Prostoxalen 30 1 scaled 1

Prostoxalen – ett växtbaserat motgift mot prostataproblem

Prostoxalen är en rik specifikation som hjälper till att bekämpa de besvärliga symtomen på godartad prostatahyperplasi, en vanlig manlig sjukdom som drabbar en stor del av männen över 50 år. Dess karakteristiska symptom, dvs. ökända problem med urinering, smärta och problem i sexuallivet, är orsaken till obehag som känns nästan i varje steg och försämrad livskvalitet.

Vad händer med prostatan, eller hur hanterar man godartad prostatahyperplasi?

Även om det finns ett antal läkemedel mot prostatahypertrofi på marknaden, visar de sig inte alltid vara en effektiv lösning på mäns problem. Många män föredrar också naturliga lösningar och är inte intresserade av syntetiska produkter som är receptbelagda. Det är därför som preparat för prostata utan recept baserade på växtbaserade ingredienser är mycket populära på sistone.

Det finns en grupp medicinalväxter som är mycket effektiva för att förbättra prostatans funktion, hämma dess tillväxt och förbättra urinvägarnas funktion, vilket lindrar obehagliga besvär. Prostoxalen kapslar har utrustats med några av de mest välkända och effektiva växtbaserade substanserna som hjälper till att bekämpa symtom på prostatahypertrofi. Det lönar sig att ta dem, särskilt eftersom de också innehåller flera värdefulla antioxidanter som bromsar åldrandet och skyddar hela kroppen.

 Prostoxalen prostatatillskott

BESTÄLLA PROSTOXALEN NU

Benign prostatahyperplasi är en vanlig sjukdom hos män.

Prostatakörteln är en liten körtel som hör till urin- och könsorganen och som bara finns hos manliga organismer. Den är ansvarig för produktionen av sädesvätska, som tillsammans med spermier utgör en del av spermier.

Prostatan liknar en valnöt och ligger i bäckenet, direkt under urinblåsan och samtidigt ovanför ändtarmsväggens främre del. Genom den centrala delen av prostatan går urinröret.

 prostata

Prostatens specifika struktur och läge gör att när dess arbete störs och körteln växer ökar trycket på urinröret och urinblåsan. Samtidigt leder hypertrofi av prostatan ofta till inflammation i urinvägarna. Därför är det olika symtom från urinvägarna som är tecken på en sjuk prostata.

Benign prostatahyperplasi – symtom och orsaker

 en man med prostataproblem håller fast vid sitt perineum

Den vanligaste sjukdomen i prostatakörteln är godartad prostatahyperplasi. Mindre vanliga tillstånd är akut prostatit, kronisk prostatit och prostatacancer.

Benign prostatahyperplasi är förenklat uttryckt en följd av de naturliga processerna med åldrande och klimakteriet och de hormonella fluktuationer som uppstår som en följd av detta. Nivån av manliga könshormoner (testosteron) minskar, medan nivån av östrogen inte minskar, liksom omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron (DHT).

Sådana hormonella förändringar är orsaken till att bindvävsceller, körtelceller och muskelceller i prostatan sprids, vilket leder till att körteln förstoras.

Ytterligare faktorer som ökar risken för hypertrofi i prostatan är: hög övervikt eller fetma, ohälsosam kost, stillasittande livsstil, höga nivåer av gifter i kroppen som bibehållits under lång tid, rökning, alkoholmissbruk och genetiska förhållanden.

Symtom på prostatahypertrofi är huvudsakligen relaterade till urinvägarnas funktion, men inte bara. Mycket ofta överskuggar problem med prostatan även sexlivet och orsakar försämring av både fysiskt och psykiskt välbefinnande.

De viktigaste symtomen på godartad prostatahyperplasi:

 • problem med att börja kissa,
 • Känsla av ofullständig tömning av blåsan, oförmåga att urinera till slutet,
 • ihållande tryck på blåsan, behov av frekventa toalettbesök,
 • problem med att hålla kvar urinen,
 • vaknar ofta på natten för att urinera,
 • svag urinström,
 • långsam, låg urinström,
 • droppande urinström,
 • smärta vid urinering,
 • intermittent urinflöde,
 • urinretention,
 • ansträngning för att avge urin,
 • Urinstockning, vilket leder till frekventa inflammationer och urinvägsinfektioner,
 • minskad libido,
 • problem med att få och behålla en full erektion,
 • sänkt humör,
 • depressiva tillstånd,
 • irritabilitet,
 • sömnlöshet,
 • svaghet.

Prostoxalen – den intensiva kraften hos ett komplex av örter

Det råder ingen tvekan om att prostatahypertrofi är en av de mest besvärliga sjukdomar som stör praktiskt taget alla livsområden. För många män som lider av godartad prostatahyperplasi är det ofta så att nästan hela deras liv kretsar kring detta hälsoproblem. Det är inte så konstigt. Om man ständigt känner tryck på blåsan eller inte kan urinera normalt, känner smärta och obehag i urinvägarna är det omöjligt att fungera normalt, att njuta av livet fullt ut eller att utföra vardagliga sysslor på ett effektivt sätt.

Därför är det viktigt för personer med godartad prostatahypertrofi att vidta profylaktiska åtgärder genom att systematiskt använda växtbaserade läkemedel som underlättar tion, stödjer det genitourinära systemets funktion och skyddar prostatakörteln och förbättrar dess funktion.

 Prostoxalen tabletter för prostatahypertrofi

Prostoxalen är en av de mest innehållsrika formuleringarna när det gäller sammansättning och uppfyller alla dessa krav. Den stöder prostatahälsan på ett heltäckande sätt och minskar obehagliga symtom, förutom att stärka hela den manliga kroppen.

Både när det gäller att hämma prostatans tillväxt och att minska de kvarstående symtomen hjälper växtextrakt som används regelbundet, vilket reglerar hormonfunktionerna och stöder prostatakörtelns arbete. Ett annat värdefullt stöd är antioxidanter, som skyddar cellerna mot skador och mutationer och fördröjer åldrandet. Båda grupperna av ingredienser finns i Prostoxalen kapslar.

Prostoxalen – preparatets sammansättning

Ett brett utbud av aktiva ingredienser, inklusive 5 av de mest effektiva örterna för prostatan, är en stor tillgång för Prostoxalen kapslarna. Hur fungerar de enskilda komponenterna i denna förberedelse?

 • Sabalpalm – har en positiv effekt på han/honorering av manliga hormoner, inklusive att förbättra koncentrationen av naturligt testosteron i kroppen och minska aktiviteten hos enzymet som ansvarar för omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron. På så sätt hämmar den tillväxten av prostatan. Det kan också minska dess volym. Den bekämpar också inflammation, minskar svullnad, förbättrar prostatafunktionen och minskar trycket på urinröret. Det underlättar urinering, eliminerar känslan av obehag och lindrar smärta i underlivet. Det förbättrar också den sexuella funktionen, ökar libido och förbättrar spermakvaliteten.
 • Pumpafrön – kända i århundraden som ett effektivt botemedel mot prostataproblem. Det förhindrar inte bara ytterligare utvidgning av prostatakörteln utan hjälper också till att återställa dess ursprungliga storlek. Detta beror på pumpafröns förmåga att reglera nivåerna av manliga hormoner i kroppen och blockera omvandlingen av testosteron till DHT. Samtidigt som de förbättrar prostatafunktionen har pumpafrön en positiv effekt på urinröret och urinblåsan. De stödjer processen att tömma blåsan, bekämpar inflammation och eliminerar urinvägsinfektioner. De har också en positiv inverkan på fertiliteten.
 • Stora tranbär – förbättrar urinsystemets funktion. Den har vätskedrivande egenskaper och underlättar tömning av blåsan. Det motverkar infektioner genom att förhindra att bakterier fäster vid urinvägarnas väggar och stimulera deras avlägsnande. Det sänker också urinens pH-värde, vilket gör det svårt för mikroorganismer att kolonisera urinvägarna.
 • Willowbush – tar hand om prostatans korrekta funktion och hämmar dess tillväxt. Underlättar urinering (normaliserar urinflödet, förhindrar ofullständig tömning av blåsan, minskar frekvensen av toalettbesök). Genom sin vätskedrivande effekt stöder den processen att avlägsna gifter från kroppen.
 • Lykopen – en organisk förening från karotenoidgruppen, ett naturligt pigment som ger tomater den röda färgen. Samtidigt är det en kraftfull antioxidant med en mycket positiv effekt på vår kropp. Genom att bekämpa fria radikaler skyddar den cellerna från skador, bromsar åldrandeprocessen, stärker kroppen, förbättrar immuniteten, minskar inflammationer och minskar risken för många sjukdomar, t.ex. hjärt- och kärlsjukdomar, artros och kardiovaskulära sjukdomar. Det minskar risken för många sjukdomar, t.ex. hjärt- och kärlsjukdomar, makuladegeneration och cancer (inklusive prostatacancer).
 • Nässlor – blockerar DHT-hormonet i kroppen och förhindrar därmed prostataväxling. Den har en diuretisk effekt, som stöder urinblåsan och urinröret och förbättrar urineringskomforten (förbättrar urinflödet, förhindrar urinretention och fenomenet med intermittent eller droppande ström). Dessutom är nässlor en av de bästa örterna för att stärka hela kroppen, skydda och ge näring åt celler och vävnader och rensa ut gifter.
 • Vitaminer och mineraler – en uppsättning vitaminer och mineraler för att stödja prostatahälsan och stärka immuniteten. Zink garanterar en normal sexuell funktion och hjälper till att reglera hormonnivåerna. E-vitamin har starka antioxidativa egenskaper, har en vitaliserande och föryngrande effekt på organismen, skyddar cellerna från oxidativ stress, hämmar inflammation och minskar risken för civilisationssjukdomar. Vitamin B6 förbättrar nervsystemets funktion, har en positiv effekt på blodtrycket och immunförsvaret och förbättrar det mentala välbefinnandet. Mangan förbättrar benens och musklernas kondition och har en positiv effekt på libido och sexuell prestation.

Prostoxalen – effekter. Varför ska jag ta tillskottet och hur ska jag dosera det?

 Prostoxalen prostatapiller utan recept

Prostoxalen är en effektiv, sammansatt och lättillgänglig prostataprodukt. Den reglerar naturligt nivåerna av manliga hormoner, förhindrar prostataförstoring och eliminerar de obehagliga symtomen i samband med prostataförstoring. Tillägget kan enkelt köpas på nätet utan att det behövs ett recept från en läkare. Kapslarna ska tas två gånger om dagen med mycket vatten.

Effekterna som Prostoxalen ger när du tar kapslarna systematiskt:

 • bättre arbete i urinvägarna,
 • ökat urinflöde,
 • eliminering av ofullständig tömning av blåsan och intermittent urinflöde,
 • Minskad frekvens av toalettbesök (även nattetid),
 • ingen ständig lust att trycka på blåsan,
 • inget okontrollerat urinläckage,
 • minskning av smärta och brännande känslor,
 • minskning av urinvägsinfektioner,
 • bättre funktion av det endokrina systemet, minskad risk för ytterligare tillväxt av prostatan,
 • bättre funktion i hela kroppen och effektiv eliminering av gifter från systemet,
 • bättre immunitet,
 • förstärkning av organismen, ökad vitalitet,
 • bättre sexuell prestanda,
 • bättre humör och mentalt tillstånd.

Prostoxalen – användarnas åsikter

Prostoxalen är ett modernt växtbaserat preparat som bevisar att man med regelbunden användning av växtbaserade läkemedel kan uppnå utmärkta resultat i kampen mot godartad prostatahyperplasi. Stor lindring av urineringsproblem och bättre kvalitet i det dagliga livet – det är de kommentarer som ofta görs om Prostoxalen-kapslarna. Åsikterna om detta tillskott gäller också den sexuella sfären. Enligt många användare har libido återgått till det normala och problemet med att få och behålla en full erektion är ett minne blott.

 prostatapreparat Prostoxalen

BESTÄLLA PROSTOXALEN NU

Källor:

 • https://www.healthline.com/health/testosterone-saw-palmetto
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12674456/
 • https://www.healthline.com/health/mens-health/pumpkin-seeds-and-prostate
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/321231
 • https://www.healthline.com/health/over-the-counter-enlarged-prostate
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-lycopene

Category: Mäns frågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin