Thyrolin löser sköldkörtelproblem och förbättrar hälsan dramatiskt!

product thyrolin

Personer som har olika hälsoproblem och obehagskänslor som orsakas av sköldkörteln som fungerar dåligt börde ta hänsyn till thyrolin. Detta ovanliga kosttillskott innehåller en rik sammansättning av ingredienser som positivt påverkar sköldkörteln och dess hormoner. Tack vare Thyrolin kapslar kan du fullständigt stödja sköldkörtelfunktion, och därmed blir av med många sjukdomar som ofta åtföljer störning av denna viktiga körtel.

Sköldkörtel – symtom på störningar

Sköldkörtel är en körtel lokaliserad i framsidan av den centrala och nedre halsryggen. Den ansvarar för produktionen av hormoner: tyroxin, kalcitonin trijodtyronin och påverkar metabolism och kalcium/fosfatbalansen i kroppen. När sköldkörteln fungerar på ett felaktigt sätt, släpper den onormala mängder av hormoner, vilket i sin tur leder till störningar i organfunktioner och metaboliska processer.

En felaktigt fungerande sköldkörtel kan orsaka försämrad hälsa i många avseenden, den kan vara en utlösande faktor för olika sjukdomar och bidra till irriterande besvär som medför sämre livskvalitet.

Sköldkörtelproblem drabbar nu för tiden en mycket hög andel vuxna. Orsakerna till detta tillstånd kan variera från ärftliga faktorer, för låg koncentration av jod i sköldkörteln, till en ohälsosam livsstil och kronisk stress. – https://www.healthdirect.gov.au/causes-of-thyroid-problems

Symtom på sköldkörtelproblem kan vara följande:

 • struma dvs. en förstorad sköldkörtel (och samtidigt större omkrets runt halsen, känslan av en klump i halsen);
 • störd metabolism, överdriven viktökning eller viktförlust;
 • apati;
 • kronisk trötthet;
 • depression;
 • humörstörningar;
 • koncentrationsproblem, nedsatt tankeförmåga;
 • långsamma rörelser;
 • sömnstörningar;
 • irritabilitet, hyperaktivitet;
 • hjärtproblem (sänkt hjärtrytm eller hjärtklappning);
 • förstoppning;
 • försämrad hår- och hudkvalitet;
  problem med syn och hörsel;
  minskad libido;
  oregelbundna blödningar;

Om du tror att du har sköldkörtelproblem, kontakta en endokrinolog. I många fall kan naturliga sätt för att förbättra sköldkörtelfunktion hjälpa också, bland dem har kosttillskottet Thyrolin en viktig plats. Det är huvudsakligen en blandning av de mest erkända och mest effektiva växtsubstanser, vitaminer och mineraler som kan förbättra sköldkörtelfunktion och reglera nivåerna av hormoner som produceras av den.

Vad är Thyrolin?

thyrolin 181x300

Sköldkörtelproblem kan ha olika former och varierande svårighetsgrad. Även om i vissa fall är det nödvändigt att söka läkarhjälp och använda speciella läkemedel, i de flesta fall är det tillräckligt att vända sig till naturresurser och förändra ens diet och livsstil. Thyrolin är det första tillskottet på marknaden som stödjer sköldkörteloch hjälper samtidigt vårt nervsystem att fungera bättre och förbättrar ämnesomsättningen.

Thyrolins fördel är en komplex och väl balanserad sammansättning. Regelbunden användning av tillskottet förbättrar sköldkörtelfunktionen, stärker kroppen, återställer hormonbalansen, leder till en hälsosam vikt och ett ökat välbefinnande.

Thyrolin – sammansättning

Thyrolin är ett modernt kosttillskott som inte har bara en rik sammansättning men också en mycket hög biotillgänglighet av aktiva ämnen – därför är deras verksamhet fullständigare och mer effektiv. Följande är Thyrolins beståndsdelar:

 • 25465284648 480de29eea zBlåstång extrakt – blåstången är en alg av klassen brunalger som är särskilt rik på jod. Tilläggsbehandling med detta gör det möjligt att avhjälpa brist på jod i kroppen, förbättra sköldkörtelfunktionen och reglera tillverkningen av tyroidhormoner. Dessutom förbättrar blåstång extrakt ämnesomsättningen och matsmältningen och dämpar överdriven aptit och därigenom underlättar att få en rätt vikt.
 • Selenometionin – selen i en ovanlig form med hög biotillgänglighet som stämmer överens med kroppens verkliga behov. Det är säkert. Det finns ingen risk för överdosering. Det absorberas väl och lämpar sig väl för att hjälpa sköldkörtelfunktionen.
 • Zink – behåller rättt ämnesomsättning, påverkar kroppens immunförsvar positivt, hjälper till att bekämpa sköldkörtelproblem, ökar intellektuella förmågor och gynnar hud, hår och naglar. Eller ännu viktigare, förbättrar zink kolhydrater- och fettomsättning, vilket förhindra övervikt. (1)
 • Biotin – spelar en viktig roll i metaboliska processer och är mycket viktigt för nervsystemet.
 • Blålusern extrakt – gör det möjligt att uppnå en normal blodsockernivå, förhindrar kolesterolförändringar.
 • alfalfa 774827 640Indisk ginseng (Withania somnifera) – en av de mest kända adaptogener, det vill säga ämnen som stimulerar kroppens immunmekanismer genom att bekämpa stress och orsaka välbefinnande och hormonbalans.
 • Extrakt av rotstockar av ingefära – en värdefull komponent för att hjälpa kroppens ämnesomsättning och förhindra svängningar i blodsockernivåer.
 • Riboflavin – deltar i metaboliska processer, krävs för optimal funktion av nervsystemet, spelar en viktig roll i bildning av blodplättar.
 • Svartpepparextrakt – källan till piperin som möjliggör ökad absorption av de andra ingredienserna i tillskottet, vilket ökar dess prestanda!

Thyrolin – effekter. Vem kommer att nyttja av tillskottet Thyrolin?

Som redan nämnts, orsakar en systematisk användning av tillskottet Thyrolin en omfattande förbättring i sköldkörteltillståndet och en avsevärd förbättring av sköldkörtelnfunktionen. Mycket beror också på livsstilen. Det är värt att komma ihåg att förutom användning av tillskottet bör vi ta hand om rätt kost (som stödjer sköldkörtelfunktionen), samt en lämplig nivå av fysisk aktivitet. Det är oerhört viktigt att ha förmågan att hantera stress som vi bör lära oss så snart som möjligt.

Om Thyrolin tas regelbundet, kommer det att hjälpa vårt immunförsvar och nervsystem och skydda vår sköldkörtel mot ytterligare rubbningar. Detta bidrar till att upprätthålla och stödja sköldkörtelfunktionen och att hantera andra hälsoproblem som orsakas av sköldkörtelrubbningar:

 • påverkar positivt sköldkörtelns hormoner,
 • hjälper att återställa rätt hastighet på ämnesomsättningen,
 • hjälper att gå ner i vikt,
 • förbättrar tankeförmågan,
 • minskar fysisk och psykisk trötthet,
 • förbättrar sinnesstämningen,
 • gör dig piggare,
 • hjälper att justera nivåer av blodsocker och kolesterol.

Thyrolin – recensioner

Thyrolin är ett utmärkt kosttillskott som många människor som vill ta hand om sin sköldkörtel väntade på. Positiva recensioner av personer som prövade det visar att det är effektivt. Både människor som redan lider av sköldkörtelproblem och som vill förebygga sjukdomar uppskattar tillskottet. Preparatet passar också personer som vill skydda sin sköldkörtel extra på grund av rädslan för att ”ärva” sköldkörtelproblem efter en förälder eller farfar. Alla är överens om att Thyrolin är en effektivt skydd mot sköldkörteldysfunktion.

Thyrolin – pris, rea, var man kan köpa preparatet

Det snabbaste och säkraste köpet av Thyrolin görs direkt från tillverkarens webbplats: www.thyrolin.se

product thyrolin

Vi ska betala 49 Euro för ett paket som innehåller kapslar för en månad. Tillverkaren erbjuder också specialpaket – när man köper två eller tre paket på samma gång, får man gratis en eller tre paket. Ytterligare information finns på tillverkarens webbplats.


 1. Betsy A, Binitha M, Sarita S. Zinc deficiency associated with hypothyroidism: an overlooked cause of severe alopecia. Int J Trichology. 2013;5(1):40–42. doi:10.4103/0974-7753.114714

Category: Kosttillskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin