Stretch Mark?

  • Aloe leaf juice – har starka regenerativa egenskaper, bromsar hudens åldrandeprocess, lugnar inflammationer, stimulerar bildandet av nya kollagen- och elastinfibrer, stimulerar vattenbindningsprocessen i epidermis och förser hudcellerna med värdefulla näringsämnen. Tack vare dessa egenskaper förbättrar den avsevärt hudens utseende och struktur.
  • Avokadoolja – ger huden en hög grad av återfuktning, ger näring och återuppbygger huden, ökar hudens elasticitet, jämnar ut och förbättrar hudtonen.
  • Aprikoskärnolja – föryngrar huden, ökar dess fasthet och elasticitet, stimulerar hudens förnyelse på ställen där den har lidit skada, på så sätt hjälper den oss att återfå en sammanhängande, enhetlig och slät hudstruktur.
  • E-vitamin – en kraftfull antioxidant som främjar effektiv cellförnyelse och skyddar hudvävnaden mot åldrande och skador. E-vitamin ser också till att huden är ordentligt oljad och återfuktad, vilket gör att den ser bättre ut och fungerar bättre.
  • C-vitamin – en stark antioxidant med skyddande och förnyande egenskaper. Den stimulerar syntesen av kollagen, vilket förbättrar hudens tillstånd. C-vitamin tar också hand om hudtonen – det ljusar upp missfärgningar, förenhetligar nyansen och får huden att se frisk och vital ut.
  • En intensiv sammansättning av vegetabiliska oljor – säkerställer en hög nivå av återfuktning och smörjning, skyddar mot skador, förhindrar förlust av hudton och elasticitet, stramar upp, reducerar bristningar, slätar ut och föryngrar.

Den fungerar effektivt och snabbt, reducerar synligt bristningar, regenererar på djupet, stramar upp, ökar hudtonen, gör huden mer elastisk, ger ny kvalitet åt huden. Tack vare den höga effekten av aktiva substanser och deras perfekta kombination ger den bättre resultat än konkurrerande produkter. Revamin Stretch Mark är den klara vinnaren bland huskurer mot bristningar.

Revamin Stretch Mark reducerar bristningar på bröst, lår, skinkor, mage, armar och rygg. Den bekämpar effektivt överviktiga sträckmärken och sträckmärken under graviditeten. Det eliminerar också bristningar som orsakas av snabb tillväxt av muskelmassa vid träning. Den skyddar, stärker och ökar hudens sammanhållning och densitet, vilket skyddar den från överdriven sträckning och ytterligare bristningar.

Du kan beställa Revamin Stretch Mark här

2. Thalgo Stretch Mark Cream (150 ml)

 Thalgo Stretch Mark Cream

Thalgo Stretch Mark Cream är en vårdande och regenererande kräm som tack vare sin intensiva formula minskar synligheten av bristningar, förbättrar hudens kondition på ett omfattande sätt och hämmar processen för ytterligare bristningar. Den har också antioxidativa egenskaper som gör huden mer motståndskraftig mot åldrande, förlust av fasthet och negativ påverkan från yttre faktorer.

Thalgo Stretch Mark Cream-formeln är skapad av naturliga ingredienser som gör att kosmetiken passar alla hudtyper, även överkänslig hud. De viktigaste aktiva substanserna är havsglykoprotein och fänkålsextrakt, som är ansvariga för preparatets regenererande egenskaper. Kompositionen innehåller också värdefulla växtoljor – druv- och macadamiaolja, som gör att huden blir bättre återfuktad och smidig, mer motståndskraftig mot sträckningar och slätare.

3. Strialys Stretch Mark Cream (100 ml)

 Strialys Stretch Mark Cream

Strialys Stretch Mark Cream är ett koncentrerat serum med regenererande, stärkande och utjämnande egenskaper. Tack vare att det finns komponenter som stimulerar blodcirkulationen förbättrar kosmetiken nivån av cell- och vävnadsnäring och förbättrar hudens tillstånd på ett omfattande sätt.

Strialys Stretch Mark Cream är en rik sammansättning av naturliga ingredienser, som t.ex. Ruscus spinensis-extrakt, silkesproteiner, Spleenwort-extrakt och ginseng.) Produkten är utformad för alla hudtyper, inklusive allergiska och mycket känsliga hudtyper.

När vår hud av någon anledning har utsatts för intensivt töjande och kollagenfibrerna därför har slitits sönder, vilket har lett till att det uppstått bristningar (t.ex. hos gravida kvinnor, personer som genomgår en intensiv tillväxtspurt, personer som har ökat i vikt eller muskelmassa), stöder Strialys-krämen vävnadsregenerering och minskar synligheten av fula ärr. Specificiteten har också en stark återfuktande effekt, så den kan vara mycket användbar vid vård av torr och mycket torr hud.

4. Lierac Phytolastil Serum Stretch Mark Corrector (75 ml)

 Lierac Phytolastil serum korrigerar bristningar

LieracPhytolastil Stretch Mark Corrective Serum är en dermokosmetisk produkt med en hög koncentration av aktiva substanser. 84 % av det specifika innehållet består av en speciellt framtagen växtkomposition som stimulerar hudcellerna att producera kollagen och elastin. Tack vare denna egenskap kan vår hud återuppbyggas mer effektivt, få en bättre täthet, fasthet och elasticitet, och bristningar och andra ärr blir mindre synliga.

Lierac Phytolastil korrigerar också hudtonen. Huden får en mer homogen och hälsosammare nyans. Missfärgningar och andra mindre brister försvinner.

5. Sylveco Moisturising Stretch Mark Lotion (300 ml)

Sylveco är ett fint, lätt balsam för bristningar som kombinerar vårdande och regenererande egenskaper. Den återfuktar och smörjer huden, bekämpar oegentligheter som torrhet, ojämnheter och ojämna, osunda färger. Kosmetiken hjälper också huden med bristningar att se snyggare ut, minskar synligheten av ärr, förhindrar slapphet, förlust av elasticitet och korrekt hudton.

Sylveco balsam innehåller betulin och lakritsextrakt som stärker kollagenfibrerna och förhindrar att de bryts sönder.

6. Elancyl Stretch Mark Cream (150 ml)

  Elancyl Stretch Mark Cream

Den här gången är det dags för en kosmetika som främst är avsedd för gravida kvinnor. Elancyl Stretch Mark Cream hjälper blivande mammor att ta bättre hand om sin hud, ger den näring, ökar dess elasticitet och gör den motståndskraftig mot bildandet av utbredda, fula bristningar. Den minskar också utseendet på tidigare bildade bristningar.

Elancyl kan användas från och med den fjärde graviditetsmånaden. Krämen är formulerad med essentiell safflorolja och E-vitamin.

7. Pharmaceris M Foliacti Stretch Mark Prevention Cream (150 ml)

 Pharmaceris M Foliacti kräm mot bristningar

Pharmaceris M Foliacti är en kräm som förebygger bristningar och som är avsedd för personer som utsätts för stark vävnadstillväxt och därmed för intensivt sträckande av huden och därmed bildande av bristningar. Den är användbar för gravida kvinnor, personer som tränar styrka och ökar sin muskulatur samt tonåringar under snabb tillväxt.

Pharmaceris M Foliacti förbättrar hudens elasticitet och minskar känsligheten för bristningar, minskar mikroskador, ger näring och förhindrar vattenförlust. Formulan innehåller regenererande folsyra och fuktgivande, mjukgörande och skyddande bomullsolja.

8. Mustela Stretch Mark Cream (150 ml)

 Mustela Stretch Mark Cream

Mustela Stretch Mark Cream vårdar vår hud och stärker dess naturliga försvarsbarriär mot skador. Kosmetiken rekommenderas särskilt för gravida kvinnor som riskerar att få bristningar, slapphet och förlust av hudens elasticitet efter förlossningen.

Tack vare en rik sammansättning av aktiva ingredienser, inklusive sheasmör, bivax och avokadopeptider, har preparatet ett antal värdefulla egenskaper: det återfuktar, stärker hudens struktur, stramar upp, minskar risken för bristningar och lindrar redan befintliga ärr.

9. Ziaja Mamma Mia (270 ml)

 Ziaja Mamma Mia

Ziaja Mamma Mia är en kosmetika mot bristningar som är utformad för gravida kvinnor och personer med snabb viktökning. Produkten har skyddande, stärkande och elastiska egenskaper. Den gör kollagen- och elastinfibrerna starkare och minskar synligheten av bristningar. Den ger också näring, fräschar upp, vitaliserar huden och bekämpar mindre ojämnheter.

Ziaja Mamma Mia innehåller bland annat extrakt av Centella Asiatica, panthenol och sheasmör.

Källor:

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin