Whitify Strips 16 1

Whitify Strips – effektiv tandblekningsaktivator i form av praktiska remsor

Whitify Strips är nästa produkt i Whitify-familjen av produkter för tandblekning i hemmet. Efter en grundligt rengörande tandkräm med aktivt kol och det avancerade tandblekningssystemet med LED-brickan är det dags för en lösning som är extremt enkel att använda och ändå effektiv, nämligen Whitify Strips-blekningsremsorna. Tack vare den teknik som används och en speciell kombination av aktiva ingredienser förtjänar Whitify Strips att kallas ledande på marknaden för remsor som återställer snövita leenden, både när det gäller effektivitet och säkerhet vid användning.

Ett prisvärt och enkelt sätt att få ett vackrare leende

Depositphotos 28262865 s 2019 213x300 2

Tittar du i spegeln och i stället för ett attraktivt, vitt leende ser du långt ifrån perfekta tänder med en oattraktiv grå eller gulaktig nyans? Funderar du på professionell tandblekning på kontoret, men det ligger utanför din plånboks räckvidd? Det är bra att veta att du inte är dömd till fula tänder, även om du inte har råd med dyra tandbehandlingar.

Det finns moderna metoder för att bleka tänderna hemma som är värda att använda, särskilt om du av ekonomiska eller andra skäl inte vill gå till tandläkaren. Intressant nog förbättras produkter av den här typen ständigt och strävar efter nyare och nyare teknik. Många av dem som för närvarande säljs kan redan skryta med mycket hög effektivitet. En av dessa marknadspärlor i kategorin produkter för hemförbättring av tandestetik är Whitify Strips.

Whitify Strips – blekningsremsor med maximal effekt och problemfri användning

Det finns olika metoder för att bleka tänderna hemma – mer eller mindre effektiva, mer eller mindre bekväma i användningen, mer eller mindre hållbara. Dessutom är inte alla metoder optimala för alla, så marknaden erbjuder ett brett utbud av produkter i denna kategori för att uppfylla alla förväntningar.

Bland de mest populära sätten att bleka tänderna hemma kan vi nämna:

 • blekningspastor – utformade för praktiska personer som föredrar en universell produkt i stället för flera olika produkter – både för daglig rengöring av tänderna och för blekning,
 • blekningssystem med en bricka utrustad med LED-lampan – för dem som är intresserade av tekniska nyheter och föredrar avancerade blekningsmetoder,
 • Tandblekningsmedel för emalj – för dem som vill förbättra tändernas estetik på ett skonsamt sätt och samtidigt ge dem extra skydd,
 • vitare remsor – för dem som söker en effektiv, effektiv och samtidigt bekväm och lättanvänd metod för att bleka tänderna.
 Tandblekningsremsor Whitify Strips

Om någon förespråkar den sistnämnda metoden bör han eller hon uppmärksamma marknadsnyheten, dvs. Whitify Strips.

Dessa remsor är baserade på en sammansättning av två mycket aktiva ingredienser som gör att emaljen ljusnar snabbt och tydligt. Tillverkaren försäkrar att vi på bara en vecka kan bleka tänderna med några toner, och veckan därpå med ytterligare några toner.

Någon kanske frågar – om remsorna arbetar så intensivt, är de då inte farliga för våra tänder? Det visar sig att de inte är det. De aktiva ingredienserna verkar starkt för att ljusa upp och ta bort missfärgningar, men orsakar inga skador, irriterar inte tandköttet och lämnar inte efter sig den biverkan (som är vanlig för andra produkter av denna typ) att försvaga emaljen eller öka tandkänsligheten.

Behandlingen med Whitify Strips pågår i 14 dagar. Så många påsar med remsor hittar du i produktförpackningen. Det finns 2 remsor i en påse – en för de nedre tänderna och en för de övre tänderna. Förutom remsorna hittar du i lådan också en speciell skala som visar olika nyanser av tänderna, vilket är användbart för att följa upp hur blekningen fortskrider.

Användningen av Whitify Strips är extremt enkel och problemfri. Sätt bara remsorna på dina rengjorda tänder (en på toppen och en på botten), bär dem i 30 minuter, ta sedan bort dem, borsta tänderna och skölj munnen ordentligt.

BESTÄLL WHITIFY-REMSOR NU

Whitify Strips – formel baserad på avancerade ingredienser

 Whitify Strips blekningsremsor

En stor fördel med Whitify Strips är den bekväma användningen. Remsorna har en behaglig mintdoft, är lätta att applicera, anpassar sig väl till tandbågarnas och tändernas individuella anatomiska form och stör inte användningen.

Detta är dock bara början på fördelarna med denna produkt. Den viktigaste fördelen med Whitify-remsor är deras effektivitet tack vare deras goda sammansättning.

Formulan för den gel som remsorna är indränkta i är baserad på två aktiva substanser, till exempel:

 • Natriumhydroxid – en ingrediens som används på tandläkarmottagningar och som har starka blekningsegenskaper. Den optimalt valda koncentrationen gör det möjligt att uppnå utmärkta blekningseffekter samtidigt som säkerheten för tänderna bibehålls. Den reppar eller försvagar inte emaljen och skadar inte dess yta.
 • Natriumbikarbonat – en ingrediens som perfekt kompletterar effekten av produktens andra aktiva substans. Den gör inte bara tänderna ljusare, avlägsnar avlagringar och fläckar utan förstärker också natriumhydroxidens ljusare effekt. Således kan denna komposition anses vara en duo av maximal effektivitet när det gäller tandblekning hemma.

Whitify Strips – varför och när är det värt att använda det?

Whitify Strips är ett enkelt och prisvärt sätt att göra dig själv mer attraktiv, förbättra din image och få självförtroende och direkthet i kontakten med andra människor. Personer som kämpar med grå, beige eller gulaktiga tänder är ofta missnöjda med sig själva och känner sig inte bra med sig själva. Deras sociala och ibland även professionella relationer blir lidande.

Med hjälp av Whitify Strips på bara några få eller flera dagar (beroende på dina tänders tillstånd) kommer vi att bli av med de ihållande defekterna i emaljen, och på så sätt kommer vi att befria oss från förlägenhet, komplex, och även återfå gott humör, spontanitet, mod och vilja att prata med människor och le.

Vem kan dra nytta av Whitify Strips-behandlingen?

 • Personer som vill ersätta mörka eller gula tänder med rent vita tänder.
 • Personer som röker cigaretter, ofta dricker kaffe, juice eller andra färgande drycker eller ofta äter mörka frukter och grönsaker har svårt att få bort avlagringar och missfärgningar på emaljen.
 • Personer som söker den perfekta balansen mellan kvalitet och pris på en blekningsprodukt.
 • Personer som söker ett bra alternativ till tidskrävande och dyra blekningsbehandlingar hos tandläkaren.

De viktigaste fördelarna med Whitify Strips blekningsremsor:

 • Långvariga resultat (effekterna håller i sig några eller flera månader beroende på tändernas skick och individuella förutsättningar). Detta är mer än vad konkurrerande produkter erbjuder.
 • Bra kvalitet till en låg kostnad.
 • Effektivitet även vid svårborttagbara och långvariga missfärgningar och anlöningar.
 • Snabba resultat – till och med några toner ljusare tänder på några dagar.

Whitify Strips – yttranden

 Whitify Strips tandblekning remsor

Whitify Strips-remsorna har tagits emot väl av kunderna, vilket framgår av positiva kommentarer, produktens ökande popularitet och ett ökande antal sålda enheter.

Enligt många åsikter är Whitify Strips överlägsen många konkurrerande produkter på grund av den snabbare processen för vitalisering av emaljen och de längre varaktiga effekterna. Redan efter en eller två dagar kan du se att dina tänder är vitare. Det blir bara bättre under de följande dagarna.

Kunderna uppskattar också de praktiska aspekterna av Whitify Strips-behandlingen. De åsikter som finns på webben gäller framför allt bärkomforten – man känner inte av dem när man bär dem, de klämmer inte, irriterar inte och är tandköttsvänliga. Du kan tillbringa en halvtimme med bandet på dig och fokusera på din valda aktivitet, t.ex. läsa, utan att vänta otåligt på att du äntligen ska kunna ta av dig bandet.

En annan ofta nämnd styrka med Whitify Strips är bristen på biverkningar. Remsorna är inte aggressiva, de orsakar inte tandkänslighet, smärta, skadar emaljen eller irriterar tandköttet. Många påpekar att detta är en mycket viktig fördel med produkten, som andra remsor tyvärr inte har.

För många personer med känsliga tänder och tandkött är detta den produkt som uppfyller deras behov. Whitify Strips rekommenderas av rökare, kaffe- och teälskare. Med dessa remsor kan de äntligen glömma fula plack för alltid.

BESTÄLL WHITIFY SYSTEM NU

 Whitify Strips

Se även andra produkter i Whitify-familjen:

 • Whitify System
 • Whitify Carbon

Källor:

 • https://www.healthline.com/health/do-whitening-strips-work
 • https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24929591/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29056186/

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin