belly

Så får du en platt mage. Det är möjligt!

belly 3520191 1280 1En slank, atletisk kropp och en platt mage är en dröm för miljontals män och kvinnor. I själva verket är det inte bara en fråga om mode eller estetik, men framför allt hälsa och välbefinnande. Ett vanligt problem, särskilt bland kvinnor, även om det nyligen gäller även flera män, är emellertid den så kallade bilringen dvs. fett som lagras runt midjan. Det är dock värt att veta att du inte behöver ha den för resten av livet. Det räcker att bara anstränga sig lite, ha självkontroll och vara systematisk för att bli av med oönskat fett och kunna stolt visa upp en smal midja.

Så får du en platt mage – en lämplig kost

Jag tror att ingen kan förneka att viktminskning börjar i köket. Vi får naturligt inte överdriva – en drakonisk begränsning av måltider kommer inte definitivt att hjälpa, tvärtom kan det leda till långsammare ämnesomsättning, för att inte tala om en dålig fysisk kondition.

Hur kan man bli av med magfett med hjälp av en lämplig kost? Du bör införa några grundläggande regler:

breakfast 1209260 640För det första valet av lämpliga produkter. Kosten för en platt mage bör omfatta fullkornsprodukter, flingor och kornkross, magra mejeriprodukter, magert kött och fisk, massor av grönsaker, frukt, också torkade, frön, nötter, kärnor, örter och kryddor.

Det värt att prova probiotisk yoghurt som reglerar tarmfunktionen och förhindra uppkördhet, liksom produkter som påskyndar ämnesomsättningen. De är framför allt grönsaker, särskilt de gröna som förbättrar ämnesomsättningen, bränner fett och hjälper till att rensa kroppen. Och produkter som innehåller kostfiber har inte bara en positiv effekt på matsmältningen, men också dämpar aptiten.

Glöm inte kryddor som peppar, curry, chili, basilika, kanel, kardemumma, ingefära och muskot som är naturliga fettförbrännare.

Men du ska undvika alla produkter orsakar en uppblåst mage, speciellt baljväxter som surkål, rå blomkål, broccoli, kålrabbi, brysselkål. Försök att ångkoka, baka eller grilla hellre än att steka. Ät hälsosamma mellanmål som färsk eller torkad frukt, råa grönsaker och drick gröna smoothies i stället för godis.

Vägen till en platt mage beror också på att lära sig att äta rätt!

Det gäller inte bara menyn och hur man lagar mat, men sättet att äta är också betydelsefullt. Om vi strikt ​​följer nyinförda regler, efter några dagar kommer vi att känna oss lättare utan tvekan och efter en tid kommer vi att se tydliga resultat i form av ett mindre midjemått. Framför allt måste vi lära oss att äta regelbundet, på ungefär samma tid, 4-5 lätta måltider per dag istället för två rikliga måltider, särskilt på eftermiddagen och kvällen.

Börja dagen med obligatorisk frukost. Smörgåsar av fullkornsbröd med tomat, havreflingor, yoghurt med torkad frukt är ett utmärkt sätt att påskynda ämnesomsättningen för dagen och undvika efterföljande uppkördhet eller förstoppning.

Till lunch kan du välja att äta till exempel en vegetabilisk smoothie. Middag bör ätas senast klockan två, eftersom ämnesomsättning börjar sakta med tiden. Soppa med grönsaker, kycklingfilé och sallad ska stilla hunger, och de gör oss säkerligen inte fetta. Slutligen en lätt kvällsmat (stuvade grönsaker, en smörgås med mager skinka, ris med frukt) som ätas minst tre timmar före sänggåendet.

Vi dricker mycket, ca. 2 liter okolsyrat vatten per dag, örtteer rekommenderas också. Vatten hjälper till att rena kroppen av rester av ämnesomsättningen och skadliga ämnen och, nästan lika bra som örter, underlättar matsmältningen. Kom ihåg att äta produkter som höjer metabolism, vilket är en ovärderlig hjälp i kampen för en platt mage – frukt och grönsaker, produkter som innehåller fiber, kryddor.

Övningar för en platt mage

kettlebell 3293446 640Nyckeln till framgång dvs. en smal midja ligger inte bara i en hälsosam kost, men i mycket motion. Oavsett typ av fysisk aktivitet som du väljer, är regelbundenhet det viktigaste. Det är bra att göra ett personligt träningsprogram som är anpassat till våra förmågor och smak och följa det strikt. Det finns en hel del av fysiska aktiviteter – cykling, jogging, promenader med stavar, simning, aerobics, och slutligen träning på gymmet

Förutom detta kan vi utföra vanliga övningar för magen, även i form av s.k. crunches. Man gör dem genom att lyfta ryggen (till skulderbladen) i liggande ställning med böjda knän. Andra användbara övningar för en platt mage är bland annat: stabila rotationer, sidoböjningar med belastning, liggande benlyft, omvända crunches med benlyft, bensax, hängande knälyft i ett chinsräcke med ett pronerat grepp.

Du kan skapa ett personligt träningsprogram själv eller konsultera en expert – en konditionstränare. Om du vill bli av med överskott av fett på gymmet, bör du kombinera aerobisk träning (eller när det gäller personer som regelbundet motionerar intervallträning) med vissa övningar för magmuskler. Oavsett typ av aktivitet är regelbundenhet och ett systematiskt sätt att träna den grundläggande principen.

Det mest effektiva sättet att ha en platt mage – kombination av åtgärder

För att effektivt tappa fett på magen, måste man agera på flera nivåer, dvs. börja en hälsosam kost, följa reglerna att äta på korrekt sätt, utföra ständigt ett träningsprogram. Dessutom kan du hjälpa till med processen genom att använda ett tillskott av god kvalitet som innehåller naturliga ingredienser. Nu för tiden finns det många riktigt bra kosttillskott på marknaden som kan främja ökad ämnesomsättningen och orsaka fettminskning. En av dem är Fast Burn Extreme.

FastBurn 003 300x200

Category: BantningKosttillskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin