Hai Matcha 13

Hai Matcha, snabb viktminskning, revitalisering av kroppen, kraften i välbefinnande

Om du letar efter en bioaktiv shake som samtidigt påskyndar minskningen av övervikt, renar kroppen från gifter och ger naturlig energi och gott humör, är Hai Matcha ett bra val. Den är baserad på den ädlaste typen av grönt te och kommer i form av ett pulver som du kan hälla vatten över och dricka. Basen i tillägget, matcha te, har kompletterats med ett brett utbud av andra värdefulla komponenter, inklusive avgiftning och påskyndande av nedbrytning av ackumulerat kroppsfett. Hai Matcha är ett utmärkt recept för långsam eller ingen viktminskning, trög metabolism och dålig fysisk och mental kondition.

Ökning av vikt, överskott av gifter i kroppen, dåligt humör – sidoeffekter av vår civilisation.

Var och en av oss är utsatt för effekterna av civilisationsfaktorer som har en negativ inverkan på vår figur och kroppens tillstånd. Vår största fiende är naturligtvis bearbetad, ohälsosam mat, som saknar värde, men är full av dåliga kolhydrater och fetter samt syntetiska tillsatser. Den förorenade miljön och de kemikalier som finns överallt har också en negativ inverkan på vår kropp. Lägg därtill stress, stimulantia och brist på fysisk aktivitet och vi har en explosiv blandning som förstör hälsan och en fin figur.

 överviktig kvinna trött efter ett träningspass

Till följd av felaktig kost, ohälsosam livsstil och negativa miljöfaktorer ansamlas ofta gifter i kroppen och stör ämnesomsättningen. Den direkta konsekvensen är viktökning och försämring av välbefinnande och fysisk form. Risken för att utveckla civilisationssjukdomar, såsom diabetes, ökar också.

Det finns dock ett effektivt sätt att eliminera gifter från kroppen i ett svep, stimulera den tröga ämnesomsättningen och börja bli av med överflödigt fett på ett effektivt sätt. Detta är Hai Matcha – en cocktail baserad på det värdefulla gröna teet matcha, berikad med ett komplex av extrakt, vitaminer och mineraler.

Hai Matcha har en stark och flerskiktad bioaktiv effekt. Den vitaliserar och ger näring åt kroppen, påskyndar viktnedgången och förhindrar viktökningsprocessen, vilket räddar vår figur från ytterligare ogynnsamma förändringar.

 Hai Matcha bantningsshake

BESTÄLL HAI MATCHA NU

Hai Matcha – smal figur och god kondition tack vare fördelarna med japanskt grönt te

Den grundläggande ingrediensen i Hai Matcha-shaken är grönt matcha-te, som av japanerna kallas ”hälsans elixir”. Om någon ännu inte har lärt sig om fördelarna med denna superprodukt är det definitivt värt att göra det.

Matcha-te innehåller stora mängder nyttiga biologiska substanser, såsom L-theanin, katekiner (polyfenoler), inklusive EGCG, proteiner, kalcium och järn. Dessa näringsresurser som ligger över genomsnittet gör matcha till en stor bundsförvant för hälsa, ungdom, smal figur och god kondition.

Matcha är det livgivande klorofyllets rike med en stark avgiftande effekt. Den tar bort gifter, avfallsprodukter och tungmetaller från kroppen. Man kan säga att matcha-te sätter ordning på kroppen, återställer balansen och förbättrar funktionen hos viktiga organ.

Matcha hjälper också till att bygga upp ett gott immunförsvar och hämmar åldrandeprocessen. Tack vare det höga innehållet av antioxidanter bidrar matcha till att eliminera skadliga fria radikaler, förebygga cellskador och minska risken för många sjukdomar.

 matcha grönt te

Grönt matcha-te är också en bundsförvant för ett bra arbete i nervsystemet och en konstant tillförsel av vitala krafter. Det här teet utmärker sig genom att det innehåller flera gånger mer L-theanin än vanligt grönt te. Det är därför den har en större effekt på sinnets arbete. Genom att stimulera alfavågorna i hjärnan minskar den stress, ångest och spänningar, reglerar humöret och försätter oss i ett tillstånd av avslappning och inre lugn (men utan sömnighet).

Tack vare det höga koffeininnehållet eliminerar matcha samtidigt trötthet, förbättrar koncentrationen, ökar kreativiteten, motivationen och den intellektuella produktiviteten, förbättrar den fysiska prestationsförmågan, ger kraft och handlingskraft.

Det är dock värt att notera att koffein från matcha te beter sig annorlunda än koffein från kaffe. Det frigörs gradvis och dess stimulerande effekt dämpas av L-theanin. På så sätt ger koffeinet från matcha te inte effekten av plötslig, stark stimulans och sedan en plötslig strömavbrott, trötthet och brist på energi. Tvärtom är det ett recept för välbefinnande och optimala energinivåer under hela dagen.

Andra egenskaper hos matcha te:

 • minskar risken för cancer, högt blodtryck, åderförkalkning, diabetes och hjärtsjukdomar,
 • minskar inflammation,
 • bekämpar patogener, inklusive bakterier och virus,
 • sänker det dåliga kolesterolet och triglyceriderna,
 • förbättrar matsmältningen,
 • stärker och skyddar tänderna, förbättrar tandköttets tillstånd,
 • har en positiv effekt på hårets och hudens tillstånd.

Alla dessa egenskaper går hand i hand med matcha teets bantningseffekter. Tack vare sitt mycket höga innehåll av epigallocatechin-gallat (EGCG) ökar matcha avsevärt ämnesomsättningen, vilket ökar kaloriförbrukningen och leder till en intensivare användning av energi från fett, vilket resulterar i en snabbare nedbrytning av ackumulerad fettvävnad.

Det minskar också antalet och volymen av lipidceller. Tack vare sina fenomenala egenskaper kan matcha påskynda fettförbränningen med upp till tjugo procent.

Matcha-te är också ett perfekt komplement till den dagliga menyn för personer som försöker minska sin kroppsvikt och följa en lågkaloridiet. Det rika näringsvärdet, det höga innehållet av proteiner, vitaminer, mineraler och andra biologiska ämnen gör det möjligt att undvika näringsbrist och hålla sig i perfekt fysisk och psykisk form trots en reducerad kost. Goda nyheter även för aktiva människor – matcha har en positiv effekt på vår kondition och uthållighet och ökar träningseffektiviteten.

Hai Matcha – andra ingredienser i tillägget

 Hai Matcha viktminskning shake
 • Sojaprotein – en mycket användbar ingrediens i en bantningsdryck, särskilt för personer som tränar. Det förbättrar muskelfunktionen, stimulerar och påskyndar regenerationen, förbättrar ämnesomsättningen och underlättar fettförbränningen.
 • Naringin – en flavonoidglykosid från grapefrukt, som har en antioxidanteffekt och stödjer viktminskning. Det minskar nivån av dåligt kolesterol, stimulerar lipolys, dvs. nedbrytning av fettvävnad, och stöder omvandlingen av lipider till energi.
 • Mjölk tistel – spelar en viktig roll i kroppens avgiftningsprocess, hjälper till att minska övervikt. Den avgiftar kroppen, förbättrar matsmältningssystemets funktion, förbättrar fettmetabolismen och påskyndar elimineringen av fettdepåer från kroppen. Den stöder också leverfunktionen, förnyar och skyddar mot skador.
 • Spirulina – Har en hög antioxidantpotential. Den bekämpar skadliga fria radikaler, bromsar åldrandeprocesser, stöder kroppens regenerering och vitalisering. Den innehåller ett rikt utbud av vitaminer och mineraler, kompletterar näringsbrister, stimulerar kroppens avgiftning och reglerar ämnesomsättningen, ökar mättnadskänslan och förhindrar överdrivet kaloriintag.
 • Matsmältningsenzymer – en ingrediens som är särskilt användbar för dem som lider av flatulens, förstoppning och matsmältningsbesvär. Blandningen stimulerar matsmältningsprocessen och befriar oss från alla obehagliga matsmältningsbesvär; den hjälper också till att snabbare smalna av magen. Dessutom förbättrar det absorptionen av andra Hai Matcha-komponenter, vilket ökar tilläggets effektivitet.
 • Ettkomplex av 16 vitaminer och mineraler (inklusive C-vitamin, B-vitaminer, E-vitamin, zink, selen, jod etc.). – En uppsättning vitaminer och mineraler som är perfekt anpassad till behoven hos personer som går ner i vikt. Den ger näring åt kroppen, förbättrar hårets och hudens kondition, ser till att ämnesomsättningen och nervsystemet fungerar korrekt och har en positiv effekt på hur du mår.

Hur tar man Hai Matcha?

 Hai Matcha

I Hai Matcha-paketet finns en mätskopa som kan användas för att enkelt mäta ut en portion av produkten. Häll 300 ml vatten i 3 skopor, blanda och drick. Använd tillägget varje dag, helst på morgonen eller eftermiddagen.

Hai Matcha-effekter

Hai Matcha är utformad för att intensivt stimulera ämnesomsättningen och påskynda viktminskning, samtidigt som den förbättrar hela kroppens arbete och ökar det mentala välbefinnandet. Tack vare det värdefulla gröna teet Matcha och andra ingredienser uppfyller Hai Matcha-shaken dessa uppgifter perfekt.

Effekterna av regelbunden användning av Hai Matcha är:

 • snabbare ämnesomsättning, intensivare kaloriförbränning,
 • snabbare minskning av kroppsfett,
 • mindre aptit, bättre kontroll över kosten,
 • snabbare framsteg i processen för att tappa övervikt och banta din figur,
 • minskning av stress och negativa känslor,
 • återgå till inre balans och perfekt välbefinnande,
 • bättre koncentration och mental effektivitet,
 • effektiv avgiftning av kroppen,
 • bättre matsmältning, bättre lever- och tarmfunktion,
 • lägre risk för civilisationssjukdomar,
 • mycket långsammare åldrandeprocesser,
 • hudföryngring,
 • högre grad av motivation och kreativitet,
 • energi under hela dagen.

Hai Matcha – användarnas åsikter

Personer som använder Hai Matcha är i allmänhet nöjda med produktens effekter. Kunderna upprepar att det verkligen är en bra metod för att påskynda viktnedgången och bli av med vardagliga smärre åkommor som inte bara störde viktnedgången utan också minskade livskvaliteten. På grund av sin förmåga att reglera hunger och aptit är Hai Matcha också ett bra sätt att få bort vanan att äta mellanmål.

Enligt många recensioner är Hai Matcha mycket effektiv när det gäller att befria kroppen från gifter, förbättra hud- och hårkonditionen, återställa energinivåerna och motivera människor att leva en aktiv och hälsosam livsstil. Många recensioner om Hai Matcha läser också att om någon letar efter ett högkvalitativt, effektivt, naturligt tillskott med en dubbel effekt – viktminskning och hälsofrämjande, så är Hai Matcha det bästa alternativet.

Vill du beställa Hai Matcha? Klicka här och gå direkt till produktwebbplatsen!

 Hai Matcha

BESTÄLL HAI MATCHA NU

Källor:

Category: Hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin