6127521259 5ff41f61ab c

Icke receptbelagda stresspiller – en lista över de starkaste antistresspreparaten på marknaden

Stresspiller utan recept är en allt populärare grupp läkemedelsprodukter. Stress är som bekant vår civilisations sjukdom. Det drabbar ett växande antal människor och blir allt oftare ett kroniskt fenomen snarare än en engångsföreteelse. Långvarig stress är dock ett problem som inte bör underskattas. Det räcker inte med att den förstör vår mentala sfär och sänker livskvaliteten, utan den kan också vara orsaken till sjukdomar.

Eftersom vi är medvetna om stressens destruktiva inverkan söker vi efter effektiva åtgärder för att skydda oss från den. Vi har sammanställt en lista över receptfria stresspiller som är särskilt avsedda för människor som är stressade, har humörstörningar och dåligt nervöst tillstånd. De bästa preparaten av denna typ (som tas regelbundet under en längre tid) är utmärkta för att återställa inre lugn, förbättra den mentala prestationsförmågan och minska stressen.

Hur kom vår rankning till stånd?

Klassiska receptbelagda lugnande medel ersätts allt oftare av naturliga, icke beroendeframkallande och säkra receptfria preparat. De kan vara till stor hjälp för att bekämpa stress och nervösa spänningar, men du måste veta vilken du ska välja!

I vår rangordning har vi inkluderat de marknadsförslag som:

 • För det första har du den rikaste och bäst utvalda kompositionen,
 • För det andra, att säkerställa en god synergi mellan de enskilda aktiva ämnena,
 • För det tredje har de den bästa prestandan och det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris,
 • För det fjärde har de de bästa åsikterna från experter och användare,
 • För det femte är de mest effektiva och har flest positiva effekter.

Stresspiller utan recept – ranking

Plats 1 – Restilen

restilen

Det bästa sättet att hantera svår stress och oroliga nerver? Definitivt Restilen! Preparatet är en blandning av de mest ädla adaptogenerna, ämnen med hög biologisk aktivitet som verkar på neuronal nivå, samt vitamin- och mineralkomponenter som är ovärderliga för att nervsystemet ska fungera väl.

Preparatets beståndsdelar valdes inte av en slump på detta sätt. De uppvisar inte bara kraftfulla antistressegenskaper och stöder hjärnans funktion på ett omfattande sätt, utan de förstärker också varandras effekter, vilket gör att Restilen fungerar dubbelt så hårt.

När ska Restilen användas?

Restilen är ett ovärderligt verktyg i kampen mot stress. Det är också till hjälp vid hög mental belastning och utmattning, överdriven nervositet, försämring av kognitiva processer (t.ex. koncentration, minne), intensiv mental ansträngning. Det hjälper också vid humörsvängningar och problem med att hålla känslorna i schack.

Kosttillskottet Restilen med flera ingredienser kommer också att vara en värdefull livlina för oss i situationer med frekvent kontakt med stressfaktorer. Dessutom kan Restilen , på grund av att det innehåller ingredienser som stabiliserar utsöndringen av neurotransmittorer som serotonin, vara ett effektivt stöd vid depressiva störningar, kroniska känslor av spänning och ångest, samt modlöshet, modlöshet, sorg, brist på motivation och apati.

Hur fungerar Restilen?

Det är värt att notera att Restilen är mycket mer än vanliga lugnande tabletter, som oftast bara hämmar nervös hyperaktivitet samtidigt som de ger oönskade effekter som dämpat humör, minskad mental prestation och överdriven sömnighet. Restilen fungerar på ett helt annat sätt – den hjälper hjärnan att återgå till normalt arbete, återställer den inre harmonin och lämnar oss samtidigt i oklanderlig intellektuell form!

Sammansättning av Restilen tabletter för stressreducering

Restilen är en modern tablett för stress och nerver, som löser alla slags problem i psyket. Detta beror på det höga innehållet av några av de mest effektiva adaptogenerna. Dessa är ashwagandha och saffran, som genom att förbättra nervsystemets funktion gör att vi automatiskt börjar anpassa oss snabbare och bättre till de förhållanden som uppstår (även mycket svåra).

Tack vare blandningen av ashwagandha och saffran minskar kortisolnivån (stresshormon) i kroppen, vi får större motståndskraft mot stressfaktorer, vi börjar hålla ett större avstånd till problem, vi slutar att vara slavar av dåliga känslor och sänkt humör och vi behåller hela tiden mental balans.

Restilen kapslar innehåller också en innovativ ingrediens som kallas Serenzo™. Det är ett speciellt apelsinextrakt med 20 % limoneninnehåll. Den har vetenskapligt bevisade bioegenskaper. Det verkar på neuronal nivå och reglerar mekanismen för att skicka kroppens svar på stressfaktorer.

Genom att binda till A2A-receptorer och blockera D2-receptorer minskar det stressreaktionen, minskar känslan av spänning och eliminerar ett brett spektrum av symptom som normalt följer med stressiga situationer, såsom: sömnlöshet, ångest, ökad puls, nervositet, gastrointestinala symptom, svettning och koncentrationssvårigheter.

Andra ingredienser i Restilen stress tabletter:
 • L-Theanin – Den förbättrar vårt humör, eliminerar dåligt humör, slappnar av, ökar vår mentala prestationsförmåga och ökar kreativiteten,
 • cantaloupe melonjuice koncentrat – stödjer återhämtning, ger näring åt sinnet, minskar trötthet och stress,
 • magnesium Aquamarin – en mycket absorberbar form av magnesium som effektivt minskar nervositet och irritabilitet, upprätthåller en känsla av välbefinnande, minskar trötthet och förbättrar hjärnans funktion.
 • B-vitaminer – stödjer mentala funktioner, har en positiv effekt på intellektuell prestation och är en garant för ett korrekt fungerande nervsystem.

Varför är det värt att ta Restilen kapslar?

Om du letar efter lugnande medel eller kosttillskott och stressreducerande medel utan recept bör du utan tvekan uppmärksamma Restilen i första hand. Denna fullt utvecklade formel stabiliserar naturligt hjärnans funktion och hjälper ditt psyke att komma tillbaka på rätt spår.

De viktigaste fördelarna med Restilen-preparatet:

 • är effektiv och säker, inte beroendeframkallande, inga negativa biverkningar,
 • minskar stressmarkörer, sänker kortisolutsöndringen, ökar motståndskraften mot stressfaktorer,
 • minimerar stresskänslan och eliminerar de symptom som följer med den,
 • hjälper till att återfå den mentala balansen på kort tid, även vid långvarig stress,
 • har starka antioxidativa egenskaper, stimulerar regenerationsprocesser, förbättrar immuniteten och bromsar åldrandet, ökar energi och vitalitet.
 • lugnar sönderslagna nerver, framkallar sinnesfrid,
 • minskar ångest, spänningar och irritabilitet,
 • främjar en god natts sömn,
 • bekämpar nedstämdhet, depressiva sjukdomar, sorg, i stället för att ge röst åt positiva tankar och känslor, med andra ord förbättrar den humöret, ökar motivationen och kreativiteten och uppmuntrar till mer aktivitet,
 • förbättrar den intellektuella prestationsförmågan, förbättrar koncentrationen,
 • gör det möjligt för oss att bättre klara av det dagliga livets ansvar och uppgifter och gör oss bättre förberedda för den moderna världens utmaningar.

KÖPA RESTILEN NU

Plats 2 – Neuromood Plus

neuromood

Neuromood Plus är en annan produkt som är utformad för att hjälpa till att bekämpa stress och de symtom som den ger upphov till. När vi är mentalt utmattade under en längre tid och våra nerver lämnar mycket att önska eller när vi känner oss mentalt svaga och utan vitalitet, räcker det kanske inte med traditionella receptfria lugnande medel som enbart är baserade på växtbaserade ingredienser (t.ex. valerian eller citronmeliss-extrakt).

Därför utvecklades Neuromood Plus på ett bredare sätt. Den skyddar och stöder vårt nervsystem på ett mer omfattande sätt – från att lugna sönderslagna nerver, genom humörreglering, till att förbättra hjärnans funktion och öka vitaliteten.

Vad kan vi hitta i Neuromood Plus:s sammansättning?

Sammansättningen av Neuromood Plus är baserad på GABA-syra. Det är en av de viktigaste neurotransmittorerna som finns i vårt nervsystem och som reglerar dess funktion. Genom att minska neuronernas excitabilitet försätter GABA oss i ett tillstånd av avslappning, lugnar ner oss, slappnar av och minskar känslan av ångest och inre spänningar. Det har också visat sig att ingrediensen underlättar insomning och förbättrar sömnkvaliteten. Den stöder också personer som utsätts för stora mentala ansträngningar.

Neuromood Plus innehåller också magnesium och vitamin B6, som har en positiv effekt på humöret och bidrar till att upprätthålla normala psykologiska funktioner, samt värdefullt saffranextrakt, som återställer den känslomässiga balansen, minskar stressnivåerna och höjer humöret.

Plats 3 – Nanomood Forte

nanomood

Nanomood Forte är en kombination av aminosyror som normaliserar nervsystemets funktion och växtkomponenter med avslappnande och humörstärkande effekter. Tack vare en sådan kombination av aktiva substanser ger kompositionen stöd till det överbelastade psyket och bekämpar olika sjukdomar som är kopplade till störningar i utsöndringen av neurotransmittorer.

Hur fungerar Nanomood Forte?

Kosttillskottet Nanomood Forte förser hjärnan med många värdefulla ingredienser som gör att organet får bättre näring och fungerar effektivare. Preparatet är till hjälp vid nervösa spänningstillstånd samt vid överdriven stress, humörstörningar, sömnlöshet, brist på energi och motivation och depressiva tillstånd. Alla dessa besvär kan lindras genom regelbunden användning av Nanomood Forte.

Sammansättning av Nanomood Forte

Nanomood Forte nerv- och stresstabletter är baserade på en polyfenolisk förening som kallas honokiol och som kommer från magnoliaträdet. Genom att minska kortisolutsöndringen har den en antistress-effekt. Det minskar också ångest och depressiva störningar och normaliserar humöret. Ingrediensen förbättrar också koncentrationen och minnet.

Andra ingredienser i Nanomood Forte kapslar är:
 • GABA-syra, som minskar spänningar, nervositet och ångest,
 • humörhöjande och kognitionshöjande L-theanin,
 • humörhöjande och energibärande tryptofan,
 • Hjärnstärkande Echinacea-extrakt(reishi),
 • neurologiskt reglerande zink.

Plats 4 – Less Stress

less stress

När du tittar på kosttillskott och lugnande medel utan recept är det också värt att ta en titt på kapslar med flera element som kallas Less Stress. De innehåller en blandning av välkända och mindre kända växtadaptogener som hjälper dig att anpassa dig snabbare till svåra förhållanden. Förberedelserna minskar sårbarheten för stress och förbättrar allmänt vår mentala form.

Fullständig lista över aktiva ingredienser i Less Stress:

 • Marala rot,
 • jiaogulan,
 • Eleutherococcus spinosus,
 • Rhodiola rosea,
 • vitamin B5,
 • vitamin B12.

Less Stress kapslar minskar stressnivåerna, hjälper till att återställa den inre balansen, främjar välbefinnande och underlättar avslappning. De stärker både kropp och själ. De skyddar mot psykofysisk trötthet och får hjärnan att fungera bättre och effektivare. De hjälper också till att bygga upp kroppens naturliga immunitet.

Plats 5 – Stabliss

stabliss

Stabliss är en intressant sammansatt lugnande tablett utan recept med ingredienser som ger näring och vitalisering till hela kroppen och adaptogena ämnen. Det kommer garanterat att väcka uppmärksamhet hos människor som vill stödja sina skadade nerver och samtidigt stärka hela kroppen, komplettera vitaminbrister, återfå kontroll över sin aptit och öka sitt immunförsvar.

Vad innehåller Stabliss och hur fungerar det?

Sammansättningen av Stabliss är baserad på acai-bär som är en rik källa till antioxidanter, vitaminer och mineraler. Genom att den innehåller många värdefulla biosubstanser bidrar ingrediensen till att ge näring till hela kroppen. Tack vare detta kan vi räkna med ett förbättrat välbefinnande, mer energi, en effektivare funktion av sinnet och dessutom ett yngre och vackrare utseende! Bär acai tar också hand om reglering av ämnesomsättningen och normalisering av aptiten, de förbättrar kroppens regenerationsprocesser och är ett extra skydd mot civilisationssjukdomar.

En annan viktig komponent i Stabliss är ett extrakt av grönt te som är rikt på L-theanin. Tack vare den kan vi räkna med förbättrat humör, minskad stress, inre lugnande och avslappning samt förbättrad koncentration och bättre minne.

Plats 6 – Revitasens

revitasens

Revitasens är en naturlig lugnande tablett och även ett tillägg vid brist på viktiga näringsämnen för hjärnan. Den kan användas både vid lindriga tillstånd av nervös spänning och känslomässig oro och för att förbättra vår mentala prestation.

Sammansättning och effekter av Revitasens

Fiskolja (som innehåller omega 3-syror), tryptofan, vitamin B6, folsyra, vitamin B12 – dessa ämnen ingår i Revitasens-kapslarna. Kompositionen fungerar på flera sätt: den minskar stress, förbättrar humöret, hjälper till att återställa hög intellektuell prestanda, lugnar också nerverna, minskar negativa känslor, minskar spänningar och ångest, förbättrar processen för regenerering av neuroner.

Category: Hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin