Att snabbt bli av med magfett – ett blixtsnabbt sätt att få en perfekt figur

smal dam

En platt mage är drömmen för alla som vill gå ner i vikt och omforma kroppen. Men det kan ofta vara svårt att bli av med envist och fult fett på just den kroppsdelen s.k. bilringen. Hur kan man snabbt bli av med magfett för att äntligen kunna njuta av en perfekt kropp? Läs några av våra tips och tillämpa alla på samma gång för att snart se mycket positiva effekter!

Att snabbt bli av med magfett – träning

För att bli av med magfett så effektivt som möjligt bör vi träna de hatade fettvecken på flera sätt samtidigt, och regelbunden fysisk aktivitet är dock en av de viktigaste metoder.

utövar kvinna

Man kan få det mest påtagliga resultatet från en kombination av aerob träning (eller för de mer avancerade intervallträning) med typiska övningar för magmuskler. Du bör utföra båda formerna av träning 4-5 gånger i veckan. Kom ihåg också att för att förbränna magfett på ett aktivt sätt bör aerob träning inte vara mindre än 45 minuter, helst i ungefär en timme. Det finns ett brett utbud av idrottsgrenar, men det är bra att välja en som du verkligen gillar (annars kan du snabbt bli modfälld) – cykling, jogging, Zumba, aerobics, simning, träning på en elliptisk träningsmaskin eller en annan form.

När det gäller typiska övningar för att ta bort bilringen, rekommenderar vi beprövat träningsprogram:

 • utfall med hantlar ovanför huvudet,
 • utfall med rotation,
 • stabila rotationer,
 • stående sidoböjningar med hantlar,
 • sittande ryggrotation med belastning,
 • liggande benlyft,
 • omvända crunches med benlyft,
 • horisontell bensax,
 • liggande ryggrotation,
 • planka,
 • hängande knälyft i ett chinsräcke med ett pronerat grepp,
 • chrunches.

Hur gör man chrunches?

Chunches kan vara en mycket effektiv övning som ska ger oss en platt mage med snygga skulpterade muskler, men bara om de görs korrekt. En förkortad beskrivning av den rätta tekniken för att göra chrunches är följande:

Ligg på rygg på ett ett hårt underlag med böjda knän, sätt händerna bakom huvudet vid öronen. Utan att lyfta ländryggen från golvet ska du börja böja överkroppen uppåt (till skulderbladen). Med andra ord bör chrunches inte göras för djupt, vilket är det vanligaste felet med denna övning. Håll kvar positionen när bröstet är uppe för en stund och sänk dig sedan till startpositionen. Under övningen försöker vi att använda magmusklerna, inte andra muskler.

Att bli av med magfett – kost

Hamburgare

Bearbetade livsmedel, alkohol, produkter med högt innehåll av enkla kolhydrater är livsmedel med tomma kalorier och dess frekventa intag resulterar i avsättning av oönskade fett på magen.

Kost för att bli av med magfett bör därför vara utan godis, chips, snabbmat, färdigmat och halvfärdiga rätter för snabb matlagning (t.ex. pulvermat, fryst mat som värmas upp i mikron), konserver, bearbetade charkuteri och sockerhaltiga drycker samt alkohol. Undvik också produkter tillverkade av vitt mjöl (det är bättre att ersätta dem med produkter från fullkornsmjöl) och fett kött. Minska intag av feta mejeriprodukter och samtidigt byt till större mängder magra mejeriprodukter.

Bra kost för att få en platt mage beror inte bara på valet av lämpliga produkter och rätter, men också ordentlig planering av måltider. Rik frukost full av grönsaker, frukt, magert protein och fullkornsprodukter är en utmärkt metod för att öka ämnesomsättningen för hela dagen som resulterar i effektiv förbränning av kalorier. Förutom näringsrik frukost bör du äta 4 enkla, dietetiska rätter och tiden mellan måltiderna ska vara ca. 3 timmar.

Glöm inte också om den grundläggande principen av nästan alla bantningsprogram, dvs. att dricka mycket vatten under dagen (ca. 1,5-2 liter vatten per dag och ännu fler när du tränar). En lista över produkter som ska vara grunden för måltider i din kost för att få en platt mage anges nedan.

Vad man ska äta för att bli av med magfett:

 • food 3337621 640 300x200
  magra mejeriprodukter (färskost, yoghurt, kefir, kärnmjölk);
 • spannmålsflingor och kli;
 • fullkornsbröd;
 • fullkornspasta och ris;
 • grova gryn;
 • ägg;
 • som mellanmål: torkade frukter, solrosfrön, pumpafrön, nötter;
 • magert kött (t.ex. kycklingbröst, kalkonbröst, oxfilé och fläskfilé);
 • mager fisk (t.ex. kummel, torsk, skrubbskädda, Alaska pollock);
 • många råa, kokta och rostade grönsaker;
 • frukt (t.ex. citrusfrukt, vattenmeloner, äpplen, ananas, blåbär, jordgubbar, vinbär);
 • örter och kryddor, t.ex. dill, vitlök, gräslök, persilja, ingefära, gurkmeja, mejram, muskot, chilipeppar, kanel.

Att bli av med magfett – en underbar effekt av frukt- och grönsaksdrycker

efterrätt

Att systematiskt dricka frukt och grönsaksdrycker som görs i mixern, företrädesvis dagligen (t ex. som lunch eller efterrätt) kan hjälpa mycket till att forma magen. De är ett effektivt sätt för att reglera ämnesomsättningen och matsmältningen, dessutom dämpar aptiten så att man känner sig mättad; renar kroppen från gifter och stödjer fettförbränning och på så sätt orsakar minskning av midjemått.

Du kan använda nästan alla grönsaker (t.ex. selleri, rödbetor, broccoli, färska gurkor, tomater, morötter) och frukt (t.ex. äpplen, päron, grapefrukt, apelsiner, mango, ananas) för att förbereda smoothies och blanda ihop dem enligt dina önskemål.

Det är också bra att lägga i gröna grönsaker som ar väldigt näringsrika – persilja, koriander, spenat, grönkål, chlorella och spirulinapulver och fiberrika produkter – linfrö, havregryn, kli, Chia frön, vetefibrer, osv. Även kryddor som stimulerar ämnesomsättningen och förbättra matsmältningen dvs. curry, chili, basilika, kanel, kardemumma, ingefära, gurkmeja, muskot kan hjälpa till.

Hur man kan förbränna magfett – kosttillskott

Dina ansträngningar att få en platt mage kommer att bli mycket effektivare och snabbare om du kombinerar kost och motion med en fettförbrännare av god kvalitet. Även om det inte finns tabletter för att förbränna magfett, finns det många preparat som främjar viktminskning på hela kroppen. Sådant tillskott kommer att positivt påverka inte bara din mage, men hela kroppen! Det är värt att påpeka här en avancerad fettförbrännare Fast Burn Extreme som kan påskynda fettreducering upp till två till tre gånger! Mer om Fast Burn Extreme på den officiella webbplatsen av preparatet – www.fastburnextreme.se

fast burn extreme paket

KÖP FAST BURN EXTREME NU

Category: Bantning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin