Zinamax pro 06 1

Zinamax – unika kapslar för att bekämpa blemmor och andra hudfel

Zinamax är en avancerad formulering och kapslar som är utformade för personer med problematisk hud. Preparatet bekämpar effektivt blemmor, minskar talgutsöndringen och förbättrar hudens struktur och utseende. Kompositionen är baserad på laktoferrin, en unik typ av protein med en stark antibakteriell effekt som normaliserar och minskar hudförändringar. Den innehåller också en rad värdefulla extrakt, vitaminer och mineraler. Zinamax är ett extremt effektivt sätt att rengöra huden i ansiktet grundligt, oavsett ålder, typ och orsaker till ojämnheter.

Zinamax – en mångsidig och effektiv metod för flera hudproblem

 Zinamax

Zinamax är kapslar med flera element med hög biotillgänglighet och kraftfulla bioaktiva effekter.

Preparatet leder till en radikal, systematisk hudrengöring, stimulerar hudens regenerationsprocesser, påskyndar läkningen av sår och hudförändringar och ger en injektion av värdefulla näringsämnen. Med ett ord återställer den mjukhet och ett friskt, vackert utseende till problematisk hud!

Idag klagar allt fler människor i alla åldrar på olika hudproblem. De vanligaste av dessa är:

 • akne,
 • ständigt förnyade infektioner och inflammationer som bidrar till bildandet av fläckar och försämring av hudens struktur,
 • ökad sekretion av talg (sebum) som leder till täppta porer, bildning av ojämnheter, pormaskar och blemmor och bidrar till överdriven fetthet i T-zonen och glans,
 • Otillräcklig hudhydrering som leder till torrhet och ökad tendens till rynkbildning,
 • hyperpigmentering, vaskulära spindelådror, hudkänslighet.
 En kvinna tittar på sin hy genom ett förstoringsglas.

Orsakerna till hudproblem kan variera, men oftast är de kopplade till en ohälsosam livsstil och dålig hudvård.

Orsakerna till hudproblem är oftast

 • förorening av den miljö vi lever i,
 • ohälsosam mat, som allt oftare ersätter hemlagad mat,
 • överdriven användning av stimulantia,
 • Felaktig hudvård (t.ex. dåligt valda kosmetikaprodukter, otillräcklig rengöring, ingen smink etc.),
 • ansamling av gifter i kroppen,
 • hormonella problem,
 • långa inomhusvistelser och brist på motion utomhus, vilket leder till otillräcklig syretillförsel i huden.

Oavsett typ av problem och orsakerna till dess uppkomst kan Zinamax vara till hjälp vid alla typer av hudproblem. Detta beror på dess noggrant utvecklade formel och multidirektionella effekter. Den innehåller laktoferrin, ett ämne med kända antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper som också normaliserar hela kroppens funktion.

 Zinamax

Zinamax innehåller också ingredienser som stimulerar kollagenproduktionen, föryngrar, förnyar och ger näring åt huden, till exempel nypon, och avgiftande ämnen som befriar hudvävnaden från gifter, till exempel nässlor.

Allt detta gör Zinamax till ett kraftfullt stöd för problematisk hud och ett recept för att se bra ut.

BESTÄLLA ZINAMAX NU

Zinamax sammansättning och effekter

Laktoferrin

Den specifika produktens grundbeståndsdel är laktoferrin, ett multifunktionellt protein som produceras av epitelceller i slemhinnor och som bland annat finns i däggdjursmjölk.

Den mest karakteristiska egenskapen hos laktoferrin är dess förmåga att reversibelt binda järnjoner, vilket har en betydande inverkan på ett antal fysiologiska processer. Detta unika protein bekämpar effektivt bakterier, inklusive de som orsakar hudinfektioner, och har antivirala, svampdödande och till och med, enligt vissa studier, cancerbekämpande egenskaper.

Dessa egenskaper, liksom det faktum att laktoferrin effektivt hämmar tillväxten av grampositiva bakterier, beror på dess förmåga att binda järnjoner, som är nödvändiga för de flesta bakteriers liv, och därmed förhindra deras tillväxt. Det har också visat sig att detta ämne stärker det medfödda och förvärvade immunförsvaret och förbättrar hela organismens tillstånd. Det är inte utan anledning som medicinen länge har betonat vikten av att amma barn för deras utveckling och även för deras hälsa som vuxna.

Dessa obestridliga egenskaper hos laktoferrin har lett till att det används i stor utsträckning inom många branscher, t.ex. livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsindustrin. Dess närvaro i sammansättningen av Zinamax gör att detta preparat avsevärt minskar symptomen på alla inflammatoriska tillstånd i huden.

Viola tricolor

Wild pansy, en välkänd pansy, är en annan naturlig ingrediens i produkten, oersättlig vid hudproblem. Den kan användas för att behandla akne samt eksem, impetigo och seborrhoea.

Violens blad används i stor utsträckning vid tillverkning av vårdkosmetika eftersom de innehåller värdefulla kemiska föreningar, bioflavonoider, slem, mineralsalter, C-vitamin och organiska syror.

Fältpansar har inte bara antiinflammatoriska egenskaper, utan avgiftar och rengör även huden och läker skador. Dessutom förseglar och förstärker den blodkärlens väggar och underlättar upptagningen av C-vitamin.

Nyponsextrakt

Nyponens fantastiska krafter är välkända. Tack vare dess innehåll av karoten, quercetin och C-vitamin har den extremt positiva effekter på huden, så pass mycket att den till och med anses kunna blockera melanomcellernas tillväxt. Vildros stimulerar kollagenproduktionen, ger näring och ljusare hud, förnyar och jämnar ut hudtonen och, särskilt viktigt i det här fallet, minskar avsevärt antalet blemmor.

Nässlor

Nässelbladsextrakt, vars fördelar är kända sedan länge, bidrar i samarbete med andra ingredienser i preparatet i hög grad till att bekämpa ogynnsamma hudfenomen.

Den är känd för sina rengörande och antibakteriella egenskaper, rik på vitaminer och mikroelement och är ett effektivt verktyg för att bekämpa olika dermatologiska tillstånd – akne, abscesser, finnar, överflödigt talg. Den har en antiinflammatorisk effekt och förbättrar också ämnesomsättningen.

Förutom de nämnda ämnena innehåller Zinamax också:

 • förnyar och återfuktar huden inifrån, extrakt från Guineaolja (EVNolMaxTM),
 • intensivt regenererande Centella Asiatica bladextrakt (Centellin®),
 • vitamin- och mineralkomplex som tar hand om hudens korrekta struktur och funktion.

Det är också värt att nämna svartpepparfruktextraktet som stöder absorptionen av andra aktiva ämnen i preparatet, samt stöder processen för hudrengöring och ökar immuniteten.

Zinamax – effekter av regelbunden användning

 Zinamax

Mycket tyder på att denna extremt intressanta produkt med flera ingredienser kan vara till stor hjälp för personer som kämpar med hudproblem i form av finnar, pormaskar, akne, överdrivet talg och inflammation. En förutsättning för effektivitet är naturligtvis att preparatet används regelbundet. Om du är systematisk kommer du säkert att uppnå de förväntade resultaten snabbt.

De mest frekventa effekterna av behandling med Zinamax:

 • Förbättring av hudens struktur och utseende,
 • återfuktar huden på djupet,
 • en tydlig minskning av talgutsöndringen,
 • djuprengöring av huden,
 • lindrar inflammatoriska tillstånd,
 • regenerering och näring, minskning av äldre ärr och skador,
 • Minskning av befintliga blemmor, rodnad, pormaskar och andra ojämnheter.

Zinamax – användarrecensioner

Kommentarer från personer som har börjat använda Zinamax bekräftar överväldigande den goda kvaliteten och den höga effektiviteten hos den specifika produkten. Enligt många åsikter är Zinamax effektivt när det används regelbundet för att lindra symtom och i vissa fall helt eliminera hudproblem. Internetanvändarna betonar också den synliga förbättringen av hudens allmänna tillstånd och utseende, särskilt effekten av näring, rengöring, återställande av jämnhet och återfuktning.

Intressant nog gäller de positiva resultaten personer av olika kön och åldrar, vilket visar att Zinamax är användbart i princip under alla omständigheter.

 Zinamax Acne Tabletter

BESTÄLLA ZINAMAX NU

Förutom Zinamax, hur kan jag annars ta hand om min problematiska hud?

Vi drömmer alla om en vacker och strålande hy, men det är inte alla som har det. Det är självklart att ansiktets hud måste tas om hand, särskilt om den orsakar problem. Grundprinciperna för hudvård verkar självklara, men vi kommer inte alltid ihåg dem.

Hudens tillstånd beror i hög grad på vår kost och livsstil. Vi vet mycket väl att överarbete, sömnbrist, brist på frisk luft och en kost som är fattig på vitaminer, mineraler och goda syror omedelbart syns i ansiktet. Att ta hand om huden innebär därför att ge den rätt näring inifrån och leva en hälsosam livsstil.

Men en ordentlig hudvård är inte mindre viktig och består av följande:

 • Ta bort smink dagligen och rengör huden noggrant – om du lämnar sminket otvättat över natten täpper det till porerna och hindrar huden från att andas, vilket främjar finnar och inflammationer.
 • Återfukta regelbundet – huden behöver vatten, oavsett vilken typ av hud den är. Vi bör också återfukta fet hud, hud som är känslig för irritation och även hud med skador. Du måste bara välja rätt sorts kosmetika.
 • Ge huden systematiskt näring med bra krämer eller masker.
 • Rätt val av kosmetika för rätt hudtyp.
 • Korrekt vård av ögonområdet, halsen och dekolletaget.
 • Adekvat skydd mot UV-strålning (användning av SPF-solskyddsmedel).

Kom också ihåg att inte klämma ut pormaskar eller finnar! Detta är det enklaste sättet att sprida bakterier i ansiktet och förvärra det befintliga tillståndet. Sjukdomsskador kräver professionell hjälp eller användning av högkvalitativ kosmetika som är särskilt utformad för hudvård vid problem.

 Zinamax hudtabletter

Källor:

 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/sebum
 • https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/acne/acne-causes
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/325244
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28933602/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26857697/

Category: Skönhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin