Fat Burn Active 18

Fat Burn Active – bränner fettvävnad tack vare en hög koncentration av termogena ämnen

Om du undrar hur du kan maximera fettförbränningen i kroppen har Fat Burn Active mycket att erbjuda. Formeln innehåller en uppsättning termogena ämnen med ökad aktivitet, tack vare vilka vi går in i en hög nivå av metabolism och blir av med kilo i snabb takt.

Fat Burn Active – en stark utmanare på marknaden för termogena preparat

Att använda termogena läkemedel är ett av de mest effektiva och erkända sätten att stimulera fettförbränningen och utveckla en idealisk kroppsform. Men för att de ska fungera maximalt och få kilona att försvinna från kroppen på ett ögonblick måste du komplettera dem i lämpliga kombinationer och mängder.

Fat Burn Active är ett sammansättningsrikt tillskott som ger oss just en sådan sammansättning av kraftfulla termogena ämnen. Huvudingredienserna är i standardiserad form, vilket innebär en hög koncentration av aktiva substanser som är ansvariga för att bryta ner fettvävnad.

 Fat Burn Active

Ett paket med aktiva termogena ämnen som en lösning på problem med fettvävnad.

Fat Burn Active fettförbrännare använder kraften av kraftfulla termogena ämnen som kombineras till en helhet med flera element. Liksom alla termogena formler fungerar den optimalt när den kombineras med en aktiv livsstil. Det spelar ingen roll om du går till gymmet, tränar hemma, springer, tränar fitness eller tränar på något annat sätt. Varje gång du tränar förbränner du fler kalorier, och Fat Burn Active mobiliserar din kropp för att förbränna dem ännu mer intensivt.

Men det är inte allt, Fat Burn Active, tack vare en speciell sammansättning av forskolin och synefrin, når även avlägsna fettreserver och hjälper dig att bli av med dem snabbare. Den rika paletten av aktiva ingredienser i Fat Burn Active gör sådana viktminskningsfrämjande åtgärder ännu fler.

Varför är hög termogenes nyckeln till en smal figur?

 chilipeppar

Thermogenics är naturliga ämnen som finns bland annat i chilipeppar, kaffebönor och guarana, ingefära, gurkmeja, svartpeppar och pomerans. De kännetecknas av att kroppen behöver mer energi för att smälta dem, vilket i sin tur ökar kroppens värmeproduktion.

Efter att ha ätit ett termogent ämne ökar kroppen sin ämnesomsättning och aktiverar en mekanism som är avsedd att kyla och reglera temperaturen. För att göra det använder den sig av energikraften, vilket leder till ökad kaloriförbränning och till och med mobilisering av fettreserver.

Därför har Fat Burn Active kompositionen utrustats med ett brett spektrum av termogena ämnen som höjer ämnesomsättningen till en mycket hög nivå och intensifierar nedbrytningen av fettvävnad.

Fat Burn Active – komplex komposition, flera spår

Fat Burn Active innehåller 8 termogena ämnen och flera andra ingredienser som tar hand om nerv- och muskelsystemets funktion och reglerar metaboliska processer.

 Fat Burn Active

KÖP FAT BURN ACTIVE NU

Hur fungerar de enskilda komponenterna i Fat Brun Active fettförbrännare?

Indiskt nässelextrakt (10 % forskolin)

Forskolinet i nässlor ökar utsöndringen av lipas i kroppen, som ansvarar för att bryta ner fett. Det hämmar också lipidsyntesen i fettceller. Det frigör reservfett och ser till att det används som energikälla, vilket påskyndar viktnedgången. Det är också en av de starkaste termogena ämnena – det ökar ämnesomsättningen och gör att de kalorier som tillförs genom maten förbränns snabbt och dynamiskt i stället för att lagras i fettvävnad.

Forskolin har också en positiv effekt på kroppsproportionerna och påskyndar omvandlingen av en fyllig, fet kropp till en dynamisk, smal och motståndskraftig kropp med tydligt definierade muskler.

aXivite® – Mikroinkapslad fenylcapsaicin (1 % fenylcapsaicin)

En unik, tekniskt avancerad form av capsaicin – en kryddig substans från chilipeppar med hög termogenisk potential. Fenylkapsaicin absorberas ungefär 4 gånger bättre än vanlig capsaicin, vilket gör att den är effektivare och snabbare när det gäller att eliminera överflödigt kroppsfett.

Förutom att fenylcapsaicin intensifierar termogenesen och påskyndar fettförbränningen har det också en positiv effekt på matsmältningssystemet. Den förbättrar matsmältningsprocessen, minskar matsmältningsbesvär, känslan av tyngd och fyllighet i bukregionen, stöder metabolismen av kolhydrater och fetter. Hjälper till att smalna av midjan och höfterna snabbare.

Extrakt av pomeransfrukt (6 % synefrin)

Synefrin som finns i pomerans är en av de mest uppskattade termogena ämnena som ofta används i träningstillskott. Det är mycket effektivt för att öka de metaboliska processerna, multiplicera antalet kalorier som kroppen använder och påskynda fettförbränningen, även från problematiska kroppsdelar.

Detta är inte alla fördelar med synefrin. Det har också en positiv effekt på vår fysiska prestationsförmåga. Det stimulerar blodcirkulationen, ger mer energi, minskar tröttheten, förbättrar muskelfunktionen, ökar viljan att agera, förbättrar träningskapaciteten, vilket leder till bättre träningseffektivitet. Det hjälper dig också att kontrollera din kost bättre eftersom det fungerar som en aptitdämpare.

Madagaskar Aframone Seed Extract (12,5% 6-paradol)

Den 6-paradol som finns i aframonfrön från Madagaskar är en mindre känd men mycket kraftfull och effektiv termogen. I kombination med fysisk aktivitet leder det till en snabb viktminskning. Genom att öka ämnesomsättningen ökar energiförbrukningen och därmed försvinner fett från kroppen successivt. Genom att förbättra ämnesomsättningen av lipider och kolhydrater ser den till att blodets socker-, kolesterol- och triglyceridnivåer är lämpliga.

Därför har den en dubbel verkan – den hjälper till att bli av med övervikt snabbare och samtidigt blockerar den processen för multiplikation av nya fettceller.

Extrakt av grönt teblad (40% EGCG)

Extrakt av grönt te stimulerar ämnesomsättningen, ökar utsöndringen av matsmältningsenzymer och förbättrar på så sätt fettsmältningen. Det minskar också mängden socker och fett som absorberas från maten. Tack vare dessa åtgärder påskyndar den minskningen av fettvävnad.

Guarana fröextrakt (22 % koffein)

Guarana stöder bantning och kroppsformning på flera sätt, först och främst har den en stimulerande effekt (ger mycket energi för enFörst och främst har den en stimulerande effekt (ger mycket energi under lång tid), förbättrar den fysiska prestationsförmågan och bekämpar trötthet, vilket gör att den hjälper oss att hålla våra träningsplaner. Den har också termogena egenskaper, påskyndar kaloriförbränningen och förhindrar ackumulering av fettvävnad. Den hjälper till att rensa kroppen från gifter och förbättrar dess funktion. Det reglerar också aptiten, ökar mättnadskänslan och skyddar mot att ta för mycket kalorier.

Koffein vattenfritt

Bland termogena ämnen bidrar koffein till att påskynda ämnesomsättningen och snabbare kaloriförbränning. Tack vare sina vätskedrivande egenskaper hjälper den kroppen att bli av med överflödigt vatten, vilket leder till minskad svullnad, celluliter och en smalare siluett. Koffein eliminerar också snabbt trötthet och utmattning, förbättrar koncentrationen och ger energi, vilket ökar träningspotentialen.

Extrakt av svartpepparfrukt (95 % piperin) – BioPerine®

Piperin är en annan kraftfull termogen som ökar ämnesomsättningen och ökar kaloriförbränningen. Ingrediensen stimulerar också lipolysen, dvs. processen att bryta ner fettvävnad, samtidigt som den hämmar absorptionen av lipider från maten. Den förbättrar också matsmältningen genom att öka utsöndringen av matsmältningssaft och stimulerar processen att rensa kroppen från gifter.

Vitaminer och mineraler (zink, vitamin B6, pantotensyra)

3 komponenter som garanterar en korrekt energihantering i kroppen, förbättrar hjärnans och nervsystemets funktion, reglerar blodsockernivåerna och förbättrar ämnesomsättningen av kolhydrater och fetter.

Fat Burn Active – när är det värt att ta tillägget?

 En kvinna mäter sin midja med en centimeter.

Fat Burn Active har en mycket hög termogenisk potential, så det är värt att ta det när du vill förlora oönskade kilon, oavsett om det är 2 eller 20 kilo.

Formulan arbetar för vår siluett på ett omfattande och intensivt sätt:

 • Den stimulerar omvandlingen av ackumulerad fettvävnad till fria fettsyror, som används av kroppen som energikälla,
 • Det ökar energiförbrukningen, vilket ökar förbrukningen av kalorier som regelbundet tillförs genom maten (vi förbränner allt, inget lagras i fett).
 • reglerar glukos- och insulinmetabolismen (vår blodsockernivå är mer balanserad, vi får inga hungerattacker, vår aptit minskar, vi äter mindre ofta godis och snacks, vi kontrollerar bättre de kalorier vi äter),
 • förbättrar den fysiska konditionen och träningsprestanda, förbättrar välbefinnandet (tillför energi, ökar motivationen och koncentrationen, skyddar mot trötthet och(tillför energi, ökar motivation och koncentration, skyddar mot trötthet och utmattning, ökar styrka och uthållighet, gör det möjligt att träna längre och effektivare och gå ner i vikt snabbare).

Fat Burn Active – användarnas åsikter

 Fat Burn Active

Processen för viktminskning kan vara svår, lång och jobbig, men med hjälp av kosttillskott som Fat Burn Active kan den bli snabb och problemfri. Med hjälp av en rik sammansättning av mycket bioaktiva termogena ämnen tar produkten effektivt itu med ackumulerad fettvävnad, samtidigt som den dämpar aptiten och ökar energi och vitalitet. Enligt många åsikter är Fat Burn Active en av de bästa fettförbrännarna på marknaden.

Fördelar med produkten som ofta framhålls av användarna

 • påskyndar definitivt viktminskningen,
 • bränner effektivt fett från hela kroppen,
 • smalnar synligt av din siluett, framhäver musklerna,
 • hjälper till att banta även de delar av kroppen som ännu inte har kunnat röra sig (t.ex. magfett, armar eller lår).
 • dämpar aptiten, ökar mättnadskänslan,
 • ökar energi och träningskraft.

Fat Burn Active – inköp av produkten

Fat Burn Active kan köpas via produktwebbplats . Om du bestämmer dig för att köpa 2 eller 3 förpackningar på en gång får du betydande rabatter.

KÖP FAT BURN ACTIVE NU

Källor:

 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33793045/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21185236/
 • https://www.healthline.com/nutrition/thermogenics
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/267248
 • https://www.healthline.com/nutrition/green-tea-and-weight-loss
 • https://www.healthline.com/nutrition/guarana-benefits

Category: Bantning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin