pen notebook and tomato

Hur man går ner 5 kg – ett snabbt sätt att forma kroppen

5 kg ner eller upp i vikt gör en skillnad! Om du tittar i spegeln och tycker att din kropp kunde se ut lite bättre utan kärlekshantag på sidorna, slankare lår och axlar och smalare midja, prova vår metod. Genom att använda några tips ska du påskynda fettförbränning och märka en snabb viktminskning. Se hur man kan gå ner 5 kg – det fungerar verkligen!

Hur man går ner 5 kg snabbt – gör det till en prioritet att tappa kilon!

Varför ger viktminskning inte ofta tillfredsställande resultat? Eftersom vi börjar den med kortvarig entusiasm. Förmodligen har du ofta bestämt att du måste skärpa dig och har föreställt din nya, jättesmala kropp, men vi återgår snabbt till gamla vanor och motvilja mot fysisk aktivitet och vår imaginära väldigt slanka figur blir suddig och försvinner. Om så är fallet, oroa dig inte, du är inte den enda.

Många människor tycker att det är svårt att fullt skärpa sig och hålla fast vid beslut som syftar till att gå ner i vikt. Men det finns ett sätt. Du måste utarbeta en personlig viktminskningsplan som kommer att vara rolig och lätt att genomföra och som samtidigt ger snabba och synliga resultat – inget är mer motiverande än påtagliga och synliga förändringar och midjemått verkligt minskat med flera centimeter eller viktnedgång.

En personlig viktminskningsplan fokuserar på sådana former av aktivitet som gör oss lyckliga. När det gäller kost eliminerar vi livsmedel som gör oss feta och använder måltider med reducerat kaloriinnehåll, men vi äter olika och välsmakande mat. Det är möjligt även om några personer tror att god mat bara är mat som inte dietetisk. Men så är det absolut inte.

Kom ihåg att om du verkligen njutar av den nya dieten och fysiska aktiviteter, kommer det att bli mycket lättare för dig att vara mycket motiverad och gå ner 5 kg än om du staffar dig själv med tung träning eller sadistiska monodieter.

MINSKAR RANKNING FÖR VIKTFÖRD

Vad ska man äta för att gå ner 5 kg?

Viktminskningsdiet bör baseras på produkter som, å ena sidan, mättar och, å andra sidan, orsakar inte fettansättningen. Det är också värt att införa produkter som stimulerar metabolismen i menyn (t ex. grapefrukt, ingefära, spirulina och chlorella, kanel, grönt te), rensar kroppen från gifter och främjar matsmältningen och nedbrytning av fett (t.ex. äpplen, ananas, korngräs, torkade plommon, chilipeppar, gurkmeja).

spit 2397041 640

Den perfekta kosten som hjälper till med att snabbt tappa 5 kg är den som innehåller de flesta måltiderna baserade på grönsaker. Grönsaker mättar hunger mycket bra och innehåller få kalorier, så du kan äta dem nästan utan begränsningar. Här finns ett stort urval av rätter att välja från lätta sallader, soppor och cocktails av grönsaker till gryträtter, grytor och pastejer av grönsaker.

Om du snabbt vill tappa 5 kg, bör du också äta magra mejeriprodukter, ägg och fisk – de påskyndar ämnesomsättningen väldigt bra och får kroppen bränna fler kalorier (proteinsmältning kräver mer energi). Du kan också prova magra charkuterier (utan ”förbättrare”) och magert kött (helst kalkonbröstfilé eller kycklingbröstfilé).

Nästa viktiga del i menyn är produkter med fiber – kli, spannmålsflingor, råris, grova spannmål, fullkornsbröd. Dessa produkter bör ersättas vitt bröd, vit pasta och andra produkter tillverkade av vitt mjöl.

Effektiv bantning – vad man inte ska äta för att gå ner i vikt på ett effektivt sätt

Du behöver inte påminnas om att alla typer av matbitar, kakor, kex, godis, snabbmat, färdigmat, fett kött och feta charkuterier och hela urvalet av bearbetade livsmedel som finns i massor på butikernas hyllor. Under banting bör du också ge upp fet ost och grädde. Var försiktig med färgrika drycker, nektar och safter som i huvudsak innehåller stora mängder socker, vilket gör dem kraftfulla kaloribomber.

En annan grupp av produkter som man ska undvika är oljor och bredbara pålägg. Ersätt stekta mat med kokta eller bakade mat (utan fett eller med en liten mängd olivolja). Lägg till vinägrett av olivolja och olja av god kvalitet eller helt enkelt – citronsaft i sallader. Smörja brödet med mager gräddost eller kokosolja i små mängder.

Kom ihåg att det finns massor av produkter i butiker, vilket betyder att du kan skapa din egen dietetiska meny. Håll dig till dessa regler och kom ihåg samtidigt dina smakpreferenser och du kommer att njuta av den nya dieten!

Här är en exempelmeny för att tappa 5 kg:

Dag 1

 • Frukost: speltflingor med tunn mjölk med torkade plommon och russin
 • Lunch: en gurka och en morot som skärs i stänger med örtyoghurt dipp
 • Middag: grönsaksgryta med bovete
 • Efterrätt: fruktmousse
 • Kvällsmat: fullkornssmörgåsar med kalkon, sallad, gurka och tomat

Dag 2

 • Frukost: 2 löskokta ägg, fullkornsbröd, sallad med inlagd gurka och paprika
 • Lunch: naturell yoghurt med banan (som skärs eller rivs på rivjärn)
 • Middag: ugnsbakad fisk, bakad potatis, sallader
 • Efterrätt: ris med äpplen och kanel
 • Kvällsmat: kvarg med grönsaker, knäckebröd

Dag 3

 • Frukost: havregrynsgröt med jordnötssmör och blåbär
 • Lunch: en smörgås med mozzarella, tomat, oliver och basilika
 • Middag: broccolisoppa (med gräddost) med fullkornspasta
 • Efterrätt: carpaccio av zucchini
 • Kvällsmat: graham med ostmassa med fisk, rädisor, tomat, gurka

Hur man kan gå ner 5 kg – fysisk aktivitet

fitness 1677212 640 300x200

Många personer, som har stillasittande livsstil och kämpar mot övervikt, förknippar ordet aktivitet med något ganska negativt – det innebär plåga, stora ansträngningar och tvång utan nöje. I det här fallet är det värt att ändra inställning till fysisk aktivitet, uppfatta den som en väg till en drömkropp och livstillfredsställelse. Tänk att den inte måste vara obehaglig tid och extrem ansträngning.

Var och en av oss kan föreställa sig en aktivitet som kan vara kul att utföras. Det kan vara vad som helst, allt från kampsport, cykling eller rullskridskoåkning till intima övningar på matta i ditt eget rum. Det är viktigast att välja något som du enkelt engagerar dig i, något som du verkligen kan gilla och något som möjligt kan bli din vana. Kom ihåg att effektiv aktivitet när det gäller viktminskning måste utföras regelbundet och ofta. En timme av löpning en gång i veckan eller två gånger kommer inte att ge önskat resultat. Försök att träna flera gånger i veckan, och du kommer snart att märka skillnaden i vikt och utseende av kroppen.

Exempel på övningar som säkerställer att bränna flest kalorier:

 • Löpning
 • Aerobics
 • Träning med vikter
 • Rephoppning
 • Rullskridskoåkning
 • Karate, judo, boxning
 • Simning
 • Squash
 • Tennis
 • Klättring
 • Dynamisk cykling (på en stationär eller vanlig cykel)
 • Dynamisk träning på en elliptisk träningsmaskin

Hur man kan gå ner 5 kg snabbt – tillskott

Kost, motion, tillskott -– är den gyllene triangeln som ger de bästa och snabbaste resultat i viktminskning. De mest populära och uppskattade kosttillskott kombinerar god kvalitet på råvaror och omfattande effekter – preparaten måste också påskynda ämnesomsättning, öka nedbrytningen av fett, kontrollera aptiten och ge extra energi.

Ett sådant tillskott kan vara till stor hjälp – en kapsel främjar viktminskning och stödjer vår träningsplan och kroppen bränner fett snabbare. Exempel på sådana preparat är produkter populära bland de som aktivt tappar kilon: Fast Burn Extreme, Piperinox och Silvets.

MINSKAR RANKNING FÖR VIKTFÖRD

Category: BantningKostKosttillskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Article by: admin